64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#908 A Blaster újraindítgatta a gépet, ha fent voltál vele a neten... -
#907 Skacok! Képzavarom van!
Nem a Lovesan csinálja a lekapcsolgatást??
Vagy az UA mint a Blaster csak más néven vagy mi????? -
#906 Symantec-től letölthető a tool, de ha nem találod szólj! -
#905 Igen, a patch csak bezárja a kaput és a progi leszedi a férget. -
#904 Nem, ez egy proram? -
#903 Removal-toolt is lefuttattad? -
#902 A Blast volt a hiba forrása.
Köszi, leszedtem és feltettem a patchet, ezután kell még csinálnom valamit? -
#901 Akkor lehet, hogy a sok szerencsétlennek nem a blaster miatt restartolt a gépe, hanem a táp miatt -
Borg #900 Jah, nekem mikor gyenge volt a táp 3200+ tuninghoz, akkor csinált ilyent.
c&c közben egyszer csak kilépett, aztán jött a kis ablak, hogy mindjárt ujraindit, hogy megvédje a gépet a károsodástól blah blah... -
#899 Az kis ablakban számol vissza? -
Borg #898 Vagy blaster féreg, vagy túlmelegedő proci/egyéb hardverhiba. Súlyos hardverhiba esetén is leállitja magát az XP. -
#897 Haladj el a microsoft oldalára és szedd le a blaster féreg elleni patch-et. -
#896 Segítsen valaki!
A gépem délután játék közben lefagyott, majd miután újraindítottam kb. 5-10 perc múlva kijön egy ablak, amiben azt írja, hogy a gép 60 másodpercen belül újra indul. És ez így megy folyamatosan. Miért van ez, illetve hogyan lehetne helyreállítani? Win Xp hun sp1 rendszerem van fent.
Köszi előre is! -
#895 Esetleg vedd lejebb a képminőséget. -
robertone #894 Egyik ismerősöm jó ideje szenved attól, hogy a filmek akadozva mennek a gépén. Mindegy nekik, hogy melyik wincsiről mennek, mindegy milyen lejátszóprogram, Nimo codecpack van fönt, a videokártyát is kicseréltük de ettől sem változott semmi, formattáltam a c-t és újratelepítettem neki az xp-t, de még mindig semmi változás, ami elég fura, mert esküszik rá, hogy ezek a filmek neki jól mentek xp alatt is régen, vagyis nem a gépe gyenge a rendszerhez. Mostanában végre kibökte azt is, hogy a feliratos filmeknél különösen rossz a helyzet. Kikapcsoltam a lejátszóban a feliratozást, és tényleg kategóriákkal jobban ment. Ez mitől lehet? Lassú a proci, vagy kevés a memória? De akkor régebben miért ment neki? Esetleg a codec nem az igazi? Akinek van ötlete kérem ossza meg velem. -
#893 Milyen hangkártya? Legfrissebb driver és DirectX 9.0b fent van? -
#891 Hi na megint én vagyok cseréltem skint windowsban és betöltésnél az a kép van hogy üdvözöljük 10 mp-ig és csak utána jelenik meg az asztal és az msconfigot meg regeditet ha megnyitom akkor 2 mp után bezárodnak most nme hasnálok azt a skint ujrainditom ha ugyanaz lesz a gáz akko mit csináljak? -
#890 ne tuningolj az az alaplap nem arra lett kitalálva :D -
#889 Ha BIOS-ban nem lehet fesz-t állítani, azt két dolog okozhatja, 1 nem állítottad át a CPU beállításokat MANUAL-ra, vagy 2 szimplán nem is lehet BIOS-ból állítani, ezesetben vagy lehet állítani Jumperből, vagy sehogy. A SiS chipsetes alaplapok sajnos nem tuningra készülnek... -
#888 Segitsetek már...frissitettem Biost is asus a7s333 lapon de rohatt életnek sem engedi emelni a feszültséget csak meg tudom nézni hogy mennyi segitsetek lécci korábban is kérdeztem...
Mit csináljal mert igy idegesitö hogy ujraindul a gép idönként.. -
#887 Vagyis 2x7 digites... -
#886 Chaintech-nek is van egy 2x8 digites kijelzője, ami a POST alatt széen pörgeti a hibakódokat, majd miután felállt a rendszer akkor a CPU hőmérsékletét mutatja. Ha megáll valahol a boot, megnézed a kijelzett hibakódot, visszakeresed a leírásban, és tudod, hogy kb hol lehet a hiba... Tényleg hasznos dolog. -
#885 amugy az uj ecs ek tuning terés is egész jók lettek, minden állítható szorzó, core, memória, satöbbi, feszültség mindennek adható + ba még a memóriának is. amugy úgytudom azért lett 2200mhz mert a 2400+ osztotta és ennek megfelelően ált be a szorzó -
Borg #884 Már leirtuk mi a gondod:) -
Borg #883 A táp mindettől függetlenül is lehet baja...
