64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#1091 Minden videokártyán van gameport. Vagy a gép laptop? -
#1089 Tudtommal sem létezik ilyen, a fordítottját nem tartom kizártnak, de extra USB csatlakozóhoz maximum PCI kártya formájában lehet hozzájutni, legalábbis tudomásom szerint -
#1088 Csodálkoznék rajta, mert az USB egész más, mint a game/joy port. -
#1086 Rengeteg helyen lehet kapni, milyet keresel pontosan? -
Borg #1084 Hát max másik kártyát beraksz helyette, hogy azzal megy e... -
Borg #1082 Pedig ha a 127.0.0.1 megy, akkor ott hálókártya vagy kábel gond van. -
Borg #1080 Pingeld meg a 127.0.0.1-et, ha meg tudja, akkor a TCP protokoll megy, és a hálózat jól van telepitve. Ekkor már csak a kártya vagy a kábel lehet rossz. -
#1079 Próbáltad simán pingelni egyik gépről a másikat? -
#1077 Pár gép esetén jobb a statikus IP, mert gyorsabb, csak ha már több gép van, akkor jó a DHCP. -
#1074 amit én vettem ma a vga-hoz 1280 forint volt -
#1072 na kicseréltem valami taiwani csodaventilátorra az elromlott koreai csodát :) köszi mindenkinek még1x! eddig úgy néz ki, hogy müxik! -
Chief #1071 Ja, vnet-est mail címem már rég nem használom! -
#1070 OK!
-
#1069 Jóvan, értelek, de neki amikor megnézi, akkor max 1db 0 lesz ott, és ez megtévesztő is lehet... -
#1068 Jó, de mikor beütöm akko 3-at ütök be, mivel 3 számnak van hely.
És furcsamód müxik.
-
#1067 Amúgy az IP címben max így szerepel a dolog: 192.168.0.1, valamint 255.255.255.0, több nulla nem állhat egymás mellett, ha előtte nincsen más szám... -
#1066 IP az első gépen: 192.168.000.001
Subnet mask: 255.255.255.000
IP a második gépen: 192.168.000.002
Subnet mask a második gépen: 255.255.255.000
Amúgy tuti jó kábelt használsz?
Crosslink kábel kell nem PATCH!! -
#1065 Amúgy eszközkezelőben nincsen sárga felkiáltójel a hálókártyán?
IP címek subnet maskok mik a két gépen? -
#1064 Kártya kivesz, legközelebbi boltba bevisz, jó nagy venti rárakat és kipróbáltat.
Gyors és biztos, és olcsó megoldás. 1 óra múlva már jáchacc ha a kari ép maradt... -
#1063 Havernak ugyanilyen szindrómái voltak. Későn vette észre, és már hiába rakott rá új ventit a kártya végleg megholt.
Remélem neked nagyobb szerencséd lesz. -
#1060 Remélhetőleg akkor megszűnik a probléma, valószínűleg nem károsodott maradandóan a kártya. -
#1059 basszus, ha nem mondjátok többen is, meg se nézem...köszi mindenkinek!!!! télleg rendesek vagytok!
és szerintetek, ha kicserélem rajta a ventit akkor minden ok lesz? -
#1058 most nézem, igazatok volt, konfigba adták a vga-t, és most látom, hogy ventis, de nem is forog a venti! -
#1057 hú fiúk -
#1056 oks. az a baj a karival, hogy valami noname gf4 és nem ventis, hanem sima bordás :) -
#1055 Gáz.... Amúgy azt megnézted már, amit NeoMan mondott? Pörög rendesen a VGA hűtő? Vagy fogdosd meg a memóriákat a kártyán, és a bordát is, hogy nem forró-e, mert ha igen, akkor valószínűleg az okozza a gondot. Ha nagyon forró, akkor vidd vissza gariba, és ki kell, hogy cseréljék! -
#1054 de mindenképp le kell majd cserélnem, meg ajánlották, hogy ramot is jó lenne ha raknék bele. -
#1053 sajna nem :\ 2 éve elköltöztem otthonról, és itt nincs 1 haverom se a környéken :\ -
#1052 Akkor valószínűleg valami melegedési, vagy egyéb hardware gond okozza a dogot, ki tudod próbálni a gépedet egy másik VGA-val? -
#1051 nem húzok semmit :\ csak az a fura, hogy semmi nem is lett változtatva, kivéve DirectX, és régen pl a NFSHP tökéletesen futott, most meg pl felrakom, kb 2 perc és behal :\ -
#1050 minden default, semmihez nem nyúltam :| -
#1049 amikor vettem, ez volt az elérhető áron, azt ezt rakták bele :) -
#1048 Köszi mindenkinek! próbáltam ezeket, nincs húzva a kari, és a hiba úgyanúgy van :\ szerintetek lehet az, hogy a windows tele van már nagyon mindenféle szeméttel, és azok közül kavar be valami? -
#1047 Ha húzol valamit vedd vissza, és nézd meg, hogy megy-e a venti a videókarin. SZVSZ túlmelegszik a videjókarid... -
#1046 ati remote
The most remarkable thing about the new ATi All-in-Wonder generation may very well be the wireless remote control. Aside from offering the typical TV functions, this smart little device can also emulate a two-button mouse. This comfortable feature will be very popular with couch potatoes, as it lets you control your PC from your TV room. Since the remote control is radio-based, you don't even need a line of sight to the USB receiver. This design does have one inherent weakness, though. ATi failed to provide a way to change the radio frequency used by the remote control. This could lead to problems in apartment houses with several residents or in busy office environments where more than one AIW board are in use. ATi assured us that they are working on a solution, however -
#1045 Miro kártyák közt is akad azért gagyi... -
#1044 lehet kapni külön távirányitót is. asszem ati és sapphire vagy powercolor gyártmányut láttam már. és egy aiw kártya megéri az árát egy ilyen minőségű tv tuner 20-25 önmagában.
nekem volt aiw 7500 meg elötte miro pctvpro hát pctv bekaphatja :D pedig ezt tartják az egyik legjobb tunernek. -
#1043 Minden a default órajelen megy? Tweaker programokban esetleg nem állítottál valamit? -
#1042 Amúgy ki votl az az okos, aki rádsózta az mx440-et? -
#1041 Szedd le az ACE codec packot és úgy próbáld ki.