89387
PlayStation3
  • EmThor
    okés
  • tejföl
    Ugyan miért utálnálak? Ezt te sem gondolod komolyan. Mindössze arról van szó, hogy sok olyan kérdést teszel fel, ami feleslegessé válna, ha vennél egy gépet. Azt mondod, hogy július elején birtokolni fogsz egy PS3-at. Hát hajrá!
  • DarkSector
    Jah elbasztam a szerkezeti elemeket egy kicsit...
  • Jimanszky
    ja igenmeg a PS3 is.:)
  • DarkSector
    A hasonlat nem igazán ide illik...
    Amúgy meg bármit kérdezhetnek itt az emberek...szerintem.
    Maximum ne válaszolj neki...
  • EmThor
    mi van kérdés tilalom? :)

tudom hogy távoli, meg majd ha itt lesz meglátjuk, csak gondoltam van vkinek infója a világ fejlettebbik feléről... most nagyon utálsz? :)
  • tejföl
    Hány írt blue ray filmed van? Öszintén?
  • DarkSector
    PS3-om cd-t és dvd-t is beolvas!!!
  • EmThor
    attól még meg szabad kérdezni nem? megengeded? köszönöm szépen!
    nem tehetek róla hogy nincs még payday :)

kösz az infót amúgy!
  • Jimanszky
    szerintem vinni fogja...a PS2-m is vitte az írott dvd filmeket.
  • zottyantas
    valaszolva a korabbi nekem feltett kerdesre az amazon.com on lehet rendelni en egy filmet rendeltem ha megjon szolok
  • tejföl
    Nem akarlak megbántani, de előszőr talán gépet kéne venni! Bánkódsz, hogy nem lehet venni ilyen tartót a konzolstúdióban, miközben PS3-ad sincs saját bevallásod szerint. Akkor mi értelme? Ez olyan, mintha a gombhoz keresnél kabátot.
  • Noitulover
    oké de működhet router nélkül vagy nem tud akkor csatlakozni ? Szóval lehetséges hogy a pc-nek van közvetlen nete , a ps3 pedig hálózatban ?
  • EmThor
    srácok, 5 ropi egy ilyen tartó, fullos kék szín, nem lesz karcos a földön a ps3-ad és van rajta +2 rejtett usb slot

a sixasis töltő az külön tészta

tudja valaki hol lehet kapni? konzolstúdió oldalán láttam fenn, de emailben azt írták nincs ilyen nekik :(
  • fsgh
    felcsatlakozom...vagyis a netet a ps3-a is be kellene majd dugni...
  • EmThor
    vajh írt blue-ray filmeket viszi a gép? :D :D
  • Ioles
    Gondolkozz már, ha pc-ről kellene letöltened akkor ahhoz hogy kiírd kellene egy blue-ray író is a gépbe. Felcsatlakozol a PS3-al a PlayStation Store-ra és onnan letöltöd.
  • fsgh
    őőő ezek a demok hogy működnek? szal letöltöm gépen kiírom és ki tudom probálni a demot?vagy hogy?

| #10272: hát ha már 160ezret költök vmire akkor nem a 2eze forintos zsinor fog megátolni a tökéletes képminőségben:DDD
  • NEXUS6
    Nem, szerintem tök jó csak én nem vagyok oda ezekért a csihipuhikért.
    A Genji demóval asszem olyan 3 percig játszottam, itt majdnem végigmentem a pályát. Sokkal jobb, sokkal szebb, mondom tetszik is, csak túl fáradt voltam és megártott még az az egy sör is. Szerintem ma még egyszer előveszem, mármint a játékot. Izé a dzsojsztikot, akarom mondani a kontrollert...
    ;)))

Egyetlen dolgot találtam csak zavarónak, a baloldali analog gomb ellentétesen működik 3rd és 1st nézetben, de szerintem az opciókban ezt is ki lehet kapcsolni.
  • DarkSector
    Annyira szar lett?
    Én meg azt hittem, hogy egy jó játék lesz...
  • item
    Holnap megjön a Motorstormom
  • EmThor
    hát ha tv-re kötnéd tökéletes képminőség érdekében, akkor igen
  • NEXUS6
    Nindzsultam egyet a szigmagajdennel. Nem rossz, de azért nem venném meg;)
  • HAF Rigel
    Nekem otthon adsl van , és egy 4 portos router , amibe bedugtam a hálókábelt és a ps3 ba dugtam a másik végét . és münködött .

• Noitulover
    Kérdeznék valami talán triviálisat ,de Pontosan hogyan is lehet netre csatlakozni a ps3-mal ? Szükségeltetik router hozzá vagy megoldható Lan on keresztül is? (értem úgy hogy megosztott hálozaton pc-n keresztűl)

előre is köszönet
  • fsgh
    szval ilyen kell!?

HDMI dugó HDMI dugó 2,0M hosszban
  • NEXUS6
    Van ezekben az értékelésekben valami, nekem a PS3 hangja teccik nagyon. Igaz nem egy hifi kategória, de MP3-at ilyen minőségben még nem hallgattam, az biztos!

