89387
PlayStation3
-
#6636 Hy all!
Igaz, hogy csak 2007 tavaszán fog kijönni ez a nagyszerű konzol? Már nagyon várom!
Bye all! -
#6635 Sztem írd meg a lecót, és készülj a hétfői rajzórára, mert anyád majd jól elfenekel ha 2-est kapsz .
:)) -
#6634 Elment a plázába, hogy lefotózza a ps3-ot, aztán rájött, hogy ott nem lehet kapni...és most épp bújkál :) -
#6633 Ma van Dec 1, ide azokkal a képekkel, vagy elmentél a plázába, ott összevesztél a biztonsági őrrel és az szépen összehajtogatott,ennek hatására meg az inteziven fekszel és azon morfondírozol hogy hogyan fogod nekünk megmutatni a ps3 ról készült "saját" képeidet! -
#6632 Bizony a magyar utak nagyon rosszak. -
#6631 majd ha magyarországon is megjelenik és a kezébe pottyan egy példány a teherautó platójáról :P -
#6630 Daveee mikor kapunk képet a ps-edről? -
Papesz #6629 Nem néztél el valamit? 400 ezer a jobb HDTV-k ára. Gépről szó sem volt. -
superlative #6628 Srácok elyik lesz az a gép amelyik 400.000-be fog kerülni?
Ne idegesítsenek már. -
#6627 Nem merem elővenni olyan rossz a közbiztonság,még kikapnák a kezemből,és nincs kedvem megint kiadni a telefonra félmilliót...:)
-
#6626 telefon megteszi -
#6625 Én tegnap szereltettem be be az EvoXI CONCEPT-embe a ps3-mat 56'-os kis lcd-vel nagyon pöpec csak vezetés közben kicsit eltereli a figyelmemet mire hazaértem a beszerelési helytől itthon csodálkoztam a sok horpadáson a kocsin....No mind1 majd lefotózom nektek...De majd csak tavasszal mert az a baj hogy hideg párás idő van és betehet a 20 megapixeles fényképezőmnek. RESPECT!:) -
#6624 ha már fotózkodsz akkor rakd mellé a wii-t is :P -
Daveee #6623 2006. december 1 -
Papesz #6622 Azért én rettenetesen kíváncsi leszek, hogy ez melyik holnap lesz. -
Daveee #6621 oké, holnap,nah? mert jelenleg thp8 azok, és nemfogom széthuzigálni :D holnap fényképezek :P -
#6620 DE mi csk anyit kérünk hogy fotózd le a PS3-ad miközben az sg.hut nézed rajta. és nem zaklat senki tovább. -
Daveee #6619 töltök filemt és közbe megy...... amugy emg holnap nyit nálunk egy pláza és a megnyitojára mek.... -
#6618 ő képes egyszerre wiizni ps3azni és gépezni... ne becsüld alá xD :P -
#6617 Hát ha ps3 mam lenne nincs az a sulibuli meg nincs az a pláza ami miatt ne azt tolnám :P -
FFX #6616 ha játszol akkor hogyhogy van időd nekem válaszolgatni? -.- -
Daveee #6615 nem :D több, és most nemfogom játék közbe szétszednia pst hogy ide rakjam a monitor elé, majd holnap -
FFX #6614 max 2 perc lenne lefényképezni és feltölteni ide -.- -
Daveee #6613 lol :D kis cselesek, miket nem hisztek ti rolam, majd holnap sulibuli és pláza után lefényképezem nektek :P nem is jáchatok az uj gépemmel :P? -
#6612 most keresi a megfelelö képet a ps3ról neten :P:P -
#6611 Sokáig exponál a gépe. -
#6610 jaja most kell a photoshop tudás :P -
#6609 Vagyishát még gyorsan össze kell vágni 3 képből az anyagot :) -
#6608 Jó sokáig tart lefotózni :) -
#6607 na erre kiváncsi leszek... -
#6606 Hol a nagy külömbség amit igértek? 1 év a külöbség :):) -
Daveee #6605 nincs szükség igaz. oké lefényképezem nektek -
#6604 nincs szükség linuxra tudtommal h ps3on netezzél... -
#6603 éppen ezt akartam írni....lássuk -
#6602 ok mutass képeket...
monitor előtt a ps3 a monitoron sg forum :D -
Daveee #6601 ol jovan na :D de akkoris van mind2 konzolombol 1 darab, oszitársam kinn él párhonapja egy hoszab időre, és ő külte, persze elötte elkültem a pénzt :P -
#6600 idejársz hazudni?
#6595 "most ps3 rol irok jelenleg"
#6599 "nahjo nem ps3 rol irok" -
Daveee #6599 wii azt anyámék fizették. nahjo nem ps3 rol irok, de megvan cskaa ynia gond uyebár hogy kezelni iyen téren hogy linux enmtom mert winhez voks zokva... megcsakjáccok vele, de net az műxik, filmet nem probáltam. játékot is csak azt a3mat -
#6598 meg apuka anyuka a 2. konzolt amcsiból :D -
Papesz #6597 Mese mese meskete.
Bizonyára a PS3 támogatja az ékezetes karaktereket.