Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Cserléd le nagyobb kórházakra! Nálam már csak nagy kórházak vannak!
Hu magánsuliból is van vagy 3 nekem. Viszont a kurva korházi dolgozók folyamatosan sztájkolnak. Most meg beálltak mellé a tanárok is. Pedig mindegyik max finanszirozáson van és nem is öhy za egydeüliek a városban. Nem tehetek minden sarokra egy kibaszott iskolát vagy klinikát. Kéne vmi készenléti rendõrség ami iylenkor kivonúl és rendet csap közöttük.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

I.C.ram
DEHOGY!!!! Olyat akkor ad, ha kibaszott jó az oktatás, és tele van a város gazdagokkal! Nekem az education csík full zöld!
egy épület lerombolása is vagy 150 dollár, mi a fenének dobnám ki a pénzt, majd õk megcsinálják

ha magániksolát kapsz az gáz, nem? olyat csak akkor ad, ha nem elég magas az oktatás

I.C.ram
Fel kell töltened valahova! Nem leeht a saját gépedrõl felrakni!
I.C.ram
Mákod van, sikerült feljavítani a gazdaságot, már le is építettem a legbrutálabb repteret + megkaptam a 4. magániskolam és Convention Centralt+Advenced research facilty-t. 😊 Most is van 2000 jövedelmem, de az RCI mindig minuszban van, kivéve a gyárat, azt meg nem akarok. Azt fogom csinálni, hogy csinálok a városom mellett lévõ régióban egy csak gyárakból alló várost.
I.C.ram
dokumentumok/sim city 4
Hehe ez én voltam😊De asszem msá is mondta már. Csak azt szabad ledózerolni ami teljesen elhagyatot. Amelyikben csak csövesek laknak az maradhat😊

hehe de jó voltam. Icram-mindent dózerolj !!!!!!

I.C.ram
Nagy válságban vagyok! Valamelyik pihentagyú azt mondta, hogy dozeroljam le a romos házakat, meg is tettem, és azóta alig fejlõdöm. 😞

😄

Tilos ledozerozni a romosházakat, mert ott ugyanúgy laknak, és dolgoznak, csak max nem olyan felkapott környék.
I.C.ram
< img src="A KÉP PONTOS HELYE (pl.: http://www.xy.hu/zsiz.JPG)" >

A kacsacsõrökhöz nem kell szóköz.
I.C.ram
Elején nem érdems.
bevételt semmibõl, kiadás visszafogását mindenbõl
ne csinálj buszt, figyelj az iskola kapacitására (épp hogy elengednõre állítsd) ne építs tuzoltoságot csak az elsõ tuznél, ne építs rendõrséget, ne építs parkokat (max. hagyd ki a helyet) rakd fel az adokat 9%ra

egyszóval ne csinálj SEMMIT, csak zonákat jelölgess, meg utakat építs

I.C.ram
Nálam mindig van valamekkora kihasználtság. Nem a 100% arányt kell nézni, hanem az utasok számát.
icram: aztirtad korában hogy elég egy ut a buszmegállo mellé, de ezekszerint nálad is vannak rendszeresen uzenetek, hogy szar a buszmegállod
ilyenkor biztos hgoy csak azért panaszkodik mert kicsi a kihasználtság? ha egy ilyenre kattintasz, rázoomol az adott helyre, és ott van forgalom? (nálam mindig 0%, szoval igaza van ;>)

természetesen iparnál ez nemigaz, ott nincsenek "telkek" se

és a telkekrõl mi a véleményetek? ha huzom, lehet 1x1es, 2x1-es, 2x2es, és a legnagyobb, 3x2es is
ha a legutolsot rakod le, egybõl bazinagy házat épít! ha meg 2x1es szalagtelket, akkor egyik felébe kis háziko, elé meg kert, általában (kezdésnél)

I.C.ram
Én 6*6-os négyzetekbe rakom a zónákat, így nem paráznak az út miatt, és viszonylag több minden elfér.
ezen a képen jobb alul tökéletesen látszik, és egymás mellé több ilyet is csináltál, minek?

