Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mert kijött egy javítás a 2-es cd-hez.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
miért van az hogy elinditom, es amikor rakattintok hogy mayor tutorial, akkor kilép?
help plss
2. 3. Nekifutásra már menni fog minden (ide bejátszik az is hogy az elõzõ részeket nem láttam)
Nagyon részletes maga a játék és a grafika is. Nekem 2000+ XP és Gef2MX mellett nagyobb városnál már keményen beszaggat
Szóval engem is érdekelne, írhatna valaki egy kis értékelést, meg linkelhetne pár képet is.
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
A havi fizetésekre kell odafigyelni az épület lerakása elõtt, nem kell rögtön iskolákat meg minden szart lerakni mert sok manit esznek meg csak a baj van velük.
Nade ott akadtam el hogy a nép felháborodott az 1 szem klinikám elõtt hogy nincs elég fizetés vagy valami ilyesmi. A fizetést felnyomtam maxra, megépítettem nekik a legnagyobb korházat de még így is semmi 😞
A strike-oló emberkéket nem hesegetik el a rendõrök hanem tovább mennek. Akkó most mit kell?
Vmi mûködõ linket tud vki???
s/n:NCM4-RHYX-6QMX-DX4M
Udv!;-)
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
maxra nyomom az adókat, legalizálok amit tudok max 300 jön havonta. viszont a tanároknak már havi 1000-es fizetés alatt már sír a szájuk 😞
Tud valaki vlmi jó tippet hogyan lehetne feltupírozni a bevételt?
kb. 2 óra múlva cipelem haza...asszem ezen a hétvégén sem fogok sokat hógolyózni! 😊))
Tök más, mint az eddigiek, a gazdaságrõl lekerült a hangsúly, inkább a poénkodáson van. Rengeteg épület van, de fejlõdés nem sok, tehát már az elején tudsz építeni majdnem mindent. Lehet kreálni saját országot, és annak városait te építed meg. Nappalok/Esték váltják egymást, de belehet állítani, hogy ne tegyék. 😊 Az út rendszer kicsit hülye, de nem rossz. (Két fajta út van: kis utca és fõút) Szerintem kicsit kicsi a terület a városoknak. 😞
Összeségében, én jobban örütem volna, ha inkább az SC 3000-et javították volna fel.
Majd peitek nekik nagy hazat es bazi nagy udvart oszt az leszs a legazdagabb csalad a varosban 😊_)
Asztan ha valamelyik gazdagabb lesz raawerestek egy hurrikant😊))
legalábbis itt írták régebben!
Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ottvan...
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
addig marad az extra
FXP= az az, hogy egyik szerverrõl egy másikra áttöltheted az anyagot, a két szerver sebességet kihasználva, így nem kell modemmel feltölteni 😊.