22366
-
neménvoltam #6123 endorin: ez kinek szólt? -
magyar ember 2 #6122 En beparkoltam 1 kocsival a yard ele, szabaditas utan azzal elmentem a links view apartmenttal szemben levo heliig (ahol a rendorcsillag forog, attol delre a fak kozt - csak akkor jelenik meg miutan megvan Diaz keroja, de ez itt mar ugyis teljesul), azzal meg leparkoltam a lepcson, igy csak be kellett fitni a lila fenyoszlopba. -
magyar ember 2 #6121 Thx, megnezem.
Kozben sikerult a tankot beparkolni a garazsba. :) -
FREEEK #6119 nekem senki sem mondja meg hol vaN MAGYARITÁS ME SZERINTEM nem tom! -
FREEEK #6116 naa légyszi irjon már valaki valamit!! -
FREEEK #6114 hali hol lehet találni magyaritást? mert nem találok sehol! -
magyar ember 2 #6109 Par kerdes:
1. A tank befer a garazsba? Nekem gyanus hogy a magassagaval gond lehet.
2. Kiloni mivel lehet? Kezigranat, molotov koktel, vmi?
3. A raketavetot hol lehet megtalalni? Gondolom nemcsak csit koddal. Vagy a nehezgeppuskat, amit az 1ik Diazos kuldetesben is kapunk? -
#6107 már gondolom olvastad a választ. Ha megvan Diaz háza, akkor tudsz épületeket vásárolni. Vannak olyan épületek amik előtt kis házak forognak. Ha rájuk mész megnézheted az árukat. És megveheted őket. -
#6105 na, +csináltam a taxist küldetést, vagy 1,5-2 órát szállítottam az embereket (101-et), egy ideig rá se nézek a taxikra... -
#6104 összegyűjtöd a zsét, és +veszed őket -
#6103 Hogy lehet megszerezni 1es helyeket mint Malibu, Pole position club vagy 2. városrész Autószalon ??? -
#6100 Kérlek, szívesen.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.::Kész ill. nem kész játékmagyarítások ::.
.::i2k::. (Sync)
.::i2k::. (Extra)
-
#6099 thanx -
#6098 A stabil huntuti-s: 43%.
Én ezt ajánlom.
A többit semmiképp, mert eszméletlenül fagynak! A durva szöveges a leginkább, mert az lopott munkán - elhibázott konstrukcióval - alapul.
Szvsz sosem lesz normális VC-magyarítás.
Lassan megérjük, hogy a játékokat úgy fejlesztik majd ki, hogy egyáltalán nem tudunk majd beléjük nyúlni... :)(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.::i2k::. (Sync)
.::i2k::. (Extra)
-
[Walaki]D`Lair #6097 NAjó...de ennyi a vége, hogy kinyírom a Diaz-t és enyém a Háza azt kész slussz? -
#6095 kb hány %-os állapotban vannak a magyarosítások? -
#6092 olyan magyarosítás létezik már, ahol a párbeszédek is le vannak fordítva mondjuk felirattal? -
#6084 jujj de jó!
nem te vagy Danika, csak megtanultál magyarul???
Olyan gyanús...
-
#6081 Én köszönöm, hogy fáradsz a fordítással. De aztán majd szólj ám ha készen vagy. -
#6077 ez az editor kezeli az ékezeteket
gxt editor 0.9 -
#6076 A boltokat úgy lehet kirabolni, hogy rácélzol a boltosra egy olyan stukkerral, amivel lehet célozni. -
#6074 vegyél épületeket... -
[Walaki]D`Lair #6073 Vazze'! Lehet, hogy elakadtam? Csak a 'V' betű van, ahol fel tudom szedni a zsét, de amúgy csak a Vudus meg a Kubai küldetések vannak (a telefonos faszit, meg a köcsög rökkereket már megcsináltam) Szal ez így normális??? -
Redfox #6069 Kedvenc köszönásem: Jóccakát all! -
Redfox #6068 uvarás=udvarlás -
Redfox #6067 Féreértés ne essék, nem uvarás volt csak válasz a kérdésre.:)) -
Redfox #6066 Megmondtad, te kis jós.:-) -
#6064 ugye megmondtam?
:-() -
#6063 mi van Danika?
hiányzik a népszerűség??? -
Redfox #6062 Nem baj.:) -
#6061 most meg majd jön az udvarlás :-)))
-
#6059 talán... -
Redfox #6058 Újabb magyarosítás?:) -
#6057 Baker, most jut csak eszembe, nekem nem az idővel van gondom, hanem a gec heli mindig felrobban... -
Redfox #6056 Köszi. -
#6055 a malibu bár küldetései után aktiválódik phil. Ha neki elvégezted a pár küldetését vehetsz majd ott minigunt. -
#6054 Mondj eggyet :-) -
Redfox #6053 Köszi FeFe, de ezt már közben megtaláltam, most már csak azt nem tudom, hogy kell ott minigun-t szerezni. -
#6051 10-es trainer? adj egy linket... -
#6050 Ok már sikerült. Köszi