ThunderMaX
Megoldás!!! Ez akkor van amikor standart drivert használsz a monitorodhoz, rakd fel a rendes moncsi drivert és lesz kép is.
bypsilon, ez rád is igaz! ugy raktál le csomo zonát, hogy ut, egy házikonak hely, és egybõl megint ut
ez pazarlás sztm

azért megnyugtato látni hogy az ipartelepeket mindenkinél bazinagy sárga folt takarja ;>

I.C.ram
Igen? 😄 Azthittem, hogy tök fölöslegesek. Nekem Chrysler Building tetzsik a legjobban. Csak kurva drága 😊
I.C.ram
Landmarkok jók valamire?
I.C.ram
De te 385-ben vagy, én meg 60 körül. 😊
I.C.ram
Állatkertem, és golfpáylam is van. 😊
Nah...ehhez a játékhoz mosz valahogy nincs türelmem! Inkább hentelek egyet a BF.el, de azért "játszani" hogy állandóan felb*sszam az agyam!?!? NA neeeem! 😊
I.C.ram
8-8.5%-os adóval 😄 A csóribbakat jobban a gazdagabbakat kevésbé adóztatom meg, így a gazdagabbak lesznek többen, ergo a gazdaság is táposabb.
I.C.ram
Ja és 5k a bevétel 😄
I.C.ram
Tûzoltóságot kéne felturboznom, mert szerintem amiatt roncsolódnak a házak. 😞
I.C.ram
Következõ befektetésem egy reptér lesz, de nem olyan csóri mont ami neked van Bypsilon 😄, hanem a legdrágább. 😊 Már van Hollywood studióm is. 😄
I.C.ram
illetve két vonal hijján maxos.
Adi
Kira

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Na letöröltem a drivert rá tettem simára(szóval windowsos) a mouset. semmi animált homokora stb. és semmi!! Ugyan ugy eltünik!!bw mosuse az mi?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

I.C.ram
80-as a Mayor Ratingem
I.C.ram
Nekem már megvan a legnagyobb szobor! a Colossal. 450 a havi fenntartas 😄
Adi
Na lenne egy problémám: Az, hogy az egér ha nem mozditom meg eltünik ez mér lehet?? A4 tech nmouse driver 7.00.32!! Ha huzom akkor látszodik ha nem huzzom akkor eltünik és elégé idegesít!! Na ha vki vmi megoldásal tudna szolgálni megköszöném!!!!!

Még az lenne a kérdésem, hogy az adót kezdetben mennyiere tegyemnés mikor emelhetem???

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

I.C.ram
Még "Central Park"-om is van kicsiben á la Country Club a városban. 😊
I.C.ram
Köszi. 😊
kösz a tippet, de ezmég úgyse a végleges, mert elöször csak begyakorlom, és utána újrakezdem az egészet!!!

I.C.ram
Sok munkája van egy világváros polgármesterének. 😄 Van már saját tõzsdém is. 😊
de elfogy a pénzem? vagy akkor visszajön?

I.C.ram
Ne haragudj, de szerintem hülyén építkezel. Nem szabad úgy rakni az útakat, ahogy a gép rakná a zónákhoz.
és akkor fog fejlõdni a commercial zone is???

HEhe van néhány felhõkarcoló ami eléggé lepusztult. Azokat mért nem dózerolod el?

Bocs a nagy képért, elfelejtettem lekicsinyíteni!!

Nekem még mindig nem fejlödik az a zóna! Miért? Segítsetek már légyszi.

Most ilyen a városom:

Kattints rá a lekérdezéssel megállóra és látod hogy mennyien használják. Azt hogy megy csak néha mutatja az anim. Legyél kitartó és nézzed nagy zoomban.

I.C.ram
Na itt az igért kép!

Nyomornegyedet is ráraktam MADMAXX kedvéért egy kis szmoggal fûszerezve 😄 Ja és mielött megköveznétek, azért nem 3000 most a jövedelem, mert most ruháztam be egy isire, meg egy gimire.