89387
PlayStation3
-
zottyantas #10253 Azt valaki mondja már meg hogy akkor az ntsc-s játék menne az európai gépeken, ha a demók is mennek? Merjek játékot rendelni külförldről?
-
#10252 A Turok sem néz ki rosszul PS3-on!
link
-
#10251 Frissítették a folding@home PS3 gépek kliensét! 1.0 ról 1.1
Mindenki frissítsen aki PS3-mon nyomja!
-
#10250 ja! akkor ha konzol ki van kapcsolva vagy nem netezek vele pc kap full-t? az jóóóó :) -
#10249 Csak akkor osztódik 5-5-re ha egyszerre töltesz le pc-n is, meg konzolon is!
-
#10248 majd előbb egy demo :) de azokból legalább van fenn rendesen :)
kábelmodemmel tolja valaki netet?
576 fórumában most olvastam, hogy kábelmodemmel csak úgy megy, hogy nem egyszerűen kihúzom gépet, ps-t rádugom, hanem router-t kell venni?! nemá, nem akarom 10megás netemet 5-5re osztani, kell a sávszél!! hogy van ez most?! thx -
#10247 Köztünk szólva, megsúgom, hogy a wiiic az csak negyed nextgen, persze csak némi (bazi sok) jóindulattal... :DDD -
#10246 Nekem a Wii az max fél xetgen . KB olyan mint a Grippen vadászgép . Nem 4.ik már de az 5.iktől messze van azért ( F-22 raptor). Úgyanez az érzésem a wii vel az irányitás tényleg netgen , de a konzol maga csak egy Gamecube . Nem erősebb mint egy Ps2 . Bár nem játszottam Wii vel , csak a bemutatóban.
Játékok közül az F1 javaslom ha van egy kis rajongás a F1 irányában feléd. Érdemes a Carrier modban játszani , tényel olyan minta a carriered lenne . Super Aguri rulez , Bár már egyszer kaptam teszt ajánlatot a Toytától i. Szoval van egy jó feeling benne , F1 es fanoknak ajánlott
-
#10245 nem tudjátok, hogy a ps3-as alone in the dark teljes értékű game lesz vagy fejezetes? -
#10244 ja azt F1-ben feliratokat nem lehet elolvasni... -
SlickAdam #10243 HDMI kábel csak akkor kell, ha van HD tv-d is, amihez ez kell. Sima tv-re rá tudod kötni az alap kábelekkel is. -
#10242 youtube-on monte carlo-i pályát nézd meg, meg a felhők közül kivilágító napot, én attól fogtam padlót... de asszem psn-en van is fenn demó szal ki tudod próbálni :)
ja, hdmi kábelt kell venni, de 3-4 ropiból meg lehet úszni, hangfalszetthez meg kell az optikai kábel, mert az sincs :P -
#10241 hdmi? amivel összekötöd a tvt és a ps-t?:) azt nem adnak hozzá?
ja és láttam játszani a westenbe egy gyereket a ps3on a forma1-el és éppen esett az eső...hát f@szom az a eső efekt olyan kibeb@szottul élethű volt hogy azthittem ott menten viszem a gépet és a játékot is haza:DDD nagyon jól nézet ki ahogy a képernyőn folyt le a víz... -
#10240 angolok 50 fontos áresést rebesgetnek... 130 körül lesz év végére szerintem, de ha most lenne 150-160ért 1 ajándék játékkal, az sem lenne rossz vétel...
hdmi-hdmi kábel max 4-5 ropi, hanghoz optikai kábel szintén 3-5 ropi, tévé a parám, de az már személyi szoc problem :D
addig is boldogásg, hogy Kane & Lynch is jön ps3-ra :)
THX tyrant71 -
tyrant71 #10239 csak 1x kell fizetni a szállitást -
#10238 megaztán csak elkezdenek erre is játékokat kiadni...csak azért fog fájni a szívem egy év mulva vagy fél év mulva hogy már fele annyiba fog kerülni mint amennyiért most adják... -
#10237 szpájdörmen nem az én világom, viszont F1 nem rossz.. max demózok.
de kisebb gondom is egyenlőre a tévé aztán csak a konzol :P
ja 576-ról rendelek, jár a kedvezmény ugye és csak 1x kell kifizetni a 990-es szállítási díjat ugye? mert csak így éri meg a "házhozszállítási akciós ár", ha legalább 2őt rendelek...
platinumshopban mondjuk alapból 16k egy játék, csak az a baj annyira nem ismerem a konzolos boltokat :( -
#10236 én most gyorsba találtam hozzá 2 tök király játékot:)
első
második
-
#10235 hát én amit megvennék rá az talán a Resistance... Lair USA-ban is csak 07/31 a gameFAQs szerint :( nincs gém gyerekek! max motorstorm (személy szerint) -
tyrant71 #10234 szerintem nem, főleg ha motorstormot is veszel hozzá
lenne még1 ember, aki elver -
#10233 Sziasztok! most készülök majd venni egyett! és gondoltam megkérdezek előtte 1-2 embert... szerintetek érdemes kiadni rá ennyi pénzt?
