Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Az elejen ilyen < a vegen meg >
Na ezt a várost sikerült összehozznom. Ebbõl is látszik, hogy fõleg az érdekelne, hogy a commercialt, hogy tudnám növelni, mert az állandóan alacsony, és nem építik be.
Szerintem is isteni a gamma, total bejon, megerte a varakozast (miota decemberben aranylemezre kerult, allandoan az nfore oldalt neztem, hogy mikor jon mar...)
Egy kerdes: Sajat mp3-akata akarok berakni, akkor at kell neveznem, es ratenni a regiekre, vagy eleg, ha abba a konyvtarba teszem be (mint pl. GTA3-nal?)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Szóval szerintem az rci-nél akkor jó, ha a csík fölött van.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
A játék egyébként nagyon tetszik, fõleg, hogy több ilyen városrészt (vagy mit) építhetsz (gondolom ezeket majd összekötve lesz egy gigahiperszuperterrametropolisz). Nagyon hangulatos az egész, a zenék is jók, "él" a város!
Zavar, hogy elég erõmû kell neki. Az én gépemen (AMD 750MHz, 256MB RAM, ATI8500 128 M😎 eddig jól elfutkostak a mostani játékok, röhej hogy a Sim City izzasztja meg.
gamertag: kenobita
A medve nem játék.
Elkondolkoztatok már azon, hogy mi van akkor, ha mi is csak ilyen kis "sim"-ek vagyunk? Hoppá! 😮
Viszont egy elõnye volt. Megtanultam használni a természeti katasztrófákat is.
Szerintem teljesen át lett alakítva a játék szerkezete a régiekhez képest, ami kifejezetten jó dolog, mert itt újból rá kell jönni a dolgokra, és nem lesz olyan unalmas, mint a 3000 volt, hogy fél óra alatt, már egy jó kis metropoliszom volt, mert azt tudtam kezelni a 2000 révén. nah de itt aztán nem egyszerû az ember dolga, szóval azthiszem ez a játék, mindent megér. Újból fel lehet fedezni a városépítés élményeit, és sokkal nagyobb öröm így elérni valamit, mintha tök egyszerû dolga lenne az embernek.
Tudom, hogy ez szinte senkit sem érdekel, de akkor is leírtam. Gratulálok Maxis, sikerült egy jó játékot összehozni.
és 1 simemnek van "kis" kúriája(small estate) 😊
es hogy fejlodok?
Julius ota nem volt ujratelepitve es minden fent van SP1 tol kezdve a directx9 ig es meg nem volt olyan hogy befagyon egyszersse.
Kivancsi vagyok ha lesz valami erorr..
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
miertt te hogy fejlodsz?
-hoztok profitot
-vejlodtok?
nekem volt egy csomo resident zonam(high), demeg mindig a csik folott volt, magyarul lellett meg, epitettem meg, de meg mindig kellett. de miert nem fejlodik az elozo? van viz, ara, iskola, reondoseg, tuzoltoag, park. igaz csak 2 fajta iskola de akkorsem ilyen kerteshazaknak kene lenniuk. a resident zonaba pl semmi sem fejlodik, meg csak nem is epul oa semmi. az adot indulaskor ti mennyire teszitek? segitseket mar nem nyomortanyat epiteni😊 egyszeruen nem fejlodik pedig mindene van
670$ kiadás
170$ bevétel
😊
MONDOM MEGOLOM BILL GATES CSALADJAT
Eddig a legnagyobb üzletem vmi Record Company volt. Rögtön rájuk eresztek vmi disastert.