13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#3732 Van DC++-od, vagy accod vmi 'háború-ez' FTP-re? Onnan töltsd le a deviance által tört Rush Hourt. És még a fél országot se kell bejárnod! -
#3729 Nekem is ez volt, én ezt úgy oldottam meg, hogy akivel leirattam a Rush Rour-t, visszaadtam, hogy töltsön másikat, ez nem jó...visszaolvastam itt, valami deviance-ról volt szó, fogalmam sincs mi az, de mondtam, hogy vmi ilyet keressen, ő tudta miről beszélek és azóta jó :) -
Pip Boy #3728 HAli! Már régebben megszereztem a Sc4 kiegészítőt,de sajnos install-kor azt írja ki , hogy kiakarok-e lépni a telepítésből és csak igent lehat nyomni. Azt monták, hogy töltsek le egy másik sc4 alapot, de nemtalálok seholse. Help!
SEGÍTSETEK! -
#3727 Hi!
Metró, busz, vasút; sajnos még így is élénkvörösek az utak és a tömegközlekedés kihasználtsága nagyon szór egy megadott vonalon is. Dettó olyan mint amikor egy villamos megállóban van vagy 100 utas aki használja, de amig a tuja átér a szomszédos megállóba ebből eltünik 80. Lehet hogy nem a legelmésebb, de én ezért is szoktam a $$R pasikat támogatni mert azok még szeretik a tömegközlekedést. -
#3726 hehehe :D -
#3725 úgytűnik, de a 20% adó megoldotta a demand problémát -
#3724 akkor a TSZ megkergült :D -
#3723 A desirabily szép zöld, a vízszennyezés már gázosabb, de tettem oda lakónegyedet, az egyből beépült. Ennyit a traktorzúgásról :)) -
#3722 ez a beszéd :)))
amúgy nézd meg desirabilyt-t meg vízszennyezettséget mer lehet azé nem megy oda -
#3721 áram, víz, út van, rögtön mellette van 1 másik paraszt zóna, az bezzeg működik, ez nem. De bárhová teszem, sehol se...na mind1, leszarom, azé a 10 fillérér nem éri meg, kell vmi hasznosnak is a hely :) -
#3720 ja és tök felesleges amúgy :) -
#3719 mer pl. túl kicsi nagy vagy messze van nincs áram... nincs elég munkaerő... esetleg nincs út..? -
#3718 Hi !
Az miért van, hogy az RCI demandban kb. maximumon van a demand az agrárterületre, de ha csinálok 1 zónát neki, az istenért sem akar beépülni? -
#3717 na most akkor téged kérdezlek mint okost :))
szal így okosok között szólva.. RH-ban a Traffic-ot Te hogy oldod meg? mert 100 000 környékén már autópálya se segít nem is beszélve arról hogy a residental ($$ ill. $$$)-nál pedig szinte izzanak az utak mert állandóan mire a későnkelők elindulnak munkába addigra már jönnek is vissza a töbiek ... -
#3716 wááááá már bocs de arra nem gondoltál hogy nem az eredetit törlöd (ill. átnevezed későbbi peccelés okán?) majd a crackeltet használod? -
scholes #3715 Alig lenne egyszerűbb átnevezni... -
Skyblue #3714 Szervusztok! Volna egy problémám a game elindításával kapcsolatban, légyszí segítsen valaki, ha tud! A helyzet az, hogy az eredeti indító exe fájl neve: SimCity 4.exe, míg a crack könyvtárban található crack fájl neve: simcity.4.exe. Így amikor fölülakarom írni az eredeti exe fájlt, akkor az nem sikerül, mert a crackes exe fájl bemásolódik az eredeti mellé (nem fölülíródik). Hogyan tudnám fölülírni? Vagy ha másképp nem megy, akkor tudna valaki olyan helyet mondani ahonnan le lehet tölteni a megfelelő exe fájlt? Előre is köszi! -
#3713 Hi!
Néhány májerkodás:)
A dirty ipart elsődlegesen a munkaerő kereslete tartja a helyén. A magasan képzett és tehetősebb ($$) munkaerő nagyobb aránya kiszorítja a dirty-t. Persze jótékonyak az adóztatás és a városi rendeletek (tiszta levegő) is. A dirty helyére szenyezettebb esetben a manufakturák nyomulnak, ha tiszta a víz (elsődleges) és elfogadható a levegő tisztasága valamint a munkarő strukiban tudod biztosítani a képzettség-elvárásokat jönni fog a hightech is.
A landfill zónák sajnos a "végtelen történet" részei. A városi szemét kezelését megnyugtatóan csak a szemétégető oldja meg. Fontos, hogy a telepített szemétégetőt csak megsemmisitésre használd, azaz az üzemi ráfordítását szedd nullára (by Ködlovag), ugyan valszeg ez egy bug (jó bug!, a RH sem számolta fel) de így kapsz egy létesítményt aminek nincs üzemei költsége csak beruházási és örök életü a kihasználtság 0% miatt és 35-40 ezer lakosig szolgál egy-egy.