-
#10232 Bocs, de ez elég nagy marhaság. Nextgen szó alatt csak grafikai megújulást értünk? Szerintem nem. Ha játszottál már huzamosabb ideig Wii-vel, rájöhettél, hogy az új irányítási metódus szintén egy "új generációs" színvonalat képvisel. -
#10231 NAGYON HELYES! Remélem Chris Huelsbeck sem marad ki a projektből, nélküle semmit nem ér. -
#10230 Höhőőő , feltámad a régi nagy kedvenc!! -
#10229 Wii egy Gamecube átdobozolva , és egy forradalmi irányitoval felszerelkezve . Semmi több nem nextgen konzol az biztos . -
#10228 Közben a Factor5 félhivatalosan bejelentette, hogy erősen gondolkoznak a Lairt követő játékukon, ami nem lenne más mint a Turrican feltámasztása 3D-ben!!!;))) -
#10227 Plusz tegyük hozzá, hogy azért a Wii HW tekintetében nem igazán számít újgenerációs konzolnak. A HDTV felbontásokat nem tudja, nincs benne wincsi, így komolyabb alkalmazásokra, médiacenternek nem igazán használható, a benne levő GPU/CPU teljesítménye generációkkal régebbi szintet képvisel.
Igazából a PS2 vetélytársának tekínthető, de egyrészt még abból is rendesen fogy, a legtöbb címet még mindíg arra adják ki, másrészt a 120 milliós előnyt azért elég lassan fogja a Wii lekőrözni. -
Papesz #10226 Ne higgy a vgchartz-nak, mert nem hiteles. Hasraütve adnak meg adatokat, pontosan ezért változgat összevissza. A valósághoz legközelebb az NPD Group felmérései állnak. -
#10225 XBox360: November 22, 2005 9.68m 18month
Wii: November 19, 2006 6.54m 6month
PS3: November 11, 2006 3.16m 6month
Ebből nekem az jön le, hogy a PS3-on ha megjelenik egy komolyabb kinálat akkor még lazán beelőzheti a 360-at, viszont a Wii-t csak akkor ha az tényleg ki fog pukkadni, ha nem akkor a Wii egyértelműen nyerni fog, kérdés persze még a veszteség termelés, és a konzol/játék arány is.
-
#10224 Én is ezt az oldalt szoktam bámulni.;)
Amúgy végre nem csak a Sonyt fikázták, bár attól persze nekünk nem lesz jobb. Szal egy-két elemző nekitámadt az M$-nek, hogy nem is annyi az annyi, az eladott gépek számát tekíntve, meg hogy nem biztos hogy jó vége lesz az egésznek, ha 6 év alatt kb 6 milliárd veszteséget termelt a box és még nem igen látni, hogy a tendencia alapvetően változna.
A játékok fejlesztésénél, meg szerintem a textúrák, animációk, zenék stb elkészítése veszi el a legtöbb időt, pláne, hogy mostanában már szinte mindenki veszi a játékmotort olyan cégektől, akik erre specializálták magikat. Az ilyen kulimunkát meg nem fogják egyhamar leegyszerűsíteni. -
peat666 #10223 Néha erre nézek rá kíváncsiságból: konzoleladás
De kicsit fura mert valahol olvastam hogy x-ből már eladtak 10 millát és hű de ügyesek, közben meg az adatok változgatnak azért 1-2 hetente.
Néha benézek ebbe a fórumba, de látom itt sincs igazi nagy ágyú játék, kicsit rossz irányba mentek el a konzolok szerintem, vmi nagyon leegyszerűsített szinten de már megfelelő minőségben is használható fejlesztői környezet kellene, hogy ne 2-3 év legyen megírni egy jó játékot(persze ez személyes vélemény). Majd a következő generációkban talán :) -
Kraptor #10222 Én csak a demójával játszottam, de szeintem elég bengára sikeredett főleg grafika terén. Még anno ACx jobb volt PS2 re. -
Sund #10221 Én ma újítottam be az elsőt. (Motorstorm) Nekem a Flatout 1-2 jobban tetszett, de ez se rossz, gyorsan kivégzem és akkor cserélhetünk is akár :) -
#10220 ma vettem egy új progi Ps 3 ra . Armored Core 4 . Ez egy nagy mechwarrioros játék , este kiprobálom és írok véleményt .
Ui: ez a z 5. ps3 játékom , kezdek beteges lenni. -
#10219 Legend is PS2-re van... -
Kraptor #10218 Pontosabban a Premium ára magas, a Core 70e. -
Kraptor #10217 Utána már írtam, hogy nem is olyan nagy durranás az akció mivel 576nál az alap árak elég magasak. Mondjuk ha úgy lenne, hogy Premium 80e alapon és ha beviszed a régit és úgy lesz 60 a Prémium akkor már megéri. Elvileg azért lehet érdekes ez az akció mert nem kell, hogy müködőképes legyen a konzol csak a sorozatszámnak kell sértetlennek lennie. -
#10216 Kell a reklám az X-nek, más értelme nem igazán van.
Azért kíváncsi lennék az európai statisztikákra a konzol piacot illetően. -
#10215 Az egy olyan akció hogy beviszel egy konzolt , de hát pl egy ps2 is el lehet adni 25e tartozékokkal chipelve 30e ért. akkor eladod és azt a pénzt teszed bele a vásárlásba . -
zottyantas #10214 A fenébe. Azért köszönöm a választ