Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
vkinek el küldhetem mentésemet? egyszeruen nem vagom hogy miert nem fejlodik semmi

Csacsi
Szóval, azthiszem valki írta lentebb, hogy épített szemétlerakó helyet, és azzal kereskedett, hogy a szomszéd város, oda vitte a szemetet. Nah most kérdésem az lenne, hogy Én építettem szemétlerakó helyet, majd összekötöttem úttal a két várost, de nem lehett még így sem kereskedni. Mi lehet a baj? Talán az, hogy a szomszéd város csak 40 fõt számlál. A tutorial várossal szeretnék kereskedni, de nem lehet. Miért? És legfõképp, hogyan kell?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

I.C.ram
Nálam a munanélküliség hatalmas probléma, arra van valami megoldás, azon kivûl, hogy lassan több gyár lesz, mint ahány ház?
[HUN]PAStheLoD
Én nem használom csak feltettem (önfeláldozó vagyok 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
a trainert itt szedd le: www.freeweb.hu/cajbercenter/upoaded/sc4/devsc41t.rar

JHetfield
Khm... lenne egy kerdesem commercial reszleget hogy lehet faszan beizzitani?:]

I.C.ram
Lent ott vannak fülecskék, mint a Budget, Advisors, stb. Na ott az egyik fûl a statisztikák alatt. Ott kiválaszthatod, hogy mit akarsz megnézni, ez az opció kiszinezi a várost, és minden szinhez tartozik egy érték (Jó, Közpes, szar például)
Csacsi
Igen, de ez mind hol található a játékon belül. ez lenne a kérdésem.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

I.C.ram
Ez nem azt mutatja meg, hanem azt hogy melyik zónákat, hova szeretnék. Megmutatja azt is, hogy, ahol zöld ott pl. nagyon nagy valószínûséggel épülni fog az adott zóna ott.
Csacsi
Kérdés(nagyon láma). Írtátok, hogy valami disarable opcióról, ami megmondja, hogy milyen zóna kéne a népnek. Ezt hol találom játékon belül. Az sem biztos, hogy így kell írni, valamit mesélt errõl a tutorial is, de nem sokat értettem belõle.

Thx!

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

I.C.ram
www.gameguru.box.sk-n femnn van a cheat szekcióban!
cenobite
Kurva jó!

gamertag: kenobita

[HUN]PAStheLoD
nekem is megvan de még nem próbáltam...

Csacsi
Rendben, ez így érthetõ, de ezzel elveszik a játékélmény, mert szvsz sokkal jobb úgy próbálkozni, hogy többször kell újrakezdened, mert így használod ki a programot teljes egészében, de ha találok cheatet, akkor linkelek.

Csacsi
Ehhez a játékhoz minek cheat? Ezzel vagy tudsz játszani, vagy nem.

Ha chatet használsz, akkor eleinte könnyebb dolgod lesz, de szerintem egy város csak akkor virágozhta, ha minden rendben van, és ehhez nem cak pénz kell, szóval nem értem.

Ha meg nem tudod mi kell, ahhoz, hogy virágozzon egy város, akkor inkább ne is játsz ezzel a játékkal. Egyébként van valami trainer, de nem tudok címet, illetve nem is érdekel.

full

fullllll

koszi

\'danja

cd-key mondjatok legyszi

\'danja

Csacsi
Úgy látszik a fölött átsiklottam. Most már csak az a kérdés, hogy ez milyen játékot takar, úgy értem, ilyenkor kinek mi a dolga?

I.C.ram
Van a játékban MULTIPLAYER! Ott fönt a 2. gomb.
Csacsi
És mégis hogy képzeltétek el ezt a multi dolgot?

