89387
PlayStation3
-
#8644 Nem hargszol ugye, de én azt vettem ki a mondatodból, mintha valahol azt hallottad volna hogy minden játék sokkal szebb PS3-ra....
Háát én olvasgattam a hsz.-kat és eddig csak 2 játékról volt szó és a COD3-ról még nem.....
Úgyhogy ezzel senki sem vitatkozott, hogy a COD3 melyik gépen milyen....
CSő.... -
#8643 Én csak magyarul tudok....
Carbon PS3 -
#8642 Mindent meg lehet magyarázni... A Bethesda folyamatosan fejleszti az Oblivion-t, jönnek ki a kiegészítők, patchek PC-re és 360-ra folyamatosan, így volt lehetőségük/erőforrásuk kibővíteni, optimalizálni a PS3-as portot. Volt rá jó sok idejük a PS3 csúszása miatt. Ha most adnák ki X-re is, valószínűleg mindezek az újítások az X verzióban is benne lennének.
Azok a multi játékok, amik egyszerre jöttek ki, nem szebbek PS3-on, sőt. Általában szaggatásról, recékről és elhagyott effektekről szólnak a beszámolók. -
#8641 Szuper, akkor én is megtartom a Genius keyboardot!;)
Jó éjt! -
Jimanszky #8640 bocsi,Logitech Mediaplay egeremet. -
Jimanszky #8639 nekem egyből,minden gond nélkül felismerte a Logitech Medialife wireless egeremet!!! -
Jimanszky #8638 vegyetek majd fel PS3-on.a nicknevem:Jimanszky
jó éjt mindenkinek!!!!
álmodjatok szebbné szebb játékokkal -
#8637 jó kis TV... -
#8636 És a végén sikerült a PS/2-es billentyűt, meg egeret használni?
-
#8635 Naggyon ott vaan!;))) -
#8634 Konkrétan?
Szal én a magam részéről nem akarok megint belemenni ebbe az összehasonlítgatós dologba. Mert szerintem kb az Oblivion lehetett az első multiplatform gáme, ahol nem kapkodva, vagy az igényességet mellőzve kellett össszedobni valamit. És én a magam részéről a PS3 javára ezt a vitát is lezártnak tekíntem. Miért is?
X-re ez a gáme pont 1 éve jelent meg. Tekíntve, hogy az X 1 éves előnyben is volt kb ugyan olyan időmennyiség, állt a fejlesztők rendelkezésére. Az egy évvel monnyuk persze okosabbak is, viszont az architektúra is elvileg rázósabb, eddig legalább is mindenki erről sírt. Tehát ez utóbbi szempontok egy plusz és egy mínusz pont hendikepet jelentenek.
Végül a PS3 verzió télleg szembetűnően szebb lett, nagyobb felbontású textúrákat használ, annak ellenére, hogy PC platformról jött, ahol az alapból meglevő több memcsi az X felé kellene hogy billentse a dolgot. Nagyobb a látástávolság, és a videóról nekem nagyobb frémrét is jön le annak ellenére hogy az X GPU-ját hájpolják az RSX-szel szemben.
Szal az hogy a Karbonban, vagy a Fájtnájtban, meg hasonló ugribugri gámákban, amik azért jóval kevésbé összetett játékok, előfordul, hogy helyenként elhagytak egy-egy fényeffektet, vagy igénytelenebb textúrákat használtak a számomra összességében kevesebbet nyom a latban, mint az Oblivion önmagában. -
Richard90 #8633 ezt honnan veszed?
valami video vagy leírás? -
#8632 PS3-on egyelőre jobban szaggatnak a játékok. -
#8631 Mi így nyomjuk a PS3-at:D
Nem volt szar... -
Richard90 #8630 he he... tipikus xbox-os...
Nem szabad alapul venni egy ilyen összehasonlító videot. Lehet más tévén készítették, stb.
és ez nem mutatja igazán a gép igazi erejét. Majd az exkluzív címek, azok lesznek a királyak.
meg azért kíváncsi leszek mi lesz 1 év múlva.
Addig is WIIII :D
Látszik, sztem hogy a playstation igényes munka. Csendes hűtés, és jó hűtés, nemúgy mint a boxnál. Lehet gondok voltak a launch-csal, de a microsoft arra ment hogy minél előbb kiadja a konzolját. És azért egy év múltán jóhogy vannak rá rendesen játékok. De amikor néha azt olvasom, hogy beszaggat valami (!!!!) akkor az no comment kategória. Olvastam nem egyet az Xboxos fórumban.
