89387
PlayStation3
-
#6556 te szadista:D és utána lefotoznád? -
FoToS #6555 Kitennám a farkát az aszfaltra és azzal a kapapáccsal ütném amivel szétverte a gépeket utánna meg utánna kötném a kocsinak és végig cibálnám egy földuton a rohadékot!! -
#6554 Sokra mész vele ha nem adják ki publikusan és csak a Nintendo kapja meg. Szerintem az Mplayer lesz a megoldás. -
#6553 Elvileg a Wii-n is fut Q, pedig azon is valami linux van. -
#6552 Ja de ez csak nagyon alap két tengely mentén (meg ötletlopás a nintendótól) -
#6551 Az 3rd party. -
#6550 pl mplayer ugye, de az viszont elég kúl!;)))
Ja és médinhungarí! -
#6549 Quicktime csak win+mac másra nincs. Csak 3rd party megoldás. -
Daveee #6548 mozgás érzékelő igen pls egyik video youtube, 2 be is bemutatja, egyik egy oan hogy egy szép kádi vizben van egy kis kacsa, és ahogy mozgatod a joyt ugy mozog a kacsa, de a gombokat enm hazsnálodcsak a kezedet emeled, repölönél meg elöre huzod és lelasit -
#6547 Csocso esetleg már van is ps3mad? Használható a tiltcenzora? Elvileg valamilyen mozgásokat ez is érez, de célozni nemigen lehet vele vagy tévedek? erről itt még nem igen esett szó pedig a szokásos grafikai és játékméret beli ugrás mellett (ami már egyébként önmagában nekem unalmas) ez egy fontos újítása a playstationöknek. -
#6546 Gondolom az ilyen Divix meg Quicktime csak valamelyik linux alól mehet, mivel ezek a formátumok alaphelyzetben nincsenek támogatva. -
#6545 tehat linuxon kll tenni a ps3ra? -
#6544 Talán linux alól működik, valami linuxos playerrel. -
#6543 jo de ez mivel megy? valami progit kell letolteni..flashelni kel a ps3 at vagy vmi? -
#6542 jaja...erre azért tudnék más "fejeket" is javasolni....van belőlük bőven.. -
#6541 az utobbit kellene büntetni, az elöbbiért pedig jutalmat kitüzni... :-P -
#6540 Szerintem Stohl Bucit sokan fejbelőnénk, ha megtehetnénk büntetlenül :D PS3-at szétverni legalább nem köztörvényes bűncselekmény :) -
REAL_CIÁN #6539 Video: Here you can play videos from a storage device or optical disc such as a DVD or Blu-ray Disc. The manual specifies that only MPEG-4 video files are playable from flash memory cards. We attempted to play MPEG-4 as well as DivX, MPEG, QuickTime, and Windows Media videos, and succeeded in getting both MPEG and MPEG-4 to play. As with music, you may have to press the triangle button and select "Display All" on the memory card to be able to browse through your videos. As far as Blu-ray discs, I can't offer any deep critical opinion, but they look great running in 720p and undoubtedly look even better in 1080p. Audio is mixed in uncompressed 5.1 PCM, which is sure to be a plus for audiophiles. -
#6538 Van abban valami, amit irsz; de én akkor is erősnek tartom ezt... Pl. a kereskedelmi TV-vel is ki van a faxom; ettöl függetlenül nem megyek oda a Stohl Buci elé(csak 1 példa...mondhatnék még 500nevet...); és lövöm fejbe... Jo, az egyik 1 tech. cucc; a masik 1 embör; de akkor is... :-P /pedig de jo lenne X embert falhoz allitani a mai magyar közszereplök közül... :-P/ -
#6537 Szerintem nem csak viccesnek vannak szánva, hanem tanulságosnak is.
