89387
PlayStation3
-
#6716 -
loga #6715 Ami engem érdekel majd a PS3 on:
White Knight -
loga #6714 UK ban nyomja a gyerek a RR7 et neten:
http://www.youtube.com/watch?v=uyp6nceSr-I -
loga #6713 OFF:
Azt hittem, hogy itt a PS3 rol van szó... mármint a címben az van...
Erre elkezdek visszaolvasni nomeg latok egy olyan béna retusált képet mint állat.. TE én 5perec alatt jobbat készítek...
És a forum átment a ki tud nagyobbat hazudni fajtába.
Szánalmas de tényleg.
ON:
Meg tudod Dave amikor tolt a PS3 filmet progit...akarmit akkor nem tudsz semmi sem csinalni vele. Olvasd el legalább az IGN hands-on ját vagy gamespotot...vagy nezd meg a videot.
Azt is hozza kellett volna tenned...hogy ugyebár hamér ott tartunk hogy USA-bol hoznak neked gápet akkor kell egy átalakító mert ott 110V van nálunk meg 230V szal... -
Pitypang18 #6712 Kisa, te gyöngyösi vagy? -
#6711 na még 1 foto??? -
#6710 -
Daveee #6709 azvan télleg...... -
#6708 és a wii-t is el lehet felejteni... -
#6707 Semmi, úgylátszik nem megy nekem a képfeltöltés, neked meg a kamuzás!
Felejtsd el! -
Daveee #6706 ? -
#6705 Ez én vagyok, amikor hazajöttem, és a reptéren megmutattam mindenkinek, utána Gyöngyös felé vettük az irányt, és egy csapat fiatalkoru kikapta a kezemből, amikor a toronyháznál megálltunk 10percre... -
RaszPuty1N #6704 arra azért kiváncsi lennék, hogy mégis mi a faszt hittél, amikor kitaláltad ezt a baromságot?^^ -
#6703 sorry.. -
#6702 Ha ha... -
shiftáj #6701 nem azér mondom de daveee barátunk pl az nfs:carbon fórumba is összevissza hazudozott, h neki meg van már meg ilyesmi.. hadjátok a picsába, nincs jobb dolga szegény hülyének, majd ha csinál 1 olyan képet h mosolyog a ps3 mellett a személyijével akkor majd lehet gondolkozni h kamuzik-e -
#6700 -
#6699 off: fasza az mp3, csak kő vennem fülest, mer behalt:)
on:szakadtam daveee ...xD -
revolit #6698 ollé beadta a derekát -
Daveee #6697 melyiknél?
lol jovanna nincs, de jolenne ha lenne :S:S:S:S:S:S -
turho #6696 Durva Paint vagy festmény-effekt van rajta. A tükröződés tényleg érdekes :D a PS3 tetején. Az okleválen (az egyiken) Dávid felirat látszik, ez utalhat a nick stimmelésére, de amíg ilyen ratyi és megbasztatott (mi szükség van rá egyáltalán, a fejedet koma kitakarhatod egy stoptáblával is) a kép, szemernyit sem lehet belőle komolyan venni. A CRT monitor és a maci az hihető :) -
FFX #6695 hát kiskfiam ez eggyes alá, ülj a helyedre... -
#6694 a kép minősége=rakás kaka.....látszik nagyon belepiszkált valaki...
ha meg hidegfényű lámpával(5600k) nyomta volna akkor kékes színe lenne pl a függönynek és egyébb a fehérhez közelálló tárgynak...na + ha vakuzott volna akkor is....szóval kamu az egész!!!
én szabadúszó vagyok ,de jelenleg egy kereskedelmi csatornánál nyomulok... -
#6693 Nekem ilyen ps3-am van! -
PlayStation2 #6692 Köszönöm szépen a gratulációt, örök emlék marad, az első magyarországi PS3-as tulajdonos gratulációja nagy dicsőség! -
PlayStation2 #6691 Ha 14 alatt lenne, akkor talán érteném, de igaz, ennyi idősen azért már nem kéne ennyire gyereknek lenni .. lehet későn érő típus -
Daveee #6690 grat -
PlayStation2 #6689 Nekem se jelenik meg, de kimásoltam
http://gportal.hu/portal/mafia2/image/gallery/1165058542.jpg
-
#6688 azért ne általánosítsunk! (a 14-18 év nem jelent semmit). -
turho #6687 Természetesen megpróbáltam, de x-akta :DDD -
#6686 jobb klikkelsz a képen majd "Kép megjelenítése" -
turho #6685 Lehet hogy telibe derít nagyfelületű szűrőzött hidegfényű lámpával? :DDDDD
(Énis tv-ztem de városi tv csak, viszont ott minden :D )
Amúgy nálam meg se jelenik a kép....lehet jobb is? :DDDDDDdd -
#6684 de áruld már el miért kell hazudni? -
#6683 figyi..engem nem fogsz megetetni semmivel...én filmezéssel foglalkozom mint világosító(tehát kifejezetten a fénnyel és hatásaival foglalkozom)...hagy tudjam már jobban miről hogyan verődik vissza a fény...
ha fényes lenne 1 részéről verődik vissza csak, mivel hajlított felületről beszélünk a többi ugyanolyan fekete lenne mint a többi cucc a szobában... -
Daveee #6682 láttál már élőbe ps3-at? annak nem oyan boritása van mint a ps2nek, a ps3 burkolatán a fény visszaverődik, -
Papesz #6681 Legalább annyi eszed legyen, hogy nem súlyosbítod tovább a helyzetet. Így is mindenki rajtad, meg a PS3-adon röhög.
Bár sohasem értettem, de bizonyára jó érzés hazudozni. Viszont én tudok egy jobbat. Szombat van, menj el csajozni. Az még jobb érzés. De lehetőleg a beszúrt képet ne mutasd meg a kiválasztott hölgynek, mert körbe fog röhögni. Az meg nem jó érzés. -
#6680 érdekes, a többi fekete cucc miért nem színeződött el???
csak a ps3...
legalább tanuld meg kezelni a photoshop-ot...
ja és a mérete sem stimmel ..ugyanis nagyobb mint a ps2!!!
további jó hazudozást.... -
RaszPuty1N #6679 jóak a macik -
PlayStation2 #6678 Úgy látszik neked ez örömet jelent.. sajnállak. -
#6677 OMFG
:DDDD