13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#2485 Carlos! itt vagy meg?? KIPROBALTAD az oldalt? mukodik? -
#2484 Ertem! es ez?
www.spnetwork.info/index.php?site=download&k=7
esetleg itt? -
#2483 Nos, szóval jó lenne, ha nem akarna a hivatalos honlaphoz menni, ami persze kéri a regisztrációs számot...Persze én pont elhagytam a játék dobozát!!! :) -
#2482 BOCSI! www.sims-net.com ez a jo cim! -
#2481 Ez milyen oldal? Krix-Krax-ok jönnek be szöveg helyett!!!!! -
#2480 Aham vannak nagyon dogos felhokarcolok, de errol BYpsilon tudna tobbet meselni.
www.simsnet.com asszem itt vannak landmarkok, abbol is van par dogos! csak nalunk tiltva van mar szinte minden! ami oldal cimeben game es jatek van az nalunk eleve kizart! ezert nem is tudom letolteni ezeket a cuccokat! :((( -
#2479 Honnan lehet letölteni hozzá ingyen LandMarkokat????? -
#2478 Komoly?
Na akkor asszem megvan az elfoglaltságom unatkozás ellen. Vannak új "gagyi" (nem a 100 emeletes felhőkarcolókra gondolok) épületek??? -
#2477 Erdemes jatszani vele, ahogy BYpsilon is, meg mas is irta, rengeteg uj epulet van es par uj opcioval lehet segiteni a gyorsabb jatekot, nem szaggat mar annyira. -
#2476 Az gáz!
Asszem Csacsi(?) csinálja az oldalt. tuggya fene. Rég volt már, amikor SC4-eztem. Bár a 2-es patchel még én sem próbáltam! Lehet, hogy jáccogatok vele kicsit! -
#2475 Jó körülmény kell a High Industrinak:
víz, tiszta környezet, high land volue és magas iskolázottság! -
#2474 Ezaz, hogy en sem! pedig vliagosan emlekszem ra, hogy olvastam mar egyszer! kar, hogy aki elkezdte csinalni a honlapot nincs itt most! kb 5 perce neztem az oldalt es nem talaltam! :( -
#2472 Le vannak fordítva valahol. Én is emléxem rá. Bár nemtom, hogy hol találtam. -
BYpsilon #2471 szerintem nem voltak leforditva csak volt szo rola, hogy le lesz forditva -
#2470 BYpsilon! nem emlekszel, hogy a Simcity oldalon, hol vannak leforditva a rendeletek szovegei? mert emlekszem, hogy egyszer mar lattam oket, de most nem talalom sehol! :( -
BYpsilon #2469 Stage 8 épületek -
ATISoft #2468 Lenne egy-két kérdésem (lehet, hoyg volt már róla szó, de nem találtam meg a válaszokat:))
Szóval:
1. Hogyan lehet a commute time-ot csökkenteni?
Mert hiába rakok ki buszmegállókat, nem változik semmi, ráadásul az állomások forgalma is szinte 0%
Pedig az utak, ahová raktam őket eléggé forgalmasak.
2. A városomban nincsen ipari zóna, azt egy másik régióba tettem és összekötöttem a kettőt úttal.
Mégis egy idő után megjelennek az aktatáskák...
Nem tudom miért. Próbáltam már vasutat is kitenni, de semmi változás. Lehet, hogy messze van az ipartelep, de mivel lehet ezt orvosolni?
Nem szeretnék a lakóházak közé ipart telepíteni.
3. Mitől függ, hogy mekkora zónát lehet kijelölni?
Mert van amikor 4x3-as lakózónát sikerül jelölnöm, van amikor meg csak 3x3 vagy 3x1-eset.
Mi befolyásolja ezt?
Eddig a legnagyobb városom 50.000 lakosú volt, de annyira össze-vissza lett építva, hogy inkább kezdtem egy újat. És ezt tökéletesre szeretném csinálni. :) -
#2467 Koszi a tanacsot, megfogadom es holnap kiprobalom, a tomegkozlekedest szerintetek mikor inditsam be? meg zold a traffic mindenhol. -
#2466 Szia! felraktad a varosod? es honnan tudom leszedni? -
Mayan #2465 Szerintem most jol haladsz, 6 ev alatt ennyi lakos nem rossz eredmeny. De ennyi lakohoz szerintem mar kell a foiskola, es talan 1 muzeum sem art.
