64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#656 Latogass el ide.
Ultraedit
Jelenleg ez a legjobb editor szvsz.
Tud mas modozatokat is , mint a HEX Editor es egy csomo plugin is van hozza programozoknak.
Igaz regisztralni kell, de annyira elterjedt, hogy talalsz hozza tonnaszamra cracket. -
#654 Tudsz belinkelni egy screencapture-t? -
#652 Mekkora felbontásban nézted? Milyen driverrel? -
#648 melyik volt a master?
tegyük fel, hogy a két vinyo cable select-re volt állítva jumperileg, viszont a kábelen a haverod vinyója volt a master slotba kapcsolva. na most ha ezek után telepíted az XP-t, akkor hiába választod ki a tiedet, mint telepítési könyvtárat, a master vinyon lesz a bootrecord, ezért miután kiveszed azt a vinyot (haver vinyója), a gép nem fog bootolni).
megoldás: a win xp újrainstallálása és nem árt ha a vinyod a master slotba van téve. -
#644 Nem veszít semmit az élettartamból, de nézd meg a leírását az alaplapnak, ha találsz benne olyasmit, hogy wake up by PS/2, akkor azt kell disabled-re állítani, de szerintem mondom, ne foglalkozz vele, nekem már az utóbbi 3 alaplapom mind ilyen volt (ASUS A7V, A7V266-E, Chaintech 7NJS), bár nekem mindegyik úgy volt beállítva, hogy bármelyik billentyű lenyomására, vagy egérgombra bekapcsoljon! -
#642 Persze, mert engedélyezni kell BIOS-ban, vagy jumperrel. Ha a tápon nincsen kapcsoló, akkor vegyél olyan hosszabbítót, amin van, és kapcsold ki ott. De mondom mégegyszer, ez nem hiba! Ja újabb alaplap alatt pedig azt értettem, hogy P-III és afelett... Szóval a legtöbb ma forgalomban lévő alaplap ilyen. -
#640 Ne csinálj vele semmit, az összes újabb alaplap áram alatt tartja az egeret is, mert ha BIOS-ban engedélyezed, akkor egérről is be lehet kapcsolni. Ez nem hiba, ha nagyon zavar, kapcsold le a tápegységen a "főkapcsolót". -
#638 Jó, én úgy értettem, hogy rendesen megy, vagyis egyik egérrel sem volt még gondom ezen az egérpadon! -
#636 Nekem zöld Azona van, szintén zselés, és eddig mindenféle optikai egér ment már rajta (LG, Microsoft, Logitech). -
#634 Kösz Gerry, már szedem!
-
#633 Te vak vagy vazz ?
Mondom mashoz nem kell hozzanyulni , erre megkerdezed , hogy DNSt mire allitsad LOL. -
#632 dns-? -
#631 Nem kell semmi mashoz hozzanyulni. -
#630 átkájáro? -
#629 Alitsal be valamit.
Lehet akar 169.0.0.1 az alhalozati maszkot XP beallitja ugyis 255.255.0.0-ra. -
#628 azt az ip-t adjam meg ami a mostani? -
#627 dns kiszolgálo -
#626 jo és ilyen alhálozati maszknak mit adjak meg? -
#625 Nem erted ?
Semmi koze nincs az internetes IPdhez.
Nem lesz semmi gond. -
#624 hahoooooooo -
#623 A mostani ip-m megvan de
alapban nincs fix ip-m nem lesz ebböl gond? -
#622 De attol még ujracsatlakozásnál más lesz a hostom vagymi ugye?
Mert ha bannolnak csatirl akkor még vissaztudok menni -
#621 és mijen ip-st adjak meg -
#620 De axeleronál nincs fix ip ez nem lehet gond? -
#619 És akkor utána jo lesz de nem értem mért függ ettöl dehát te vagy a szakértö én hallgatok rád -
#618 A helyi halozatnak add ki a fix IPt, ne a netes kapcsolatnak. SZVSZ semmi koze nincs a dolognak a DMAhoz.
Szepen keresd meg a Start gombot ,majd azon a Beallitasok, Halozati kapcsolatokat, utana Helyi halozati kapcsolat, (jobb klikk) Tulajdosagok es a TCP/IPnel szinten a tulajdonsagoknal adjal a halokartyanak egy fix IPt. -
#617 Hogy érted?
Axelerom van.És eddig is változott az ipm és nem csinálta ezt dma-t hol lehet bekapcsolni? -
#616 Nem a halokartya miatt van mert nem adtal neki fix IPt ? -
#615 HI Lécci segitsetek!
Most raktam ujra a windows xp prof.ot és amiko inditom a gépet tök gyorsan benn van a windowsban minden de a meghajto utána még egy percig nincs készen nem lehet alkalmazásokat inditani semmit.
Elötte ezt nem csinálta ntfs amugy.
Lehet hogy vmit ujratelepités utána nem kapcsoltam be vagy dma-t?
AZt hol lehet? -
#614 Szerintem távolíts el minden drivert, (VIA + nVidia Detonator) és telepítsd fel újra a VIA Hyperion drivert (a teljeset, AGP, IDE, stb, minden menjen fel), majd utána az nVidia Detonator 44.03-as változatát, majd végül tedd fel a DirectX 9.0a verzióját. Ha ezután is gondok lépnek fel, akkor ajánlom figyelmedbe az előző hozzászólásomban említett programot! -
#613 Futtasd le a MemTest86 nevű progit, és nézd meg, hogy nem hibás-e a memória, leggyakrabban memóriahiba okozza az efféle jelenségeket! -
#609 Ahogy nezem , eleg sok embernek van ez a hibaja, FXel.
Szedd le a jatekhoz kiadott patchet , hatha az segit.
GTA VC Graphic Corruption Fix - English -
Huron #607 Megoldódott peoblémám: BIOS-ban a HClk+33 helyett Host Clk-ra állítottam a RAM-okat. Most 133 helyett 100 Mhz-n futnak, de legalább nem fagy. -
#606 Sajna már nem találom sehol, ugyanis egy ideje már kiirtottam a Window 98-at, de itt asszem megtalálod -
#605 Kössz Gerry be van állitva.. :) -
#604 Kössz Gerry be van állitva.. :) -
#603 Kössz Gerry be van állitva.. :) -
Borg #601 Milyen videokártyád van? Mert ha radeon, akkor azok nem szeretik.
De akármilyen is van, felejtsd el, mert gyakorlatilag semmit nem gyorsul tőle. -
#600 Köszönöm a segítséget.
A Large Ide Hdd patch-et a microsoft oldalán nem találtam meg. (Egy német oldalon találtam, de onnan nem hajlandó tölteni a gép.)
Szóval, ha el tudnád küldeni, megköszönném.
-
#598 Ez mondjuk nem feltétlenül neked szólt Borg, csak véletlenül a tiedre nyomtam a választ! Inkább Huronnak, és Jakuzának ment...