64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#1140 Hi,
Nem tudtok valami dial up modem sebbesség növekedését elősegítő progiról? -
#1139 nekem még win2k alatt sem ment a video in ugyanilyen kártyával :D -
gaga4 #1138 Bocsi ASUS-t akartam írni :)) -
gaga4 #1137 Sziasztok! A problémám a következő: Van egy ASUA V6800 Delux (GeForce DDR) videókártyám ami rendelkezik egy video benettel. PIII-as gépem van Win XP-vel. A benethez hiába rakom fel a legujjabb XP-hez való capture drivert, nem megy. Indításkor felismeri, telepíti majd kiírja , gogy az eszköz nincs megfelelően telepítve. A Pixelview PlayTV pro Tv kártyámmal ugyan ezt csinálta az XP. Persze 98 és 2000 alatt ment mind a kettő. Mi lehet a probléma? Az XP maga? Vagy esetleg az ACE Megacodek pack is beleszólhat ebbe? Előre is köszi! -
#1136 aha -
#1135 ugy ahogy laalee mondja
ugy latszik leveszem az oldalat... -
#1134 800 tol a celeronok 100as fsb vel mennek! -
#1133 Attól még melegedhet, hogy az alaplap erősebb procit is elbír. Talán rá kéne tenni a procira egy nagyobb hűtőt, mert a meglévő már nem tudja lehűteni ekkora húzásnál. De a 850-es cerkának nem lehet 100-as fsb-je. Annak 66-os van. Biztos, hogy cerka? -
#1132 csak egy kis keresecske
kiprobaltam tuningolni a procit (850 cerka 8.5 x 100), felhuztam 110 re es azt mondja a sisoftsandra, hogy melegszik az alaplapom..., pedig azt is mondja, hogy erosebb procit is elbir
ja es miutan megneztem a melegedest elgunta magat es kikapcsolt, ha levettem 108 ra, ami valahogy kevesnek tunik
van valakinek tapasztalata ezzel (csak ugy kivancsisagbol) -
#1131 Vedd ki a hátlapot oszt kész. Én be sem tettem az alaplaphoz kapottat, így legalább jobban szellőzik. -
#1130 És ha kiveszed a rack-et akkor megy? Mekkora a táp? -
szando #1129 Most kaptam 1 új gépet, bekapcsoltam, minden faszán ment... egyszer kikapcsoltam, beraktam a mobile racket a 120 gigás vinyóval, újra bekapcs, duruzsol meg világít, de kép az nincs... Mi történhetett? kifingott a táp vagy az alaplappal lehet a probléma? Esetleg más? -
#1127 kellett kapnod az alaplaphoz egy kis "fémlapocskát" a ki-bemeneteihez,amit ki kell cserélned a házban levővel. -
#1124 Próbáld cancel és utána formázd le, mintha egy sima vinyóval tennéd. -
#1123 Ja értem. Csak akkor játsza le azokat, ha kifejezetten írják a speckóban. A sima mpg file-okat általában a legtöbb dvd lejátszó lejátsza, viszont divx-et semelyik (már van 1-2 modell, de azok nagyon drágák). Amúgy tuti, hogy pont ezek a kombik (dvd+vhs) tudnak a legkevesebbet. Az avi meg önmagában semmit sem jelent, hiszen millió formátuma van (pl: divx, xvid, stb). -
#1122 Azt már próbáltam ,de nem működött... -
#1121 Lehet, hogy üresen kell hagyni és leokézni??? -
#1120 Valaki segítsen!
Vettem egy Super Talent Flash 128MB-os 1.1-es USB memóriát. Win98SE-m van, ezért rámentem a cég honlapjára hogy letöltsem a drivert.Letöltés után érzékelte az usb flashdrive-ot, de előjött egy ablak és kérte a jelszót az írásvédettség levevéséhez. Dehát én semmi jelszót nem kaptam hozzá. Lehet hogy van valami default jelszó amiről én nem tudok? /Vagy ha esetleg tud valaki egy jelszófeltörő proramot.../ -
#1119 Hát, ha nem lenne jó elméletileg egy hosszú és három rövid sípolás jelezné - a doksi szerint legalább is (meg más alaplapoknál is így van). De amikor nem volt benne a kártya, akkor is nénózott. -
#1118 Nem az a kérdés, hogy jó e a vga hanem az, hogy jól illeszkedik e a slotba. -
#1117 Nénózásra nincs leírás a doksiban, ez a bajom. Ha lenne, legalább tudnám mi a hiba. A vga jó, mert másik lapon kipróbálva. Szintúgy cpu, memória stb. -
#1116 Van könyve a lapnak, nézd meg benne mit jelent a ninózás.
