89387
PlayStation3
  • item
    Itt egy másik is: PS3 ISO LOADER VIDEO
  • item
    Ez lehet kicsit megvigasztal, bár mindenki döntse el elhiszi-e amit itt lát! Mondjuk itt a végén irja a srác hogy rossz embernek küldték el a ps3 devkitet ezért tudták ők "megtörni" a dolgot.És azt is irja hogy az összes firmware-rel működik a dolog.

PS3 Iso Loader

Amúgy rengeteg játék van fenn a fizetős szervereken,tegnap havernál megnéztem egy ilyen szervert,az összes PS3 game ott volt egy könyvtárban.
  • fsgh
    kár...mert elég drága rá a játék és a demot kiprobálin is elég macerás:S
  • item
    Ezt elfelejtheted még jó sokáig, nincs chip rá,és nem fut rajta a másolt játék.
  • fsgh
    tudom h csúnya dolog meg minden de erre másolt játékot ugy lehet szerezni h Csippeltetés aztán...? Dvd-re kiírom a játékot vagy dual layer-re?
  • pirosBoci
    volt szerencsém kiprobálni olaszországban a konzolt és egyszerüen hihetetlen mire képes és ahogyan a játékok futnak rajta iszonyat jo ha majd ha 130e re le jön az ára ez must have lesz számomra.
  • item
    Szerintem ezzel nem lesz gond,nálam mikor hidegebb volt a szobában elég jól befűtöttem, hát 30 fok biztos volt, és közben ment a Folding@home ami ugye elég jól megdolgoztatja a Cell procit és az RSX-et is. Nem kell légkondi ahoz hogy normális körülményeket biztosíts a gépnek. A nyár miatt én nem aggódom,nálam a szobában mindíg elég hűvös szokott lenni,ami miatt télen sokkal többet kell hogy fűtsek mert elég magas a plafon is,és gyorsan kihül ha visszaveszem a kakaót. kint már olvad a bitumen mikor a szobámban kellemes 20-22 fok van

Olvastam pár oldalon hogy ez a folding@home jó például stresstestnek is, na az enyém úgygondolom stresszelve van van úgy hogy 2 napig ki sem kapcsolom.
  • fsgh
    ize regelni se tudok mert az email cimem melle kodot is ker :s
  • EmThor
    :] hát ha netet összelőtted és angol vagy usa címet adtál meg regeléskor, akkor eléred adott store-t és lehet tölteni...
  • fsgh
    segitsetek nekem pls hogy lehet demot letolteni a ps3-ra? (ezt az uzit ps3-rol irtam :p)
  • turho
    35 foknál melegebb azért remélem nem lesz a lakásunkban. :) De bízom benne hogy a PS3 jól szabályozza a saját ventijét, azt már tudom hogy felpörög Resistance közben.
    Második gondolatmenetedre: nincs autóm, 2 szobás panelban lakom, 75 nettót keresek, mégis vettem ps3-at. Szóval ki mire gyűjt, költ, mi a hobbija....
  • SlickAdam
    Hát én nagynehezen tudom csak megvenni, de valószínű az lesz nyáron, hogy amíg én izzadok, a gépet fogja hűteni az álló ventillátorom.
  • Kraptor
    Én arra leszek kiváncsi mikor bejön a nyár és a 30+ fok. Mon nem sok háztartásban van azért légkondi és ha tanulmányoztad a kézikönyvet Ps3 nak max fokot 35C-t adtak meg mint üzemi hőmérsékletet(a körynezetnek nem a géopnek). Nyáron légkondi nélkül elég jó hőmérsékleteket lehet elérni. Mondjuk aki megtud venni egy PS3at annak valszínű van már légkondi is a lakásában.:)
  • Jimanszky
    hát kábé én is ezt csinálnám a Boxommal,ha ilyen problémám lenne...de mivel nincs X-em,soha nem kell elzzel törődnöm:).én nem vagyok egy fikázós típus,meg tisztelem is az XBOX-osokat,de azért ez már eléggé gáz,nameg a Microsoft részéről is.az meg a legdurvább,-ha igaz-hogy az Elite-nek is minden baja van.ez számomra meglepő.
  • EmThor
    BR-en
  • Norbi7
    Sziasztok. azt szeretném megkérdezni, hogy a játékok még DVD-n vannak vagy már BluRay-n jönnek ki?
  • NEXUS6
    Nem vagyok egy kártyás típus, de ez még az engem is felvillanyozott!!!;)))
  • EmThor
    Eye of Judgement

