89387
PlayStation3
  • DarkSector
    Teljes mértékben egyetértek a hozzászólásoddal az utolsó betűig.....
  • DarkSector
    Jah csak mire kapunk egy újjat, addig megint eltelík 1 év minimum....
  • DarkSector
    Nem hiszem mert ez azt eredményezné, hogy ha m,indenki jó akar lenni akkor rákényszerül, hogy beszerváljon egy bill+egeret és ez még plusz üzlet a sztechnikában...
    Ez biztos, hogy nem fogja vissza a készítőket, hanem inkább a lustaság hogy a programozásba beleépítsék az imént említett eszközöket....
  • DarkSector
    Ez igaz én is láttam, hogy képeket hasonlítgattak és minimális különbségek vannak a fényviszonyokban és ennyi....
    Majd ha kicsit kiforrottabb lesz a vista, meg az egész dx10-es rendszer....
    De most az elején még nemsok különbséget fog tapasztalni az aki erre számít....
  • Kraptor
    Hát a PS3 PS2 kompatibilitása elég gázra sikeredett:) 1.6 verzióval simán ment MGS3, mégha bugos is volt a főmenű a játékban maga ajátéknak nem volt baja. Most akartam nyomatni egy kicsit mát a friss 1.7 rendszerrel és megkaptam a szép feliraot, hogy nem kompatibilis a game.:(:(
  • Yrda
    sziasztok media markt-ban játszottam a motostorm-al :)
    hát király volt, de egy lg lcd tv-n játszottam így nem volt az igazi szerintem :)
    de azért nem volt rossz :)
  • NEXUS6
    Az UT3 már fogja támogatni a Bill+egeret PS3-on. Pedig ott gondolom pont a multi tulajdonság lesz benne a király ugye.
    Az első PS-re is volt egér, a stratégiai játékok jó része támogatta is pl C&C, nekem is megvan még valahol a sarokban. A PS2-re is lehetett egeret + billt kötni és pl az Age of Empire támogatta is. FPS-eknél szegényesebb volt a helyzet,

A PS3 esetében is a fejlesztőkre van bízva, hogy milyen perifériát támogatnak. Az hogy itt már előbb utóbb mindenki rá fogja dugni az egeret billt a netes dolgok miatt a gépre, szerintem sokat fog lndíteni a dolgon.

A Cry-os felhajtás, meg marketing, a FC a Viszta gémerek zászlóshajója. Az a célja az egésznek, hogy az emberek, mint HAF Rigel is megvegyék a vasat ás a Viszlát és ne csak a konzoljukon játsszanak, mert a M$ 2 vasat tarta a tűzben: a PC-t és a Boxot. Hogy ezt a stratégiát megvalósíthassa megköveteli a két piac totális szétválasztását. Ezt egyrészt a konzol játékok korlátozásával (Pl boxon meg egyáltalán nem használják a bill +egeret a játékok) másrészt a Viszta DX10 hájpolásával érik el.
  • testerlnx
    Csak azt nem értem, hogy ha a CryEngine-t majd használni fogják konzolon is, akkor miért gond, hogy a Crysis-t nem portolják? Hiszen lehet, hogy sokkal jobb cuccost kapunk így...Amúgy sem vagyok oda a portokért.
  • testerlnx
    Szerintem nem is fogják támogatni a bill+egeret, mert így a multiban túl nagy előnyhöz jutnának a gamepad-el játszókkal szemben... Meg hát a konzol tv-hez meg fotelhez van, nem monitorhoz, és asztalhoz. Bár ennek ellent mond a kormány támogatása, de mégis vhogy mindig úgy alakul, hogy max egy gamepad konverteren keresztül lehet megoldani a dolgot, amir azt mondják, hogy nem az igazi.
  • HAF Rigel
    Dzson a Crysis az milyen láték lesz ? Ha jol emlékszem Dx 10 . Akkor most mis is a probléma ? Én nekem már most is DX 10 kopatibilis gépem van . Engem nem zavar hogy még csak Dx9 ben futnak rajta a dolgok , de mikor megjelenik a Crysis csak lesétálok a boltba és megveszem feltelepitem és játszok vele.

UI: a suprame commander már támogat némi dx 10 bár nem látvány terén hanem egységkezelés terén. És ugy tudom a Flight Simulator 10 is támogatja a DX 10 et.

UI: Mivel most 2 FPS játék van a piacon elérhető COD3 és a Resistance , ebből nekem az utobbi van meg és a rákötött bill és egér ellenére nem lehet beállitani , pedig az egér és bill münködik a menüben , vagy netezés közben .

