13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#3094 TopGun megfogalmazta az általános elvet, ha lehet soha ne végy fel kölcsönt. Én annyit finomítanék, hogy fel lehet venni a kölcsönt, viszont a törlesztőrészlet elszámolása után még maradjon azért mindenre és persze(gondolom valamilyen fejlesztés miatt van rá szüks.) az új létesítmény üzemi költségét is számold bele a terhekbe. -
#3093 Nem, ezt nem ismerem. Én váltani szoktam nagyobb létesítményre mert csak akkor jutok el a disease research labor-hoz, ehhez meg kell 3 nagy. Én is voltam ilyen pácban, de mivel alvárosi rendszerben szerkesztek a városközpontba letúrtam egy kicsi rendelőt és a lakószegmensek központ felé eső népessége átterhelődött, de aztán igazi megoldás csak a nagy kórház volt, amivel fel tudtam számolni a kicsi rendelőket. -
#3092 nekem van az a z iLIVE edtor nah abban állítottam be a klinikát 3000-re ... -
#3091 Nem a 25k-s korhaz, hanem a sima rendelo ami a lot szerint 5k lakost szolgalna ki, de nekem egyetlen ember nem jon, pedig azert csereltem le, mert az eredeti rendelo tomve volt! es sztrajkoltak a dokik! ebbe meg nem jon senki! :(( -
#3090 Ha a 25000 kórházra gondolsz akkor azt még nem használtam, beplugtam a lotot de még nem volt rá szükség mert a kisebb kórház még lekezeli a népet.
Meg kell mondjam, hogy a medium density az én város-szerkesztésem mellett már szétszívatja a közlekedést busszal, metróval és autópályával együtt, úgyhogy high densityre nem is nagyon lépek át mert az utak már képtelenek levezetni a forgalmat, ráadásul belterületi légszennyezésként nagyon erős a járművek által okozott füstölés azzal együtt hogy az ordinance-ban támogatom a tömegközlekedést és forszírozom a járműemisszió mérését. -
#3089 Csurig nyomigálom épületekkel a városomat, de így sem tudok akkora energiaigényt elérni ami lehetővé tenné az atomerőművet:((( A naperőmű szvsz. mocsok drágán üzemel, a legjobb költség/hozam arányú szén meg szétszennyezi a területeket. Nem tudtok-e egy olyan lotot ajánlani ami tisztább egy kicsit és az ára versenyképesebb mint mondjuk az olajerőműé? -
#3088 Aham! ertem, megnezem mit tudok segiteni, tegnap neztem es kb 25 bejegyzes utan abba hagytam a registry keresgelest! :( -
#3087 én építek mindent csak jó valamire :P -
#3086 Aham, valahogy igy! neked a bovitett orvosi rendelo lot fent van? mukodik? -
#3085 Nálam 3 van ami üzemszerüen és jól müx. a levegőtisztító (ami szvsz. cheatnek megfelelő), a közepes vízpumpa és az uszoda. Az uszoda nálam betölti a sportpark funkciót annál is inkább mert a focipályából van deriválva, nagyjából azonos a hatás csak változatosabb így a kinézet.
Nem kifejezetten a majorhouse volt a kérdés hanem a townhall és a courthouse. Mindkettőre hatékonyabb igazgatási eredményességet igér, de még csak a hírekben sem jelentek meg új és használhatóbb infók.
Nálad is úgy van, hogy az orvosok előbb nyöszögnek a pénz miatt csak aztán sztrájk, a tanárok meg előbb sztrájk aztán meg szólnak, hogy bajuk van a pénzzel? -
#3084 szal nekem fenn van a SC4 a winyómon de nem installáltam fel újra mióta új XP-m van ezért nincs benne az XP registryben a cucc ennyi -
#3083 Nalam a Major house utan elkezdett noni a reputaciom, a lot-ok nem mukodnek nalam amiket kiprobaltam ,az iskola, meg a bovitett rendelo, az uszodaval kombinalt park meg csak mint latvanyossag, szinfolt erdekes! -
#3082 Hi!
Tapasztalat:
Mindehol-mindenki mondja, hogy az SC4 egészségügyi rendszere egyszintü. Lehet, hogy bug de nálam a kórház méretű egység nem váltja ki a rendelők terhelését, hanem mind a kettő eszméletlen terheléssel és költséggel üzemel párhuzamosan mintha a kórház más szintet képviselne. Csak úgy müxik rendesen ha egy adott R területen egyszerre csak az egyik tipus ad fedést, tehát vagy csak rendelő vagy csak kórház.
