64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
tyro #9063 pl? -
#9062 Elvileg innen az Internet Explorer 6 teljes verziója letölthető, nem online telepítő. -
#9061 vannak kliens progik amik kezelik az msn-t -
tyro #9060 Hi Emberek!
Volna Egy kis problem. Win98-am van Percdíjas nettel (Xp-vel nem kompatibilis a modem...) És mikor fel akarnám rakni az MSN 7-et le akarja tölteni a 6-os internet explorert-t. Na de az egy év lenne úgyhogy úgy gondoltam inkább nem. kerestem a neten (havernál szélessávon) telepítőset de csak olyat találtam ami telepítés közbe még valami 16 vagy mennyi megát akar letölteni.
Szal nem tud valaki olyan ie6 telepítőt win98-hoz ami nem tölt le telepítés közbe?
Vagyis igazából az lenne a lényeg hogy tudjak msnezni szal az is jó ha tudtok olyan msn-t amiohez nem kell ie6
-
KNORBI #9059 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
Alcohol 120-al, gyorstörléssel letöröltem egy RW lemezt.
A törlés sikerült (sajnos). A meghajtóban nem az a lemez volt,
amit le akartam törölni és pótolhatatlan adatok voltak rajta.
Sajnos a programok, amiket találtam, csak a winyó adatait hozzák vissza,
az RW lemezét nem.
Nem tud valaki olyan programot, ami visszanyeri az adatokat róla?
Minden megoldás érdekel! -
#9058 Rossz hírem van, a Lavie PC-98xx széria kizárólag Japánon belül értékesített változat, nincs hozzá angol nyelvű support, így BIOS sem, sőt a gyártó honlapján külön kiemelek, hogy a nem-japán nyelvű OS-ek működését sem tudják garantálni...
Mondjuk érdekes kérdés, hogy kerülhetett ilyen verzió akkor az országba... -
#9057 hi! mondjatok pls egy jó mp3-ba kovertáló progit,ami mindent át tud konvertálni. a másik meg egy mp3-ból midibe koncertáló. Előre is kösz -
#9056 azért mert tulképpen 1 rész a kettő -
izb #9055 he he sajnos a japán szótáramat otthon hagytam......... -
mókus #9054 az a helyzet, hogy nem akar se floppyról se pedig cdről bootolni -
mókus #9053 NEc LAvie PC-9821 a bios már megvan csak köcsög japán és van benne két menü semmi boot sorrend semmi -
#9052 "Régi"...
Megbocsáss, de ez aztán tényleg marha sok segítség... típus vagy valami?
Ha a Del billentyű nem nyert, próbáld meg az F2-őt nyomogatni a gép indulásakor. Így látatlanba én többet nem tudok mondani... -
mókus #9051 szereztem egy régi NEC laptopot, de nem tok a biosba belépni! Valaki tud segíteni??? -
mókus #9050 hali all -
#9049 Azért kíváncsiságból megkérdezném, hogy miért kellett összefűzni két önálló filmet? -
#9048 Az egyformaság arra vonatkozik, hogy a video sávoknak ugyanolyan felbontásúnak és kódolásúnak kell lennie ugyanazzal a kodekkel, valamint a hangsáv formátumának is ugyanannak kell lennie.
Ha neki nem tetsző hiba van, akkor hibaüzenettel megszakítja a műveletet. -
#9047 nemszólt semmit és az időt is helyesen írta ki:)
akkor mi van ha mégsem egyforma a 2 rész? kiírja, hogy mi nem jó vagy megsem csinálja? -
#9046 Nem mindig szokott így sikerülni a dolog.
A legenyhébb hiba, hogy a lejátszóban nem látszik pontosan a két összefűzött film összideje, hanem pl. csak az egyik idejét mutatja.
De ha nagyobb hiba lenne, akkor azt a VDub úgyis kijelzi. -
#9045 közben már sikerült megcsinálni #9043
de ez nem egy kettévágott film 2 része, egy sorozat 2 része, ugyan azzal a paraméterekkel (fps, felbontás stb.), most akkor nem jól rakta össze? -
#9044 Betöltöd az első AVI-t, majd az "Append AVI segment"-el betöltöd a második AVI-t. Az audiot és a videot is "Direct stream copy"-ra állítod (EZ FONTOS!!!) és mented az így összefűzött AVI-t.
