22366
  • zaki
    mondom, 10 percig kell nézni
  • Fefe
    Szerintem nincs olyan kód. A Pole Positiont most vettem meg de én is kíváncsi lennék meddig kell nézni.
  • zaki
    bemész a szobába, a csaj lejt neked egy kis táncot, neked meg semmit nem kell csinálni, csak kb 10 percen keresztül bent kell maradnod, és nézned a gádzsit
  • PLaci #6045
    Fiúk! Nincs valami kód, amitől kész lesz a küldi?
    Már nagyon elegem van ebből a RC helikopteres vacakból!

Ja, és mit kell csinálni (meddig kell nézni ), hogy a nudibár fizessen?
  • Fefe
    Így már jó
  • Fefe
    Bocs Javítom
  • PLaci #6042
    Szerintem elég ltt volna, ha kb. az 1/4-ét kivágod
  • Fefe
    Bocs pont a "Phil" raktam a nyílat.De remélem így is megtalálod :)
  • Fefe

Ezt keresed
  • Manta
    Entert nyomtál rá?
  • PLaci #6038
    Ha még nem léptél be csak a menübe (no load game, no new game), akkor lehet felbontást váltani, mint ahogy a GTA3-ban is...
  • gtom
    nem. átállítom 800*600-ra és vissza rakja 640*480-ra a játék
  • Fefe
    Pedig a jobbra/balra nyíllal mennie kell. Nem játék közben akarod változtatni?
  • gtom
    640*480
  • Fefe
    mekkorán van?
  • gtom
    Miért van az hogy nem tudok a játékban felbontást váltani? amd xp 2000, radeon 8500, catalyst + 1.1 -es patch Help me!
  • Redfox
    Senki nem segít?:(
  • Fefe
    Cvity=City
  • Fefe
    dokumentumok/Gta Vice Cvity User file
  • Gyadi
    Elég csak a boltos mellé lőni vagy csak egyszerűen megvillantani neki a pisztolyt.
    Utána kapsz két csillagot, és meghatározott időközönként megjelenik a boltos mellett egy kis pénz..
  • Randal
    persze. vegyél egy házat amin van:)
    általában reggel hattól este 22ig álnak ott asszem.
  • Redfox
    Légy szíves, segítsetek, hogy hol van "Phil" boltja?
  • Smitiz
    hmm... ja igen, és a szóismétlés is erős oldalam
  • Smitiz
    Sikerült már valakinek elmenteni a helikoptert?
    Más: Ha valaki (Nem kifejezetten Danika) fordítást csinál és kell segítség, szivesen segítek, elég jó vagyok angolból, bár lusta is vagyok, de nagyon
  • M@TriX
    Kircsi a játék.
    Nem szeretek cheatelni, a The Driver annyira nem vészes. Az a lényeg, hogy hamar dűlőre kell vinni a dolgot. Én azt csináltam, hogy start után egyből jobbra kinézés és fire, majd besoroltam mögé és az első lefordulásuknál a rendőrség előtt jobbra röviden vettem be és kiengedtem neki a kocsimat. Ettől megpördült. És kész. Aztán persze loholt mögöttem de annyi.
    Ugyan ez volt előtte, hogy én loholtam utána pár méterrel, de egyszerűen nem értem utúl. Szóval semmi handling editálás srácok. :)
    A bankos nagyon tuti küldi. A vörös dagi barátunk elordítja magát, hogy be a kocsiba, majd én fedezlek titeket. Majd m4-el szétszedik és térdre majd arcra bukik. Majdnem elsírtam magam. :)
    Ha még megcsinálták volna lassítva azt a jelentet ténlyeg kellett volna zsepi. A kis együgyű dagi gyerek és feláldozza a kis életét. hüpp.
    Amúgy a az a fránya Apache nem akar megjelenni nekem. Valaki nem tudja konkrétan mi a franc kell neki?
    Már philt is elvittem a kórházhoz (az is egy állati fej). Vásárolhatok minigunt. Nagyon bruti.
    De az apache sehol.
    Cheat nélkül szereztem két tankot. :)
    beállítottam őket a garázsba. :)
    Éppenhogy beférnek.
    Ja megszereztem a 2. hidden packot is. :) (Azokat nem szeretem gyűjtögetni. :))
    A versenyek jók a stadionba.

Egy lényges kérdés:

hogyna lehet kirabolni a boltokat?
    Mert álruhát is vettem föl a clubba, de szétlövöm az ürgét, megszóllal a riasztó. És?
    Bankot hogyan lehet rabolni?
    A liftbe hiába állok be.
  • [HUN]T-Rex
    Mint 15 éves azt szeretném kérni, hogy ne sértegess!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Danika szellemi szinvonalát egy 5 éves szellemi fogyatékos is meghaladja (de lehet hogy ez meg az 5 éves szellemi fogyatékosoknak sértés).
  • Randal
    hülyéskedsz, akkor majdnem kész van. szeritnem a 63%-ot az Opciókra értette.

Danika: várj még pár évet a fordítgatással és ne próbálj meg berobbani a frodítók közé..hidd el jobban jársz ha abbahagyod.

hamarabb lesz kész a többi mint a tied.
  • Randal
    Jaja, nyitni kéne egy Danika Fan Club topicot:))
    Segítsünk neki lefordítani a VC-t.

tényleg Danika!
    azt meg tudod modnani, hogy hány karakteres a szöveg ill. hány A/4-es oldalra fér rá?
    Persze Times New Roman CE betűtipus és 12 pontos betűméretben?:)))
  • Fefe
    KG21 vagy Zaki: Küldd el légyszí a Danika fordítását mert kíváncsi vagyok rá.
    Cím:[email protected]
    Köszi
  • Fefe
    Nagyon komoly. MOst értem haza a melóból és visszaolvastam a topicot.A
    röhögéstől majd leestem a székről.
  • KG21
    Danika! Mi a faszér kell reklámoznod a hulladék fordításodat, ami kb 1%-on áll,de még annak sincs értelme? Ennyire nem lehetsz debil.
  • Redfox
    Lehet, hogy hülye kérdés, hogy hol van "Phil" boltja?
  • The Garrett
    OOOO a nyakad nyuljon meg!!!!! :D
  • zaki
    ezt talán a GTA 3 topicban kellene megkérdezni
  • Butch
    Sziasztok Csak azt szeretnem kedezni Hogy Honnan Tudok leszedni a GTA3 1.1es NoCD Cuccot

Koszi Butch
  • TomBond
    nincs
  • Mike
    affene :)))
  • Mike
    6003
  • zaki
  • Mike
    a sitten meg majd hajolgacc a szappanért