Különlegesen érdekes városkép adódik ki a zónák density-ének variálásával.
Kezdem megutálni a $$$ népeket: zónázok egy kis R-t merthogy a $$ (egyébként a legnormálisabb osztály!) népség igényt tartana rá, erre a $$$ pasasok odarittyentenek egy bazi nagy házat, beköltöznek és utánna meg beszólnak hogy mennyire nem szeretnek itt élni(a 3. dollárjuk kiszürkül a házukkal együtt):(((.
Kérdések:
1.A golfklub érdemes dolog-e? Mert úgy nézem bazi nagy helyet foglal és a fogadtatása elég vegyes.
2.A városháza és a bíróság fontos-e? TopGun mondta, hogy a major repuját felviszi, de ilyet nem tapasztaltam.
3.Használjátok-e a rajongók lotjait? Némelyik nagyon cheat-szerü akkora könnyítést ad, nagyon olcsón! -
#3081 Egyedul csak az nem? nekem nem mukodik a bovitett klinika! nem jon egyetlen beteg sem! ez megy neked? -
#3079 Melyik mukodik neked? es melyiket probaltad ki? -
#3077 Lehetoleg SOHA! ne vegyel fel kolcsont! nagyon gaz vissza adni! :(( -
#3076 Hi! nem tudom mi lehet a baj nalad? ha mukodik a SimCity akkor az editornak is mukodnie kell! en nem csinaltam semmi hokuszpokuszt megis megy! melyik verzio van meg neked az editorbol? mert van egy rovidebb es van egy hoszabb is! -
#3074 megjött csak kiányozanak a kulcsok... és még mindig Unable to read registry-t ad a setupja a loteditornak! szal akkor a kulcsokat az értékekkel együtt pl.z gondolom a path-ot akarja a setup szal az után kutass , köszi! -
#3073 Elkuldtem! nezd meg! -
#3072 hát pl HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Maxis <--- ezt ha van ilyen... -
#3071 persze -
#3070 HAHOO!! itt vagy meg?? csinalom amit kertel! de egyenkent importaljam ki? az nagyon sok! nem? -
#3069 Egyenkent importaljam ki az osszes kulcsot?? -
#3068 Es mit csinaljak? inditsam a registryt es irjam be simcity4? hogy szedjem le oket? -
#3067 majd átírom csak a szerkezete kell -
#3066 nembaj az is jo lesz... -
#3065 Az gaz! mert en 98 alatt hasznalom a gamet! :(( -
#3064 XP pro de bármilyen XP jó -
#3063 Vazz! tenyleg leszedte! milyen oprendszer alol kellene a regkulcs? -
#3062 emilem mert a másik má nem él (DPG suxx) -
#3061 valaki plz akinek fenn van a sc4 rendesen az csináljon egy olyan szivességet hogy azokat a registry kulcsokat amik tartalmazzák a SimCity szót azokat exportálja má ki és küldje el nekem ha egy mód van rá köszi! -
#3060 nekem a setupnál azt mondja hogy misssing registry entry -
#3059 ebben az a furcsa hogy az oldal php-s és azt írja ki ami fennt van :)
http://sod.srv.hu/dl/sc4/lot/SimMaster's%20Mansion%20_6c1a2914.zip
így hivatkozz rá és leszedi -
#3058 Vazz! 29 oldal LOT a Simtropolison! valaki probalt mar kesziteni a lot editorral valamit? nekem sehogy sem mukodik! :( -
#3057 Probalta mar valaki a lot-okbol a bovitett klinikat? nekem 4 ev utan se jott egyetlen paciens sem! :( -
#3056 Koszia! most leszedtem mindet! Ennek a kivetelevel, mert erre 404 errort irt ki: SimMaster's Mansion _6c1a2914.zip -
#3055 Mayan ha lessz időd le tudál nekem fordittani egy progi hlp filejét?
Ha nincs progid amivel hlp filet lehet áttirni akkor jólessz html ben is. -
#3053 igen elküldi -
#3052 2cd gondolkozzá -
#3051 Még ftp-be se tudja senki felnyomni?