Lehet nincs igazam, de én így gondolom
Remélem a PS3-nál nem lesz ilyen. -
#8629 Nah jó éjt mindenkinek mára!
-
#8628 Kérlek, itt meg is találod!
PS3 gép regisztráció! -
#8627 jól van drága barátaim,akkor tekintgessetek meg még egyébb összehasonlító videókat
kezdetnek ajánlanám a cod3-at:360 rula
amúgy gratulálok mindenkinek és még kicsit irigykedem is,biztos kurva jó érzés lehet launch napon hozzájutni a géphez
de azért 360 rula akkor is:)
-
Jimanszky #8626 lécci item add meg a honlap címét ahol érvényasíteni lehet a system update után a szériaszámmal együtt a Network-öt az ajándék filmért!!!!köszi!!! -
#8625 A magam részéről pont elég hogy az Oblivion jobban néz ki.;))) -
Papesz #8624 ...adott ajándékba a Sony... -
Papesz #8623 Azt fogtátok, hogy Londonban MINDENKInek 46 colos Braviát adott ajándékba a PS3 mellé, aki éjfélkor ott állt sorban az Oxford Street-en?
Más: A Namco megerősítette azokat a pletykákat, melyek szerint az Ace Combat 6 feltűnik X360-on. Fires Of Liberation lesz az alcíme. -
#8622 Nem tudom, kitől hallottad ezt a hülyeséget.
Graphically there's little to distinguish between the pair of them - the 3D geometry for the cars and landscapes is identical, with only subtle changes to the lighting and motion blur effects dividing the two games. There are a range of less significant visual differences (the slipstreaming effect from cars ahead of you for example) and while the Xbox version looks ever-so-slightly better, it's barely noticeable and mostly irrelevant.
forrás
Egyébként az Oblivionon kívül nem nagyon van multiplatform, ami PS3-on lenne jobb. Talán a Ridge 7, de az is csak 1080p-ben. -
partizan182 #8621 Sony Tv-k nagyon jók, de piszkosul túl vannak árazva (az U sorozat ráadásul a leggyengébb elektronikával rendelkezik). Ha mindenképpen sony-t akarsz venni, akkor már inkább a samsung, ugyanazokat a samsung paneleket használja mindkettő cég.
De ha az én véleményemre vagy kíváncsi akkor LG: remek ára van, és ugyanolyan szép képe mint a többinek (ráadásul 2 év teljeskörű garancia, nem trükköznek mint egyes gyártók(1+1+1 éves garik stb)).
Ps-hez sok sikert... -
#8620 -
#8619 Nízd meg carbon-t is azis állítólag nagyságrendekkel szebb lett.....
Én előre szóltam, hogy ez lesz..... -
#8618 Na azért ez túlzás nemgondolod ? -
#8617 ez neked jó? jézusom. láttál már jót? mert én láttam a motorstormot.ha olyan lenne mint az introja akkor oké de ez az ingame graf gyalázatos. -
Kufii #8616 kosz ia segitseget e za sony Bravia U szeria nem is olyan rossz -
#8615 200ból már lehet jókat venni.
egy 67 centis 3000:1 kontrasztaráonyos HD REadyn szépen mutat -
#8614 Sony Bravia U sorozat 66 cm: kb. 190 e, 82 cm: kb. 230 e ft. -
#8613 LG 32LC3R
http://www.olcsobbat.hu/products/product-1034945.html
LG 32LC25R
http://www.olcsobbat.hu/products/product-1036310.html
pl. -
Kufii #8612 200k de anna lfeljeb bsajnos nem tudnek menni :( jelen pillanatba -
Kufii #8611 haat kb olyan 200 max
-
#8610 kinek mi számít olcsónak..
inkább mond mennyit szánsz rá, mi segítünk -
Kufii #8609 Sziasztok
Grat midnenkine ka PS3-hoz. :DD
En is megvettem Ps3 hozza a motorstormto es iszonyat durva jatek.
viszont lenne egy kerdesem
Milyen HDTV lenne jo hozza ami "olcso" ? -
#8608 Áááá, ez marad kizárólag játékra. Linux alatt dolgozok egész nap, valahogy nem hiányzik a K menü meg az OpenOffice. :)))) -
#8607 Hát akkor miért nem üzemeled be a Linuxot PS-en?;))) -
#8606 Miért, a Store cuccokat le lehet tölteni valahonnan PC-re is? -
#8605 De az mááááás! :)))))