13557
  • Sipocz
    TopGun megfogalmazta az általános elvet, ha lehet soha ne végy fel kölcsönt. Én annyit finomítanék, hogy fel lehet venni a kölcsönt, viszont a törlesztőrészlet elszámolása után még maradjon azért mindenre és persze(gondolom valamilyen fejlesztés miatt van rá szüks.) az új létesítmény üzemi költségét is számold bele a terhekbe.
  • Sipocz
    Nem, ezt nem ismerem. Én váltani szoktam nagyobb létesítményre mert csak akkor jutok el a disease research labor-hoz, ehhez meg kell 3 nagy. Én is voltam ilyen pácban, de mivel alvárosi rendszerben szerkesztek a városközpontba letúrtam egy kicsi rendelőt és a lakószegmensek központ felé eső népessége átterhelődött, de aztán igazi megoldás csak a nagy kórház volt, amivel fel tudtam számolni a kicsi rendelőket.
  • [HUN]PAStheLoD
    nekem van az a z iLIVE edtor nah abban állítottam be a klinikát 3000-re ...
  • TopGun
    Nem a 25k-s korhaz, hanem a sima rendelo ami a lot szerint 5k lakost szolgalna ki, de nekem egyetlen ember nem jon, pedig azert csereltem le, mert az eredeti rendelo tomve volt! es sztrajkoltak a dokik! ebbe meg nem jon senki! :((
  • Sipocz
    Ha a 25000 kórházra gondolsz akkor azt még nem használtam, beplugtam a lotot de még nem volt rá szükség mert a kisebb kórház még lekezeli a népet.
    Meg kell mondjam, hogy a medium density az én város-szerkesztésem mellett már szétszívatja a közlekedést busszal, metróval és autópályával együtt, úgyhogy high densityre nem is nagyon lépek át mert az utak már képtelenek levezetni a forgalmat, ráadásul belterületi légszennyezésként nagyon erős a járművek által okozott füstölés azzal együtt hogy az ordinance-ban támogatom a tömegközlekedést és forszírozom a járműemisszió mérését.
  • Sipocz
    Csurig nyomigálom épületekkel a városomat, de így sem tudok akkora energiaigényt elérni ami lehetővé tenné az atomerőművet:((( A naperőmű szvsz. mocsok drágán üzemel, a legjobb költség/hozam arányú szén meg szétszennyezi a területeket. Nem tudtok-e egy olyan lotot ajánlani ami tisztább egy kicsit és az ára versenyképesebb mint mondjuk az olajerőműé?
  • TopGun
    Aham! ertem, megnezem mit tudok segiteni, tegnap neztem es kb 25 bejegyzes utan abba hagytam a registry keresgelest! :(
  • [HUN]PAStheLoD
    én építek mindent csak jó valamire :P
  • TopGun
    Aham, valahogy igy! neked a bovitett orvosi rendelo lot fent van? mukodik?
  • Sipocz
    Nálam 3 van ami üzemszerüen és jól müx. a levegőtisztító (ami szvsz. cheatnek megfelelő), a közepes vízpumpa és az uszoda. Az uszoda nálam betölti a sportpark funkciót annál is inkább mert a focipályából van deriválva, nagyjából azonos a hatás csak változatosabb így a kinézet.
    Nem kifejezetten a majorhouse volt a kérdés hanem a townhall és a courthouse. Mindkettőre hatékonyabb igazgatási eredményességet igér, de még csak a hírekben sem jelentek meg új és használhatóbb infók.
    Nálad is úgy van, hogy az orvosok előbb nyöszögnek a pénz miatt csak aztán sztrájk, a tanárok meg előbb sztrájk aztán meg szólnak, hogy bajuk van a pénzzel?
  • [HUN]PAStheLoD
    szal nekem fenn van a SC4 a winyómon de nem installáltam fel újra mióta új XP-m van ezért nincs benne az XP registryben a cucc ennyi
  • TopGun
    Nalam a Major house utan elkezdett noni a reputaciom, a lot-ok nem mukodnek nalam amiket kiprobaltam ,az iskola, meg a bovitett rendelo, az uszodaval kombinalt park meg csak mint latvanyossag, szinfolt erdekes!
  • Sipocz
    Hi!
    Tapasztalat:
    Mindehol-mindenki mondja, hogy az SC4 egészségügyi rendszere egyszintü. Lehet, hogy bug de nálam a kórház méretű egység nem váltja ki a rendelők terhelését, hanem mind a kettő eszméletlen terheléssel és költséggel üzemel párhuzamosan mintha a kórház más szintet képviselne. Csak úgy müxik rendesen ha egy adott R területen egyszerre csak az egyik tipus ad fedést, tehát vagy csak rendelő vagy csak kórház.
