Házimozi DVD 5.1 stb..
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Panasonic TX29PS11P TV + Panasonic SC-HT1500 házimozi (HDD-s felvevõ)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Vettem ma egy Wharfedale hangfalrendszert, 5.0-t, és majd Denon 1905-ös erõsítõt akarok hozzá venni.
De nem is erre irányul a kérdésem, hanem konkrétan arra, hogy olyan kábelbõl, amivel a számítógépet a házimozival lehet összekötni van-e 11-12 méteres, vagy akkor már elfogyna a jel? Bár gondolom van, de azért megkérdem :)
Köszi:
T
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
The Matrix has you...
Csak analóg bemenete van, nincs benne dekóder, a távirányító a hangot nem vmi finoman állítja, áramszünet után bekapcsol az erõsítõje, a crossover elég szarul van beállítva.
Ezen kívül egész jó. Ilyen árban nincs párja az tuti!
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
The Matrix has you...
Szerintem ha divx-es lejátszót akarsz, akkor olyat vegyél ami XVidet is tud, mert fõleg abban vannak a filmek kódolva manapság. 60-70 ezerért nézz komplett házimozirendszereket ami azért nem szól úgy, mintha külön vennél hozzá mindent, de azért nem rossz. Nézz körül media marktban, saturnban, electroworld-ben.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Az multimediás hangfalszettek többségében amikben dekóder van szerintem irreálisan drágák,túlárazottak néha(klipsch,logitech).A creative ddts dekóderen kívül van egyébként egy másik, a jazz gyártja(jazz DE-007,DE-005), ez kb 20e körül lehet(a ddts olyan 32e kb),DE szerintem felesleges külön ilyet venni,mert ha ez hozzáadod a normál hangfalszett árához,már ott vagy mintha egy eleve dekódereset vennél.(külön proci+végfok a "nagyon high end" kategóriában is divat,bár ott olyan 800e körüli összegekért vannak ilyenek <#vigyor0>#vigyor0>
Én azt ajánlanám hogy más fórumok,kifejezett ilyen topicjaikban nézz utánna hogy milyet érdemes venni.
Én így láthatatlanban nem szivesen mernék ajánlani bármit is.
Így viszont megnõ az ára is nem? Tudnál esetleg alternatívákat mondani?
Elõre is köszi.
The Matrix has you...
Ezt néztem ki az asztali-lejátszómhoz (Thomson, divx-es).
Kérdés: Jó-e, megéri-e(27 körül adják)? A lejátszó hátulján az audionak van két csatlakozója (L/R) ill. egy digitális-koaxiális csatija is. A kép Scart-on keresztül megy. Szólni fog 5.1-be vagy csak sima sztereó lesz?
Ha keresõbe beszúrjátok amit az elsõ sorban írtam akkor kiad sokféle oldalt amiket átnézegettem, de nem vagyok "akkora" szakértõ a témában így segítséget kérek tõletek. Az nem az, ha azt mondjátok, hogy cseréljem le a lejátszóm... ez van, ezzel kell megoldanom a dolgot. Ha tudtok hasonló árban jobbat, ehhez a lejátszóhoz akkor hajrá, jöhetnek a hozzászólások.
The Matrix has you...
HBO is csak Dolby Surroundban sugároz egyes filmeket.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
(basszus nem akarok <#lama>#lama>-nak tûnni.. :(( sry, de télleg nem értk a témához.. :))
¡Hala Madrid!
Habár az nélkül is nagyon jó a hangzás.
PSN ID.: Beegabor
¡Hala Madrid!
ehh ez fajin...de még asse lehetne megoldani, h ne a TV-s hangszorók szoljanak? :((
¡Hala Madrid!
PSN ID.: Beegabor
SCART-kábel nem volt a tartozákok között. az S-Video , a piros, és a fehér kábelt viszont a TV-n sztem jó helyre dugtam, mig a DVD-olvasó hátlapján a TV-Out dugaszokba dugtam a pirosat, meg a fehéret. az S-Video kábel ment a helyére.
DVD-k lejátszásakor az 5.1-es hangzás lazán megvan, de a TV-re való átkapcsolásnál már nem számíthatok a házmozira...
szal van vmi megoldás?
köszi!
¡Hala Madrid!
Hang: attól függ milyen kimenet van a kártyán szabad, rca, jack, koax és mit tud fogadni az erõsítõ
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
sony erõsítõ
abit ic-7g alaplap
audigy 2 hangkártya
A DTS ugyanúgy 5.1 mint a Dolby Digital, de a bitsûrûsége nagyobb (768-tól kezdõdik szemben a Dolby Digital-al ami 384 vagy 448 ), ezért több helyet foglal a dvd-n, de dinamikusabban szól mint Dolby Digital. Kell támogatnia az erõsítõnek, különben nem szól ha nem támogatja. Persze természetesen a Dlby Digital hangzása sem kutya :D De ha a lemezen DD is meg DTS is van, akkor mindenképpen a DTS-t ajánlom :)
DTS ES pedig 6.1-es hangzást biztosít hasonlóan a Dolby Digital EX-hez.
Írtad, hogy nem szól a DTS-nél, de az érõsítõd tudja. Próbáld ki majd az optikai kábellel , szerintem úgy menni fog, nekünk is optikai kábellal van összedugva.