89387
PlayStation3
  • 22Barna22
    599€ -> én legalábbis ezt hallottam sok-sok forrásból
  • bubu13
    Minimum 550 dollár vagy több
  • 22Barna22
    SRY a duplázásért:(
  • 22Barna22
    Erre nem mondanék semmit ha lehet...:S
  • R0sc0
    kb mennyibe fog kerülni itt magyarországon?
  • scorpeeon

kemény :)
  • scorpeeon
    Sok esélyed van :)
  • Daveee
    hát én annak örülnék hogyha egy japán játéknál nyernék egy ps3-at
  • peter31
    Nyílván már keresik a rést a pajzson...
  • NEXUS6
    Most nézem a gémkapcson a szétszedett PS3-ról a képeket.
    Hát ebben aztán van anyag! Én monnyuk nem merném szétkapni, mert valszeg nem csak néhány csavar maradna ki feleslegbe a végén!;)))

Amúgy most látom, hogy egy integrált PS2 csip is benne van (EE+GS)!
  • mila69en
    én most lennék szívesen japcsi:D
  • Daveee
    gamekapocs, csomo uj hir, már elsi fogyott pár ora alt az összess, vki szétszedte már, éne yg repöböl dobottnak is 9rölnék nagyon!, a nagy nép része nem is kapott ps3-at másfél napos sorban álás után
  • Daveee
    http://ps3.qj.net/
    nyalánkságok, ugy emgörülök, de mind1, ha emgis jelenik ugyse lesz nekm 2 év muvla se mert kereken 200 ft -m van jelenleg, és még csak 14 vok :(
  • Super DANTE
    ez a helyes link
  • Shadowkiller
    Beteges !!!Mo PS3 én is ott fogok állni ha lesz sor!!!
  • Zsoltika 007
    Azért volt már dúrvább is ennél. :D Az Apple store nyitása.
  • Super DANTE
    ha valakit érdekel
  • scorpeeon
    LOÁL :) És hát igen, ez itt Japán, minden 2. kezében ott a PSP vagy a 4G-s telefon :DD Azért ennek a sornak sem állnék a végén :)
  • Daveee
    me nemtutták miaz :P
  • NEXUS6
    LOL A GUMáruház elött nem volt ekkora sor 1964-ben, amikor karácsonykor nájlonharisnyát kaptak.
  • james69holden
    aztakurva :)
  • UNREG
    Még nagyobb sor. :)

Érdemes megnézni, milyen sokuknak van handheldje.
  • mila69en
    mindegy aza lényeg várnunk kell sajna a EU-s start-ra:( ami 2007 tavasz ugye? nah sebaj kibírom:D addig veszek egy Xfos360-at jövőhéten aztán ha jön a PS3 gyors eladom:D X-et
  • Daveee
    igazad van :P ezekbe nem godnoltam bele
  • mila69en
    hát pedig ez nagy baj:) ezeket már én is olvastam rég, mint sokminden mást:D azért is mondtam majd hiszem ha látom.....mert én vagyok a hitetlen:DDDDDDDDDd
  • Papesz
    Én speciel nem láttam, de már jóval az idei E3 előtt megerősítették.

Gondolom nem baj, hogy nem én támasztom alá, hanem Phil Harrison.
  • mila69en
    ja majd ha lesz meg is nézem:) mért esetleg te már láttad, hogy alá tudd támasztani?:D
  • Papesz
    Akkor majd nézd meg.
  • Papesz
    Figyelj:

Japánban a mai napon 80 ezer PS3 került a boltokba. Holnapra kiderül, hogy mindez 1, vagy 2 óra alatt fogyott el. Amerikában jövő hét pénteken 400 ezer darab lesz kapható összesen. Az egy kicsit tovább ki fog tartani, beletelik vagy 5-6 órába, hogy eladják az egész készletet.

A kérdésem az lenne, hogy Te vennél-e egy repülőjegyet (Japánba kb. 400 ezer egy retúr, az USAba 250 ezer) azért, hogy elhozhass EGY darab PS3-at, amin (ha eladod) keresel 100 ezer forintot? A szűkös készletekre való tekintettel ugyanis egy vásárlónak egy darab konzolt adnak. Magyarul buktál az úton minimum 150 ezer forintot. Megéri, nem?
  • mila69en
    azt meg, hogy régiókód mentes hiszem ha látom:)
  • Super DANTE
    Ez csak a nagy üzletláncokra és online boltokra vonatkozik, maszek alapon haver, rokon, ismerős csomagban küldhet neked egyet.

Tök mindegy, hogy Pal, vagy NTSC a játékok régiókód mentesek és a gépek is.
  • mila69en
    és mit fogsz csinálni az NTSC-s gépeddel? nem hiszem hogy túl sokan vevők lennének rá....legalábbis nekem nem kéne:) játékokat hol veszel hozzá? mindíg rendelsz majd amcsiból? esetleg valahonnan ázsiából? persze biztos hogy van ojan aki kiment venni de nem hiszem, hogy tömeges kivándorlás indúlt vólna meg:)
  • Daveee
    csempészetet akartam irni, de figyej a több millio ember közül lesz oyan aki befogja ide hozni borsos áron, és azt honan tudja meg a sony hogy pl. europába van vkinek ps3-ja? és ha megtduják? mcisniálnak? lejönnek ide m.o-ra hogy behajtsanak rajtad vmit? xboxnál én enm tom mivolt mert nem érdekelt, de már asszem oktober novemberbe volt itt vkinek, mig itt csak egy hete jelent meg.... biztos van vki-mon vagy entán europába hogy kiment japánba hogy vegyen egy ps3-at, elhiheted,
  • Papesz
    Nem hiszem, hogy bárki is becsempéZné a PlayStation 3-at, szerintem elég hülyén nézne ki rajta a csempe.

Viszont amennyiben csempészetet szerettél volna említeni, akkor gondolkodj el azon, hogy minek hozza valaki ide, ha egyszer akár Japánban, akár Amerikában el tudja adni három/négyszeres áron. Arról nem is beszélve, hogy a Sony komoly büntetést emlegetett, ha véletlenül valamilyen módon Európába kerül a konzol a hivatalos start előtt. Más kérdés, hogy ennek az ellenőrzését hogy képzelték el.
  • Daveee
    dejo nekik már nyomhatják sztem kivettek 1 hét szabaddságot, hogy nyomhassák, hajnal 4 re hazaérnek és csak azt ynomják, és azlesz végül hogy véletlenül szart hoztak el, és 5 perc után az egész burkolat leolvad, és dobhatja ki
  • Papesz
    De, Amerikában. Japán viszont nem ott van.
  • Daveee
    lol büdös amcsik, olvasáotk a gamekapocs.hu csuszik csomo ps3 nyitó cim
  • Daveee
    amugy enm 17. a premier?
  • Daveee
    hát figy lesz oysan aki befogja csempézni....
  • james69holden
    játékok áráról volt már szó? mennyibe fog kerülni kb. 1 eredeti game?
    (dollárban pl.)