GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak azokon a palikon fogok derülni, akik megpróbálják visszaolvasni holnap ezt a fórumot...

Akkor hamar lezavartad. 

Csak nem? Akkor virágbolt 11-kor? 

most néztem rátok game alõtt utoljára😊 Hajrá nektek!😊 Holnap élménybeszámoló, jól!😊
[merlinw.org]
Oppá, nem voltam tul meggyözö leendö erömü-résztulajdonos? 😛
Mindent bele!
Hát mire való a barátnõ??? 

Oszd meg és uralkodj? Nem Habsburg a családneved? Gyanús vagy Te nekem!
nincs vele gond ... megy szép, gyors, királyok a hangok, Michael Jackson bilidzsénezik a rádióban...buliiii, jajj, bele is feledkezem gyorsan..😊 Mindenkinek mihamarabbi VC-zést kívánok😊))))) Jah és azért éljenek a csajok!😊
[merlinw.org]
Hmm.. ABIT GF4 Ti4200 128mb. Mé, meg akarod venni a Paksot? 😄DD ha maj 1x vmikor kijön a DOOM3, megosztod majd nekem az erömü teljesitményét? 

Lásd alant. Holnap békemisszió részemrõl (ha fel bírok kelni a VC után)
ho llehet beállitani a gethright ban hogy ha készva negy file val akkor inditsa a következöt????
!Forza Ferrari!
045 70%
Ez pech: Írd a számot, majd faxolok!
Éjjel-nappaliban nem kapható?
Éjjel-nappaliban nem kapható?
Ma van Diesel? Nem tudtam.
Miért? Tök mindegy, beruházunk ha kell! Megéri!
(MSI Geforce 4800 - 128Mb ram)
(MSI Geforce 4800 - 128Mb ram)
Jahh megirom majd természetesen. Azt irják h a következö rendelési határidõ máj.12, vagyis hétfö, szal szentem hétfön vagy kedden már postázzák is és szerdán 1000% h Vice Cityzek
De széééép névnap ez a mai nap 😄D
De széééép névnap ez a mai nap 😄D
Na bee hol tartasz?
😄DDDD én hosszú hónapokon keresztül imádkoztam h ne az legyen 😛 MerlinW köszönöm h megnyugtattál 😊
#1107 "Nem tudok most hirtelen sokat írni a gammáról, mert megyek vissza vice citybe 😊 ... Hangulatban ugyanazt hozza mint a gta3, gépigény szerintem sokkal kissebb 1024x768 ban folyik mint a patak egyenletessen akadás nélkül, megszünt az alakok fej-tor-potroh szerû kidolgozása, a zene király, grafika jobb...egyenlõre nekem kicsit jellegtelenek az utcák, de még csak kis területen mozogtam...motorozás nagy jóféle, királyabb kurvák 😊))"
jaja, nekem is 1500huf
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Hát hogy megkapod-é a CD-ket kifogástalanul
Szóval nem kell Paks a fasza felbontáshoz?
nem a hivatalos gépigény érdekel, mert az sohasem jött be (legalábbis nálam) hanem tapasztalatok.
Bocsika de milyen eredményt? 😛 na minnya kattintom a "Mehet" gombot../mail/
Nembaj... amit kihagy majd leszedem külön. A lényeg, hogy halad

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Aki még mindig nincs tisztába a rendszerkövetelménnyel:
A take2games.com -on olvashatunk a PC-s Vice city rendszrekövetelményeirõl:
Minimum Követelmények:
- 800 MHz Intel Pentium III vagy 800 MHz AMD Athlon vagy 1.2GHz Intel Celeron vagy 1.2 GHz AMD Duron processzor
- 128 MB RAM
- 8x CD / DVD
- 915 MB szabad hely (+ 635 MB ha a videó kártyád nem támogatja a DirectX Textúra Tömörírést)
- 32 MB video kártya DirectX 9.0 támogatással ("GeForce" vagy jobb)
- Hang kártya, egér, billentyûzet
Ajánlott gépkonfig:
- Intel Pentium IV vagy AMD Athlon XP processzor
- 256 (+) MB RAM
- 16x CD / DVD
- 1.55 GB szabad hely (+ 635 MB ha a videó kártyád nem támogatja a DirectX Textúra Tömörírést)
- 64(+) MB video kártya DirectX 9.0 támogatással ("GeForce 3" / "Radeon 8500" vagy jobb)
- DirectX 9.0 kompatibilis hang kártya
- Gamepad (USB vagy Joystick Port)
- Billentyûzet és egér
Grand Theft Auto: Vice City Microsoft DirectX 9.0.-t használ.
Forrás :Vice City HQ
A take2games.com -on olvashatunk a PC-s Vice city rendszrekövetelményeirõl:
Minimum Követelmények:
- 800 MHz Intel Pentium III vagy 800 MHz AMD Athlon vagy 1.2GHz Intel Celeron vagy 1.2 GHz AMD Duron processzor
- 128 MB RAM
- 8x CD / DVD
- 915 MB szabad hely (+ 635 MB ha a videó kártyád nem támogatja a DirectX Textúra Tömörírést)
- 32 MB video kártya DirectX 9.0 támogatással ("GeForce" vagy jobb)
- Hang kártya, egér, billentyûzet
Ajánlott gépkonfig:
- Intel Pentium IV vagy AMD Athlon XP processzor
- 256 (+) MB RAM
- 16x CD / DVD
- 1.55 GB szabad hely (+ 635 MB ha a videó kártyád nem támogatja a DirectX Textúra Tömörírést)
- 64(+) MB video kártya DirectX 9.0 támogatással ("GeForce 3" / "Radeon 8500" vagy jobb)
- DirectX 9.0 kompatibilis hang kártya
- Gamepad (USB vagy Joystick Port)
- Billentyûzet és egér
Grand Theft Auto: Vice City Microsoft DirectX 9.0.-t használ.
Forrás :Vice City HQ
írd meg az eredményt lécci
Nem tom.. viszont én, mint 56k modemes, most rendelek mailen isoburningtol a vice cityt, nincs más megoldásom 

😛

😛