89387
PlayStation3
  • tyrant71
    csinálj mellé másik accot UK-ba, maradhat a magyar is
  • Noitulover
    ez a ps store ugye bár csak UK-ban működik , szóval lehetséges átállítani az accounton vagy egyem meg amit megfőztem? country:hungary = ftl ?
  • SlickAdam
    Mennyi itt a postaköltség?
  • Kufii
    platinumshop
    Én innen rendeltem meg az obliviont . Mondjuk csak tegnap talaltam ra erre az oldalra szoval nemtom milyen de remelem megbizhatoak :D
  • zottyantas
    Egy baj van ezzel a play-asia-s oldallal, hogy nem enged szállítani az EU-ba. Ki lehet ezt valahogy küszöbölni?
  • Sund
    szerintem fektetve, mert úgy kevesebb por megy a belsejébe.
  • athlon7
    Nekem amúgy 8, de Neked adok igazat! :)
  • Kraptor
    Hát a kézikönyv 10-10cmt ír:) Szeritnem mindegy, hogy van. a Lényeg, hogy ha fektetve van akkor blröl jobbra fújja alevegót, tehát ajobb oldalon érdemesebb nagyobb helyet hagyni. Ha állítod akkor minmálisna jobban tud hűlni mivel a meleg levegő könnyebben tud úgy felszállni, úgy eígy lentről felfele fújja.

Noit,

Magyar is van közte és kivételesen elég jóra sikeredett:)
  • SlickAdam
    Lehet már volt, de sztetek hogy érdemes tartani a PS-t? Állva vagy fektetve? Na meg van ez a dolog, hogy jól szellőző helyen kell tartani. Van nekem a TV alatt egy polc, ahol elfér egy nagy PS2 meg alatta egy DVD jáccó lazán, mellettük 5-5 centi hely,. ... szóval ez megtenné?
  • EmThor
    de most jó?
  • Noitulover
    bekapcsolást követöen kb 5(amig nem pittyeg :) ) secig a poweren kellett tartani a ujjam (tipp a manualban) mert igy az standard alap beállítást fogja használni mondjuk ha lett volna alapbol angol nyelvi is akiskönyben felsem tettem volna kérdést :P (egyébként miért csak német franci meg más nyelveken szerepel leírás?)
  • EmThor
    felbontást megőrizte a nagytévének? bekapcs gombot nyomva tarva lereseteli a cuccot nem? hátha...
  • SlickAdam
    Amúgy ez már nem az első eset, hogy a sima kimenet nem működik PS3-akon. Orvosolni csak szervíz tudja? Én is várok a PS3-ra, nem kéne, hogy szoposkodnom kelljen.
  • EmThor
    vidd le a ps3-at a hdtv-hez :D
  • Noitulover
    a mai napon megérkezett a ps3 gondoltam megnézem mit tud hd tv :D , beállitgattam mindent szépen , stb , miután elegem lett a motorstormbol , gondoltam idje lenne frissitgetni netre logolni stb de valami oknál fogva nem látja a kis tv-men (sd tv) bekapcsolom de se kép se hang , valaki tudja mit kell ilyenkor tenni (azon kívül hogy hozzam fel a hd tv-t a szobámba? XD)
  • EmThor
    Niko Bellic, kelet európai főhős -> gta 4 újságszkennek katt
  • HAF Rigel
    De lehet úgy csak nekem nem volt pontos az írányitás
  • Super DANTE
    Szerintem itt is lesz.
  • MR SUGAR
    az F1-es játékot nem lehet úgy irányítani, h a mozgás érzékelőt használjuk?mármint h amerre billented a kontrolert,arra fordul az autó! szerintem logikus lenne....
  • Sund
    Motorstormot cserélnék bármire!
  • Sund
    ITT nemsokára lesz olcsón

innen meg mindig olcsó
  • EmThor
    okés
  • EmThor
    nem valószínű
  • EmThor
    1024 elírták, 290ért van 42pv60
  • NEXUS6
    Valaki nem tud egy helyet ahol viszonylag olcsón lehet Obliviont venni?
    Vagy ahol egyáltalán lehet kapni?
  • DarkSector
    10-ből 5-höz 1024x768 van írva és 5-höz 1366x768.....
    Szerinted, akkor mi a gond ezzel???
    Másképpen írják, de HD-Ready tv akkor is!
  • DarkSector
    Megnézem...
  • Kraptor
    Tud valaki egy jó online UK boltot ami árul Amcsi/Japan import játékokat és még elfogadható postaköltségük is van? Én csak game.co.uk ismerem de ők nem árulnak importot.
  • athlon7
    Az egy dolog!!! Nézd meg több helyen is, hogy milyen adat van oda írva ehhez a tipushoz!!!!
  • zottyantas
    Valaki tud valamit arról hogy lehet e kapni átalakítót amivel jó a ps 3 hoz a ps 2-es kontroller?
  • SlickAdam
    Nem tom szabad-e itt reklámozni, de ez a vétel sztem jónak tűnik (főleg, hogy ingyenes a kiszállítás):
    http://www.mobiltelefonok.hu/uj/index2.php?page=termek&iid=16943

Hétfőn hozzák a kicsikét...
  • DarkSector
    Oda van írva a tv adataihoz a felbontás!!!
  • DarkSector
    Vegyél monitort...
  • Kraptor
    Nekem bejött a Ninja Sigma, tán eddig ez tetszik a legjobban a PS3 felhozatalából. Mondjuk grafikán van még mit javítani de ugye ez kekszbox port és ahhoz képest elég jó. A kamera az tényleg egy kicsit macera, de idővel meg lehet szokni.

Szerintem felesleges most azon vacilálni, hogy viszi e az írott BRt vagy nem mivel egy sima Br lemez többe kerül mintha rendesen megvennéd a filmer, tehát elég furcsának tünne ha te írogatnál drágábban, nem is beszélve az írórol ami ugye megint egy 200k:):) Különben ha ennyire akar az ember rippeket nézegetni akkor Linux fel és ott lehet játszadozni, mondjuk még a lejátszó nem a legjobb de alakulgat. Írott DVDket simán viszi:)

Vagy átkonvertálod mp4be és azt is simán viszi de ott is vannak még bibik.
  • Sund
    Mi a véleményetek erről a ninnyás játékről? Nekem sokkal jobban tetszik mint a Genji, de a kamera kezelésével nem vagyok kibékülve...
  • NEXUS6
    Vegyél 24"-os számítógép moncsit az kijön 200-ból!
    ;)
  • athlon7
    Ezt nagyon elírhatták!!! 42" Plazma-ban még nincs valós 720p felbontás, az 50"-eknél kezdődnek!!! ( Az max. 1024x768 felbontást tudhat!! )
  • Super DANTE
    Ha az idei évben a vártnak megfelelően csökkentik a termelési költségeket, akkor, ha nem is 200, de esetleg 300 e Ft környéként már talán hozzá lehet jutni Full HD tv-hez.
  • Yrda
    sziasztok
    mikor lesz full hd tv 200ezerért?
    nem tudja valaki?:)))
  • item
    Ez nem is olyan rossz kis tv : Samsung PS-42C7H

SAMSUNG PLAZMA 1376x768 as panellal, az edigitalon pl 279 ezer...