64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Ruffi
    Feszt kell emelni csak nem tom a BIOS-ban emelni mert nem találom mindenhol kerestem
    Találtam olyat ahol jelezte VCORE-t 1.68 és 1.75 sztem kéne de csak azt tudom állitani hogy jelezze e vagy ne hogy a francba állitsam a VCORE-t akkor?
  • Ruffi
    Na felhuztam 2200+-ig
    de nem értem mi a baja mert figyeltem hogy mennyi a hömérséklete 52 fok volt és mégis ujraindult 2100+-on nem indul ujra de nem értem hogy akko mi a baja 2200+-on mikor szo nincs arrol hogy 60 fok fölé ment
  • Ruffi
    Igy jobbak az eredmények AIDA-ban is memoria eredmények 1:1-ben
    olvasás az 1780 mb/sec
    Irás meg 580 mb/sec
  • Ruffi
    na most 1:1-en is jo a hang nem tom mi volt a gáz
  • Ruffi
    Igy 4:3-on kicsit mintha lassabb lenne a rendszer
    1:1-en mért nem volt jo vagy az hogy a legjobb az az érték 4:5-ön akkor vagy hogy?
  • Ruffi
    Most annyit csináltam hogy cpu/ram freq 4:3 igy van hang
    nem tom hogy emiatt e
    A procit megnéztem hogy melegedik e de maradt 52 fokos amennyi szokott lenni
    De egyszer mégis ujraindult az mért van???????
  • Ruffi
    Segitsetek
    2000+ procim van 512 ram meg soundblaster 5.1 hangkártya
    most feltoltam kicsit a procit és nincs hang!!!!!!!!!!
    Játékban sehol zenét se tud játszani és azt mondja hogy rossz driver van fönn amiatt van hogy fel tuningoltam a procit???
    cpu/ram feq 1:1
    2000+@1705mhz ram 2-3-3-7
  • Met
    Megoldódott a gond, a kártyához adott svid/rca átalakító cseréjével. Azt ugyan nem tudom, hogy elsőre miért működött.
  • NeoMaN
    Lehetséges, nálam Gef4 TV-kimenete szált el a ki-be huzogatástól. Csak kikapcsolt állapotban (TV és gép is!!) szabad dugogatni... :)
    Nézd meg a display properitesben, ha ott nem ír TV chipet, akoor tutti hogy megdöglött..
    Nálam is ez volt a helyzet, egyik napról a másikra nem írta ki, és nem is műxött.
    Monnyuk gariba cserélték.
  • Met
    Van egy Radeon 9600Pro TVOUT-os kártya, rádugtam a tv-t volt is kép igaz kicsit elmosódott és volt benne egy világos sáv ami szépen gyalogolt alulról felfele. Elsőre sikerült beállítani.
    Elvittem a karit meg a kábelt egy másik gépbe tesztelni a csík miatt, de ott már nem lehetett engedélyezni a tv-t. Hazahoztam és most már itt se tudom emgedélyezni a tv-t, azt írja ki, hogy nincs elég display. Lehetséges, hogy elszállt a TVOUT a kártyán? Van valamilyen progi amivel ezt meg lehet nézni?
  • ollie
    jó az az IS7 is. amúgy télleg egy 1700/1800-as cerkával próbáltad?
  • Russ!an
    Már az van. IS7
    Ezt kell szeretni. :(
    ASUS-t akartam de kiderült, hogy annyi pénz nincs is a világon. :)
  • Laalee
    amugy biztos abitot akarsz? :D
  • Laalee
    a 875ön van egy memoriagyorsitó eljárás (PAT) a 865 böl le van tíltva ez, de szinte az összes 865ös lapon be lehet kapcsolni egy biosfrissites utan, tehat kapsz egy 875ot lényegesen olcsobban
  • Russ!an
    Mi a külömbség a 2 chip között?
    (865, 875)
    Az IS7-en 865 van, az IC7 en meg 875.
    de melyik a nyerő?
  • ollie
    Szvsz az i865 és i875 chipset nem képes fogadni az 1700 ill. 1800-as cerkákat, mert azok 1,75 V-on mennek (még 18 mikronosak), míg a 2000-es és a feletti cerkák meg már csak 1,5-ön, mint a pentium 4-ek. Azokhoz a cerkákhoz még i845 chipset a nyerő.
  • Russ!an
    Üdv!
    Nem tudja valaki, hogy ABIT IS7 tégla miért nem tud cerkát fogadni?
  • Wanted
    Sziasztok!
    Tegnap kísérleteztem a g4mx440-es kártyám felhúzásával, PowerStrip-pel. (3dmark2001se +800 pont.)
    Van valakinek tapasztalata ezen a téren?
