GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lassu vagyok 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

tudod a mai pofátlan fiatalok inkább belöknek a kamion elé 😄D
amugy kicsomizni tökéletesen elég egy winrar (ha lehet a legujabb) utána már csak felkel égetned a cdre.. 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Petyus_
Tömörítsd ki. 😊 (WinRAR)

Ekkor kapsz egy bin és egy cue kiterjesztésû file-t. Ezt kiírod CD-re pl. Nero-val és kész. Vagy ha nem akarsz CD-t írni, akkor www.daemon-tools.com/daemon_tools.htm címrõl letöltöd a Daemon tools nevû kis programot, ezt installálod, és ha ebben megnyitod a cue file-t akkor a géped azt fogja hinni hogy a GTA:VC CD benne van egy virtuális CD-ROModban.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Ams
cd-1 38

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Tegyük fel, hogy én egy vak, öreg nénike vagyok a piros lámpánál a zebra elõtt. Segítsen már valaki át ezen a ***** zebrán(problémán)! (lásd 919)
Petyus_
39! ^.^

ezt most kinek irtad??? mert szerintem aki már szedi az ezel rég tisztábanvan 😄

Petyus_
Akkor gépigénye ugyanaz kb.?

toMpEr
gta3-at akartam irni

toMpEr
game olyan mint a gt3, csak gyorsabb, szebb, jobb, multi termeszetesen nincs.

I need some more support; ha lehúztam a cuccot, akkor mi a teendõ? Kell valami kicsomagoló progi? Ha igen, melyik?
Petyus_
CD1-36.. szemét! 😛

Help! Melyiket? Idióta a kérdés, tudom, de 2 X 2 van; a kettõ közé free download feliratot raktak; akkor az alsó kettõt húzzam le???
leone
Innen le lehet tölteni a vice city-t:
http://warezcenter.cjb.hu/index2.html

I the best 4ever!!!

😊))

Ams
cd1 - 28

gyraph
nem is igaaaz...õ kezdte! 😊)))

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

apú bántani akarnak😊))))

gyraph
jó de te nem játszhatsz....anyuuuu! 😊)))

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

nem igaz én már lassan a 2-es cd-t is leszedem😊)
alig pár file van hátra😊)

gyraph
Én már a 2.cd 9. file-jánál tartok....aszem nyertem 😊

Ams
ok 😊

Ams
1. cd fele lent...

ezt se en irtam ...
jo lenne ha le szalnatok rolam.. mindenki tudja hogy gyenge elmeju es Buzi vagyok..
gyraph
A Térkép itt van a gammához...gondolom jól jöhet 😊

igen az téleg nem rossz móka 😄

rotfl 😄DDDDD

shaba23
van ûrdinóharapássebzéstleredukáló cheat
én komolyan mondtam...
egy nyers cd ára mellesleg 50 és 100 közöt van szal telibetalált az 5letem ahogy elnéztem 😄D

Ams
LOOL

a korrekt ár szerintem olyan 50 és 100 huf közöt van a cd árától függõen 😄D

ollie
Mondjuk te elmész a boltba és megveszed az eredeti játékot!
Ha már lopsz, ne legyél akkora bunkó hogy még pénzt is akarsz rajta keresni.

bazzzzzzzz mit én tudok álltalába 900-ért irnk cd-t cd-vel eggyüt.
de nekm édes mindegy,hogy kinek mennyiért adod😊)

Ams
kösz

Ams
egérrel lehet autózni?

de 3000-ért 😊)

5000ert segitek 😛
baszzzzzzzzz ennyiért 1 hónapra elö is fizethetne egy FTP-re😊)

Most szedem!!!
Hát ma fenn is maradok egy jó ideig...

Kérdés: Itt is mûxik az a dolog, hogy saját zenét lehet belepakolni? - és ha igen, akkor ha a régi GTA 3-as rádiókat - zenéket - becsomagolom mp3-ba, akkor azt le fogja játszani?
köszi
csá

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

remelem legalabb tollem szedted te lama 😛P es most meg 3000 ert arulod lol 😛P
😛 neked? minek...
olcsó vagy!!!

szervasz baratom
hasznalj flashget-et abban alapbol nincsenek ilyen gondok 😄

jaja énis onét szedem, most jol beszopta a sok kis türelmetlen aki nem tud várni fél órát 😄DD

Manta
Hogy kell beállítani regetben, hogy a letöltések között várjon egy kicsit? Mert most szerintem túl gyorsan akarja elkezdeni, és ezért minden második file helyett a hibaüzenetes html-t szedi le.
Lazarus
thx! 😊
MerlinW
warezcenteren tényleg fent van, müxik, ingyé, jól😊

[merlinw.org]

Puff, én meg mint 56k-s modemes csak kapkodom a fejem összevissza itt... Ha valaki leszedte már a vice cityt, és meg is irja majd nekem /persze fizetek/, akkor legyen szives a mailcimemen jelentkezni😊 Vagy kénytelen leszek vaskos pénzt költeni 1 bótban..

jön a game lefelé mint álat. az eslõ cd már lent van és a második jön már most😊)