89387
PlayStation3
-
#10533 Jó akkor vegyél egy 100000-es mobiltelefon helyett egy 50000-es pc-t wap helyett, mert az jobb, meg 40-ért egy digitális fényképezőgépet mert az jobb és 10000-ért meg biztos találsz valami ütött kopott néha jól működő használt mobiltelefont mert az is tud mindent....... -
#10532 Amit belinkeltél... -
#10531 lassú Linux néhány fájóan hiányzó alkalmazással (adobe termékek, pl. flash, wine, stb...)
korlátozott és bugos böngésző
skálázási problémákkal küzdő BD lejátszás
Mit hagytam ki a szuper extra feauter-ök közül, amik indokolják a +70eFt-os árat? Amiből mondjuk vehetek egy csúcs vinyós HD-kompatibilis lejátszót, sokkal jobb szolgáltatásokkal, mint amit a PS3 talán valaha is tudni fog (DivX, Mpeg4, stb...), pécéje meg szinte mindenkinek van otthon olyan, ami ezerszer jobb akár Linuxra, akár netezésre a PS3-nál. -
#10530 mihez? -
#10529 Milyen félmegoldásokra gondolsz? -
#10528 Ehhez is kell hd-tv nem?
Vagy azt kapsz hozzá ingyen? -
#10527 Amúgy aki monitoron akar full HD filmet nézni, az az abszolút LOL kategória :D -
#10526 Azok nem elégszenek meg olyan félmegoldásokkal, amiket a PS3 nyújt. -
#10525 És vannak akik ezt mind egyszerre akarják és hd tv-jük is van vagy monitor...
Fel tudod ezt fogni?
És gondolod, hogy a belinkelt masinád olcsóbb a ps3-nál...???? -
#10524 PS3 pont semmit nem nyújt játékon kívül, amit abból a 60-70eFt-ból, amivel a 360-nál többe kerül, ne lehetne ezerszer jobb minőségben megkapni.
(Még a BD meghajtót is ebbe a kategóriába sorolom, ha HD filmet akarnék nézni, akkor vennék egy ilyen cuccot, de amúgy is, mire az átlagembernek full HD tévéje lesz, addigra 20eFt-ért vágnak az ember után olyan BD lejátszókat, amik kenterbe verik a PS3-at). -
#10523 Például könyvtámasznak is megveheted...
Mindegy csak vedd meg.... -
Jimanszky #10522 ja igen...a hangja lágyan suhan:)remélem jól tudom majd rajta használni a Linuxot.csak kell vennem egy Routert,mert a PC-t anya megkapja a nagyszobába.már fent van a Linux a PS3-on;)vkinek fent van még? -
#10521 Konkrétan? -
#10520 Monnyuk azt mondom, aki 160 ezer forintot egy játékgépre kiad az hibbant (vagy csak sok pénze van;)))
Csakhogy a PS3 nem csak játékgép!!!
Aki játszani akar az vegyen PS2-öt 30 ért! A Wii 70 ért sok, az X meg szerintem túl rizikós a warezzel sok játékkal mindennel együtt is.
A PS3 rengeteg dolgot nyújt a játékon kívül is, ha nincs rájuk szükséged akkor felesleges most megvenni. -
#10519 Gratula az új géphez! Nekem is hasonló döbbenetes élmény volt, a PS2-nél ezt nem éreztem, de ez tényleg minden ízében egy nagyon profi masina.
Én a hangjába szerettem bele!
Ez egy HiFi cucc;))) -
Papesz #10518 Miért, mennyi BR filmed van? -
#10517 Ha szereted az Oblivion-t az pl nem kevés időre köt le. De reméljük nemsokára beindul az úthenger :) -
#10516 20 biztos... -
#10515 új kamera mennyibe fog fájni? -
#10514 Most nem azért de 1 éves a 360-am, és karcolgatja a gyári lemezeimet a meghajtó! És ezt nem a net-en olvastam... Amúgy melegedési hibát nem érzékelek, max langyos a levegő amit kifúj 4 óra játék után... -
Kraptor #10513 Szerintem jelen pillanatban PS3 igazábol annak éri meg venni aki egy jó árban lévő BR lejátszót akar. Én többet hsználom filmek nézegetésére, stb mind valós játékra:):) -
Kraptor #10512 Ha főleg Warezolni akarsz akkor kekszboxot vegyél. Ott a Warez nagyon olcsó ami egy darabig nem lesz annak mondható a PS3on. -
turho #10511 Már nagy fórumokon, nemzetközieken is csak legyintenek rá meg röhögnek rajta. Észre fogjuk venni ha eljön a kánaán :) addig fake. -
turho #10510 Nekem és az öcsémnek már volt alaplapcserénk, a live-on barátaimnak (kb 70 fő) fele már garis vagy szürke-javításba adta a gépét valamivel. Mondjuk van akinek nyitónapon megvett gépéről van szó, azaz elsőgenerációs. Mégi vajon mi a fenéért tartunk ki? Miért csináltatta/tatja meg mind? Megvettem a PS3-at is mint írtam, nehezen, de fanatikusabb vagyok mint az átlag. De nem fog szétkopni őszig, az tuti. PSP-m is akkor volt amikor még 20 értelmes játékot nem tdtam rá felsorolni, és tervbe sem volt ps1 emulátor. Azt el is adtam akkor, de megismerhettem előtte egy újabb konzolt :) A 2 játékom mellett (ha nem volt még x360-otok, leendő tulajok) talán adnék pénzt még a VF5-ért illetve a COD3-ért, ez utóbbi LIVE-szerte bizonyította hogy nagyon jó játék multiban. -
#10509 "Ferrox PS3 ISO Loader On May 11th?" link
Nemrég beszéltünk róla :) -
Papesz #10508 Megelőztél. -
Papesz #10507 Azért ez nem így működik. Hogy sorban? Hány olyan tulajjal beszéltél, akiknek a gépei beadták a kulcsot? Ja, értem, láttad a neten. Nekem jó pár ismerősöm rendelkezik X360-al (persze nem Elite, hanem hagyományos széria), mindegyikük köszöni szépen jól van.
