64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#8903 Ha a házban nincsenek külön házhűtő ventillátorok, akkor nyugodtan tarthatod levéve a ház oldalát. -
susubaba #8902 köszi a segítséget JAKUZA!
Még azt vettem észre hogyha hozzáérek egy kicsit akkor elmúlik ez a zavaró zugás. Akkor ez azért van? -
#8901 Addig is a #8896asra a reakcióm:
A legtöbb háznál tényleg igaz, de azért van pár ami kifejezetten akkor jó, ha az oldallap fent van ;) -
#8900 IE6-ban mitől lehet hogy hirtelen nem akar müködni a válasz gomb itt az SG-n? pontosabban mintha a java szarakodna, mert amikor szeretnék megnyitni egy jawa-s megoldásal egy képet egy weblapról (javascript:openblabla) akkor sem mozdul :S -
tilbury #8899 Köszi a válszt.
A dugaszoló földelt. A táp meg egy sima 300W-os codegen. A hosszabító is földelt. Akkor valszeg a táp lesz a hunyó. Úgyis le szeretném már cserélni vmi normálisra. Remélem azért nem bassza szét nekem a gépet. -
#8898 Kikopott a muanyag a tengelynel.
Szepen kiveszed a hutot es muszerolajat a tengelyhez csopogtetsz es maris meg fog szunni a zugas.
-
susubaba #8897 És miért zughat proci venti? -
#8896 Nem baj ha nem teszed vissza az oldalat, igy legalabb 4-5 fokkal huvosebb lesz.
Nem fog tulmelegedni, pont ellenkezoleg. -
susubaba #8895 Sziasztok!
Az a problémám hogy zúg a gépem.
Levettem az oldalát és szerintem a proci hűtő zug.
Egy kicsit megnyomkodtam és nem zugott.
Azt akarom kérdezni , hogy nem baj ha nem rakom visssza az oldalát?
nem fog túlmelegedni?
-
#8894 1.: Milyen környezetben használod a géped? A hálózati csatlakozó földelt? Sok panel és régebbi lakásban nem jellemző a földet dugalj, legfeljebb a fürdőszobába. Ha ilyesmi áll fent, próbáld meg esetleg, hogy egy (földeléses) hosszabítóval a fűrdőszibába dugod be a gépet.
2.: Milyen tápegység?
3.: Ha teheted, próbáld ki a géped máshol, ahol tuti földelt dugalj van, ha ott is ráz, akkor valószinű, hogy a gép a ludas. -
tilbury #8893 Sziasztok!
Az mitol van,hogy neha ráz a gépem. Ha odér a lábam a gépházhoz, néha megráz. A táppal lehet vam baj? -
Daza500 #8892 Mostmár mindegy, Banya megmondta a tutit. -
#8891 Vagy legalább az alaplapod típusát oszd meg velünk, mert így a távolbalátás képessége nélkül teljesen meg vagyunk lőve. :D -
#8890 Olyan nincs, hogy "közönséges normál PC BIOS"...
Indítsd újra a gépedet, és menj be a BIOS Setup-ba. Ott a legfelső sorban meg tudod nézni, hogy milyen BIOS-od van (AMI vagy Award). -
Daza500 #8889 Közönséges normál PC BIOS.....szerintem. -
#8888 Phoenix BIOS, Award BIOS, AMI BIOS, BIOS BIOS??????? :D -
HITMorpheus #8887 Total recorder. -
Daza500 #8886 Kösssz -
#8885 vki tud mondani egy jó hangrögzitő programot?
pl: Videófájlból felveszi csak a hangot,vagy flashből leszedi csak ami szól?
-
#8884 Jobb felül, ott felül az elsö és második sor:P -
Daza500 #8883 Hol lehet ki/be kapcsolni a BIOS-ban a processzor hőmérséklet-figyelmeztető szirénát ? -
Vegas #8882 htx..
Nah ennyit kellet volna mondani.. -
#8881 régi, kevés a ram benne. -
Vegas #8880 te alapból hülye vagy..D: -
#8879 vki tud mondani egy jó hangrögzitő programot?
pl: ami szól a gépen,azt felveszi. -
#8878 köszi.
már megoldottam. -
#8877 nem gondolkodunk -
#8876 semmit -
Vegas #8875 hi
..OFF..
Mit gondoltok erről?
..OFF.. -
#8874 és nem létezik valami "vga eloszto kábel", vagy valami ilyesmi egyszerö +oldás? -
#8873 Ma már minden újabb VGA-kártyán van DVI. -
#8872 picit hajtsd arrébb a kondit -
#8871 Szorzólockos a procc... Na mind1 köszönök mindent.Ja és még egy kérdés: Az nem gond ha a prochűtőm (Gigabyte Neon7) picit hozzáér a foglalat közelében lévő egyik kondihoz? -
#8870 Mostani BIOS file-od valószínüleg nincs Az alaplapodhoz tartozó Flash program segítségével tudod kiírni azt egy file-ba. -
#8869 ehh, köszi a vállaszt, sajnos a kártyámon nincs DVI....
minden 6600 GT-hez van DVI? mert, ha lessz pénzem, akkor arra neveznék be. -
#8868 8 centis rendszerhűtőt tegyél be! -
phredon #8867 Kb. 2 hete egyszer játék közben elkezdett visítani a gép, 75fok felé ment a cpu hőmérséklete (celeron d 2.66). Utána kitisztítottam stb jó volt, azóta nem volt ilyen, de 1-2 napja játk közben már zavaróan felhangosodik a venti. A ház oldala is le van véve. Lehet ez a gond, hogy beporosodott és így nem tud rendesen lehűlni? Vagy egyszerűen csak kéne egy jobb hütő? -
Larkin #8866 Mindenkinek köszi a segítséget!
Hosszas küzdelem árán sikerüt etávolítani.
Fújtattam rá alkoholtartalmú fertőtlenítőt közben laposfogóval feszítettem felfelé.
De mindez nem sikerülhetett volna a barátnőm nélkül aki diplomás ápoló és zsilettpengvel vágta át a ragasztószálakat miközben én feszítettem felfelé a lemezt.
A műtét kb 2 órán át tartott.
Mindketten csókoltatjuk annak a kiválló kínai szakembernek a családját aki fáradtságot és ragasztót nem sajnálva eredetileg odaerősítette. :)
Bye Larkin
-
#8865 sebbenzin. -
HITMorpheus #8864 Ezek az alaplapok 2 komponensű műgyantaréteggel vannak bevonva 20~30 mikron vastagságban, még a kromofág is (elvileg) nehezen oldja.
Sebbenzinből vagy alkoholból pár cseppet nyugodtan csepegtethetsz rá próbaképpen, nem lessz semmi baja, mert ezek "higítók", nem oldószerek, amik a gumi felületét csúszóssá teszi.