89387
PlayStation3
-
#10173 Bakker ez a Lair tök God of War pegazusos koppintásnak tűnik.... -
#10172 Azért ismerd el hogy joy-ban jó vagyok....:)) -
#10171 Jah Call-t nem is jáccok....
De Fear az megy... -
#10170 Bocsesz ebasztam
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#10160-ra ment volna!!!!!!!!!! -
#10169 Jah azért, mert fura volt elsőre....
Akkor valszeg csak névrokonok lehetnek....
Így van a Dead Or Alive filmmel is.....abból is 2 fajta van...:)) -
#10168 Már ne haragudj, de télleg gyengén jácol -
#10167 ezt nem nekem akartad ugye? -
#10166 Nézd meg hány multi lesz és még mennyi van....
És hogy azok milyenek.....
Attól még hogy multi egy játék, attól még lesz különbség hárdver és hárdver közt!!!
RE4,Most Wanted,STB....STB....STB
Ni meg Most Wanted-et PS2-őn meg PC-n...:)) -
#10165 Semmi köze a monolith játékának ehhez. Inkább a Battle Royal (japcsi film) amcsi változatának tűnik ^^(csak kevesebb szereplővel) -
#10164 Miért én konzolon is tudok egér meg billentyűvel nyomulni....
Vagy azt hiszed, hogy én gyengén jáccok??? -
Jimanszky #10163 a COD sose volt nehéz játék!!az első kettőt végigvittem,pedig nem vagyok nagy játékmájer!:) -
#10162 Ráadásul ha eltünnek az exclusive-ok akkor az lesz a konzolok vége. -
#10161 Csak az a baj, hogy az exclusive-oknál van idejük a fejlesztőknek arra, hogy normálisan optimalizálják a game-et az adott HW-ra :( Szóval én az exclusive-oknak jobban örülök mint az EA-s vackoknak. -
#10160 Pc-re fejlesztik,de átirjak konzolra is.Megint konzolra lebutitják az MI-t hogy ne lőjjék le az konzol tulajt az elején xD -
Dave0092 #10159 nincs,de valahol azt ovlastam, hogy ez scka pc-re lesz, mert a 3 az cska konzolra volt -
#10158 Ez a játékkal kapcsolatos???
The CONDEMNED -
#10157 Linked van? -
#10156 Semmi gond, én elhiszem neked, de attól független, hogy melyik hír fog beteljesülni, én ezt is megmutatom....
Call of Duty 4 KONZOL-ra és/vagy PC-re -
#10155 Rosszul hallottad. -
Dave0092 #10154 én mellesleg ugy halotam hogy most csak PC-re lesz....
-
#10153 Azt hiszed, hogy nem lesz PS3-ra vagy X360-ra???
Akkor nagyot fogsz botlani és fájni fog!
Már most azt mondták, hogy idézem:
"egyelőre úgy tűnik, nextgen konzolok mellett PC-re is elkészül majd"
Úgyhogy ne is reménykedjen senki, hogy a nagyobb játékok pc-exclusive-ok
maradnak....
Konzolokban is eltünedeznek az exclusive játékok....és ez így van rendjén!
Ha valaki vesz egy gépet, akkor nem olyan rossz az ha majdnem mindennel lehet minden gépen játszani!
Csak max minőségi különbségek lehetnek....ami a PC esetében ugye erőssen pénz orientált....
Valszünisítem, hogy kiadják Wii-re is, a buta irányító miatt is, hogy azok is tudjanak vele játszani... -
#10152 Khm... Hát én nagyon utálom a CoD-ot, az 1.-el jól elvoltam, de a többi... Inkább egy Risistance 2. kéne! -
Dave0092 #10151 hehe!!!
ez nem lesz konzolra, csak PC-re!!!!
nektek volt COD3, ami igen szarrra sikeredett, nekünk emg lesz COD4- az eredeti fejlesztöktöl -
#10150 SlickAdam : Miskolc !