Ugyanis azok előtt verik szét a gépeket, akik képesek órákat-napokat sorban állni, csak hogy elsők között jussanak hozzá egy szórakoztató kütyühöz. Nem árt, ha látják, hogy ami nekik életük egyetlen értelme, az másnak semmit sem jelent. Kis fricska ez a cégek "vedd meg most! azonnal! különben senki vagy!" agymosásától bezombult geekeknek. -
#6536 a gépverő vadbarmokat mindig szanalmasnak tartottam, legyen szo akarmilyen technikai eszközröl... :-| Lehet, ez azert van mert tech.+tudomanybuzi vagyok; de rohadtul fel tudjak baxni az agyam az ilyen viccesnek szant videok... -
#6535 Tocsek; ez kb. olyasmi, mint az IPOD-os késelés light-osabb verzioja...(Kb. pár honapja volt egy eset, azt hiszem Angliaban: Megkeseltek 1 sracot (meghalt), mivel megtetszett valakinek az IPOD-ja... :-| ) (bocs, hogy nem a valasz gombot hasznalom, de nem müxik ...) -
#6534 Linux alól egy progival DVD-ről nem menne a divix? -
#6533 szoljatok majd ha lehet divxet lejatszani a geppel -
#6532 Jol tettek,kis penzehes g...ije!! :D :) -
#6531 Ezt olvasstáok ez a nem semmi:
Akárcsak Japánban, nyugaton is elképesztő volt a PlayStation 3 által kavart zűrzavar - a hosszú sorok, sátrazásak mellett szinte vibrált a levegő a feszültségtől.
Egy húsz éves - egyébként akár kezdőnek és meggondolatlannak is nevezhető - kaliforniai fickó két darab PlayStation 3-mat vásárolt, s azokat az interneten 5 ezer zöldhasúért vesztegette. Akadt is két érdeklődő, kikkel áldozatunk hajnali egykor a sarki hamburgeres büfének (nem akarjuk reklámozni, ezért nem írjuk ki, hogy McDonald's) parkolójában beszélt meg találkozót. Az üzlet a tervek ellenére nem volt nyereséges: a két "vásárló" ugyanis paprika spray-jel támadt emberünkre (ilyet sokat látni mostanában a TV-ben), majd jól eldádázták a popóját, végül megszabadították a két hatalmas doboztól.
Forrás: gamekapocs.hu
-
#6530 Hát egyenlőre wiit veszek (azt is csak jövőre a zelda jó lesz gamecubeon is) és ha eléggé lemegy az ára, és eléggé fog izgatni ez a gép is akkor lehet hogy még ilyenem is lesz két, három év múlva (de ahoz elég radikális árcsökkentés kéne). -
#6529 Hát mit is mondjak... no comment. És a világban mennyien éheznek??? Ezzel minden normális ember tisztában van! Miért nem arra gyűjtöttek a fent megemlitett "urak" ? Talán az élet megmutatja nekik is milyen az amikor nem tudnak mit enni, vagy hol lakni. -
FFX #6528 azért vannak sokkal fontosabb dolgok az életbe mint egy játékgép -
Papesz #6527 Izé...
Valami vicceset írtam? -
#6526 Ezt az X360 megjlenésekor is megcsinálta valaki. Monnyuk a józan paraszt ha valami nem teccik neki eccerűen nem veszi meg, oszt kész.
A csákónak már a ruháján is látszott , hogy ő olyan fajta, aki az ilyen cselekedeteket/performanszokat/ müvészetként éli meg.
Hát nagyobb öröme ne legyen az életben (valszeg nincs is neki).
-
Richard90 #6525 csak elmondom neked halkan hogy nem saját pénzből vették meg. az interneten fent volt egy számlaszám és arra küldhették a pénzt az emberek
nézd meg oldalt. ott van hogy mennyi pénz kellett hozzá -
#6524 LOL :D -
Papesz #6523 Tényleg nem kötekedésből, de ha neked a PS3 az életed értelme, akkor elég ingerszegény környezetben élhetsz. -
#6522 hátjah, mocsok -
#6521 A kis gazdag mocsok... -
#6520 BASSZAMEG AZ ILYET DE MEGTUDNÁM ÖLNI! DE AZZAL A KALAPÁCCSAL AMIVEL SZÉTVERTÉK AZ ÉLETEM ÉRTELMÉT!(bocs a kiabálásért de...ÁÁÁÁ >:( ) -
#6519 bazeeeeO:O:O há' a jó kurva annyát...és akko még szépen mondtam...uezt csinánám azza aki széjjeverte... -
#6518 Addig utnem a fejet amig szet nem loccsan de ugy,h jo fajdalmas legyen!!! -
#6517 Hát szerintem se komplettek. béke poraira