GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Raven Shield 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
hátha van ingyé is akkor mit veszõdjenek a telefonálgatással 😊))
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ehhez ugye nem kell a GTA3? Mer az már régen nem tartózkodik a gépemen...
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Mennyi túlórapénzt kapsz Te ezért? Én vagyok a barom, nekem is a cégtõl kellett volna! ÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááá

nah elhuztam fürdeni mindjárt jövök szoritsatok hogy addig ne szakadjon meg!!!
ha kiadom rá a pénzt akkor tuti fasza sebességgel lejön??
na és fenn van az egész??
na és fenn van az egész??
!Forza Ferrari!
Mert megrögzöttek vagyunk (és mert céges mobilról nem lehet)😊
Türelem mindjárt mindent megosztok veletek...😊 7perc még az írás befejeztéig..😊 Oszt feltolom, és ontom az észt😊
[merlinw.org]
AMD Athlon XP 2100+ 256 DDR (233Mhz???) Geforce 2 64Mb - Win XP - a szervízpackot nem tudta felnyomni
Kábel 384-el
Kábel 384-el
Az 1es CDt kiirtam, elkezdtem telepíteni, megélt hogy kéri a kettest, ami még ég... pár perc és mondom a resultot
[merlinw.org]
figyejl ferci ne nagyon reklámooza már senki az oldalt!!!!ha keresi valaki olvasson vissza majd utána lehet reklámozni ha nekünk lett van mert pl nekem egyre lassab nektek nem?
Metal Gear Solidot is letöltöttem, jól... itthagytam hétvégére, 7fõre lejött (5,3G😎
[merlinw.org]
Mondom én, hogy Fortuna kegyeltje vagy 

Bakker itt sirunk rivunk és akkor mi lesz az enter the matrixnál szimpla 6 azaz 6db cd lesz
nah ott majd aztán már sirhatunk imádkozhatunk és sátrat is verhetünk a gép mellé
mert az 1kész szenvedés lesz letölteni!!!
nah ott majd aztán már sirhatunk imádkozhatunk és sátrat is verhetünk a gép mellé
mert az 1kész szenvedés lesz letölteni!!!
Nem
egyes CD jó lett!
P4 1.4 NEC iró, Nero 5.5.10.28, Win2000 4x-es írás, Verbatim 700as lemez
P4 1.4 NEC iró, Nero 5.5.10.28, Win2000 4x-es írás, Verbatim 700as lemez
[merlinw.org]
Mi van?
Igen mivel most már egyre többen kezdik el szedni.Ftp-n fent van de hangsúlyózom,hogy csak privát és fizetõs helyek.De én már találkoztam olyannal is hogy sms-web kiírták hogy vice city beléptem és még csak a negyede volt fent hát bazz aszitem hogy kibaszom a monitort az ablakon.Úgyhogy szerintem eddig a legjobb és free az a wco.
Jó neked.
Ha sok pénzed van, biztos találsz
Nem halt meg, csak lassul.
aha
Igen de valamikor nekem is belassul nagyon csak az utobbi 1 órában stabil.Csak az a gáz hogy esteledik és mindenki kezdi tölteni.