22366
-
#6001 oké megyünk, van egy-két gazdpol rendőr haverom -
#6000 6 -
#5999 ne itt reklámozz légyszíves, kösz... -
Redfox #5998 Ingyenreklám!:)) -
#5996 és csak akkor nincs hang, ha a kocsiba vagy? -
TomBond #5995 A zene hangerő teljesen le van véve!
A SFX maxon van. -
#5994 ja, nem kell bömböltetni olyan hangosan a zenét -
Redfox #5993 Elkéstem.:) -
Redfox #5992 Nézd meg menüben, hogy nincs-e levéve a hang. -
#5991 a Sound-ban az SFX Volume-t nyomd fel maxra -
#5990 túl jó az autó hangszigetelése, vagy túl hangosan szól a kocsiban a szterejó :))) -
TomBond #5989 Nállam nincs hang! Azaz a rádiók szólnak, de sem az utca zaja sem az autók-motorok hangja nem szól. Tud valaki megoldást?
-
#5988 elvittek az ufok titeket? -
#5987 Csináltam
GTA:VC TÉMÁT(nem topicot) -
#5986 Sztem ez sértés a 10-15 évesekre már nem azért.
A hülyeség nem életkorfüggő :D -
#5985 ez durva volt -
#5984 Ugyanígy repült az a Pony(?) is amit én láttam és a GTA3-ban is láttam már ilyet csak ott Diablo Stallion-nal. -
#5983 Azt még nem de más járművet már igen! -
#5982 sajnos nem dámpoltam ki a képet, nem volt semmi, a 2x2 sávos úton repült a taxi észak felé, az orrát lógatva (de így is elég magasan) -
#5981 thank -
#5980 én nem, de már repülő helikoptert láttam -
#5979 Ja igen:
láttatok már repülő taxit!? -
#5978 Vidd el a pedofilt mielött lejár az idő -
#5977 mint 12 éves, ezt visszautasítom -
#5976 Este 21:00-24:00-ig. -
#5975 20:00-tól lehet bemenni a stadionba -
Borg #5974 A ringekbe hogyan lehet bejutni? -
#5972 A JÁTÉK LEGNAGYOBB HIBÁJA:
Kell hozzá a "vizen járó autó" és a "repülő autó" kód. A PC-seknek is megszereztem a kódot("mert én ilyen jó fej vagyok":))
A Vercetti Estate-ről indulj el a második városig és az összekötő hídnál repülj bele a vízbe, majd menj vissza a hídhoz és fuvarozz bele a híd Starfish sziget felöli részébe. A hídon át tudsz látni és ha egy Inferno-val vagy Cheeta-val, kis távolságból nekihalythatsz majd kicsit felemelkedsz akkor be tudsz szálni a sziget alá!!! Itt pedig le tudsz hajtani a "semmibe" és a város alatt repülni!!!!!
Üsd be:
PC:
Repülő autók-COMEFLYWITHME
Autók tudnak a vizen járni-SEAWAYS
Playstation 2:
Repülő autók - jobbra, R2, O, R1, L2, le, L1, R1
Autók tudnak a vizen járni - jobbra, R2, O, R1, L2, négyszög, R1, R2
Az autókkal ugyanúgy tudsz repülni mint a 3-ban a Dodo-val!
Ha ezt már felfedeztétek akkor bocs! -
Redfox #5971 Köszi. -
#5970 1iket +csinálod, majd jön a következő -
Redfox #5969 A bal felső sarokban lévő stadionnál hogyan lehet változtatni a verseny fajtáját? -
#5968 Köszönöm... -
#5967 -
#5966 -
#5965 Ezt nekem gyorsan valaki mert a taxis küldiket az összeset magyarosítottam és ez hosszú sokáiog tartana:
Stop near a highlighted pedestrian to pick them up then drive them to their destination before the time runs out. -
#5964 Zaki nekem is segíts ..... :) -
#5963 nézd + a Keresztapát, utána +tudod mi az a genxsterfilm -
#5962 kiválasztod melyik versenyen akarsz indulni, utána + +nyomod a jobb Shift-et -
Gbr #5960 Az autószalonnál a lopkodós meló után hogyan lehet felvenni az autóversenyes feladatokat,ott lenn a garázs melett bemegyek a jelbe ott mutat valamit elmentem oda ,de semmi nincs ott? -
#5959 Bakker Danika. Rád nem lehet semmit se mondani.
Egy gengszterfilm nem attól jó, hogy állandóan ezek mennek benne, hogy : buzi, geci, faszfej,szar meg anyámkínja...
Ezt néha belerakják, de csak fokozásszinten.
ez így nem trágár. A GTA3 fordítása az igen volt. az jó volt, de amit tte csinálsz...
figyi, inkább szálj be a Gothic fordításába:))
Lance...ez egy név, ez olyan mintha a pétert kősziklának fordítanád...(asszem latinul vagy hogy ezt jelenti) vagy a Laurát babérkoszorúnak.