64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#9223 ha nem megfelelő a topik, akkor ugyis törlik... -
uzsidoboz #9222 Bocsi h ide írock csak azt szeretném megkérdezni h lehet új topicot nyitni?
Vagy ezt egy "halandónak" nem lehet itt?! Elolvastam a szabályokat meg minden, biztos érdekelné a téma az embereket! -
phredon #9221 nekem nincs ötletem, annyit fűznék hozzá, hogy sata sajnos nem egyenlő gyorsabb, a 200g sata maxtoromnál a 2mb caches seagate érezhetően gyorsabban töltötte be a játékokat. -
phredon #9220 vstream xpert tv-pvr usb 2.0
a progi meg amit adtak hozzá: xpert pvr plus
-
#9219 erre senki semmit? -
nacsag #9218 Külön lehet beállítani a preview hoz és a capture hoz színt/felbontást.
Ha különbözőre állítod be akkor jobban terheli a gépet, és akkor forudlhat elő hogy mást látsz felvétel közben mint amilyen utána.
Milyen kártyával veszel fel milyen programmal?
-
phredon #9217 Én azt írtam lejátszásnál még jó:) -
#9216 tisztelt borg igazad van tévedtem rosszat irtan bocsánat de talán azért hibáztam mert az volt irva hogy lejátszásnál és nem felvet anyagnál leközelebb jobban odafigyelek minkét problémára amit irtál
üdv. -
phredon #9215 azt néztem video inputnál van: UYVY YUY2 RGB24 és csak most vettem észre hiába választok mást, ha újra belépek setupba ismét a YUY2-n van. -
Borg #9214 Bocsi, de itt a "felvetö codec" meg a "handkártya" után meg kell kérdezzem:
Neked valaki magyaráz, és te csak tolmácsolsz a szövegéből úgy hogy egy kukkot nem értesz?:D Mert marhára úgy néz ki....
Bár ahogy elnézem a helyesírás sem az erősséged. Sőt. Kicsit odafigyelhetnél arra, hogy mit írsz. -
Pill #9213 Amugy mit csinalsz az USA-ban? Dolgozol vagy tanulsz? -
Pill #9212 Koszi a sok jo tanacsot de en tudom hogy a gpnek semim baja! Tanal tuloztam amikr azt mondtam hogy havonta ujrarakom de mondjuk haromhavonta igen! Ebbol volt olyan is hogy bootolas kozben veletlen megnyomtam a power gombot es beszart, volt olyan hogy tuning miatt lett memoriahiba vagy csak lelassule! De mindegy nem ez a lenyeg hanem az hogy lehetseges-e a WINDOWS particiot a kello dirverekkel meg programokkal elmenteni es utana majd egy ured vinyora visszahozni! Errol nem igen beszeltek az Image-Dirve honlapjan. -
phredon #9211 tömörítetlenbe veszem, beaállításnál meg csak felbontát lehet állítani meg még egy két dolgot de azokat végigpróbáltam. Viszont ha lejátszásnál jó, akkor maga digizőcucc jó kell legyen, nem? -
#9210 rossz beálitás vagy
rossz felvetö Kodeket hassználsz -
phredon #9209 Az mitől lehet, hogy videodigizésnél analóg kameráról eltompulnak a színek? Lejátszásnál még jó.
-
#9208 És mi a hibája? Mik a tünetek? -
#9207 Tudnom kénne hogy minyen kártya ha nvidiás akor az nvtest
ha nem az megkeresem -
#9206 videokártya :| -
#9205 milyen harvder hibárot van szó
video kártya ram proceszor handkártya vinyó alaplap optikai meghajtó
egy ben én csak egyet tudok fixit utilities 5 még a VK memoriályát is megnézi
(proci kivétel) -
#9204 nemtudtoke gy olyan utilt ami a harverhibákat vizsgálja a gépen ? -
mochee #9203 Nem tudsz ilyen alaplap védelmi figyelő programot? Nem igazán vagyok ebben otthon. -
#9202 Nos mélyformázni azt egy segédprogram segítségével lehet, de inkább hagyjad, túl kockázatos. -
#9201 nem lehet vlhogy elkülöníteni azt a részt, ami rossz? -
#9200 azt hogyan kell? -
#9199 Próbálkozhatsz egy mélyformázással esetleg(low level format), de ha már így elkezdet "zülleni",akkor nem sok mindent lehet tenni. -
#9198 De ha mégis érdekel a lementés ajánlom hogy a DriveImage progit használd.Működik -
#9197 Na emberek egy kéréssel fordulok hozzátok.
Van nekem egy 6 éves 40Gb Maxtor winyóm, ami most kezdi elveszíteni a fonalat,
ugyanis a kétfelé partícionált lemez d: meghajtójában van bad sector, ami kezdetben 8 kb volt. Most már 36 kb-ra nőtt, és szinte minden újraindításnál elindul a scandisk, hogy ellenőrizze a konzisztenciát. Kérésem az lenne, hogy tudtok-e vlmi megoldást arra hogy megmentsem a lemezt? Újat is fogok majd venni, de vlhogy biztos meg lehet menteni, nem?
Várom válaszaitokat!
-
izb #9196 1 lépés-Ki kell deríteni,hogy mi a szent szar miatt omlik össze a winfosod.
Ha valami hardveres hiba,vagy egy kártékony vírus a baj kozója,akkor tenni kell ez ügyben valamit.
Ha az utöbbi a ludas,akkor kár ghost használnod,mert az is megy a levesbe.
