13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#2535 Még nem néztem meg, mert elmentem a jányért. Most értem haza csak! -
#2534 Nem tudja valaki hogy lehet megnovelni a regio meretet? tudom, hogy a bmp-vel kell valamit csinalni, de hogy? ez erdekelne! -
#2533 Szivesen! megtalaltad? be allitottad? -
#2532 Köszönöm!!!
Megnézem!!! -
#2531 "Building variety" "Texture Quality" -
#2530 Mi a neve annak a két pontnak??? -
#2529 Akkor pedig lennie kell uj epuleteknek!! en is ugy jatszom! -
#2528 No, én mindent feltettem a legszéső (legjobb) pöttyre!!!
De mingyár megnézem. Csak fel kell mennem a másik géphez!!! -
#2527 amikor belepsz a 2-es patchelt jatekba, a grafikus opcioknal van az epuletek reszletessege es a valtozatossaga, remelem megtalalod? azt hiszem fentrol lefele a 4-5-ik lesz az! -
#2526 Ezt hol lehet beállítani?????????????? -
#2525 Erdekes, en regebben tudtam leszedni uj epuletet arrol az oldalrol, tegnap kiprobaltam es nekem is a hivatalos honlapra ment, de annyira lassu nalunk a net napkozben, hogy nem tudtam kivarni az eredmenyt! Uj epuleteket a 2-es patchben mar az elejen is lathatsz! be kell allitani, hogy mennyire legyen valtozatos az epulet megjelenites erted? Nekem nincs meg 5 ezer folott a nepessegem es mar olyan epuleteket huztak fel, amilyet regebben meg sosem lattam! -
#2524 Szia!!!
Aikerült feltenni, játszom vele, de én egy lúzer vagyok ebben a játékban. 4000 emberem van és elfogyott a pénzem! Új épületet nem láttam! Talán pont a bénaságom miatt nem!
Épületet nem tudtam leszedni, mert mindegyik szájt a hivatalos honlapra akart menni és én meg elhagytam a játék dobozát... -
#2523 Jol leult megint a topic! :( Carlos jatszol mar az uj patchel? sikerult felrakni mukodokepesen? epuleteket tudtal leszedni? -
#2522 Szerintem is az lehet amit mondasz. :( -
K.András #2521 Áthuzodd a másikon ennyi. :DDD -
K.András #2520 Akkor valami elbaszodott az átrakásnál, mert a kisebb városban 410 ezren voltak mikor lementettem és nekem azota már többen vannak...
Az ado ennyi a kezdésnél is amugy... -
#2518 Es milyenek a teruletek? low, medium, vagy high? mekkora adoval dolgozol? -
#2517 Megneztem az elso varosod, ebben csak 33000 laknak, az adokat az elso pillanattol kezdve ennyire allitottad? 9-8.9-8.8-ra? most nezem a masodik varost -
#2514 Leszedtem az egyiket, ma este otthon megnezem es holnap meselek. Koszi! holnap leszedem a nagyobb varost is ok? ha lehet akkor hagyd meg fennt holnapig jo? -
#2513 Koszi! megnezem, megprobalom leszedni! -
K.András #2512 Sorry de az elmult pár nap alatt itthon sem voltam szinte de akkor most:
http://free.x3.hu/forum3dmax5\SC4\City - SC.sc4
ez olyan 410 ezres város ez a legujabb amit csináltam ,jo közlekedés, iskola stbstb...
http://free.x3.hu/forum3dmax5\SC4\City - New Land.sc4
A másik város pedig 960 ezres kb, itt már a közlekedéssel azért vannak gondok, ahogy a sulik is telitettek meg a korházak, viszont a tanultság is jo és az átlagéletkor is majdnem 90 év. -
#2511 Hello! meg most sem raktad fel a varost? -
#2510 Mondjátok már meg,hogy hogyan lehet! -
#2509 víz se muszály -
#2508 az a crack nekem is kell!!
Honnan van??? -
#2507 nem kell elején semmi csak áram legyen meg viz.
Tűzoltóságt eléga kkor csinálni ha valahol tűz üt ki.
Nekem már van egy és igyis plusszban vagyok elég rendesen :) -
#2506 Építs sok házat, és kevesebb korházat, iskolát, rendőrséget vagy tűzoltóságot. -
#2505 Császtok!El mondaná valaki,hogy hogyan lehet felhőkarcolókat építeni?
Vagy küldjétek el e-mailban([email protected]).
Előre is thx! -
#2500 Két CD! -
#2499 hány cd-s a sim city 4? -
#2498 Hogy lehet csökkenteni a Dirty és Manifacture iparnegyedeket, hogy ne legyen drasztikus hatása???
Nem nagyon akar jönni nekem sem a HighTech ipar.
Csak hébe-hóba.
Jajj, észrevettem valamit. Aki játszott a Tiberian Sun-nal, az vágja az egyik épület nevét:
Kane Tiberium. Hehe...utalgatnak-utalgatnak...!!! -
#2497 Na ezaz! Biztos Dobozos SimCity-je van!!! :) -
#2496 És neked,hogy sikerült letölteni? -
#2494 HELLO! TUDJA 0VALAKI,HOGY HONNAN LEHET LETÖLTENI AZ 1.0.272-ESUPDATE-T? -
#2493 Hehe...nekem is kúl mostmár.
Csakhát fél év, 600 ember.
Mi kell ahhoz, hogy sok-sok ember akarjon jönni a városomba??? -
#2491 Nálam Detonator gubanc volt! -
#2489 Win 98 SE -
#2488 Szóval akkor nagy baj van nálam!!!!!
Segítsen valaki please!!!
Feltettem a SC4-et (2 CD-s Warezcenter ISO).
Ráraktam az első patchet(KTTC) (valami távolkeleti izé nyelvek: Thai, China stb). Ezzel eddig ment is régebben!
Asztán semmi változtatás (crackelés 1-es patch) ráraktam a kettes patch-et és az English Crack-et.
A játék megy is, de (!) a kurzor villog idegesítően. nemtom elmagyarázni, mintha átlátszó layer lenne a játék, ami mögött néha felvillan a desktop. Van valakinek valami ötlete erre??? -
#2487 Ezis a hivatalos honlapra megy!!! :( -
#2486 VAGOYK!