DarkSector Ezt láttam már , miért mutatod?
-
Jimanszky #10149 Az Infinity Ward fórumán az egyik adminisztrátor hozzászólásából arra lehet következtetni, hogy jövő héten bejelentik végre a Call of Duty negyedik részét. Az úriember hozzászólásának egy részlete:
"Nagy dolgok, melyek április 28-án történtek:
* 1758: James Monroe, az Egyesült Államok ötödik elnöke megszületett
* 1788: Maryland hetedik államként fogadta el az USA új alkotmányát
* 1932: Embereken használható oltóanyagot jelentettek be a sárgaláz ellen
És most... 2007. április 28-án valami olyasmi fog történni, mely legalább olyan jelentős - ha nem jelentősebb - lesz mint a fentiek. Készen álltok?!" -
#10148 Köszi az infót!! Respect!! -
#10147 hahaha......
roppant humoros... -
#10146 Ps3(db) 45000-ért....Tv-s dobozban eladó....
E-mail: [email protected] -
#10145 Silent Hill 5 - No Escape
Ti sem menekülhettek.....!!!!!!!!! -
st4n #10144 Playstation 3 összes tartozékával, eredeti dobozában 138e!
mail: [email protected] -
SlickAdam #10143 Bazze nem néztem a kisbetűs részt. -
#10142 Én nem tudom, hogy mekkora mágus vagy, de ezt ni meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS3 -
Olcsi2 #10141 Na fogadjunk, hogy ha vegigolvasod a hozzaszolasat meg akkor is kitalalod, ha tokhulye vagy a mi kis foldrajzunk idevonatkozo reszeihez... -
SlickAdam #10140 Melyik is az a 3. legnagyobb város?
Mert én vidéki vagyok és ku**ára nincs kedvem felmászni Pestre egy konzolért. 170-180-at meg nem adok a MM vagy a Tesco-nak. -
#10139 Ha valaki már megszerezte, akkor riasszon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Devil May Cry Anime -
Gameplay
Nero's Attack
Boss1 -
#10137 Nemgáz amit irsz, csak tudod én belátok a szinfalak mögé ahova sokan nem.
Tudom mit mennyiért tudnak beszerezni (nem feketén) !! Nekem nemkell senkivel versenyeznem hiszen egyedül vagyok magyarország 3. legnagyobb városában. Felőlem 140 ért is adhatják a nagy tanyán,engem nemérint !! -
turho #10136 Erre jó példa az ASIA régiófüggetlen, full angol x360 játékok is.... -
turho #10135 Talán az is segíthet az árrés rugalmasításán, hogy egyformán adja alemezeket néhány bolt értékre, és elképzelhető hogy 1-2 k-val kevesebbért be tudja szerezni a régebbi vagy kevésbé sikeres címeket.
Master-accountnak mit regisztráljak srácok, és mi legyen a feltétlen valós adat (ha van ilyen). A hardver mehet szarásig, de ehhez olyan sötét vagyok mint egy fekete lyuk este ... -
#10134 1 nagyker van az országban és mindenki ugyanabban az árban kapja . NINCS KEDVEZMÉNY ! Ezt bizonyosan tudom. Külföldröl (is) lehet olcsóbban beszerezni. Viszont ott a garancia kétséges ! Énis tudnék olcsóbban beszerezni sokmindent. De ha eladom nekemkell a garit vállalni !!! jaaaaj ha tudnád mekkora feketén működő telepek vannak pesten (máshol is) , az eszed eldobnád. Voltam 1-2 ben. Minden volt csak számla és gari nem. Sőőőt engem is megkértek hogy ha tőlük veszek és továbbértékesítem nehogy merjek garit vállalni. Még azis volt amiröl a nagykerben sosem hallottak. Na ezért nemveszek ezektöl semmit !!! Inkább kicsit drágábban adom de tisztán.