64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Fairfax #8943 a kkrieger egy összvissz 100 bocs, 96 kilobyte-os full extrás fps játék.
Amikor megláttam elkezdtem gondolkozni miért van szükség dvd-n meg több cd-n kiadott játékokra, amikor ennyiből meg lehet csinálni az egészet ( ugyan a hardwerigény elég durva) dehát az üzlet az üzlet... -
Fairfax #8942 http://kk.kema.at/files/kkrieger-beta.zip
Hardwer kell alá az biztos... -
#8941 Krieger? sosem hallottam róla... :D -
Fairfax #8940 jaja.ezekszerint a kkriger nevű fps ennyire leamortizálja a rendszert? A srác azzal játszott amikor a problémák kezdődtek.Tudjátok az a 100kyteos FPS játék ami élőben generálja a pályákat. -
#8939 Rendőrautós szirénázás= nem megfelelő a proci hűtése :)
Ugye tudod hogy nagyon vigyázni kell ilyen esetekben? Ugyanis ha nem tudnád a proci füsttel műxik, ha az kijön..... -
Fairfax #8938 Akkor szerintetek egy procihűtő/borda csere megoldaná az egész problémát? -
Fairfax #8937 Köszi:D A procihűtőventi meg magától megfordult;) -
#8936 Hülye, úgy értem hogy nem az a része illeszkedik a foglalat kiemelkedő részére aminek ott kéne lennie.... de mind1 is :) nem olyan vicces ez.... -
#8935 fordítva?
venti van a proci oldalán a borda meg fent ? :DSAFAFDF -
#8934 Nincs véletlenül fordítva rajta? :D -
#8933 Jah procihűtővel van a gond egy hete volt ugyanez a gondom, az általad nyitott topicban is írtam.... -
Fairfax #8932 Procihűtőt hogyan időzítsem jól?:) Megy fixen és kész:)Vagy nem? -
Fairfax #8931 Sajnos csak annyi van rajta, se több se kevesebb...Már többször átkentem. -
Fairfax #8930 mert ha csak szép hosszan sípolna= memóriahiba, vagy alaplap hiba ( memóriakezelés)
De ez szirénázik, mint amikor ( NE PRÓBÁLJA KI SENKI) nem rakod rá a procihűtőventillátort az alaplapi csatira. Ergo, mintha nem lenne a procinak hűtése és lelőné a túlmelegedés elleni védelem. Vagy rosszul gondolkozom? -
#8929 rosszul van rögzítve a proci hűtő az 100.
főleg ha memtest lefutott.
nincs túlsok paszta rajta!? csak annyit szabad rátenni hogy a borda apró egyenetlenségeit elfedje. lehelet vékony réteget szabad csak rajtahagyni -
Fairfax #8928 Bocsi... Próbáltam újrapasztázni az egész szutykot, nem változott semmi.
Attól függ mennyi időn belül hal meg a rendzer, hogy mekkora prociigényű alkalmazásokat futtatok.Változó. Egy játéknál, vagy akár egy corelnél behal fél percen belül -
Fairfax #8927 mondjuk egy apróság feltűnt: Biosban ha nézem a prociventillátor sebességét :kb 4500. Ha valami teszterprogival akkor max 3500, és a procihőfok folyamatosan emelkedik.Cseréljek hűtőbordákat meg ventillátort? Még ez lenne a legolcsóbb megoldás... -
#8926 azt nem neked válaszoltam :)
proci hűtőborda jól van feltéve? paszta van alatta ? ha túl sok az sem jó!
mennyi idő alatt fagy? -
Fairfax #8925 nincs upnp, router van, és wireless háló. de minden perifériát kiszedtem, és ugyanaz minden.Hálókártyával vagy anélkül is.Videokártya csere is volt, tápcsere is. -
Fairfax #8924 Köszi. memtest megvol minden OK.
Biosban 80 fokra van állítva a legmagasabb hőfok, és lefagy mint a Xar.
