13557
  • Tuvok #3732
    Van DC++-od, vagy accod vmi 'háború-ez' FTP-re? Onnan töltsd le a deviance által tört Rush Hourt. És még a fél országot se kell bejárnod!
  • Tuvok #3729
    Nekem is ez volt, én ezt úgy oldottam meg, hogy akivel leirattam a Rush Rour-t, visszaadtam, hogy töltsön másikat, ez nem jó...visszaolvastam itt, valami deviance-ról volt szó, fogalmam sincs mi az, de mondtam, hogy vmi ilyet keressen, ő tudta miről beszélek és azóta jó :)
  • Pip Boy
    HAli! Már régebben megszereztem a Sc4 kiegészítőt,de sajnos install-kor azt írja ki , hogy kiakarok-e lépni a telepítésből és csak igent lehat nyomni. Azt monták, hogy töltsek le egy másik sc4 alapot, de nemtalálok seholse. Help!
    SEGÍTSETEK!
  • Sipocz
    Hi!
    Metró, busz, vasút; sajnos még így is élénkvörösek az utak és a tömegközlekedés kihasználtsága nagyon szór egy megadott vonalon is. Dettó olyan mint amikor egy villamos megállóban van vagy 100 utas aki használja, de amig a tuja átér a szomszédos megállóba ebből eltünik 80. Lehet hogy nem a legelmésebb, de én ezért is szoktam a $$R pasikat támogatni mert azok még szeretik a tömegközlekedést.
  • [HUN]PAStheLoD
    hehehe :D
  • Tuvok #3725
    úgytűnik, de a 20% adó megoldotta a demand problémát
  • [HUN]PAStheLoD
    akkor a TSZ megkergült :D
  • Tuvok #3723
    A desirabily szép zöld, a vízszennyezés már gázosabb, de tettem oda lakónegyedet, az egyből beépült. Ennyit a traktorzúgásról :))
  • [HUN]PAStheLoD
    ez a beszéd :)))

amúgy nézd meg desirabilyt-t meg vízszennyezettséget mer lehet azé nem megy oda
  • Tuvok #3721
    áram, víz, út van, rögtön mellette van 1 másik paraszt zóna, az bezzeg működik, ez nem. De bárhová teszem, sehol se...na mind1, leszarom, azé a 10 fillérér nem éri meg, kell vmi hasznosnak is a hely :)
  • [HUN]PAStheLoD
    ja és tök felesleges amúgy :)
  • [HUN]PAStheLoD
    mer pl. túl kicsi nagy vagy messze van nincs áram... nincs elég munkaerő... esetleg nincs út..?
  • Tuvok #3718
    Hi !

Az miért van, hogy az RCI demandban kb. maximumon van a demand az agrárterületre, de ha csinálok 1 zónát neki, az istenért sem akar beépülni?
  • [HUN]PAStheLoD
    na most akkor téged kérdezlek mint okost :))

szal így okosok között szólva.. RH-ban a Traffic-ot Te hogy oldod meg? mert 100 000 környékén már autópálya se segít nem is beszélve arról hogy a residental ($$ ill. $$$)-nál pedig szinte izzanak az utak mert állandóan mire a későnkelők elindulnak munkába addigra már jönnek is vissza a töbiek ...
  • [HUN]PAStheLoD
    wááááá már bocs de arra nem gondoltál hogy nem az eredetit törlöd (ill. átnevezed későbbi peccelés okán?) majd a crackeltet használod?
  • scholes
    Alig lenne egyszerűbb átnevezni...
  • Skyblue
    Szervusztok! Volna egy problémám a game elindításával kapcsolatban, légyszí segítsen valaki, ha tud! A helyzet az, hogy az eredeti indító exe fájl neve: SimCity 4.exe, míg a crack könyvtárban található crack fájl neve: simcity.4.exe. Így amikor fölülakarom írni az eredeti exe fájlt, akkor az nem sikerül, mert a crackes exe fájl bemásolódik az eredeti mellé (nem fölülíródik). Hogyan tudnám fölülírni? Vagy ha másképp nem megy, akkor tudna valaki olyan helyet mondani ahonnan le lehet tölteni a megfelelő exe fájlt? Előre is köszi!
  • Sipocz
    Hi!
    Néhány májerkodás:)
    A dirty ipart elsődlegesen a munkaerő kereslete tartja a helyén. A magasan képzett és tehetősebb ($$) munkaerő nagyobb aránya kiszorítja a dirty-t. Persze jótékonyak az adóztatás és a városi rendeletek (tiszta levegő) is. A dirty helyére szenyezettebb esetben a manufakturák nyomulnak, ha tiszta a víz (elsődleges) és elfogadható a levegő tisztasága valamint a munkarő strukiban tudod biztosítani a képzettség-elvárásokat jönni fog a hightech is.
    A landfill zónák sajnos a "végtelen történet" részei. A városi szemét kezelését megnyugtatóan csak a szemétégető oldja meg. Fontos, hogy a telepített szemétégetőt csak megsemmisitésre használd, azaz az üzemi ráfordítását szedd nullára (by Ködlovag), ugyan valszeg ez egy bug (jó bug!, a RH sem számolta fel) de így kapsz egy létesítményt aminek nincs üzemei költsége csak beruházási és örök életü a kihasználtság 0% miatt és 35-40 ezer lakosig szolgál egy-egy.
    Ha a vonatozásban csak a látvány zavar, akkor egy nagyobb felbontással és a gama grafikai egyéb beállitásaival ez orvosolható. A vasút kiterheltségét úgyis csak az állomások kapacitás kitöltése adja meg pontosan, az hogy hány vonatot látsz nyomulni a sineken nem jelent semmit.
  • Tuvok #3711
    értem, köszi szépen, mivel egyik sem megoldható perpill, így marad a helyén
  • BYpsilon
    a tele levo landfill-t nem lehet egszeruen eldozerolni vagy dezone-lni
    fel kell dolgozni a raja levo szemetet vagy szemetegetovel vagy szomszed varosba szallitassal
    a felszabadult ures, landfill-ket lehet majd dezone-lni
  • Tuvok #3709
    Hi, hogyan lehet a landfill-t eltüntetni? Se a dózer, se a dezone nem műxik.
  • nocadlee
    Sziasztok!