(Szerintem van annyira kúl cuccos, mint a múltkori SG cikkben szereplő Ipodhoz készült csöves erősítő;)))
  • NEXUS6
    Hát igen, ez egy korai magömlés volt!;)))

Minden esetre nekem az is jó lenne, ha 1-2 másik játékukat átportolnák konzolra, pl a szpészszimeket.
  • Jimanszky
    playb3yond
  • Jimanszky
    "A T3 technikai és "kütyü" magazin Hot 100-as listájának élére került a PLAYSTATION 3, az újság eme listájára azok a termékek kerülnek fel, amelyeket minden embernek birtokolnia kellene. A Sony konzol mellett szóló érvek az alábbiak voltak: High Definition játékok, széleskörű multimédiás lehetőségek, de a legnyomósabb érv, hogy "a legfontosabb otthoni szórakoztató eszköz a televízió óta". A PS3 egy másik elismerést is besöpört a közelmúltban, a Home Theater Magazine 2007 Rave Awards (Recognition of Audio and Video Excellence) díjkiosztóján az év terméke lett egy alapos teszt után, melyen a maximálisan adható 100 pontból 94-et szerzett meg. Ezzel a két elismeréssel is tovább emelkedett a Sony és az új multimédiás konzol presztízse."
    PLAYBEYOND

ez azért nem semmi!!én teljesen egyetértek!!
  • Bucser
    Elolvastam

Ordenáré nagy félrefordításban élsz. Il-2-ből nem lesz konzolverzió.

Az általad idézet mondta jelentése:

"Amíg az 1C főként PC gameket biztosít mint az Il-2 Sturmovik sorozat, addig az üzlet mind console-ra mind handheld-re érvényes. A 2 kiadó közös játékait az év későbbi szakaszában várd"

Ez az üzlet annyit jelent, hogy az ATARI konzolos és PC játékai mennek az 1C-n keresztül oroszországba míg az 1C PC-s és konzolos játékai mennek észak amerikába az Atari-n keresztül.

De ha gondolod menj el a hivatalos forumba az Il-2 készítői laknak... nem hiszem, hogy valaha is lesz konzolos sturmovik port:) Ugyanis Olegék nagyon el vannak foglalva éppen a Storm of War:Battle of Britain projectel. Az lehet jön konzolra bár nem tartom valószínűnek. Túél soka dinamikus és nem scriptelt dolog a játékban, hogy a PS3 256 rendszerramja elég legyen neki.

de majd látjuk később.
  • EmThor
    igaz, hogy kábelmodemhez routert kell venni, ha ps3-ra is akarok netet?
  • NEXUS6
    Link

While 1C primarily provides PC games like the IL-2 Sturmovik series, the deal applies to all consoles and handhelds, as well. Expect to see the first games from the two publishers released later this year.
  • Bucser
    Egy linket tudnál adni mert az 1C oldalán csak ennyi van.

eredeti hír az 1C hivatalos oldaláról.

"20.04.2007 | 1C Company to publish games in the US

1C Company is happy to announce that it will begin publishing its titles in the United States. Between a new distribution and co-publishing partnership with Atari, Inc. and new offices in the West, consumers will soon be able to buy 1C’s game in most retailers across the US.

“1C has secured the position of the biggest publisher and distributor in Eastern and Central Europe. Our goal is to keep this leading role in the region and to expand our business into the Far East and Western worlds,” said Nikolay Baryshnikov, International Sales Director, 1C Company. “We have already opened several new offices including 1C UK and 1C Asia-Pacific and look forward to strengthening our position in the US. Together with our distribution partner Atari we would like to introduce our games to the American audience and offer an innovative approach to all the existing genres.”

“Atari is thrilled to partner with 1C and offer our retail partners a wider-array of products to appeal to the broad and fast-growing demographic of gamers in North America,” added Robert Stevenson, VP Business Development and Third Party at Atari."

Ergó az Atarival kötött szerződés csak az észak amerikai kiadási jogokat jelenti a meglévő játékokra.
  • NEXUS6
    És akkor még egy jó hír: az Atari kiadja az 1c fejlesztőcsapat szimulátorait konzolokra. Szal lehet, hogy nemsokára Il-2 Sturmovikozhatunk orrbaszájba, és akit esetleg az tartott vissza attól, hogy nincs repgépszimu PS3-on, az most komolyan kezdhet gondolkodni egynek a beszerzésén!;)))
  • NEXUS6
    Na meg a Ninja Gaiden Sigma is felkerült a storeba!;)))
  • NEXUS6
    Közben a Home zárt béta tesztjéről is szálingóznak a hírek hogy beindul. Aztán valamikor nyáron jön a nyílt béta teszt.
  • item
    Jól sejtettem, csiszoltak a kódon a srácok és drámai gyorsuláson esett át a kliensprogi.

"From today, Sony places at the disposal version 1.1 of the Folding@Home customer who must in particular improve the distribution of the units to be calculated. This new version can be obtained by starting again the application. The new users of Folding@Home on PS3 will obtain this new version directly (accessible since XrossMediaBar in the small network)."
  • Sund
    Honnan rendelnéd amúgy?
  • Papesz
    A PS3 játékok régiófüggetlenek, ezért nem látsz PAL vagy NTSC feliratot a borítón.