Ha éppen csak annyi alkatrész van benne ami szükséges az elinduláshoz és ennek ellenére nem indul el az gáz.
Abszulút kép sincsen?
Nézd meg, hogy a vga rendesen benne van e a foglalatba, egy idő után el szokott deformálódni az a kis vas lemez és az nem engedi, hogy beüljön a helyére, hajlítsd egy kicsit meg, ne a kártya felé hanem a másik irányba. -
#1115 Mert? Mi lehet a gond? (azon kívül hogy pl. "rossz") -
#1114 vidd vissza -
#1113 Nincsenek kifolyva, elemcsere nem segített... -
#1112 Az alkatrészek egyenként lettek kiszedve, a cpu-t már csak kiváncsiság képpen szedtem ki. A BIOS beállításig el sem jutok, mer a nénózáson kívül mást nem csinál. De a nénózás az folyamatos :((
CMOS kisütve, hiába... -
#1111 Ha csupaszon kapcsolod be akkor biztos, hogy nyávogni fog.
Tedd bele a procit, egy ramot, vga-t, billt, egeret, vinyót, floppyt. BIOS-ban állítsál mindent alapra. Ha ezután is nyávog vidd vissza mert szerintem hibás. A proci foglalat körül a kondik nincsenek kifolyva?
Esetleg tegyél bele másik elemet. -
#1109 hátba=házba, memriákat=memóriákat, billenytűt=billentyűt -
#1108 Na kérem. VEttem egy Asus TUSL2-C alaplapot. Először betettem a hátba, majd szépen be- illetve rászereltem mindent. Mikor bekapcsoltam, elkezdett nénózni, mint a rendőrautó. Ilyen hibajelzést még nem hallottam. Aztán szépen kiszereltem sorba mindent, winchestereket, cdket, memriákat, grafikus kártyát, hangkártyát, egeret, billenytűt majd végül a CPU-t is. Az alaplap csupasz volt. Visszadugom az elektromos hálózatba, bekapcsolom és ugyan ezt a hangot hallatta. Mi a rák lehet. Az alaplap használt volt, de máris beszart volna, vagy milyen hibaüzenet a nénózás???
Kérem segítsen, aki ért hozzá!!! -
#1107 belülről kell kinyomni -
#1104 mit értesz dvd-vhs kombináción??? ha van a kártyán tv-out, akkor bármit kitehetsz tv-re. -
#1101 Mikó én vettem TFT-t addig csinálta, amíg fel nem tettem a TFT monitor driverét a win-re. Monnyuk képe azé volt, csak az input no supported felirat villogott nekem. Utána má jó volt... -
#1099 Tök mind1 nekem még mindig megvan egy ilyen logi joy és b.szik működni xp alatt átalaítóval! -
#1098 Ha jól emléxem az én régebbi Logitech joy-omnak olyan volt a csatlakozója, hogy alapban game-portos volt és adtak hozzá gameport-usb átalakitót.
De külön ilyet kapni.....hááááát nem hiszem. -
#1097 Hát én felhivtam vagy 10 nagykert, de egyiknél se volt.
Az egy dolog, hogy van az árlistában, de raktáron semmi.
De amúgy köszi, már megoldódott, kapott P4-est :-DDDD -
#1096 Nálam is ugyanez van, mert a z audion 4 kimenet van, és nem volt hely a gameportnak lol.
:) -
#1095 pár forintért vannak i/o kártyák soros párhuzamos game portokkal, ez a legegyszerübb megoldás, ha sehogysem oldható meg az alaplapon. -
#1094 öööööö, ja igen -
#1093 Ha alaplapi hangkártyát használsz, és azért nincsen gameport-od, akkor vagy nézd meg, hogy lehet-e gameport kivezetést kapni az alaplapodhoz, vagy ha nem lehet, akkor vedd meg a leggagyibb, legolcsóbb hangkártyát, és használd annak a gameportját, az audió részét le is tilthatod! -
#1092 "Minden videokártyán van gameport." Mutass egy videokártyát, amin van gameport... Ha meg hangkártyát akartál írni, akkor elírtad!