89387
PlayStation3
  • EmThor
    köszi, +999-ről nem tudtam, akkor platinumshopban még mindig 16k... viszont ha 576-ról többet rendelek, az csak egyszeri +999 ft :D :D

Köszi az infót még egyszer!
    hát ilyen drága konzolt csak megbízható helyen vennék, ez a van olcsófiúnál 140ért csak hívni kell számomra nem megoldás :/
  • HAF Rigel
    M-KONZOL , egyébként tipikus magyar hozzászolás a tiéd. Ha valaki jobb árat ad az csak csaló lehet. Ezért tartunk ott ahol vagyunk . Bocs az offért .
  • HAF Rigel
    Nem tudom hogy a konzolpiacon hogy van , de én kerékpárokkal foglalkozom , és nem mindegy miből menniyt adok el , Van a boltban olyan márka amire koncentrálunk azon a mennyiseégi kedvezmény miatt jobb az árrés . Gondolom egy CD galaxy jobban megy mint egy Miskolci bolt, igy lehet hogy jobb a beszára. Minden játékra a házhozszállitásra adnak kedvezményt , igy nem hiszem hogy a "kamionos" árút adják . mert az elég nagy kamion amire ráfér a PC , Ps2 , Ps1, Ps3 , Xbox, Xbox360 , és Wii játékok .
  • jaszy
    Érdekes. A nagykerben 14400 Ft ra jön ki. Sokat nemkeresnek rajta. Vagy a kamionrol leesetteket pörgetik :) ? Azért a házhozszállítás ???
  • tyrant71
    nincs trükk, én is tőlük rendeltem
    15298+999 kiszállitás
    bár hogy most nézem a számlát átvertek 2 Ft-al :-)
    16299 van a számlán
  • jaszy
    Azért vigyázni kell a túl olcsó Ps3 akkal. Tudom a nagykerárakat,nehéz 160.000 alá menni hivatalosan. Énis tudnám 155 ért adni de nemnagyon érné meg :( !
  • DarkSector
    Ps3 HD kábellel 155000...
    LEJJEBB-LEJJEBB-LEJJEBB........:))))))
  • DarkSector
    Ismerem a játékot...
    Akko tekkenezzenek....ha még ez sem megy a csajnak!!!!!!!!!!!!!
    Vagy sztítfájgterezzenek!!!!!!!!!!!!!!!!!Leelőre+íx négyzet kör vagy háromszőg....Ha speckó kell akkor 2x vagy 3x kell megnyomni....
  • Attila8805
    Az az xbox360-as jáccottam nekem naon bejött és gyönyörű játék.
  • EmThor
    platinumshoban is 155k mától!

576 shoban láttam, hogy a játékok ára akciós házhozszállítási árral 16990 helyett "csak" 15298 és még ki is hozzák... hol a trükk? :) nincs?
  • Papesz
    Aha, bohóckodni, hát hogyne. Kíváncsi lennék, mennyit játszottál vele, ugyanis ez egy box szimulátor, nem arcade. Bohóckodni lehet benne, csak leütnek, mint a legyet.

Akiket esetleg érdekel: egy játékteszt a Fight Night Round 3 PS2-es verziójáról.
  • DarkSector
    Jah bocsi rosszul mondtam, mert az analogokkal köő bohóckodni....
  • Papesz
    A Fight Night Round 3 nem gombnyomkodás.
  • DarkSector
    Jah azé, mert nem kell hozzá sok ész, csak összevissza kell nyomkodni a gombokat!!!!
  • DarkSector
    Van Fight Night 3 asszem...
    Itt üthetitek egymást!
  • guardian hero
    Virtua Fighter 4 / Fight Night 3 / Def Jam Icon ízlés szerint. A csajok szeretnek (virtuálisan) bunyózni.
  • HAF Rigel
    Azért a hölgyemény rendelkezik 2db 70lvl es karakterrel a wordl of warcraftban , tehát nem egy kiköpött női játékos . de valamit szeretnék venni amivel ketten is elvagyunk , mert eddig csak én használom a ps3 ő nem nagyon . Ezen szeretnék változtatni .
  • Ewergo
    Fuzion Frenzy 2
    Dead or Alive Xtreme 2 (igazi nöies gama)
    TopSpin 2,
    Tetris Evolution
    Marble Blast Ultra
    NBA Street Homecourt
    Rockstar Games Presents Table Tennis
    Dance Dance Revolution Universe

Bocs! :)
  • HAF Rigel
    Sport játékot probált valaki ? vagy valami 2 playeses játékot ?

Mert Motorstrom és F1 kilőve . Resistance meg nem egy barátnőnek való játék. Más játékom megy egyenlőre nincs , ezért kersek valamit , Sonic ?

Ötleteket várok .
  • Papesz
    Április 27-én.
  • Sund
    Szotyi Oblivion meg nem képes kijönni, mikor érkezik meg már?? Unom a demókat. :)
  • DarkSector
    Repedt...hmmm,akkor félár!!!
  • DarkSector
    Vegyél x360-at akkor....nem kötelező mindenáron ps3-mellett kitartanod...
  • turho
    Teljes :)
  • Dave0092
    én az összes dvd-re vigyázok, nem ha még ps3 am lenne, külön polcot kapnának a játékok, vigyázz a játékaidra!
  • Olcsi2
    Majus 8-9-en lesz csak Magyarorszagon, de mar most irom, hatha valaki lecsap ra:

Resistance + (gyujtok figyelem!) az angol nyelvu hivatalos strategy guide (200 oldal, tele keppel, gyonyoru konyv, a borito jobb also sarkat begyurte a fiam, egyebkent tokeletes allapotban az is): 11500

DefJam Icon: 10500 (folias, csak a tokja van a folia alatt ket helyen berepedve)
  • EmThor
    hát nem tudom. box kinn van egy éve, van rá csomó jó játék és feleannyiba kerül... :D de kitartok, remélem :D
  • Papesz
    Nemcsak úgy néz ki, hanem a Codemasters be is jelentette. Az X360-as verzió "természetesen" időben elkészül.
  • Sund
    demo vagy teljes?
  • EmThor
    úgy néz ki késik a dirt ps3-ra... box-ra meg jön a bioshock, mass effect, forza 2 :/
  • turho
    Ez a Super Rub-a-Duck bitang jó :)
  • Sund
    Előbb az Oblivion.... :) Hirtelen sok jó játék fog ránkszakadni, és akkor lehet majd csereberélgetni végre.
  • baggins
    Uhh, ne is mondd...be vagyok rá sózva rendesen.
  • DarkSector
    Ez a LAIR bitang lesz..:DDDDDDDDDD
  • Tekken5
    Hoppsz, véletlen elnéztem a kérdést.
  • item
    Csak a számot látod, amúgy abban a menüben ott van olyan hogy team statisztika akkor az ott beálitott számú team statját jeleniti meg!
  • Tutu12
    Én a bevándorlási hivatal címét adtam meg..:D:D
  • HAF Rigel
    Reggel beállitottam a Folding kodot , de nem látom, csak a számot 61563. az jó vagy látnom kellene a team nevét is ?
  • EmThor
    nem nem, egy cikket olvastam, miszerint a sony elemzi a piacot stb. és árcsökkentést tervez!
  • baggins
    Én úgy szoktam időt nézni, hogy megnyomom a PS buttont a menüben, akkor kíírja a jobb felső sarokba. Játék közben szerintem nem lehet megoldani.