Megjegyzés: ez csak akkor működik, ha a két AVI tényleg egyetlen film két fele, amit keyframe-nél vágtak ketté. -
#9043 már megvan, az a verziója a VDubnak nem komálta az xvid-et. -
#9042 Van 2 xvid filmem, mivel tudom össze rakni a kettőt? VirtualDub-ot, TMPGE-t néztem de nem jöttem rá:) -
izb #9041 ezért bevinni a szervízbe kár. -
#9040 ja,csak lusta vagyok!:D
majd faterom elintézi,ismer egy jó szervizet,ahol összerakták ezt a gépet... -
#9039 pár hete már mondtad, hogy megcsináltatod nem? -
izb #9038 Máskor is:)) -
#9037 köszi szépen!!! -
izb #9036 ha onnét bármit kihuzol max nem indul el a géped,de elromlani nem fog.
Keress egy olyan kábelt,aminek a végére az van irva,hogy speaker.
Na azt kell kihúzni,és nem lesz több csipogás. -
#9035 ez az alaplapom
ami itt a balalsó sarokban van két kis sárga téglalap,oda futnak be kábelek...ugye onnan kell kihúzni...nem csináltam még ilyet,és nem akarom elqrni a gépet,azért kérdezek ilyen hülyeségeket!:D
de józan paraszti ésszel gondolkozva onnan kell,mert oda fut be a kis beépített hangszóró kábele...bocs,hogy ilyen láma vagyok!:DD
-
izb #9034 Kis biszbaszok két sorban egymás felett az alaplap jobb alsó sarkában. -
#9033 köszi a segítséget!
megyek megnézem! -
izb #9032 Az alaplapra csatlakozik ez is(hangszóró) és még sok minden pl a reset gomb és ott kell kikötni.
Olyan néven fut,hogy speaker. -
#9031 nem vagyok egy nagy hardware-os,úgyhogy lehet láma kérdés lesz...
manuális kikötés?mármint,hogy ne csipogjon?
azt,hogy és hol? -
izb #9030 Konkrétan nem tudom hogy milyen név alatt fut ez a biosban,de jó helyen keresgélsz szerintem.
De ha ez nem oldja meg a problémádat,akkor marad a manuális kikötés. -
#9029 mostmár lassan mindíg...
pl ma már attól elkezdett csipogni,hogy futott a töredezettségmentesítés...de álltalában akkor kezd el csipogni,amikor elkezdek játszani,ugyanis nem forog a vid.kártya ventije...vagy ha a csipog és újraindítom(nem start menü stb,hanem a reset gomb),akkor meg már sípol,nem csipog...kb 5 másodpercig sípol aztán abba hadja',majd elkezd csipogni,és azt is abba hadja'...aztán fél óra múlva megint elkezd csipogni...BIOSba benéztem a CPU max hőmérséklete 60 fok,és éppen 51 fok volt amikor bennt' voltam a BIOSban...találtam ott olyanokat,hogy CPU Fan warning,meg Power Fan Warning,vagy valami ilyesmi...Ha azokat kikapcsolom,akkor már nem csipog???...Csak azért mert baromira idegesítő egy idő után ez a csipogás...Ventit meg majd veszek Hétfőn,vagy elviszem szervízbe,hogy nézzék át,mert ez így nem lesz jó...Leég a vid.kártya aztán dobhatok ki egy amúgy jó kártyát... -
izb #9028 Mikor csipog??
Indulásnál,vagy a windows alkalmazások közben?? -
#9027 sziasztok!
régebben jártam erre azzal a problémával,hogy csipog a gép...nem tudom mitől...és valaki mondott olyat,hogy kapcsoljam ki a warning beepet vagy mit a BIOSban...ott hol lehet azt kikapcsolni? A lényeg,hogy ne halljam a csipogást,mert marhára idegesít...Majd elviszem szervízbe,de addig had ne kelljen hallgatnom a csipogást...Köszi! -
uzsidoboz #9026 Csá Üdv!
Olyan problémában vagyok h egy kis filmet vágtam meg és szeretnék az elejére egy logót mint a nagy filmeseknek(20th century fox, paramount ....)
De nem tudok olyan programot amivel 3D betűket lehetne krehálni, forgatni, kamerát váltani, fénnyel megvilágítani!
Van vmi progi javaslatotok ami könnyen kezelhető?!
Köszi -
#9025 Ami igaz az igaz :D -
izb #9024 Szar a crack amit felraktál hozzá.