Üresjáratban nem, de ahogy a proci terhelést kap kész vége, game over, sziréna, fagyhalál. -
#8923 routered, vagy egyéb net terelgető cuccod van?
tűzfal?
lehet h UPnP kavar be ( winfosos baromság, automatikus útvonalkeresés ? :S ) .. -
#8922 Biosban van hőfok beállítás, hogy milyen hőfoktól kezdjen sípolgatni ( ezt vedd feljebb ), meg előfordulhat olyan is, h hőfok felett lefagyasztja a procit nehogy túlmelegedjen, ennek a hőfokát is állítsd át.
jó biosturkálást! -
#8921 memóriatesztet nyomassál.
sajnos előfordulhat hogy a kétféle memória nem szereti egymást. biosban próbálj időzítésekkel variálni.
amúgy memtest+ progit futtasd ( bootfloppys )http://www.memtest.org/ -
Fairfax #8920 Emberek, nem tudom tud e valaki segíteni. A probléma leírása a következő:
Gép megfagy, szirénázó villyogás kíséretében.Procihőfok ( AMD 64) 50celsiusról indul.
Amit már cseréltünk: Táp, videokártya. Biosban is fagy.Procihőfok emelkedik, aztán megfagy az egész és villyog mint a rendőrautó.Memóriatesztek tökéletesen lefutnak, hibát nem jeleznek(1024 DDR 400).
Amint a proci terhelve van, fagy az egész mindenség, hangeffektekkel, mintha túlmelegedne a proci.Holott elvileg nem kéne...
Van valakinek ötlete mi okothatja ezt?
Memóriahibát nem hiszem hogy lenne, teszteken is átmegy, meg a hibával járó hangeffekt sem arra utal. What could be the problem?
Please HELP!!! -
#8919 Hi everybody! Ma vásároltam egy GigaByte GA-7N400 Pro2 (REV 2) típusú alaplapot.Beszerelem minden csodás,windowst akarok telepíteni, erre elkezd tipikus mem hibákat szórni (IRQL_LESS_OR_NOT_EQUAL stb...) Jó, két PC3200-as modulom van, egy full full noname 512-es ,és egy pár hete vásárolt 256-os Infineon.Kiszedtem a full full nonamet, és ua. Infineon ki, minden tökéletes. Egyszerűen nem szereti a Gigabyte a cuccot, vagy maga a modul a gáz. Sorry picit hosszú lett :-) -
#8918 A hűtőd típusa kellene, valamint az, hogy mióta van fent a procin. -
susubaba #8917 SEGÍÍÍÍTSÉG!!!!!!!! -
#8916 A hűtője zúg, nem a procija... :)) -
#8915 A problémám sajnos nem oldódott meg. Egyébbként maga a telepítő driver is nagyon nehezen ment fel és ez fogadott,
majd leszedtem és újra telepítve a kapott drivert nagy nehezen elindult a webcam. A netem pedig meghalt, egyszerűen semmi nem jön be. Másik driver sem jó !
Holnap viszem vissza, ennek nem így kellene működnie !
-
#8914 majd jön valaki okosabb és megmondja mert én amd-hez nem értek:) -
susubaba #8913 Egy AMD Athlon64 3000+ processzor -
#8912 Oké - próbálom. -
#8911 esetleg tölts le egy frissebb drivert -
#8910 Sziasztok !
Vettem 1 Genius VideoCam Look webcamerát. Feltelepítem a hozzá kapott drivert, majd MSN-en kersztül szépen komunikál, van hang és kép.
Ekkor kezdődik az én nagy bajom. Innentől kezdve nem tudok csatlakozni a netre, letölteni, multiban játszani - semmit. Mintha nem lenne netem. Ha drivert törlöm a problémám nem oldódik meg. Csak a renszervisszaállítás segít.
Valakinek valami ötlet - mi lehet a gáz - xar a webcamera ?
Előre is köszi ! -
#8909 Ha van benne hőérzékelő dióda akkor nem, mert csökkenti az órajelet amíg le nem hül a megfelelő hőmérsékletre, esetleg csipog a gép. Hogy van e benne azt nemtudom mert jós nem vagyok de majd jól megmondod milyened van:) -
susubaba #8908 Momdjuk ha igy maradna nem tesz kárt a processzorban? -
#8907 Nem fogsz meg mást közben??
Engem akkor csip meg ha megmarkolom a radiátort:P
Igaz minek kapaszkodok. -
#8906 Jedi elmetrükk volt, ·hot· eccerü:-o -
#8905 Azért mert ki van kopva a tengely, ahogy Jakuza is írta, ha tudod akkor szedd le és tedd vissza elforgatva, hogy máshonnan kopjon.
A hosszútávú megoldás a csere lenne:) -
susubaba #8904 Köszi !
Aranyosakvagytok!