+ videointerjú. 30as alappakli + 8as booster pack random kártyákkal + game + kameraállvány + szövet"térkép" jár majd, lesznek ultrarikta, ritka lapok, külön lehet majd venni kiegeket. gondolom neten is lehet majd tolni.
  • DarkSector
  • turho
    Valahol megmosolyogtató kifejezésmód, de tény és való hogy van igazsága. A konzoltörténelem eddigi legnagyobb selejtarányú készüléke a 360. De hálisten a javítás és a garis csere működik. Én pl. tudom szeretni mindkét gépet. Meg a másik 6-7 régit :)
    Az Elite-ben van néhány hardveres javítás, bár én is többet vártam. Objektív meghibásodási arányokat nem szabad hype és kamu youtube videok alapján megvizsgálni, kell várni egy kis időt, és kiderül mi javult és milyen arányban. XBOX-Scene és társfórumai tájékoztatnak majd mindenkit aki komolyan követi.
    Dícséretes hogy PS3 meghibásodás egyelőre kevés van (bár van, túlmelegedés és "piros led" előfordult már néhány esetben).
    A saját PS3-amnál a Blu-ray meghajtó élettartama aggaszt legjobban, hiszen nincs még hosszú távú tapasztalat a kék lézerek élettartamáról és hosszútávú viselkedéséről. (Sajna a ps3 burkolata az nem hosszú életű, mármint gyári állagmegőrzés szempontból, ez nálam a nagy mínuszpont, a használhatóság és kényelem rovására ment a felületi kialakítás).
  • EmThor
    576-on Dzson hozzászólásában olvastam:

"Üdvözlégy SONY malaszttal teljes, áldott vagy te az konzolgyártók között – és áldott a te méhednek gyümölcse Playstation – Konzolunk PS3!
    Üdvözlégy Kutaragi, PS-nek szent atyja!
    Imádkozzál érettünk, fanboyokért, most és game overünk óráján!
    Mindörökké, Ámen"

box-os video meg LoL :D
  • Super DANTE
    Van aki nem tétovázik tovább!
  • item
    Hát ehez nem lehet mit hozzáfűzni....
  • DarkSector
    Ilyen nincs...
  • EmThor
    hát ez nagyon király köszi szépen az infót!!!
  • fsgh
    sorry...ugy jött le mintha ellene lennél:P és igen 165+12=177...elgé sok de ezt valamilyen biztosító álja vagy mi...kapsz is hozzá prospektust és abban le van írva ha pl kisgyerek ráönt egy pohár vizet vagy levered vélelen az asztalrol akkor megjavítják vagy kicserélik meg ilyenek:)meg fedez olyan dolgokat is amit a gari önmagában nem fedezne...meg olyan hogy ha elég a házad és benne volt a ps adnak ujjat:DDDstb...
  • EmThor
    félreértesz. pont ezért akarok konzolt venni mert elegem van gépfejlesztésből. csak nem tudom az electroworld-ös árat és érdekel a +3év gari, hogy tudjam mennyivel számoljak :)
  • fsgh
    aha...látom nagy ps3 ellenes vagy...miért szerinted egy gépbe uj vinyó,proci,alapap mennyibe kerül évente hogy fusson a legujabb aktuális játék? 200 vagy több...köszi!
  • EmThor
    jó és így mennyi volt akkor 3 év garival a ps3? :) 172? köszi!!
  • fsgh
    sztem utobbi
  • Kraptor
    Nem is tudtam, hogy ilyet is lehet. Ez Sonys hosszabítás vagy ELectroworldos?
  • fsgh
    12ropiért meghosszabtattuk a garit 3 évre....
  • NEXUS6
    Szép ez a fekete dizájn, de úgy néz ki ezek is ugyan úgy égnek, pokoli. El is lehetne nevezni Xbox666-nak!;)))
  • Super DANTE
    Video

Kár hogy nem működik a videók beágyazása
  • Super DANTE
  • jaszy
    Ez igaz !!!
  • Jimanszky
    szerintem az XBOX 360 Elite-ről van szó.azért az durva,hogy a Microsoft nem tud egy normális gépet összehozni.nem fikázás,csak vélemény.
  • Ewergo
    PS 3 Elite?
  • Super DANTE
    Ja és ez drágább is, mint a két másik verzió
  • Super DANTE
    Most olvasom, hogy az Elite (???) dobozok sorra döglenek be, pedig kb. csak 3 napja kaphatóak.