22366
-
#6049 mondom, 10 percig kell nézni -
#6048 Szerintem nincs olyan kód. A Pole Positiont most vettem meg de én is kíváncsi lennék meddig kell nézni. -
#6046 bemész a szobába, a csaj lejt neked egy kis táncot, neked meg semmit nem kell csinálni, csak kb 10 percen keresztül bent kell maradnod, és nézned a gádzsit -
#6045 Fiúk! Nincs valami kód, amitől kész lesz a küldi?
Már nagyon elegem van ebből a RC helikopteres vacakból!
Ja, és mit kell csinálni (meddig kell nézni ), hogy a nudibár fizessen? -
#6044 Így már jó -
#6043 Bocs Javítom -
#6042 Szerintem elég ltt volna, ha kb. az 1/4-ét kivágod -
#6041 Bocs pont a "Phil" raktam a nyílat.De remélem így is megtalálod :) -
Ezt keresed -
#6039 Entert nyomtál rá? -
#6038 Ha még nem léptél be csak a menübe (no load game, no new game), akkor lehet felbontást váltani, mint ahogy a GTA3-ban is... -
gtom #6037 nem. átállítom 800*600-ra és vissza rakja 640*480-ra a játék -
#6036 Pedig a jobbra/balra nyíllal mennie kell. Nem játék közben akarod változtatni? -
gtom #6035 640*480 -
#6034 mekkorán van? -
gtom #6033 Miért van az hogy nem tudok a játékban felbontást váltani? amd xp 2000, radeon 8500, catalyst + 1.1 -es patch Help me! -
Redfox #6032 Senki nem segít?:( -
#6031 Cvity=City -
#6030 dokumentumok/Gta Vice Cvity User file -
#6029 Elég csak a boltos mellé lőni vagy csak egyszerűen megvillantani neki a pisztolyt.
Utána kapsz két csillagot, és meghatározott időközönként megjelenik a boltos mellett egy kis pénz.. -
#6028 persze. vegyél egy házat amin van:)
általában reggel hattól este 22ig álnak ott asszem. -
Redfox #6026 Légy szíves, segítsetek, hogy hol van "Phil" boltja? -
Smitiz #6025 hmm... ja igen, és a szóismétlés is erős oldalam -
Smitiz #6024 Sikerült már valakinek elmenteni a helikoptert?
Más: Ha valaki (Nem kifejezetten Danika) fordítást csinál és kell segítség, szivesen segítek, elég jó vagyok angolból, bár lusta is vagyok, de nagyon -
#6023 Kircsi a játék.
Nem szeretek cheatelni, a The Driver annyira nem vészes. Az a lényeg, hogy hamar dűlőre kell vinni a dolgot. Én azt csináltam, hogy start után egyből jobbra kinézés és fire, majd besoroltam mögé és az első lefordulásuknál a rendőrség előtt jobbra röviden vettem be és kiengedtem neki a kocsimat. Ettől megpördült. És kész. Aztán persze loholt mögöttem de annyi.
Ugyan ez volt előtte, hogy én loholtam utána pár méterrel, de egyszerűen nem értem utúl. Szóval semmi handling editálás srácok. :)
A bankos nagyon tuti küldi. A vörös dagi barátunk elordítja magát, hogy be a kocsiba, majd én fedezlek titeket. Majd m4-el szétszedik és térdre majd arcra bukik. Majdnem elsírtam magam. :)
Ha még megcsinálták volna lassítva azt a jelentet ténlyeg kellett volna zsepi. A kis együgyű dagi gyerek és feláldozza a kis életét. hüpp.
Amúgy a az a fránya Apache nem akar megjelenni nekem. Valaki nem tudja konkrétan mi a franc kell neki?
Már philt is elvittem a kórházhoz (az is egy állati fej). Vásárolhatok minigunt. Nagyon bruti.
De az apache sehol.
Cheat nélkül szereztem két tankot. :)
beállítottam őket a garázsba. :)
Éppenhogy beférnek.
Ja megszereztem a 2. hidden packot is. :) (Azokat nem szeretem gyűjtögetni. :))
A versenyek jók a stadionba.
Egy lényges kérdés:
hogyna lehet kirabolni a boltokat?
Mert álruhát is vettem föl a clubba, de szétlövöm az ürgét, megszóllal a riasztó. És?
Bankot hogyan lehet rabolni?
A liftbe hiába állok be. -
[HUN]T-Rex #6022 Mint 15 éves azt szeretném kérni, hogy ne sértegess!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Danika szellemi szinvonalát egy 5 éves szellemi fogyatékos is meghaladja (de lehet hogy ez meg az 5 éves szellemi fogyatékosoknak sértés). -
#6021 hülyéskedsz, akkor majdnem kész van. szeritnem a 63%-ot az Opciókra értette.
Danika: várj még pár évet a fordítgatással és ne próbálj meg berobbani a frodítók közé..hidd el jobban jársz ha abbahagyod.
hamarabb lesz kész a többi mint a tied. -
#6019 Jaja, nyitni kéne egy Danika Fan Club topicot:))
Segítsünk neki lefordítani a VC-t.
tényleg Danika!
azt meg tudod modnani, hogy hány karakteres a szöveg ill. hány A/4-es oldalra fér rá?
Persze Times New Roman CE betűtipus és 12 pontos betűméretben?:))) -
#6018 KG21 vagy Zaki: Küldd el légyszí a Danika fordítását mert kíváncsi vagyok rá.
Cím:[email protected]
Köszi -
#6017 Nagyon komoly. MOst értem haza a melóból és visszaolvastam a topicot.A
röhögéstől majd leestem a székről.
-
#6013 Danika! Mi a faszér kell reklámoznod a hulladék fordításodat, ami kb 1%-on áll,de még annak sincs értelme? Ennyire nem lehetsz debil. -
Redfox #6012 Lehet, hogy hülye kérdés, hogy hol van "Phil" boltja? -
#6009 OOOO a nyakad nyuljon meg!!!!! :D -
#6008 ezt talán a GTA 3 topicban kellene megkérdezni -
Butch #6007 Sziasztok Csak azt szeretnem kedezni Hogy Honnan Tudok leszedni a GTA3 1.1es NoCD Cuccot
Koszi Butch -
TomBond #6006 nincs
-
#6005 affene :))) -
#6004 6003 -
#6003 -
#6002 a sitten meg majd hajolgacc a szappanért