Ha a vonatozásban csak a látvány zavar, akkor egy nagyobb felbontással és a gama grafikai egyéb beállitásaival ez orvosolható. A vasút kiterheltségét úgyis csak az állomások kapacitás kitöltése adja meg pontosan, az hogy hány vonatot látsz nyomulni a sineken nem jelent semmit. -
#3711 értem, köszi szépen, mivel egyik sem megoldható perpill, így marad a helyén -
BYpsilon #3710 a tele levo landfill-t nem lehet egszeruen eldozerolni vagy dezone-lni
fel kell dolgozni a raja levo szemetet vagy szemetegetovel vagy szomszed varosba szallitassal
a felszabadult ures, landfill-ket lehet majd dezone-lni -
#3709 Hi, hogyan lehet a landfill-t eltüntetni? Se a dózer, se a dezone nem műxik. -
nocadlee #3708 Sziasztok!
Némi tanácsra lenne szükségem, kissé kezdő vagyok ugyanis (a legnagyobb városom eddig úgy 6ezer fős).
A fő problémám, hogy a közepes iparzónákban a Dirty Industry dominál az utóbbi időben, és nem tudom, hogyan irtsam ki. Próbáltam bevezetni a Clean Air Act-ot, emeltem a Dirtyk adóját, miközben a Manufacturingét kicsit csökkentettem. Az eredmény az lett, hogy egy kissé több manufacturing jelent meg, de a dirty beáramlása sem szűnt meg, és a bent lévők sem akarnak eltakarodni...
Pedig súlyosan rontják a város desirabilityjét a környékükön.
Ja, és még egy: le lehet valahonnan tölteni a Sim City 4 és a Rush Hour hivatalos manualját? -
#3707 És a simek csatáznak? -
#3705 Hi!
(rég voltam itt és lehet hogy elkéstem a válasszal:)
Az SC-ben minden épületnek szüksége van elektromos áramra és vezetékes, jó minőségü vízre. Az épületek minden esetben az őket körülvevő, ilyen-olyan sugaru körben dolgoznak és az üzemükhöz csatlakozó infrastruktúrára közvetlen nem hatnak vissza. Azaz pl. a viztisztító használja a városi vízellátást, de (eltérően a valóságban tapasztaltaktól) nem szennyezi el a hálózatot. :))) -
#3704 ja és még egy kérdés!
amikor kiírja hogy Undercover cop deneaths den of crime (azaz "Beépült rendőr felderíti a bűnözés melegágyát") és ez néha egyetem vagy reptér... akkor mit tesztek? le mellé egy DEluxe Police station? -
#3703 hát foggalmam nincs nekem nincs rá szükségem szerencsére ...
de a legfontosabbak már le vannak fordítva ( tűzvan, nincs víz, áram kell,.stb:) -
#3702 ez most hány %-os kb? -
#3701 Aham, hát mindenesetre érdekes.
Vki vmi ötlet? Plííz! -
#3700 hát ez nem egy mega pörgős FPS :))) -
#3699 RH-ba már benne van ha nem akkor is felejtsd el mert RH-nak új mod-rendszere van.. -
#3698 ezt komolyan gondolod? -
#3697 ilyennel még nem találkoztam nekem 1.-re simán felment -
#3696 én csatlakoztatom is de nem szükséges ugyanis jótékony hatását mindenképp kifejti (azért áram kellhet) -
Arthur4 #3695 Üdv!
Miután sikeresen végigrágtam magam 2000+ hozzászóláson, amiből nem keveset profitáltam, szembetalálkoztam egy problémával amiről nem esett szó.
Az addig rendben van, hogy a vízszennyezés ellen szenyvíztisztítót kell lerakni, de azt nem tudom, hogy csatlakoztatni is kell a vízhálózathoz csövekkel, vagy elég ha belepakolom a szennyezés közepébe?
-
#3694 Re all !
A problem: nem lehet felrakni Rush Hour-t, mert a setup.exe-re kattintva megkérdi, hogy kilépek-e, gondolom nektek ismerős a probléma.
Röviden, tömören mi a megoldás?
Thx! -
httompy #3692 nekem van egy kiegészítőm a RH kívül , de nem tudom installálni, mert egyből a játékot indítja
valami Trans Addition... vagy valami ilyesmi a neve -
#3689 a trafficot ti hogy szoktátok megoldani RH-ban? -
#3688 http://mayan.rpeter.com/sc4/sc4rh_hun01.zip
ez a rush hour-é
és a választ pedig a simára adtam...
de http://mayan.rpeter.com/sc4/sc4_hun20.zip -
#3687 azt írja hogy tanulj meg angolul :DDD
amúgy itt visszanézel csak megleled Mayan fordítását -
kulaluk #3686 Honnan lehet letölteni a Sim City 4 magyarosítását?
(((((((((((((Válaszoljatok légyszí!!!!!!! Mert valamikor nem értem ,hogy ajáték mit ír ki!!!!!!!))))))))))))