89387
PlayStation3
-
partizan182 #16532 Ha lesz Crysis Ps3-ra akkor a legendásan egyszerű PC-Ps3 portolásnak és a programozók szintén legendás szorgalmának köszönhetően vaszleg AA-hiányos, textúramentes, szaggatós cucc lesz. Legalábbis a tendencia ezt mutatja. -
#16531 Fanatikus! -
#16530 Szevasz!! Ja jó lesz már nyomatni!! A demo-t már vagy 100-or végigvittem!! -
#16529 Nem rossz ennyi pénzért. Miért fújolnék, nekem volt Csamcsungom, Hyundai-om (van is), meg most LG-m. -
qper #16528 remélem egyáltalán megjelenik PS-re
sztem releváns különbségek nem nagyon lesznek.
-
#16527 Szevasz tesó! Akkor holnap már nyomhatod a Darkness-t! -
qper #16526 nem lehet h az a baj h több userként tudsz bejelentkezni? én mindig ezzel szívok a játékok alatt:
általában a mentéseim az EU-s acc-om alatt vannak, mivel ott játszom, viszont az USA acc-ot használom a letöltéshez. Persze mindig elfelejtek átjelentkezni ezért rendszeresen elcsodálkozom hogy hová tűntek a mentéseim, majd kapcsolok hogy át kell jelentkeznem :(
sztem nálad is ez lehet a bibi. -
#16525 Arra leszek majd leginkább kíváncsi,hogy a Crysis hogy fog majd kinézni PS3-on, mert biztos hogy brutális képe lesz neki!! -
Jimanszky #16524 de ott sincs:( -
Jimanszky #16523 jaaaa hülye vagyok:D:Demail címemre küldted.okééé!!Köszi! -
Jimanszky #16522 az hagyján,de a BD filmnek!!! -
Jimanszky #16521 105ért ajándék volt.Van rajta USB,2 HDMI meg a többi.Na meg Pixel Plus 2 HD amitől nem lesz homályos a kép. -
#16520 Én is miután rákötöttem az LCD TV-re a PS3-t és beállítottam 1080i-re tátva maradt a szám!! Elképesztő, hogy milyen szép képe van neki, főleg a Ninja Gaiden látványvilága és kidolgozottsága!! -
Jimanszky #16519 Philips PFL7332/10.Ja és nem kell fújjolni,mert Philips!! -
#16518 Milyet is vettél pontosan? -
Jimanszky #16517 Teljesen másak a játékok rajta mint a 19-es monitoron!!!Nem hittem el!!!!HS valami elképesztő!!!Minden javítást rányomtam a tv-re és nem találok szavakat -
Jimanszky #16516 a Ps3 nagyon brutál rajta!!!a tv adások furák,de azok se rosszak.Most rendeltem meg az ip tv-t.Havernak van,átvittem hozzá a tv-t és be lehet állítani HDMI-n keresztül h 1080i-ben adja az adást.Persze nem teljesen olyan,de sokkal szebb
úgy!!! -
#16515 tévé amúgy bevált? -
Jimanszky #16514 Az már kicsit durva lenne:D:D12 játék 1 áráért:D:D -
Jimanszky #16513 Köszi!! -
Noitulover #16512 kár :D -
#16511 Amikor megkapod a katonákat utána a D-padnál balra nyomod a nyilat ,ilyenkor kijelöli a katonákat és utána meg ahova szeretnéd irányítani őket a felfele nyilat nyomod meg!!! Meg ha jol emlékszek az L1 vagy L2-vel pedig támadás parancsot lehet nekik adni!!! -
#16510 ps2 gémek vannak tescoba még ócsóé :)
privibe adj emailt -
Jimanszky #16509 jaaa:D:D:Daz elírás.Anyum tud szerezni,de titkos:))2 játékot 1 árán amúgy.Nem kamionos akció,csak egyszeri:(( -
Noitulover #16508 A 12 az elírás vagy valami autoról pottyant verziok? :D (még ha 1et fizet 2-t kap akkor is érdekelne :)
-
Jimanszky #16507 Megrendeltem az ip tv-t és ahhoz adnak wifi-s routert is,tehát meg lesz oldva a router problémám remélem:)) -
Jimanszky #16506 Köszi szépen.Mondjuk érdekes,mert mindent megnyomtam.Akkor kipróbálom.Meg az okoz még nehézséget hogyan mozgatom a katonákat. -
Jimanszky #16505 Üdvözlet a klubban új kolléga!!!Arra megéri majd befektetni!!;)) -
#16504 Az R3 gombot kell lenyomnod és akkor fog zoom-olni!!! A mesterlövész puskánál pedig kétszer is zoom-olhatsz!!! -
#16503 Hellosztok!! Én is beléptem a PS3 klubba!! 2 hónapja van gépem és teljesen meg vagyok vele elégedve!! Eddig csak a Resistance-al játszottam és nem volt rossz!! Most a Heavenly Sword-re gyűjtök, mert a demo alapján nagyon állat game lesz!! -
Jimanszky #16502 nem tudnál nekem küldeni Motorstorm mentést?Mindenem elveszett és nincs kedvem újra elkezdeni.Én is veszek most 2 játékot.Az egyik szerintem a Forma1 lesz,a másikat még nem tudom.Anyum most tud szerezni 12 játékot 1 árán.Sajna a mostani kínálatból kell választani vagy a launch-okból. -
#16501 köszi, és még marad is szabim, októberre tartogatom, sok lesz a megjelenés :D
bár 10-15 game kb anyagi csőd... viszont: csomó kijön pc-re... bár azon hogy fog futni még ki tudja :) de bioshock-ra mán télleg kíváncsi vok, aszongyák boxos demo 45 perc (!) és isten -
Jimanszky #16500 Jaaa és megvan a SWAT BD-n.Elég ütős!!! -
Jimanszky #16499 Haver most vette meg.Majd áthívom,hogy nyomassuk,aztán írok róla.Amúgy a demó elejét nem lehet valahogy átugrani? -
Jimanszky #16498 Jó neked!Kellemes időtöltést!!! -
#16497 szeptember 14 asszem, 12 meg HS :D vagy valahogy így :) -
Foxhound1980 #16496 Valamivel szebb de itt az egész játékról tudok nyilatkozni nem pár kiragadott jelenetről. Nekem maximálisan bejütt a progi hangulata, játszahtósága, történetveztése és még sorolhatnám. Komplett reviewt most nem fogok irni hozzá, megtették már jó páran elöttem. Azok elolvasása után kell eldönteni kit érdekel a stuff. Ez egy Riddck vonalvezetés Darkness köntösben. Strabreeze ismét nem kispályázott. Egyelüdli negativum a stuffal kapcsolatban a gyenge multi rész de ez a gém nem is arról szól, csak beletették, hogy legyen. -
Jimanszky #16495 Valaki írta innen h van Motorstorm mentése.Már megint elszállt a mentésem:@.Ha megnyomom a bekapcsológombot 5 mp-ig és pittyeg,akkor elvesznek a mentések vagy mi?!Akinek van Motorstorm mentése,az kérem írjon!!Köszi -
Foxhound1980 #16494 Akkor most mi is a pontos megjelenési dátuma a Lairnek? (USA) -
#16493 héten szabin vagyok, motorstorm + ninja gaiden fog menni, talán a store-ról veszek 1-2 dolgot, kb ennyi a terv... kár hogy lair nem jött ki :(