Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Egyébként láttam hozzá pénz csalást, de remélem senki se akarja majd használni. 😊
[HUN]PAStheLoD
ki nyert ?? ka nem az angolok rombold le 😛PP

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

I.C.ram
Neked ilyenekre van havi x ezer dolcsid? 😄

Én a nagy egyetemet kapok meg, ami jól is jönne, csak hát 1200 havont a költség! 😊
I.C.ram
Nekem volt olyan a rakéta kisérlet szar lett, és rázuhant a városomra egy rakéta! 😄 A Fél várost újra kellett építeni. 😊
[HUN]PAStheLoD
és a zónák elhelyezése ? a lakosságiból milyennel kezdjem ?

[HUN]PAStheLoD
a többit meg csak bevetették és van 1 ház 😞

[HUN]PAStheLoD
jah 😊)
de nekem van 1 rakás nagy low industry m és csak 1 farmon termelnek

[HUN]PAStheLoD
meg még 1! megéri a víztisztító?

[HUN]PAStheLoD
mi az a water wings ??,

[HUN]PAStheLoD
nekem megy a vasút csak kellenek megállók ráadásul 2 féle megálló 2*es költség 😞

I.C.ram
Szerintem csak két régió között lehet.
I.C.ram
Ha már nincs más választásom, akkor el, és jó messze lerakom a városttól.
I.C.ram
Megmutatja, hogy hol akarják az emberek, hogy építs adott zónákat.
[HUN]PAStheLoD
ti elfogadjátok a Toxic Dumpot meg iyleneket ?

I.C.ram
Nekem volt olyan, amikor !1500$! volt a bevétel havonta, csak ugye, iskolák, gimik, rendõrségek leépítése, elvitt ebbol mindent. 😞
[HUN]PAStheLoD
a desirabilyity mire jó ?

[HUN]PAStheLoD
jah 45K .. nekem egsz jól megy... de mindíg éppen 100$ / hó a bevétel és egy kis szerencsével sem megy 400$/hó fölé

I.C.ram
Lakosság volt 45000, ja.
I.C.ram
Ja és azt sem értem, hogy miért nem épûlnek a gyárak! Odaépítettem, ahol nagy volt a Desiribity, és a Demand is magas volt, továbbá munkaeõ is lett volna, mert volt egy kis munkanélküliség is, de valamiért mégsem épûlnek! 😞(
[HUN]PAStheLoD
? a lakosság ?

I.C.ram
4 Erõmû kell a város ellátásához! :/ Csak az energia 1600 dolcsi! 13000 a profit és kb. 13500 a költség! 😞
I.C.ram
Hehe nekem is pont ez!!! 45000-es város, és a csõd szélén vagyok! :/ Kurva nehéz, sokkal nehezebb, mint a többi Sim City.

Agriculture-t fejlesztettem, és már van Agrároiacom, Vidéki "vidámpark"om és Country Club+Golf pályám! 😄
Tumor
Bakker hogy a fenébe lehet az adón kívül profitot csinálni ??? Elegem van, mindent csinálok rendben, minden visszavéve és lassan fejlesztek mindent. De fejlesztéshez pénz kell, az csak adóból jön, amihez meg sok ember kell, de sok ember csak akkor jön, ha fejlesztem tovább a dolgokat. Így végül ez egy ördögi kör, aminek a vége az, hogy habár nõ a bevétel, de kiadás viszont egyre nagyobb.... 😞(((( grrr.
Sephi
Jah nekem deviance van es semmi pathcet nem raktam ra (lasd fix) es nekem remekul megy.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

[HUN]PAStheLoD
hehe én tdk dwievre írtam és simán megy setup... crack... (a crack legyen "simcity 4.exe" és a másik 8 megást (az eredeti exet) tedd a kukába!) aztán 3szorra elindult 😊 ea games challanges everything .. stb. És széen megy a game !

Köszi a segítséget. Úgy néz ki, hogy megy.

CSOCSO
hát ez kész ez apc esküszöm direktbe szar... szopat...végre megvan sims...mondjuk annyira nem tetszik, és alig is értek hozzá..de erre hirtelen kilép a geci a gamezbol..és baszik szolni hogy te fáj a hajam vagy valami..semmi
én se tudok rájönni a water wingsre, vki avasson be pls 😊

nekem is ez volt
a cracknak hibás a neve a cdn, és át kell nevezni a program files/maxis stb. /apps könyvtárban lévõ .exe nevére és megy jól

szerintem bénáztok
elolvastam a forumot, csomoan beirtátok hogy "hu, de nagyon nehéz stb."
én most délelott kezdtem el, és 4 óra alatt már 20ezres városom van, bevételem 6500 kiadásom 4500, fasza vasuthálozat megy körbe, mindenhol vizvezeték, nagykórház, sima + középiskola, két rendõrség + börtön stb.

pedig paráztam hogy nehéz lesz :o

Frank99
ja
hol lehetne elérni a full addont?
hátja az alcohol, gamejack, daemon tools segít a gondon :-)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Itt: #296

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

I.C.ram
de hol van ez a 2mb-s addon?
Roger!

A 350-es beírásra nincs véletlenül valami ötleted? Nyomhatnám a progit estig, erre nem akar elindulni.
Segítsetek!!!!
Elõre is köszi!

De a "2 megast" legalabb lehet telepiteni,igaz csak 'AirForceBase' van....

Ja. Valami nagy kavarodas van itt;-)

Frank99
Hát, nem tudom ki hogy van vele, de az isonews-on azatat írgyák, hogy xx/28 az addon.
ez nem 2MB-ot szokott jelenteni...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Nem. A Gimpsrus fele SimCity 4 cd.2 meg az addon alitolag ugyanaz!? De nem biztos nforce-on olvastam!!!

CSOCSO
nah legalább a simset megszereztem
És miért csinálja indításnál egy fekete, két fehér csíkot? Utána két hibaüzenet. Ezzel mit lehet kezdeni?

Irtam hogy a forumon olvastam....ok ossze hasonlitottak a ket Cd-t (a SC4CD2+ a bonus cd) es ugyan az! ??? en mar nem ertem ezt;-(

Patch csak a cd.2 javitja! kulonben a patch nelkul is jo

CSOCSO
mit frissitsek? nem a gamez nem indul hanem a telepítés-.... és agemzt nem szedem le ujra...
feltettem erre az ftp-re: #296

magus
patch?

szerencsere nekem megy. esetleg frissits mindenbol drivert...

I.C.ram
Javaslom elöbb a Daemon Tools-t, mert akkor megkímélad magad a CD-vásárlástól. 😊
I.C.ram
Akkor letöltöd újra.
CSOCSO
Platinum ra írtam de MINDEGY HISZEN BINnél is ezt csinálja a daemon.. meg se mozdul a gamez ott sem..de az alkalmazások között ott van..és semmi
Nekem is ezt produkálja. Sikerült azóta elindítanod rendesen? Nekem sincs ötletem mi az okosság. Ha valakinek van infója legyen olyan rendes és vésse ide.
THX

bebaszov [ZSIR]
köszi szépen, megpróbálom. perpillanat csak tdk van itthon, holnap beruházok párra az általad említettekbõl

korpa ellen zsírmalac