13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
ricky #2439 nekem nem kért cracket
a 2436-ra segítsetek légyszi!!! -
#2438 igen.
a patchelt exe javitott változata. -
#2437 ha felteszem a 2-es patchet akkor ahhoz kell új crack?? -
ricky #2436 Leszedtem egy-két várost, de nem tudom betölteni a játékba! :((( Hogy kell??? -
BYpsilon #2435 ahh, tobb mint 300 eves a varos
de ez engem kulonosebben nem izgat :)
-
ricky #2434 a patch 2nél kiírta, aztán felraktam az 1-t akkor is kiírta majd újra a 2-t és akkor jó lett!!!! :))) -
#2433 jó pédzs! -
K.András #2432 Nem találja azokat a fájlokat amiket felül kéne irni, pasz én nemtom mi lehet a megoldás... -
ricky #2431 Miért nem tudom felrakni a patcheket? Azt írja, hogy old file not found?????? -
K.András #2430 Majd lehet én is felrakom enyémet valahova aztán meg lehet majd nézni, csak egy kicsit javitani kell a tömegközlekedésen mert már több mint 730 ezren laknak a városban(155 éves), ráadásul folyamatosan növekszik. -
K.András #2429 Mennyi idös a város? -
BYpsilon #2428 fenn van a http://simcity4.fw.hu -n -
ricky #2427 engem csak az érdekel hogy hogy csináltad????
Mi ket építettél először?
Más: Ti hogy rakjátok az utcákat? Milyen távolságokra??? -
#2426 Engem érdekel -
BYpsilon #2425 erdekel valakit 350k-s varos, 4+ millio kp-vel es havi 2-5e haszonnal?
jah es terkep fele meg nincs beepitve :)
-
#2424 US patchet szedd le.
Nekem az van. -
gtom #2423 Azt honnan lehet tudni hogy nekem a UK vagy a US simcity van meg? a patch miatt. nem tudom, hogy melyiket szedjem le. egyébként van valami különbség a különféle verziók között? -
#2419 A transportation addon arra jo, hogy kotelekben repulnek a repulok a katonai bazisnal, gozmozdony megy a normal mozdonyu vonat helyett,ketfeledu repulogep is megjelenik, gozhajo uszik a vizen, regi tipusu auto is szaladgal az utakon. kb ennyi. -
ricky #2418 köszi -
K.András #2417 Lehet az még jo,nem szentirás amit irtam csupán tapasztalatbol mondom amit.Ha csödközelbe jutsz mindig gondolkozz el vajon mit tulozhattál el(miböl van indokolatlanul sok), vagy mi az amit nem jol csináltál.Egyébként minden várost ki lehet hozni a csödböl csak drasztikus lépéseket kell tenni, meg persze idö is kell mig regenerálodik a gazdaság...A megoldás szerintem az hogy mérlegelni kell,tehát ha nem olyan nagy a bünözés akkor felesleges plusz rendörség, mert elvonja az eröforrást mást területröl mondjuk oktatás viz vagy akármi más, ott vannak a telemetriák azon elég jol nyomon lehet követni mi az amire éppen nagyobb szükség van, mindig az égetö problémákat kell elötérbe helyezni és akkor fejlödésnek indul a város nem is akárhogy... -
ricky #2416 Most elkezdtem egyet újra, most nem mentem csődbe :))) De most már van víz, áram, iskola tűzoltóság vasút, de még nincs rendőrség meg korház. Te meg azt írtad az kell először. Kezdjem újra vagy lehet jó még??? -
K.András #2415 A kettö közé kell kb... -
K.András #2413 Powert meg watert nem vedd le minimumra mert akkor nem tud fejlödni a város, ez a két legfontosabb dolog tehát viz meg áram az legyen mindig pluszban!!!Ez után a tüzoltoság a fontos aztán rendörség, és utána lehet az oktatáson is gondolkozni.Zonáknál figyelj arra hogy maradjon hely parkra,buszmegállora,stbstb...Amugy ahogy van pénzed érdemes a zonákat böviteni... -
ricky #2412 Leveszek mindent minimumra (power, water,...). Addig még oké is. De kell rendőrség, tüzoltóság, iskola, meg korház!!! Ezeket is le veszem minimumra ekkor kb egyforma a kiadás és a bevétel. De ha akármit építek utána csődbe megyek. Mekkora várost építsek eleinte? Vagy folyamatosan építgessek zónákat??? -
K.András #2411 Mi viszi csödbe a várost?Nézd meg a kiadásoknál mire fizeted a legtöbbet és gondolkozz el hogy szükség van e egyáltalán arra a kiadásra,nem szabad mindent egyböl adni mert annak nem lesz jo vége... -
K.András #2410 Miért, nem tudsz strandot épiteni?Kod alatt remélem nem csalást értesz, mert ha csalsz elveszti az értelmét a játék és ezért egyszer sem volt a topicban leirva(nem is kéne szvsz)... -
K.András #2409 EZ a második cd- de ez nem tranportation addon ,már a topic elején megbeszéltük... -
ricky #2407 A honlapot már egy jópárszor végigolvastam de mégis mindig csődbe megyek!! -
K.András #2405 De majd leirom a modositott taktikámat nektek csak kiváncsi vagyok még valamire, egyébként az uj városomban 100 év alatt elértem a 400ezer föt!!! -
K.András #2404 http://simcity4.freeweb.hu/
Itt találsz pár tanácsot meg itt a forumban is olvas vissza egy kicsit, mert már egy két százszor le volt irva hogyan is kéne... -
ricky #2403 Csak jobb lesz a grafika. A kocsik, meg az animációk.
Segítsetek légyszi!!! Most kezdtem el jáccani, de mindig csödbe megyek. Segítsetek mit mikor építsek, mekkora várossal kezdjem, stb...!! Köszi
-
#2402 transportation addon?
Hol van gameban ilyen??? -
#2401 Aki erre a kérdésre tud válaszolni, az naon frankó ember.
Tényleg, mire jó a transportation addon?
Mert ahogy láttam, tényleg csak fagy tőle a gém. -
#2400 :)
Gondolotam... :) -
K.András #2399 Amivel el lehet érni hogy ne induljon el a game :DDD -
#2397 Á ezt nem magamnak hanem Carlosnak montam :) -
#2396 Browser Incompatible.
Internet explorer 6-kell neki. -
K.András #2395 Na gyerekek kinek mekkora városa van és persze hány évesen???
-
#2394 Okés, megpróbálom!!!
Köszike!!!
Amúgy mit javít a 2-es pecs!?!
(nem tetszik a brózerem a hivatalos honlapnak) -
#2393 Na már megvan :o)
Hülye felyemmel elfelejtettem feltenni a 2-es patchet az origi SimCity 4.exe-re.
Nekem is az angol crack van fent.