Tehát ki kell deríteni,hogy mi a gebasz tárgya. -
#9195 nekem ma erdekes gondom volt.. reggel a gepet kikapcsoltam.. este pedig mikor hazaerkeztem lattam hogy nem tudokk kikapcsolni a gepem es felholt allapotban volt vegig fent.. nahmarmost.. ezekutan restartnal nem volt hang.. az alaplapi hangkartyat latta.. azt mondta ha a creativot akarom hasznalni kapcsoljam ki amasikat.. azaz az alap realteket.. oke. megtettem. majd nyomtam az uj hardware eszlelesere es ujraindult a gep magatol.. majd most hogy letiltottam az alaplapit most az audigy2-t sem latta.. LOLLER... ujra indit most mar latta az SB-t de nem szolt... az mp3 csak siman allt.. mig a filmek ( ugyanugy hang nelkul) de maga a video ketszeres sebesseggel ment!!!!!!
ezekutan kiszaggattam ( ovatosan) a k.... sb hangkartyat.. majd visszadugtam szepen es restart.. de semmi... en kivettem az SB-t ujra engedelyeztem az alaplapit es azzal most minden megy.. haver gepebe betettuk es nala mukodik rendesen... nemtom mivan...
amugy mas:
egyszer volt hol nem volt valamikor cserelnem kellett alaplapot meg procit a vidkartya miatt ( 850xt es nem akartunk visszacsereltetni kisebbre..) a lenyeg hogy amcsiban nincs 478 as PCI E alaplap!!.. NINCS!!! szal vettuk 775 os procit es alaplapot... ami kb ugyan az mint a masik.. ugyanugy HT 3g... es ugyanugy ASUS alaplap...
de valamiert lasabbnak erzem ezt a procit... amugy SATA azaz gyorsabb vinyoim vannak... szal nemhiszme hogy neha emiatt lassabb... amugy nem is ez a gondom.. hanem az hogy ez a szar masfelszer jobban melegszik mint a 478 as proci!!! az elejetol fogva uberul melegszik!!!nemregiben vettem ra egy uber ZALMAN ALCU 7700 as hutot.. draga pasztaval felraktam uberul hutenie kene de nem lett sokkal jobb:((
igy alapbol 41 fok.. jatek kozben meg 55 korneyekn volt.. nahmarmost a rego procim nagyjabol 6-10 fokkal volt kevesebb!!!
igaz most egy 6 ezret porgo TT vel 23 fokot megy...
nahmarmost lehet hogy rossz a hoerzekelo akarmicsoda.. de hiaba updateltem a biost ugyaannyit mutat.. szal ahhoz kepest ez a most alapbol 41 fokos igy SG zes kozben..... eeeerdekes..
ezazert eleg lol hogy egy ilyen miatt igy kikesziti magat a gep... -
#9194 en inkabb azzal foglalkoznek hogy mija szentszarert kell havonta formatalni.. azert ez nagyon durva.. valami nagy gebasz van nalad..
a norton ghost jo dolog.. mindenkeppen ajanlom.. de inkabb azzal probalkozz hogy beszerzel egy ertelmes inkab sp1 es winfost...
felteszel firewall-tmeg virusirtot.. e smondjuk firefoxxal bongesszel -
Pill #9193 HI! Ide irok mert mashol nem igen talaltam meglefeleo topicot a kerdesemhez! Lassan mar ott tartok hogy havonta kell ujraraknom az XP-t mindenfele giz-gaz miatt amit nem lehet kiirtani vagy csak egyszeruen az en hibambol kek halallal leall es nem hajnando a rendszer ujrabootolni! Ekkor jon elo a jo oreg XP CD install majd a sok kis program ami kell a hasznalathoz (winrar, winamp, filmnezo kellekek, frissitesek,driverek stb...). Ez mar nagyon unalmas nekem. Mire teljesen vegzek beletelik 3 oraba is! De hallottam a kovetkezo programokrol: Image-Drive, NOrton Ghost! Es hallottam hogy a teljes vinyorol lehet masolatot kesziteni es DVD-re vagy DC-re kiirni es utana visszakapni a lementett rendszert! Na most az lenne a kerdesem hogy akinek volt mar vele tapasztalata az mondja mar me hogy lehetseges-e az hogy egy szuz XP-t SP2-vel meg minden driverrel meg programmal ami kell lementek egy DVD-re es a kovetkezo alkalommal amikor a rendszer beszar arrol a DVD-rol direktbe foltegyem a jol mukodo lementett rendszert? -
Impi #9192 Megnézheted a hűtést is, mert az is lehet, hogy az alaplap kapcsolja ki a géped, hogy meg ne süljön a procid. Telepítsd fel az alaplap védelmi figyelő
programokat is, kiszűrhetsz dolgokat úgy is.
-
#9191 legegyszerűbb ha kiveszed az elemet -
mochee #9190 CMOS reset az mi? hogyan kell csinálni? -
#9189 Igen ezt mondtam én is... -
#9188 ne álicsd át 2.5 mert lehet hogy a ram 3.0 késleltestésü különben is ezeket az álitásokat hagyv inkáb az alaplapra rakr automatikusra
-
#9187 Az a késleltetési érték, időzítés. A kisebb a jobb, tehát neked most a leggyengébben van. Azt ne állítsd át. -
#9186 figyelj fogj egy ujrairható CD Vagy DVD és irj rá a iso file neroval aztán indicsd ujra a gépet menny a biosba és álicsd át az elsö meghajtó letapogatást
cdre ennyi. -
mochee #9185 Őöö... a CAS Latency-t állítsam át 2,5-re. Most 3-on van. -
mochee #9184 Hogyan használjam ezt a memtestet? kaptam 1 iso kiterjesztésű fájlt, berakom daemonba, és semmi.
A biosban valaki azt mondta állítsam át 3-ról 2,5-re. Az lehet a gond?