Némi tanácsra lenne szükségem, kissé kezdő vagyok ugyanis (a legnagyobb városom eddig úgy 6ezer fős).
    A fő problémám, hogy a közepes iparzónákban a Dirty Industry dominál az utóbbi időben, és nem tudom, hogyan irtsam ki. Próbáltam bevezetni a Clean Air Act-ot, emeltem a Dirtyk adóját, miközben a Manufacturingét kicsit csökkentettem. Az eredmény az lett, hogy egy kissé több manufacturing jelent meg, de a dirty beáramlása sem szűnt meg, és a bent lévők sem akarnak eltakarodni...
    Pedig súlyosan rontják a város desirabilityjét a környékükön.

Ja, és még egy: le lehet valahonnan tölteni a Sim City 4 és a Rush Hour hivatalos manualját?
  • sim
    És a simek csatáznak?
  • Sipocz
    Hi!
    (rég voltam itt és lehet hogy elkéstem a válasszal:)
    Az SC-ben minden épületnek szüksége van elektromos áramra és vezetékes, jó minőségü vízre. Az épületek minden esetben az őket körülvevő, ilyen-olyan sugaru körben dolgoznak és az üzemükhöz csatlakozó infrastruktúrára közvetlen nem hatnak vissza. Azaz pl. a viztisztító használja a városi vízellátást, de (eltérően a valóságban tapasztaltaktól) nem szennyezi el a hálózatot. :)))
  • [HUN]PAStheLoD
    ja és még egy kérdés!

amikor kiírja hogy Undercover cop deneaths den of crime (azaz "Beépült rendőr felderíti a bűnözés melegágyát") és ez néha egyetem vagy reptér... akkor mit tesztek? le mellé egy DEluxe Police station?
  • [HUN]PAStheLoD
    hát foggalmam nincs nekem nincs rá szükségem szerencsére ...
    de a legfontosabbak már le vannak fordítva ( tűzvan, nincs víz, áram kell,.stb:)
  • zaki
    ez most hány %-os kb?
  • Tuvok #3701
    Aham, hát mindenesetre érdekes.

Vki vmi ötlet? Plííz!
  • [HUN]PAStheLoD
    hát ez nem egy mega pörgős FPS :)))
  • [HUN]PAStheLoD
    RH-ba már benne van ha nem akkor is felejtsd el mert RH-nak új mod-rendszere van..
  • [HUN]PAStheLoD
    ezt komolyan gondolod?
  • [HUN]PAStheLoD
    ilyennel még nem találkoztam nekem 1.-re simán felment
  • [HUN]PAStheLoD
    én csatlakoztatom is de nem szükséges ugyanis jótékony hatását mindenképp kifejti (azért áram kellhet)
  • Arthur4
    Üdv!

Miután sikeresen végigrágtam magam 2000+ hozzászóláson, amiből nem keveset profitáltam, szembetalálkoztam egy problémával amiről nem esett szó.
    Az addig rendben van, hogy a vízszennyezés ellen szenyvíztisztítót kell lerakni, de azt nem tudom, hogy csatlakoztatni is kell a vízhálózathoz csövekkel, vagy elég ha belepakolom a szennyezés közepébe?
  • Tuvok #3694
    Re all !

A problem: nem lehet felrakni Rush Hour-t, mert a setup.exe-re kattintva megkérdi, hogy kilépek-e, gondolom nektek ismerős a probléma.
    Röviden, tömören mi a megoldás?
    Thx!
  • httompy
    nekem van egy kiegészítőm a RH kívül , de nem tudom installálni, mert egyből a játékot indítja
    valami Trans Addition... vagy valami ilyesmi a neve
  • [HUN]PAStheLoD
    a trafficot ti hogy szoktátok megoldani RH-ban?
  • [HUN]PAStheLoD
    http://mayan.rpeter.com/sc4/sc4rh_hun01.zip

ez a rush hour-é

és a választ pedig a simára adtam...

de http://mayan.rpeter.com/sc4/sc4_hun20.zip
  • [HUN]PAStheLoD
    azt írja hogy tanulj meg angolul :DDD

amúgy itt visszanézel csak megleled Mayan fordítását
  • kulaluk
    Honnan lehet letölteni a Sim City 4 magyarosítását?

(((((((((((((Válaszoljatok légyszí!!!!!!! Mert valamikor nem értem ,hogy ajáték mit ír ki!!!!!!!))))))))))))