22366
  • orban99
    Valaki meg tudná mondani hogy mit lehet csinálni
    ha egyszer már nincd megbízóm?
  • M@TriX
    sztem a malubis az amikor egy hajóval visz oda egy csákó szét kell lőni a hapsikat a hajóikkal, majd a ház körül összeszedni a 3 bőröndöt.
    Na az azon a szigeten van ahol a megörökölt diaz házunk van nem? Addig elsasszézol kiveszed a lamborghinit vagy a helit és elmész a megfelelő helyre. ÉS kész.
  • Coco
    http://etnies.muskatli.hu/gtavc.html
    Zaki irta meg minden hülye kérdés levan irva....nem tom mért nem lehet megnézni.....
    Meg mindent olyan soxor elmondtak...nemabraknak mondom....
  • Shogun
    de mi az első feladat?
    mert valami kazettához odamentem de hiába mentem bele töltött egyet majd ugyanott mradt a kazi
    az igen mire vonatkozott? hogy abban kimerül a kurvázás vagy hogy lehet mást is csinálni vele?
  • KG21
    Én azt igen egyedi csalással csináltam meg:
    A handling.cfg-ben sabreturbo menettulajdonságait
    átírtam hogy úgy menjen, mint egy manana.
    Ezek után már nem gyorsult úgy a kis köcsög verdája
  • Aborg
    Ha valaki szeretne egy adf/mp3 konvertort (oda-vissza) itt talal:
    http://raptor.cestiny.cz/download/files/utils/GTAVCAudioDec11.zip

Igy a radioadokat mp3-ban is tudja halgatni.
  • magyar ember 2
    A malibu driveres kuldetesre nincs vmi tuti tipped? Ott is elegge csal a progi.
  • magyar ember 2
    Kosz, de mar tegnap megoldottam. En kicsit maskepp csinaltam. Hogy a 4savos uton kovetnek-e azt nemtom, mert az volt a baj hogy odaig se sikerult eljutni, mindig elgazoltak a Lancet beszallas kozben, vagy felgyujtottak a kocsit / helit. En ugy oldottam + hogy helivel leszalltam a kapu elott, gyorsan kipattantam hogy engem lojenek, ne a menekuloeszkozt, az ajtot eltorlaszolo kocsit otthagytam (ez kesobb jol jott), 1 szal uzival leosztottam benn mindenkit, majd futas a helihez. Ide kellett az ajtoban hagyott kocsi, mert annyi esze nincs a Lancenak hogy atugorja, amig meg ki nem jon a kapun, nem jonnek a kinyiroemberek. Szepen odamentem a helihez, berepultem a roncstelepre, megvartam mig beszall a csavo, aztan irany a korhaz. Ma'k kerdese hogy a korhaz elott is megjelenik-e a kivegzoosztag, ha igen, akkor leszallas a szemkozti teton, aztan kis tavcsovesmunka, majd be a korhazba.

A haitis kuldetest nem ismerem, mer ott meg nem jarok, de ha sokan koroznek, a gyalogos futas mindig bevalik. Lassu, de biztos. Ha nem kotelezo mindenkepp azzal a kocsival menni, akkor fuss el a muhelyig, ott lopj 1 kocsit, igy csak kis tavot kell megtenni odaig, kevesebb az esely hogy leszotritanak.
  • V-Storm
    Hali nem tud valaki valami jó progit az új car-ok berakására.
  • Verebes
    Lenne egy nagy kérésem küldje el valaki a mailomra a magyarosításst mert sajnos nem tudom elérni a TAR.HU címeket
    Verebes
  • Ch_Slater
    Én nemtom de nem szaroztam a tankos küldivel.Nem is tuttam hogy gázosan is meg lehet csinalni.Eccerűen odamentem a tankhoz kirangattam a tagot a többiek meg végignézték. aztan keresztülmentem mindenkin és kész. bár ezzel én sem mondtam ujat, de az az egyik legkönyebb feladat.
  • Ron Ragm
    A legelső helikopter mikor jelenik meg? Nem találom ott ahol írják...
  • zaki
  • magyar ember 2
    format c:
  • magyar ember 2
    A malibu klub driveres kuldetesenel meg lehet valahogy oldani hogy a versenytarsat mission failed nelkul kivonjam a forgalombol? Mar unom hogy allandoan csal.
  • Coco
    1.Mingi látsz ikonokat a térképen,oda kell menni!Vagy eg ytelefont vagy egy C betut vagy egy V betut meg ilyeneket.
    2.igen
  • Shogun
    Üdv mindenkine!
    Nekem lenne pár hülye kérdésem a game-vel kapcsolatban
    1: egyátlán hova és merre kell menni feladatért, mi mutatja hol a feladat?
    2: a kurvázás abban kimerül hogy beül a csaj és számolja a lóvét vagy van még valami pikáns dolog?
    Előre is thnx a segítségeket
  • Ron Ragm
    A legelső helikopter mikor jelenik meg? Nem találom sehol...
  • Redfox
    Köszi leszedtem. Neki is álltam, de semmit nem garantálhatok, ugyanis nem tudok perfekt angolul, de amennyit tudok megcsinálok.
  • Fefe
  • Fefe
    Itt 1 új gxt editor amivel már a játék ismeri a magyar ékezetet Gxt editor v0.9
  • zaki
    látom...
  • zaki
    ok, pill
  • Fefe
    Zaki: gyere ICQ-ra légyszí
  • ko_vee
    Hey most má okés!!!!!!!:))))))))))))))
  • Fefe
    Milyen op rendszered van?
  • Blasta
    Aztapicsa......
    Ez gyors volt!
    Örök hála Zaki!
    :-)))
  • zaki
    http://etnies.muskatli.hu/gtavc.html
  • Blasta
    Engem egy olan site érdekelne, ahol fennvan az összes DEFAULT autó, fényképpel&névvel!
    Annyi autó van ebbe, hogy kurva nehéz név szerint összevadászni őket...
    :-DDDDD
    Ha esetleg valaki tud egy ilyen site-ot, ne szégyelje beírni...
    :-DD
  • bazsi123
    a fagyishoz meg kell venni a második szigeten a fagyiboltot, ott van fagyiskocsi.
  • Mayday
    Sracok!
    A fagyizos/drogteritos kuldeteshez hol talalok jarganyt? Vagy azt hogyan vallalom el? Es az elos szigeten lehet mar?
    Pizzasbol mennyi kell? Es mit ad pontosan? Nekem mar 100 megvan, de semmit nem tapasztaltam...
  • Spenser

Hali
    Magyarosítás készen van ?
    vagy
    még nem van kész?:)
  • Ron Ragm
    Tud vki linket mondani egy térképhez ahol a tűzoltó/rendőr/taxi/pizzaállomások vannak?
  • zaki
    passz...
  • CarajoEsp
    Sajnos az a Love Fist autója amit nem fogad el.
    Még mindíg nincs Stretch és mostmár ideges vagyok.
  • bazsi123
    telepíts windows-t. biztos tele van már szemetelve.
  • bazsi123
    hogyan lehet megkapni a haiti és kubai küldetéseket? egyszerűen nem akarnak jönni. egyedül az rc helis küldetés aktív. a legutóbbi, amit megcsináltam, a cop land volt. a térképen aktív a v és a p (a villa és phil), de nem kapok ott küldit.
  • KeKKSZike
    Szerintem még odébb lesz a magyarosítás... Sokat kell azért itt fordítgatni! :)
  • zaki
    nálam se jön be
  • ko_vee
    vki nézze má meg a google.co.hu-t, vagy csak nálam nem akar bejönni:((((((((((((((