A hülyitett embernek meg téged tartalak, mert konkrét tapasztalatok nélkül írogatsz itt , össze vissza .
  • Dzson
    Még nincs is DX10 játék... Ami van, az simán elmegy DX9 kártyán is - elég szomorú hogy ezzel hülyítik a népet.
  • Dzson
    USB keyboardot simán lehet, sőt én egy wiresell bill-t csatlakoztattam netes regisztrációnál, és gond nélkül kezelte (csak ugye angol kiosztással, .hu keymap még nincs). A játékoknál meg ha az adott játék támogatja, akkor lehet bill/egérrel nyomulni - de a rendszer jól lekezeli.
  • HAF Rigel
    Amit probáltam , Resistance , és nem münködött.
  • DarkSector
    Miért te próbáltad?
    Az előbb említettem, hogy nem lesz konzolra, de ha mégis lenne, akkor szerintem biztos lehet hozzá csatlakoztatni...
    És ha nem akkor PC.
  • tejföl
    "Ps3-hoz illesszél egy billentyűt, meg egy egeret aszt ennyi..."
    Már ha a játék támogatja az egér billentyüzet kombinációt. Te már próbáltad, vagy csak hülyíted a népet?
  • tomy8614
    pdamania.hu-n 150k házhozszállítással
  • DarkSector
    Ps3-hoz illesszél egy billentyűt, meg egy egeret aszt ennyi...
    Még ha neked úgy jobb akkor rákötheted monitorra is...
  • HAF Rigel
    Nem voltak valahol fent Ps3 crysis képek , mert valami összehasonlitó oldalt láttam valahol, de lehet hogy elnéztem .
    De az is biztos hogy én Pc re venném , Mert ps3 nem tudok fps játszni , mert az irányitoval nem tudok.
    Meg azért is vettem vistát + 8800gtx et hogy dx10 játékokat tudjak játszani.
  • DarkSector
    ???? "seggfej" szót elfelejteni
  • Ewergo
    Akkor vigyázz egy seggfej DarkSector visszaél a neveddel. :#10341
    Légy résen!
  • DarkSector
    Bocs hogy ezt mondom, de ez FPS nem?És PC-re lesz nem?Akkor meg mi többet vársz(vártok) tőle?????
  • NEXUS6
    Nekem is kb ez a véleményem róla, nem hallottam róla, hogy MGS mélységű sztorit is próbálnának a játékhoz köríteni. Sajnos.
  • DarkSector
    Nemtudom, én asszem 5 fokozat van a grafikánál, és az utolsó elöttire rá tudom rakni, hogy normálissan fusson...
    Az utolsó fokozaton is minimális fényeffectet veszek csak észre....
    Szerintem (Remélem) ettől azért nagyobb lesz a Crysis igénye a DX10 miatt!!!
  • DarkSector
    Nem láttam én sem benne semmit!
    Ez is egy egyszerű fps, de hi-tech fps és jó graffal....
  • testerlnx
    Nem tudom, ennyire izgat maga a játék? Nem láttam semmi különöset a történetben... Kb mint egy Serious Sam, ami szintén techdemo játéka volt az engine-nek.
    Amúgy meg a játék kiadása nyúlik mint a rétestészta...
    Nah mind1, majd meglátjuk, a barátomnál lehet hogy megnézem majd.
  • Ewergo
    Ha a gépigénye akkora lesz mint a Stalkeré, akkor ök is rihatnak. Vagy pedig very lowra vesznek mindent. De akkor meg má mindegy hogy Crysis vagy Mário. :)
  • Foxhound1980
    Ha eltudod számolni gondolom minden további nélkül.
  • Foxhound1980
    Arra lennék kiváncsi, hogy a kis maszekok, (fénymásolt garancialevél, számla nélkül ugye) mennyiért adhatják a gépet... Mert, lásd Speedshop, full legal és 150 alatt vagyunk.
  • SlickAdam
    Áfa visszaigényelhető???
  • Foxhound1980
    Elég korrekt, pláne, hogy tiszta, áfa visszaigényelhető.
  • SlickAdam
    Írtam korábban, sztem ez faszesz:
    http://www.mobiltelefonok.hu/uj/index2.php?page=termek&iid=16943
    és ingyenes a kiszállítás
  • EmThor
    hogy bukná be egy game árát, ha a gép (épp most) 165, máshol meg 155 és 16 egy gém? :D viszont a gari tuti, szerdától meg szerintem csak 160 lesz.... játék mondjuk mindenhol máshol 16 :P
  • DarkSector
    CRYSIS CSAK PC-RE LESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Kurva jó!!!

Azt mondták, hogy a játék motorját licenszelheti bármelyik fejlesztő akár PC-re akár X360-ra akár PS3-ra, de a CRYSIS játék csak PC-re lesz...
    Én azért még merek reménykedni valami port-ban...
  • NEXUS6
    Az majdenm a legdrágább hely, egy játék árát bebukod!
    Amúgy a plázákban vasárnap is nyitva van.
  • EmThor
    várd meg május 2.át, új katalógusuk akkortól van érvényben, lehet spórolsz 5 ropit, ha 165-ről 160-ra csökkentik az árát...
  • fsgh
    Sziasztok. lenne egy kérdésem az 576 kbyte holnap nyitva lesz ? (ha igen akkor veszek ps3at:))
  • NEXUS6
    A joeystationban tegnap megnéztem, azt mondták minden héten kapnak párat de az pillanatokon belul elfogy. A Platinumhoz ma ebéd után elmentem, de technikai okok miatt zárva volt.

Damn!!!

De köszi a segítséget! Majd a jövő héten folyamatosan izgatom őket.
  • EmThor
    hallottam róluk hideget is... :/
  • DarkSector
    Ha lehet kapni, akkor szerintem egyenlőre külföldön...
  • Kufii
    Nemtudom ,de lehet nincs is mert a vegosszegnel ugyan annyit irt ki mint az eredeti ar.