64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#818 ehhh most néztem 400mhz-s memóban samsung a legolcsóbb vajon jó??? -
#817 Mittomén kivel beszéltem :))) de nem volt Abit buzi mert nem próbált meg abitra rábeszélni sőt kicsit mintha szidta volna az abitot :))) ecs-t dicsirte hogy ár/minőség arányban jó
KT600 az amugy ECS és azt mondta nem lesz drága de az a ECS marad már megrendeltem hétfőn megyek érte ;)
Már csak az a problémám milyen procit vegyek a 2400+ vagy 2500+ a memó az már tuti az a 400mhz-s lesz, akivel beszéltemaz prociból a 2500+ dicsérte de igy nem lesz meg 55e-ből sőt 60e fölé megyek banyek :))) nahde mind1 olcsób memót nézzel Samsung az jó nem??? de mivan olyan ami olcsóbb??? :))) hmmm mennyi kérdés ;)
Nah de most alvás mert este meló, ha átjösz fél kilenc előtt este akkor dumálunk cső :))) -
#816 kapsz klántársként 1% kedvezményt :))) -
#815 kt600 jó, de drága nem? ha 18bol megvan vedd azt
prohadveren van teszt róla, ja és ha a petivel beszéltél ö hulye abit buzi ne hagyd magad abitra rábeszélni :D -
#814 Nah én ezt a lapot néztem ki 748-A V1.0 itt a linkje is hogy mit tud: http://www.ecs.com.tw/products/pd_spec.asp?product_id=324 de az a baj hogy ez még nincs magyarországon (a 748-as chipset)
Beszéltem velük és végül ebben a lapban állapodtunk meg: L7S7A2 V1.1A itt a link is hozzá: http://www.ecs.com.tw/products/pd_spec.asp?product_id=267 ez kb 18e bruttó, meg azt is mondta a csávó hogy a VIA chipsetek már nem olyan instabilok mint régen sokat fejlődtek és az nForce után a VIA a legmegbizhatóbb. Most jött ki valami uj chipsetes lap ami tud valami olyat amit a P4 is tud, hogy mit azt már nem tudtam megjegyezni ;) de vlami vlink-es dolog volt :))) itt a linkje annak az uj VIA-s lapnak KT600-A V1.0 http://www.ecs.com.tw/products/pd_spec.asp?product_id=360
uhhh ez egy kicsit sok info egyszere :)))) -
#813 amd nél szinte csak a mhz számit a cache elég keveset dob. 1600mhz es duron 3dmark2001 ben 40 pontal marad el 1600mhz es xp töl és fele annyi a cache benne.
mivel nem tuning alaplapot nézel, szerintem felesleges a barton, a 333 400 memo meg azért kell hogy köv gépcsere/procicsere -kor ne keljen azt is kidobni.
nézz szét ecs honlapján, ha olcsó és jó gépet akarsz SIS kicsit lasabb mint a via vagy nforce viszont stabil, és bazi olcso. 748 as chipsetet nézzél azt hivd fel őket, hogy tudnak e hozni. 3990997 -
#812 Laalee: Te figyi ha jösz haza menj már be haverod boltjába és kérdezd meg ezt a konfigot vagy ehez hasonlót olyan 55e környékén tudná-e hozni nekem.
Jah meg akkor azt is kérdezd meg hogy ECS-ből ujabb fajtát tud-e nekem adni?
De ha a 2400+ nak csak annyi az FSb-je akkor fölös 333Mhz-s memót venni 400-ast meg pláne nemde?
2500+ meg jól hangzik, mert barton mag meg fsbje is nagy, vagy ez egyáltalán számit??? de akkor szerinted melyik procit vegyem??? -
#811 k7s6a régi eljárt felette az idő, azt ne! 2400+ 133fsb velárulják (266ddr)
simm dimm: a kiszerelésük más, a simm ramokat a 486oshoz használták. 32bites, föleg az EDO memoriák nyákja volt. -
#810 Vegyen P4-t a halál az kiba drága és ár/érték arányban AMD a best ;) -
#809 felejtsd el vegyél, tőlem P4-t és akkor én tuti jól járok :)))) -
#808 Hy véleményt szeretnék a következő termékekről:
ECS Elitegroup K7S6A 11.000.- Ft
AMD Athlon XP 2400+ (ez nem Barton magos és nem derül ki mekkora FSb-vel rendelkezik) 20.700.- Ft
AMD Athlon XP 2500+ (barton mag 333Mhz FSB, 512 KB cache mük. seb. 1,8Ghz) 23.700.- Ft
Samsung 512 MB DDR (PC2700 333Mhz) 19.200.- Ft
Samsung 512 MB DDR (PC3200 400Mhz) 22.250.- Ft
Ez egy konfig lenne és az lenne a kérdésem ár/minőség arányban melyik lenne a jobb??? Prociból meg memóriából azért irtam kettőt mert nem tudom eldönteni melyiket vegyem meg.