Zold nem lesz a teruleted, ha csak iskolaid vannak. Kell a foiskola, kicsit kesobb a collage is. -
#2464 Ok. Koszi! -
K.András #2463 Délután felrakom neked a városom, hogy kb lássad hogyan is kéne csinálni a dolgokat... -
#2462 Hany ev alatt lakjak 9-10 ezren? es az 50000 lakos hany ev alatt lett? en tobb varost is inditottam mar, de mindig abba hagytam, mert gyorsan minuszba kerultem, ill. most van egy
6-7-ev koruli varosom kb.16000 lakossal. -
#2461 Az iskola lefedettsege mit jelent nalad? azt, hogy mindenhol zold a terulet? vagy lehetoleg mindenki a hatosugarban legyen? mert az elozot nekem nem sikerul megvalositani, csak az utobbit! :( pedig epp annyi a tamogatas amennyien jarnak, ill. kb 10-15 fovel tobb. korhazaknal ugyan ez a tamogatas es ugynezki ott mukodik, legalabbis eddig nem rinyaltak tobb penzert. -
ATISoft #2460 Őszintén szólva még csak nemrég lett meg nekem a program és csak kísérletezgetek vele. Eddig a legnagyobb városom (csak) 50000 lakosú.
Azóta kezdtem egy újat, itt most kb 9-10 ezren laknak, de építettem fősulit, mert kezdetben kevesen járnak oda és a fenntartási költsége így nem éri el a havi 100-at. Szerintem próbáld ki.
Persze nem azonnali a hatás, de hátha. :) -
#2459 Konyvtaram nekem is van, tobb iskolam is van, szerinted a muzeum 16000 lakonal segit valamit a tanulasban? es a fosuli is? -
ATISoft #2458 Lusta diákjaid vannak hallod :)
Én az iskolák telepítésénél mindíg a tanulók számának megfelelően állítom be a támogatást.
Úgy nem viszi a pénzt annyira. Lefedi az iskola hatásköre azt a területet ami szükséges?
Szerintem fősulit is nyugodtan tehetsz ki, nem kerül sokba ha lejebb veszed a támogatást.
Nálam most egész jó az iq szint, 200 körül mozog. :) Vannak múzeumok, könyvtárak, mindenféle iskola. Próbálj kitenni többet és variálni a támogatással. -
#2457 Na! ugynezki megtort a jeg! most mintha fejlodne a varosom, kicsit pluszban is vagyok, de nem kiabalom el, ugyanis az oktatassal meg mindig gondjaim vannak! az iq a beka segge alatt van! hiaba kapja meg a szukseges tamogatast az osszes iskola, megsem mennek tanulni, pedig mar felajanlotta a program az egyetemet is, de meg fosulit sem mertem felhuzni! :( Van valakinek hasznalhato otlete? jo lenne par jol mukodo hightech iroda, gyar, stb. -
#2455 Jo neked!! en mar tobb varost is inditottam es megis epp, hogy nullan vagyok! :(( -
#2454 Na elkezdtem egy új várost és végre nem csődölök :) -
#2451 Én nem cseszekedtem ilyennel :)
Nyitottam egy új régiót és kész. -
BYpsilon #2449 nincs -
#2448 ja akkor a maxisland ban nincs is maxi nagy? ? -
BYpsilon #2447 varos beillesztes:
1. es legfontosabb pont, varos csak ugyan akkora meretu fold darabra lehet betenni mint amekkora a varos. pld: legynagyobb-> legnagyobbra
az enyegm a legynagyobbra epul, ehhez generalni kell egy uj regiot vagy a New York regioban van hasonlo meretu
a letoltott varosnak a download dir-ben kell lennie
kivalasztott a teruletet, majd a szamitogep ikonra klikkelve betoltod a varost
ennyi -
#2446 oda tettem de nem :( nem láccik -
#2445 downloads könyvtárba kell tenni!! -
K.András #2444 Majd megnézem mert nem biztos,de én egyik városom igy importálgattam tehát valszeg oda kell rakni ahol a mentések vannak a c:-n... -
ricky #2443 de nem tudom, mert noincs ott. Hova (melyik könyvtárba) tegyem a fájlt??? -
K.András #2442 Klikk egy üres városon játékban és ott lesz egy ikon(bal oldali) amire ha rányomsz akkor ott be tudod tölteni... -
K.András #2441 Persze nem számit hány éves a város, csak én vagyok rá kiváncsi...