Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
nálam semmilyen program nem tudja beolvasni...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

100 000 lakos, felhõkarcoló hegyek, 3000 dolcsi bevétel havont, majdnem az összes ajándékot megkaptam már, de még mindig van rengeteg szabadterület. 😄

de lehet hogy azért mert már meguntam 😄
mingyá jönnek hogy "CSALÓ!"

http://simcity.ea.com/tipstricks/tipsntricks.php
44ezer lakosnal stagnalt, egyszeruen semmi nem tortent, nem nott tovabb a lakossag, es a bevetel, viszont a kiadasok lassan elertek a bevetel szintjet (a katonai bazis lelepett) es kb. fel ora max. speed varakozas utan se javult semmit, elkezdtek elmenni az emberek, de nem tom miert
minden mutato jo volt, alig volt viz es legszenny., nem volt munkanelkuliseg, jo volt a kozlekedes, stb.
😞
Majdnem 2000-es jövedelem, és több suli+gimi+egyetem+kórházak+rendõrség+tûzoltóság+parkok, stb.
És minden 22-ben!!!!!! Na ezt szártnyalja valaki túl. 😊
Sorry a nagy képért, de nem tudtam lekicsinyíteni. 😞
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
park, busz, .. ilyesmiket?
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
A busz nekem rendesen megy (elég ha az egyik oldalról van út, amerre a nyíl mutat), és csak akkor parázik, ha kicsi a kihasználtság, de forgalom az mindig van.
ja, meg az egész hosszán végigraktam metrovonalat is, de furán mukodik, rácsszerkezet nem tetszik neki valamiért, szerintem
a csomopontnál 250%os kihasználtság, a lakonegyedekben (ahonnan indulnak) meg 5%
vannak dolgok földön és égen...
ja, és a körvasutam is csak 5-10%os kihasználtságu, sztm elcseszték a tömegközlekedést
van hogy körbeépítem uttal és nem megy, máskor meg elég mellérakni (kétoldalra) egy egy utat
fene se érti
ja, építettem közben convention centert (32e, nem éri meg, vállalkozoknak kellett), kikötöt, repteret, tévéállomást, stadiont, közepét ledozeroltam és parkosítottam ugyhogy sikerült negativba átlendülnöm 😄DD
nagy az isten állatkertje 😊
baze`
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
amúgy én ma végigolvastam az egész fórumot, az összes hozzászólást, de mire a végére értem már az eleje nem maradt meg. Der majd holnap megpróbálom. Mégegyszer kösz
Annyit még hozzátennék, hogy a legelején érdemes a legolcsóbb fenntartásû, ám az egyik legerõsebb erõmûvel, a Coal Power Planttal kezdeni. Továbbá nem érdmes az elején még semmi víz létesítményt építeni, mert az elején csak kis fejletlen házak lesznek, amiknek nem "kell" a víz, max akkor építs, ha már a profitod nagy, és fejlõdni is akarsz.
És még az lenne ankérdésem, hogy miért van az, hogy commercial (vagy vmi ilyesmi) (a középsö, kék) zónában semmi nem épül nekem. Minden más tele épül, de ezekben semmi nincs. Próbáltam azt is amit itt olvastam, hogy körbeépítem lakóövezettel, de akkor sem jó. Szerintem ezért nincs pénzem sem. Nem? Írjátok már meg légyszi miért nem fejlkõdik, és, hogy mit csinálok rosszul???
Köszi
Ricky
Akinek jövedelmezõ városa van az írna nekem egy mailt 1-2 tippel hogyan kezdjem el mert én mindig csödbe megyek. Kérek minden ilyen embert írjon pls. Thx
e-mail:[email protected]
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
:-)
NCM4-RHYX-6QMX-DX4M
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Megdobna valaki egy SC4 seriallal?
Megköszönném!!!!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
😊