Ha esetleg valaki tud jobb terméket ebben az árban akkor szivesen várom a véleményét.
Teljesen más kérdés mi a különbség a SIMM meg a DIMM memóriák között???
Előre is köszi. -
genya #807 Segítség. Vettem egy ABIT NF7 v.2.0 alaplapot hozzá egy 2,5 Barton AMD processzort, 512 DDR 400 Mhz memóriát. Következőt csinálja a gép: elkezdem telepíteni a winXP-t és a hardwerek felismerése után egyszerűen lecsapja az áramot. Másnál volt már ilyen probléma, vagy esetleg tud valaki segítséget nyújtani??? -
#806 Az én LG-m nagyin picike, ezértjól elfér a kezemben, és én így jobban tudok az FPS játékokban (RavenShield, Quake, BF1942) lőni, ezért is használom azt az egeret a "játékos" gépemen, és a Microsoftot a "munkagépemen"... Az MS egér nagy batár, és hiábo öt gombos, én mégis inkább a picurka LG-t használom lövöldözésre, mert azt gyorsabban lehet rángatni! Samsung-ot mi is adtunk már el párat, és én is kipróbáltam, nálam is jól viselkedett, de kicsit nekem is furi volt, most egy ideje inkább már Logitech M-BJ69-es OEM optikai egeret csomagolunk a gépek mellé, és az mind minőségben, mind kialakításában nagyon jó (lealábbis szerintem, de az LG-t nem adnám oda érte, mert már nagyon hozzászoktam, és nagyon megszerettem). Ja, amúgy ez a Logitech egér eredetileg USB, de van rajta egy PS/2 átalakító, vagy teljesen fekete, vagy fekete és "piszkosfehér" színekben kapható, és az ára is rendkívül kedvező! -
Borg #805 Én egy samsung optikait próbálgattam, és meglepő módon az is jobban viselkedett mint mások... csak a kialakitása nagyon gagyi... -
#804 Passz, nekem a Microsoft IntelliMouse Explorer 2.0A (USB) a lakkozott asztalfelületen megy jól, és a zselés textil egéralátéten, a müanyagokon ugrál, és a fehér papírt sem igen kedveli... Az LG OEM optikai egerem a másik gépemen gond nélkül elmegy bármilyen felületen, akár a fotel kartámaszán is... Pedig elsőre azt hinném, hogy a Microsoft jobb cuccokhoz adja a nevét, de jelen esetben mégis egy "gagyi" OEM egér lepipálja a "neveset"! -
#802 Tudom hogy a CS kábelfüggő.
Ez a firmware dolog nekem is fura,ezért nézek én is hülyén.
Olvasd el a #788-ast!
-
#801 Ha a jumper CS-en van, akkor az ide kábeltől függ, hogy master vagy slave. -
#800 mi az, hogy master-es firmware? bármely ide egységnek kell mennie master-ben vagy akár slave-ben. -
#799 Ez szép lesz. Nálam sosem ment fel régebbi driver a 41.xx-ek után. Mindig rendszerösszeomlás lett a vége...
Tehát feltettem amonnyuk a 45.23-at, utána vissza akartam tenni egy régebbit (41.09), de nem ment. Hiába az uninstall + a registry-pucolás, egyszerűjen csak csökkentett módban indult a rendszer. De ha ugyanazt vagy egy ÚJABBAT tettem vissza akkor műxött! -
#798 Ezt vágom. Csak az a probléma, hogy master-es firmwaret égetett bele, de CS-en van a meghajtó.
Egyszerűjen csak át kéne jumperolnia nem?? -
#797 Ha master, akkor a kábel végén, ha slave, akkor a kábel közepén kell lennie. De hagyhatod cable select-en is, és akkor a csati dönti el, hogy master vagy slave. -
#796 át lehet, de akkor nem mindegy, hogy az ide kábelen melyik csati van belédugva -
#795 Nem lehet a jumpert átteni a DVD meghajtón masterre vagy slave-re?