Higgyétek el srácok, attól senki nem lesz menőbb, ha szidja az X360-at. Nagyon jó gép az is. Ha lenne pénzem beújítanék egyet én is. A PS3 szerintem bőven várhat egy évet. -
turho #10506 És ott már tud mivel játszani. Én is megvettem a ps3-at nagynehezen, de nem sokat üzemelt még. A 360-at meg nem lehet nem szeretni, persze bedöglős, de akkor is fsza kis gép. Jó a support a live, sok a játék. És igen, warez is műx rajta. A minőségi kihozatali kifogások ellenére is nagyon jó masina az x is. A PS3-am majd bizonyíthat (ha nem adom el mégis). Aki nem fanatikus meg szervizes-modder mint én az várjon vele, vagy választhat a pár multiplatform címből. Vagy Resistance/Motorstorm, sokaszázadmagammal egyetemben én is ezt a két gammát vettem meg hozzá. Egyik sem ér fel a 360-minőséghez egészen, de jók lettek. Más lemezért nem adok egyelőre pénzt (szubjektív véleményem). A burkolatára meg kifejezetten haragszom. :) Mondjuk amúgy bírom a kicsikét, de még saját szemszögből is korai volt megvennem. -
#10505 Köszönöm a válaszokat ! PS3 lesz ez már biztos (arra megvan a 160 de még várok 1-2 hónapot (Blu-ray dioda ára lezuhant hátha hatással lessz a piacra) TV-t még meglátom azért köszi a tippet! -
SlickAdam #10504 Mint korábban írtam, nekem ma lett meg a PS3, és egyszerűen hihetetlen. Látod rajta, hogy minden "porcikája" minőségi cucc. Az XBOX360-tól meg hányingerem van egyszerűen. Az új Elite verziók is sorban adják be a kulcsot. Ez nekem olyan, mint a Ferrari meg a Trabant. Mindkettő gurul, de nem mindegy hogyan. Sztem egy percig se gondolkozz, hogy melyiket vedd meg. Ha nincs meg az összeg a PS-re, akkor inkább gyűjts még 1-2 hónapot. -
#10503 A MediaMarkt-ban most lesz egy akcio 99e ért LG27LC2R-es tv, szerintem adják részletre is... -
#10502 Na igen ezért szeretnék ps3-at -.- -
#10501 Ha lesz egyet biztos veszek.. -
#10500 Hát vehetsz X360 at is és lerághatod a körmöd hogy mikor adja be a kulcsot, igaz occsón tudsz varez gaméval játszani! -
#10499 Nekem ez azért lene fontos mert HD TV-t részletre szeretném venni, igaz a PC hez van 1 20" os 16:10 es Samsung TFT-m, ideiglenes megoldásnak sztem megfelel. -
#10498 PlayStation Eye
Ajánlom figyelmetekbe..... :) -
#10497 ősszel már biztos jön platinum kiadásban motorstorm avagy resistance... az mennyi szokik lenni? 5-6 ropi? -
#10496 Sziasztok! Tervezem én is 1 x360 vagy ps3 beszerzését, a ps3-at favorizálom de nagyon elriaszt, hogy rengeteg akadálya van a "biztonsági másolatok" futtatásának kezdve a még nem létező "chipeléstől,flasheléstől" a kezdeti játékok 10Gb feletti méretéig => nem elég a 2 rétegű DVD! Egy BD író 200e FT a lemez meg talán 4e körül van, mit gondoltok mikorra csökkenhet a játékok beszerzési ára x360 közelire? -
#10495 Töltsél még demo-kat! Nekem a Ninja Gaiden Sigma is bejött, mondjuk az izom ninja-t nunchaku-val nem igazán sikerült letolnom elsőre, de a többi része nagyon élvezetes volt :) Jöhetne már a Ratchet... -
SlickAdam #10494 Na emberek, ma meghozta a futár a drágaságot. Mit mondhatnék róla? Fasza! Szép, okos és ügyes. A port azt nagyon szereti (főleg, hogy a mi lakásunk egyébként is NAGYON poros). Leszedtem hirtelen a F1 és GT HD demókat (játék híján), és elégedettséggel nyugtáztam, hogy gyönyörűek, bár sima TV-m van (a HD biztos rátenne még jópár lapáttal). Egyszerűen kezelhető a gép menüje, netet rádugtam, abban a pillanatban működött is. Na mindegy, nem is tudok most nagyon írni semmit, kicsit le vagyok még döbbenve...:D