1300
5.1-es hangfalrendszer házimozi támogatás dts dekóder és erősítő dvd lejátszót, Milyet? Hol? Mennyiért?
-
#137 Na, akkor nincs gond vele.
Én is 100-ért láttam, mondjuk az az 5 már nem számít sokat. -
Gabor_(HSF) #136 Nem sok rosszat tudok mondani róla, bár!!! talán az, hogy csak 3 digitális bemenet van rajta ,1 koax 2 optikai..ezt keveslem, de ennek ellenére a maga 7x115wattal nagyon szépen döngeti a hangszórókat...még esetleg annyi,hogy sajna ezen is csak 1 sub kimenet van egy passiv elfért volna még...de amilyen hangokat kikever a procija,akár egy 2 csatornás digitális hangból is ,az nem semmi...én még azt hiszem jól vettem 95 ért az Árkádba,de ott elfogyott, máshol 100........ -
#135 Gondolom :) -
#134 mindenesetre nekem sok sajna, pedig vonzónak tűnik. -
#133 nem azért írtam, csak, hogy legyen valami adatod róla. -
#132 Ott pont annyi az ára, mint itthon :) -
#131 asszem ITT megtalálod a választ kérdéseidre:)) igaz németül van, de akinek van hozzá szeme, az látja amit kell(mit is?) -
#130 Mesélj róla! :) -
Gabor_(HSF) #129 Na az a 1905-ös egy igen jó választás....én is a napokban cseréltem ilyenre le, a jó "öreg" technics-emet -
#128 már mások is mondták. D
majd megragasztom. -
#127 passz, a lényeg hogy olcsóbb mint az LCD/Plazma és sokkal hosszabb az élet tartalma -
#126 az ára is szép lehet. Gondolom valami új fejlesztés, hogy ne tűnjenek el teljesen a piacról. ki gyártotta? a képen nem jól látszik -
#125 jó lenne :) -
#124 Ezt kaptad karácsonyra? -
#123 slim CRT TV:
-
#122 Aztán legközelebb ne a házimozira költs, hanem tapétáztasd újra a falat :) -
#121 Aha. Meg még a monitor márkanevű kábel is jó állítólag. Nekem ajánlották, azért vettem azt. -
#120 a hátsókhoz nekem is kéne venni még 11,és 13 méteres kábelt.
Asszem autohifi boltban fogok venni nagy tisztaságú rézkábelt,
aminek métere kb.150.- Ft.
ez megteszi. -
#119 Az biztos jó, az enyém nem került ennyibe, de 38 méter kellett -
#118 8 méter került használtan 10.000 Ft.
de újonnan 27.000 lett volna.
kábelt érdemes használtan venni, ugyanolyan jó.
itt lehet kersgélni.:
http://www.hificity.hu/apro.php?off=0&kat=K%E1bel&tip=2 -
#117 Mennyibe került az a kábel? -
#116 énis nemrég vettem szén -ezüst profi hangfalkábelt,
jótékony hatással van a hangzásra.
Eddig minthe egy pontból jött volna a hangfalból a hang.
Most meg az egész hangfalból mindenhonnan árad a hang,
és "kristálytisztább" lett a hangzás.
Mozinál meg néztem egy filmet, és olyan finom részletek jelentek meg
amik eddig nem voltak hallhatóak.
szóval megéri venni egy jobb kábelt. -
#115 :D
Köszi, megnézem majd a napokban. -
#114 Pontosan, de tegnap rácáfoltak. -
#113 A MM-et én se szeretem, sosincs az amiért odamegyek és mire találsz egy eladót elmegy a kedved a vásárlástól. -
#112 Kábelért nem kell odamenni.:)
1. bolt. Kirány utca, körút a hátad mögött és mész a Lövölde tér felé, a második háztömb baloldalt, a Cimbora söröző mellett van egy kicsi kopottas szürke kirakat (gyakran továbbmegyek mint kéne:)
2. bolt. Üllői út-Ferenc Krt. körút a hátad mögött és mész a Klinikák felé, bal oldalt egy sarki bolt, közelebb a Klinikákhoz
3. bolt. Budafoki út a Bertalan Lajos és a Karinthy között, közelebb a Bertalanhoz, a Bertalan mögötted, bal oldalt, ennek az egynek tudom a nevét, Mikronika :)
Én úgy szoktam, hogy előbb a dugót kérem és utána a hozzávaló kábelt, így nem kell szenvedni, hogy elmagyarázzam milyen kábel kell:DD -
#111 Jaja. Én ezt a media marktban vettem, régen nagyon utáltam a media marktot, mert bunkók voltak, csomó szar cucc volt, nem volt kiszolgálás és az ilyen "tesztekben" is nagyon leszídták, de most nagyon jó volt, készséges volt az eladó, a 150k-s pioneer hangfalrendszer helyett összeállítottunk egy wharfedale-t, ami csak 90k-ba került, és az egész media markt non plusz ultra volt, de ez sem fordítja meg a negatív megítélését részemről :D -
#110 Pesti vagy?
tudok 3 boltot ajánlani -
#109 Jó, elmegyek, és megnézem, köszi a helpet. -
#108 A hangfalkábel gondolom az az átlátszó szigetelésű cucc, az drágább. Ez egyszerű mezei árnyékolt kábel, viszont fémházas RCA és JACK dugókat vegyél. -
#107 Ja, akkor nincs gáz :))
Mert most a hangfalkábelem 650Ft/méter volt, és hát az sem számít olyan drágának, de 38 méter kellett összesen :-/ -
#106 pasz, 20-30 forint? -
#105 Ahh, értem. Thx.
Mennyi szokott lenni ilyen métere, ami jó is? -
#104 árnyékolt kábel kell és akkor lehet 10 méteren felül -
#103 akkor nem optikai kell. -
#102 sajna nem fa, de qrva jól szól így is, h akülön veszem meg sokkal többe lett volna, bőven elég ez nekem, a tv 72-es 100 Hz-es -
#101 Az jó lehet. Mekkora tv?
A HDD-s felvevő atom lehet, csak kár, hogy a házimozi szett helyett nem vettél külön erősítőt és hangfalakat. Egyébként jól szól?
Műanyag vagy fa? -
#100 Nekem egy kábellel sikerült a philips lx3000-emet, ami nem egy bajnok azért, de most nem tudom a szobán keresztülvezetni, mert ez a szoba túlsófelén van, szóval a fal mellett kéne, azért kell 12m kábel. -
#99 Fogalmam sincs, nem értek hozzá ennyire :-/
Csak az egyik vége line in, a másik dzsekk dugó. -
#98 A jel nem fogy el, csak elvész egy kicsi belőle.
Számítógéppel össze lehet kötni az erősítőt,
valamelyiket talán, a drágábbakat főleg.