Vagy hülyeséget kérdezek? -
#794 Hogy tudom lelöni a konzisztencia ellenörizést bootolásnál??????????
-
#793 Lécci segitsetek nagy gáz van
Ujra raktam a windows-t mert csomo baja van xp prof amugy
Felraktam dx 9.0b-t aztán nvidia 45.32-t és az nvidia driver miatt nem indul el csak csökkentett modban és ha elávolitom akkor indul csak normál modban...probáljam meg 44.03-al???
Ja és indulásnál mindig ellenörzi a konzisztenciát merevlemezen az mért van? hogy tudnám lelöni!
lécci irjatok vissaz és segitsetek -
#792 Hi kté particiom van egyiken win másikon többi más.
Ma elkezdte inditáskor ellenörizni a d: meghajtot tehát amin minden más van
amikor defragelni akarom d:-t van akkor kiirja hogy
"A lemeztöredezetségmentesitö azt észlelte, hogy Chkdsk a következö köteten való futására van ütemezve: Új kötet (D:)
Futassa a chkdsk /f parancsot"
Na és minden inditásnál ezet cisnálja amiko ezt futtatom lehet választani hogy ne ellenörizze akkor nem fogja ellenörizni és megszünik a probléma?
-
#789 Nezz itt szet Toshiba Laptop DVD firmwares -
#787 biosfrissitést meg lehet probálni, de nem fűznék nagy reményt hozzá, egyrészt a bios beszerzése sem lesy túl egyszerű, másrészt általában a vezérlő chip régi, hogy lekezeljen egy nagyobb vinyót.
a raid kártya, lényegében egy külső winchester vezérlő, egyébb jelen esetben számodra felesleges funkciokkal. pci csatolású, erre kell kötni a vinyót, majd windows alatt felrakni a vezérlő programját más dolog nincs vele -
#783 milyem explorer? ha ie, akkor újrarakhatod, de ha windows explorer, akkor mx windwos-t tudsz installálni -
#782 Van egy problémám egy öreg laptoppal(300 MHz proci, 96MB ram, Win98 oprendszer).
Nem tudok egyszerre internetezni(modemmel) és nyomtatni. Ha feltelepítem a nyomtató drivert és kapcsolódni akarok a netre, akkor reklamál hogy a modem nem válaszol.
Az Win98 eszközkezelőben a nyomtató is 14.4k-s modemként jelenik meg.
Én IRQ ütközésre gyanakszom, de nem tudom azt hogyan kell átállítani. -
#781 Az mi a rákért van hogy néha beszar explorer
ma jelentkezett elöször
ha ujrarakom az explorert akko jo lesz? -
#780 Na jo azért nem kell itt viccesfiut játszani -
#779 Nehogy 3 gigásnál kissebbet vetessél vele, az nagyon égő lenne.
Az ajánlott konfigom csak neked, P4 3Giga, olyan lap ami támogatja a HT-t, 1 giga ram(a leg gyorsabból persze), Radeon9800, DVD író stb.
Ilyet vetessél vele, neked csak jó lesz és amúgy is az ő fizeti. -
#778 Nyugi fog venni majd uj p4-esböl:D
Csak meg akarom nézni meddig megy:D -
#777 Amúgy milyen alaplapod van? -
#776 Az is egy megoldás, hogy nem pörgeted, hanem hagyod úgya, ahogy van. Akkor biztos nem lesz semmi gondod vele. -
#775 Apuci miért nem vesz neked gyorsabb procit?
Biztos nem okozna neki gondot. -
#773 a pqmaig baromi instabil ntfs alatt, nekem is vágta haza az egész particiót már, legutoljára amikor fentvolt a gépen, egy 80gbos vinyót 160nak ismert fel, akkor letöröltem :D -
#772 ez az alaplapi chipsettöl is függ, nekem gond nélkül lekezelt egy p1 es alaplap 20gbos vinyot. ha más nem megy, kell venni egy raid kártyát, kb brutto 5000ft és arra kapcsolni a nagy vinyót. -
#769 most akartam flashelni biost 1006-osat de se awd se bin kiterjesztésben nem eszi meg az aflash
nem értem azt irtja ki hogy error reading a:
mi a rák baja van?