Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Nem kell a tutoriált megcsinalni. 😊
I.C.ram
Erre válaszóljatok pls, mert nagyon fontos lenne.
Csacsi
Nem tudom, mert én ahonnan leszedtem, ott fent volt a patch. Elõször anélkül próbáltam telepíteni, nem ment, most azzal próbáltam, és úgy sem megy.Szóval nálam más a probléma.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

I.C.ram
Ja és nekem patch nélkül is megy simán.
I.C.ram
...GF2MX... ez az oka, CPU nekem is ilyen van, csak GF4 Ti4200-vel, és minden maxon tök jól megy.
magus
igen?

hol?

Sephi
jah megvan

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

magus
csacsi ne kinozza😊

Sephi
Es hol a patch?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

magus
nem😞 kellet volna? vilagosits fel pliiiz hogy hogy kell.

Csacsi
Felpatchelted a kettes cd-t installálás elõtt?

Mert kijött egy javítás a 2-es cd-hez.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

magus
óbazmeg.

miért van az hogy elinditom, es amikor rakattintok hogy mayor tutorial, akkor kilép?

help plss

magus
vannak csak el vannak dugva.

amugy mi a cdkey?

Lazarus
Hogy milyen a játék? Jó! 😊
2. 3. Nekifutásra már menni fog minden (ide bejátszik az is hogy az elõzõ részeket nem láttam)
Nagyon részletes maga a játék és a grafika is. Nekem 2000+ XP és Gef2MX mellett nagyobb városnál már keményen beszaggat
I.C.ram
Engem az érdekelne, hogy hogyan lehet visszaállítani, az összes régiót az alapra, mert néhol keményen elbasztam a dolgokat, és tök csúnya lett a terep. 😞
Csacsi
Nekem már lent van, de rohadt meló van még egy jó darabig, így csak este tudom kipróbálni... 😞((

Szóval engem is érdekelne, írhatna valaki egy kis értékelést, meg linkelhetne pár képet is.

Falabu
NAhh millen a játék? Én most szedem!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Lazarus
Még ingyenes rendelést is csináltam hogy mindenki boldog legyen, de nem reagálnak rá
Lazarus
Ez egyszerû mint a zsákba szarás:
A havi fizetésekre kell odafigyelni az épület lerakása elõtt, nem kell rögtön iskolákat meg minden szart lerakni mert sok manit esznek meg csak a baj van velük.
Nade ott akadtam el hogy a nép felháborodott az 1 szem klinikám elõtt hogy nincs elég fizetés vagy valami ilyesmi. A fizetést felnyomtam maxra, megépítettem nekik a legnagyobb korházat de még így is semmi 😞
A strike-oló emberkéket nem hesegetik el a rendõrök hanem tovább mennek. Akkó most mit kell?
Iori
hlc.warez.hu
innen is lelehet letölteni.

I love this game!

I.C.ram
Látom tanulsz, magy politikusaink cselekdeteibõl. 😄
az nem mûködik!
Csacsi
Lásd a 44-es hozzászólást...

Sziasztok!
Vmi mûködõ linket tud vki???
Csacsi
aiguo: Köszi szépen, rendes vagy.

cenobite
Hahh...kijött? Már szedem is! 😊

gamertag: kenobita

Sim city 4

s/n:NCM4-RHYX-6QMX-DX4M

Udv!;-)

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Csacsi
Nem hiszem el, hogy senki nem tud segíteni, majdnem mindenki aki játszik már a játékkal, annak van serialja, csak egy copy-paste lenne az egész, olyan nagy kérés ez?

Lazarus
Nekem mindíg elúszik az összes pénzem 😊
maxra nyomom az adókat, legalizálok amit tudok max 300 jön havonta. viszont a tanároknak már havi 1000-es fizetés alatt már sír a szájuk 😞

Tud valaki vlmi jó tippet hogyan lehetne feltupírozni a bevételt?
Csacsi
Sziasztok, Tudna valaki mondani egy serialt, nagyon megköszönném, jöhet akár mailbe is.

megvan

Már tõtöm! 😊
kb. 2 óra múlva cipelem haza...asszem ezen a hétvégén sem fogok sokat hógolyózni! 😊))
Mi a telepitési kód?

I.C.ram
Na kipróbáltam!

Tök más, mint az eddigiek, a gazdaságrõl lekerült a hangsúly, inkább a poénkodáson van. Rengeteg épület van, de fejlõdés nem sok, tehát már az elején tudsz építeni majdnem mindent. Lehet kreálni saját országot, és annak városait te építed meg. Nappalok/Esték váltják egymást, de belehet állítani, hogy ne tegyék. 😊 Az út rendszer kicsit hülye, de nem rossz. (Két fajta út van: kis utca és fõút) Szerintem kicsit kicsi a terület a városoknak. 😞

Összeségében, én jobban örütem volna, ha inkább az SC 3000-et javították volna fel.
Sephi
Hat az tuti hogy nem lesz unalmas jatek. Elore latom mar a leirast rola. Es be lehet vinni a The Sims -bol a sajat csaladotad😊)))

Majd peitek nekik nagy hazat es bazi nagy udvart oszt az leszs a legazdagabb csalad a varosban 😊_)

Asztan ha valamelyik gazdagabb lesz raawerestek egy hurrikant😊))

Én úgy tudom már aranylemez lett!
legalábbis itt írták régebben!

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ottvan...

Ams
azthiszed én nem? butuska! menj aludni :o)

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

I.C.ram
Még fél óra, és lejön.
I.C.ram
Én azon kevesek közé tartozom, akik rendelkeznek ilyennel. 😊
Dynamic
Most akkor hogy is van ez?A régebbi béta verzió 115x15 Mb, az újabb meg csak 75x15 Mb?Miért?
Ams
olyan nincs sok ingyé...

magus
najah most lettem kioktatva. na hajtok egy privat ftp-re😊 bulee lesz ha kapok egyet.

addig marad az extra

Ams
csurog lefele...

Iori
djcom:nem lehetne a extrára fölteni?

I love this game!

Sephi
Hah most toltom de majd csak holnap probalhatom ki de aszt halotam nagyon utos 😊

magus
de meg csak nem is tolt. na mindegy azert koszi. flashgettel meg csak 1 szalon mi? mennyi ido mig lejon😞

nem404 csak too many user...flashgettel probáld..egyszer csak bejutsz...
I.C.ram
Rossszul tudod bizony. 😊

FXP= az az, hogy egyik szerverrõl egy másikra áttöltheted az anyagot, a két szerver sebességet kihasználva, így nem kell modemmel feltölteni 😊.
magus
asszondja 404

van már rip belõle?