Bá furcsa számomra, hogy egy 2400+ost miért egyből 2200mhzen akartál elinditani...
Ráadásul az ECS nem egy tuningalaplap.
Ezen nincs ilyen hibajelző led, vagy valami?
Kezdem érezni hogy EPoXon milyen hasznos is ez a 2 számjegyű led kijelző, ami megmondja egyértelműen hol a gubanc:) -
Pontius #882 Memóriát kidobhatod, az lessz a baja. Vegyél valami nagyon gagyit és egyböl el fog indulni. -
Tovi #881 sok kábel és minimum 3 HUB, vagy repeater. Elég nagy a távolság, de megoldható.
Ajánlom figyelmedbe:
Ethernet -
#879 Hy!
Vettem egy új konfigot: Deszka: ECS L7S7A2; Proci: AMD 2400+; Memó:512MB (400 Mhz) Samsung. A VGA ATI Radeon 9600Pro 128MB (de ezt már 1 hónapja megvettem de mind1 ;))
Hazavittem összerak se kép se hang, jumperelés beállítottam egy 9-es szorzót elindult felismerte 2200Mhz-es procinak, Win install közben kifagyott. OK kiderült BIOS-t kell frissíteni OK megtörtént felállt a rendszer müxik 3Dmark03 lefutatt egymás után 4szer had lássam stabil-e bírja-e OK elkezdek jácani Wolfenstein Enemy Territory fél óra és lefagytam reset néha felállt a system néha nem amikor nem akkor jumper lehuz bekapcs visszadug elindult procit felismeri 1800+ -nak BIOSba be AUTO leszed Manual minden OK-és ment egész éjszaka a vas ma este leülük jácani kifagy és azóta BIOS-ig sem jut el hibaüzenet semmi aztán rájövök le van szakadva a hangszóróról egy kábel visszateszem rövid sípolás és ezt ismétli 4-5 mp-enként. Közben azt hittem a 300W-os táp nem elégiti ki az igényeit skera el üzletbe megvettem egy 400W-os tápegységet DTK-t VGA-t kicseréltem az tuti nem rosz de mi lehet a gond vinyó felpörög de jel semmi a monitor fele memó, proci alaplap????
Kérlek irjon valaki ha van ötlete előre is köszi és bocs hogy túl hosszú voltam :))) -
#878 hoszzúkat sípol.. és baszik bekapcsolni.. majd hagyom had menjen a gép.. akkor melegszik ujraindt és akkor már jo...nemtom mi van.. a 4 bit dolog megoldódott... feltettem ujra a drivert -
#877 Nálam régebben volt ilyen probléma egyébként!
Egy AGP-s Riva128-al voltak a gondok. Nem érintkezett rendesen a slotban! Nem volt sipolás, elindult a gép, aztán néha kikapcsolt a monitor. -
#876 szevasztok
nah kellene egy kis segítég hangfalvásárlás terén
kizárólag 2.1es szett kellene és jó teljesítményű
árban kb 30-40ezer huf
szal jó lenne ha tudnatok vmi infót vagy honlapot adni amin van ilyesmi
a sok segítséget előre is thnx -
#875 ha rosszul érintkezne nem indulhatna el a gép hosszas sipolásokat követően nemtörténne semmi :D -
#874 Hátha a nagyinak kedve támad egy kis CS-hez, oszt véletlen leformázza a vinyót -
#873 nah.. nekem egy ismerős aszonta hogy csak rosszul érintkezik a slotban a vidkártya...aszonta lehet hogy azért kell várni mig bemelegszik mert valamicskét tágul az egész cuccos és ugy jobban érintkezik.. de kitudja.. ehhh..most kikapcsolom és bekapcsolom a gépet és ki-be huzogatom a vidkátyát... -
Borg #872 Ha több felhasználó van.
Nekem sincs több user, amig te használod a gépet, sok értelme nincsen. -
#871 Nálam sincsenek ilyen-olyan fiókok. Mégsincs semmi bajom.
"Nem is szerencsés így hagyni a gépet." Miért?
-
#870 Ja az XP olyan felhasználói fiókok nélkül, mintha mindenkinek Administrator jogosultsága lenne, sőt tulajdonképpen pont ez a helyzet, mert csak egy fiók van, és az admin jogosultságokkal bír. Nem is szerencsés így hagyni a gépet.
Egyébként mi volt a gond? -
#868 probáld meg a legújabbal, az nforcéknak tudtomal elég sok bajuk van a winchester kezeléssel. -
#867 NForce2 all in one version 1.16 driver for Win98.-van fent.
-
#866 De, igen, hülye vagyok, nForce (2.45) drivert-akartam írni, bocs!