    - Meddig lehet húzni a kártyát? (%-ban, v. Mhz-ben)
    - Van-e vmilyen proggi, ami mérné a hőmérsékletét?
    - Meddig nem károsodik?
  • polesz
    Plíz segítsetek!!!!! Vírusírtás után a köv. habaüzenet jelenik meg a winfos 98se ujraindításakor : Powerreg Scheduler érvénytelen laphihát okozott a kernel32.dll modulban , majd
    Korlátozások : A művelet a sz.gépen érvényes korlátozások miatt megszakadt. Hogyan lehet ezeket a korlátozásokat mexűntetni? Mi lehet a baj?
  • Gerry
    Másik táppal próbáltad?
  • fm
    vaklárma:))
  • fm
    nekem meg miközben jáccottam eltűnt a games könyvtáram. beszarás,a helyet még foglalja,de nem láccik könyvtár!! ötlet?
  • aron
    Na nekem az a problémám ,hogy minden 3D-s játék után ujra indul a gép miután ki akarok lépni. Gépem: WinXp, 1700 mhz celeron proci, Geforce 2 Mx, 256 sdd ram.
  • Gerry
    Kontakthibás a tápkábel, próbáljátok ki másik tápcsatival, vagy nyomkodjátok kicsit össszébb a csőszerű tápcsatikat!
  • Gerry
    Tudomásom szerint már se 9500pro-t, sem 9700-at nem szállítanak, mivel már rég leálltak a gyártással, de neked legyen igazad!
  • Met
    Hó végére ígérték a 9500Pro szállítmányt de ha nemlesz akkor 9700 lesz a nyertes.
  • Gerry
    Akkor szerintem minél hamarabb oldd meg a dolgot, mert én már nem nagyon látok a boltokban 9500Pro-t, igencsak kifogytak, és nem is lesz már utánpótlás!
  • Met
    Ismerős a cég és megoldható a csere, ennyi:)
  • Gerry
    És ha nem titok, akkor hogyan cserélteted be a GF3-at 9500Pro-ra? Az, hogy a PC Probe mit ír, az csak irányadó, messze nem pontos, de amúgy jónak tűnik...
  • Met
    9500Pro, becseréltetem a mostani GF3Ti200-omat
    És nem kell ráfizetnem:)) Szóval nem veszem.
    Amúgy az Asus Probe szerint az AGP Slot Characteristics: Provides 3.3V
    Nemtudom mi értelme van ennek, csak írtad lehet, hogy nem kap elég tápfeszt a kártya.
  • Gerry
    Milyen "Radírt" veszel?
  • Met
    Nemsokára váltok radeonra, annak meg úgy is külön kell delej a tápról. Aztán ha nem megy akkor biosfrissítek.
  • Gerry
    Lehet, hogy az alaplapod nem komálja azt a VGA-t, és kevés tápfeszt ad neki, nekem is volt már ugyanilyen gondom anno a GF3-mal, de egy alaplapi BIOS-frissítés után ment rendesen.
  • NeoMaN
    Nálam furcsamód csak DX alatt műxik. Én powerstripet használok, az minden beállított hz-et fixál.
  • [Jakuza]
    En pl a Rivatunert hasznalom erre a celra. (NVidia)
    De vannak mas programok is.
    Atinal meg eleg a Catalyst.
  • Met
    Egy teljesen új gép(alaplap, proci, ram, vga). Nemsokára vga-t cserélek és akkor kiderül, csak kíváncsi voltam. Esetleg valami progival le lehet tesztelni a kártyát?
  • NeoMaN
    lődd le a képernyőkímélőt+a standby-t....
  • Tovi
    A monitort kipróbálnám másik gépben, de szerintem annak semmi baja, a videokártyával lesz gond szerintem. Mióta csinálja, ill. milyen változtatás óta jön elő a gond???
  • Met
    Hello!
    Van egy GF3Ti200-as vga, a detonátort nemrég szedtem le hozzá az nvidiátol. AsusP4B533 alaplap, dx9, LG Studioworks 520Si 15"-os moncsi. Nos a hiba a következő.
    A moncsin 3 perc után bekapcsol a képernyőkímélő, 10 perc után meg elmegy készenlétre. Néha amikor elmegy készenlétre és utána hozzányúlok csak zavaros összemosott kép jön be, egérkurzor van a gép nem fagy le, ha valami változik a képen azt észre lehet venni. Nincs semmi húzva, a kártyához adott driverrel is csinálja. Játékok közben nem szaggat, nem fagy. A monitor vagy mi a hibás?
  • Tovi
    Ez fenn van??
    ftp://ftp.saitek.com/pub/profiles/files/r220update.zip