    Különlegesen érdekes városkép adódik ki a zónák density-ének variálásával.
    Kezdem megutálni a $$$ népeket: zónázok egy kis R-t merthogy a $$ (egyébként a legnormálisabb osztály!) népség igényt tartana rá, erre a $$$ pasasok odarittyentenek egy bazi nagy házat, beköltöznek és utánna meg beszólnak hogy mennyire nem szeretnek itt élni(a 3. dollárjuk kiszürkül a házukkal együtt):(((.
    Kérdések:
    1.A golfklub érdemes dolog-e? Mert úgy nézem bazi nagy helyet foglal és a fogadtatása elég vegyes.
    2.A városháza és a bíróság fontos-e? TopGun mondta, hogy a major repuját felviszi, de ilyet nem tapasztaltam.
    3.Használjátok-e a rajongók lotjait? Némelyik nagyon cheat-szerü akkora könnyítést ad, nagyon olcsón!
  • TopGun
    Egyedul csak az nem? nekem nem mukodik a bovitett klinika! nem jon egyetlen beteg sem! ez megy neked?
  • TopGun
    Melyik mukodik neked? es melyiket probaltad ki?
  • TopGun
    Lehetoleg SOHA! ne vegyel fel kolcsont! nagyon gaz vissza adni! :((
  • TopGun
    Hi! nem tudom mi lehet a baj nalad? ha mukodik a SimCity akkor az editornak is mukodnie kell! en nem csinaltam semmi hokuszpokuszt megis megy! melyik verzio van meg neked az editorbol? mert van egy rovidebb es van egy hoszabb is!
  • [HUN]PAStheLoD
    megjött csak kiányozanak a kulcsok... és még mindig Unable to read registry-t ad a setupja a loteditornak! szal akkor a kulcsokat az értékekkel együtt pl.z gondolom a path-ot akarja a setup szal az után kutass , köszi!
  • TopGun
    Elkuldtem! nezd meg!
  • [HUN]PAStheLoD
    hát pl HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Maxis <--- ezt ha van ilyen...
  • [HUN]PAStheLoD
    persze
  • TopGun
    HAHOO!! itt vagy meg?? csinalom amit kertel! de egyenkent importaljam ki? az nagyon sok! nem?
  • TopGun
    Egyenkent importaljam ki az osszes kulcsot??
  • TopGun
    Es mit csinaljak? inditsam a registryt es irjam be simcity4? hogy szedjem le oket?
  • [HUN]PAStheLoD
    majd átírom csak a szerkezete kell
  • [HUN]PAStheLoD
    nembaj az is jo lesz...
  • TopGun
    Az gaz! mert en 98 alatt hasznalom a gamet! :((
  • [HUN]PAStheLoD
    XP pro de bármilyen XP jó
  • TopGun
    Vazz! tenyleg leszedte! milyen oprendszer alol kellene a regkulcs?
  • [HUN]PAStheLoD
    emilem mert a másik má nem él (DPG suxx)
  • [HUN]PAStheLoD
    valaki plz akinek fenn van a sc4 rendesen az csináljon egy olyan szivességet hogy azokat a registry kulcsokat amik tartalmazzák a SimCity szót azokat exportálja má ki és küldje el nekem ha egy mód van rá köszi!
  • [HUN]PAStheLoD
    nekem a setupnál azt mondja hogy misssing registry entry
  • [HUN]PAStheLoD
    ebben az a furcsa hogy az oldal php-s és azt írja ki ami fennt van :)
    http://sod.srv.hu/dl/sc4/lot/SimMaster's%20Mansion%20_6c1a2914.zip
    így hivatkozz rá és leszedi
  • TopGun
    Vazz! 29 oldal LOT a Simtropolison! valaki probalt mar kesziteni a lot editorral valamit? nekem sehogy sem mukodik! :(
  • TopGun
    Probalta mar valaki a lot-okbol a bovitett klinikat? nekem 4 ev utan se jott egyetlen paciens sem! :(
  • TopGun
    Koszia! most leszedtem mindet! Ennek a kivetelevel, mert erre 404 errort irt ki: SimMaster's Mansion _6c1a2914.zip
  • Venom
    Mayan ha lessz időd le tudál nekem fordittani egy progi hlp filejét?
    Ha nincs progid amivel hlp filet lehet áttirni akkor jólessz html ben is.
  • [HUN]PAStheLoD
    igen elküldi
  • [HUN]PAStheLoD
    2cd gondolkozzá
  • Hmuda
    Még ftp-be se tudja senki felnyomni?