I.C.ram
Szívesen kipróbálnám, hogy milyen lehet a játék multiban!
I.C.ram
Most látom csak, hogy van Crack a CD-n. 😊
I.C.ram
Nekem még Crack sem kellett valamiért... 😄
I.C.ram
Én is ezért mondtam neki, hogy kicsit kaotikus a városép. 😊 Mintha valami KGST idején épûlt "panelváros" lenne. Szerintem ez nem poén.
Laalee
en a crack et sem raktam fel ugy is megy. csodalkoztam is

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Deviance féle van. Semmi különös nem volt installnál. Beizzitottam a daemont majd install és a crackel helyettesítettem a simcity4.exe-t. Figyelni kell mert a parancsikon az /Apps könyvtárban lévõ exe-re mutat.

Bocs MADMAXX...(nem barátom a billentyûzet)

Kedves MASMAXX!

Elõször is gratula!
1 kérdés:
Te melyik verziót használod?(Deviance, Grimp stb..)
Install-trükkök?û

madvi

Rendesen kell megszervezni. Nálam a metró a külsõ kerültekeben 50% kihasználtságú, beljebb 80-90% míg a fõ elsotópontoknál (mint pl. az amelyik az iparzónába viszi az embereket) van amikor 3500an próbálnak felférni a 2000 kapacitásra😊 Ilyenkor persze eléggé BKV feeling van tehát csökken a szolgáltatás szinvonala (sofõr beszól ... 😊))

Cat:
Ilyen feliratok mindenkinek jönnek. Én is kapok mindig. Nálam egyedüli pénz hozó dolog a maximum security börtön és mégis kapok +400-500at havonta. Adók közül a legmagasabb 7% és mindenhol tüzoltósági és rendõrségi lefedettség van. Az oktatásból egyedül university nincs az kicsit drága lenne. 😊) Ezenkívül van csomó programm meghirdetve viszont nincs a szerencsejáték legalizálva. Épp most készülök átterjedni a kanyon túloldalára.

szerintem ha több emberem van, és egyfolytában olyanok jönnek ki élénkzöldben hogy "mayor a player" és egyes körzetekben local deity vagyok, (minden tettem tökéletes) akkor elégedettek 😊

Lammer
NA mostmá mind1 szétnéztem több fórumon és inkább leszedem a Gimps féle verziót, azért kösz!

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

csak felépítés után lehet csinosítani - ha nincs bevételed, nem tudod fenntartani a parkokat sem
egy 4 mezõs park havonta 35 dollár!

jó a deviance, SEMMI patchet nem raktam fel

Laalee
ezek a varosok szoktak 40 evesen osszeomlani es csodbe menni 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Jó de ez a város úgy is néz ki. Én speciel nem arra hajtok, minnél elöbb beépítsem és marha nagy profitot érjek, hanem arra, hogy az egész város esztétikusan nézzen ki és az emberek meg legyenek elégedve. Igy azért kicsit más a helyzet.

Lammer
Sziasztok!

Sietek ezerrel, csak annyit kérdek (nincs idõm visszanyálazni, sorry)
- mehet a deviance+ppf patch
- vagy GimpsRus release-t tõccsem le???

Tapasztalatok?

Köszi

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

[HUN]PAStheLoD
ja szvsz 32 év alatt egy ilyen csak zóna város kivitelezhetõ és látszik is hogy már az elején több volt a bevétele mint a kiadás (ami ugye ha van iskola meg ilyenek akkor mindíg veszteséges)

[HUN]PAStheLoD
jóreggelt!

bebaszov [ZSIR]
nah, mindenkinek (fõleg CSOCSO-nak), akinek gondja volt a felírás utáni install elindítással:

átkonvertáltam winiso-val a bin-t iso-ra, neroval felírtam és gond nélkül hasít a cucc még az átkosnak minõsített tdk d-viewen is.

korpa ellen zsírmalac

mert szinhibás a monitorod?

hol látsz te ezen zöldet? (ha a gazra gondolsz, azt õ rakja oda, én tul kapitalista vagyok hozzá)

csövet csak
végülis van benne logika 😊 a szennyezet vizet nem jó bepumpálni a város közepébe

és hogy jön ide a szeméttelep? az pénzlevonás, nem? bár ha amásik városban van szemétégetõ...

magus
mitõl ilyen szép zöldek a bérházak?

I.C.ram
Egyébként a szomszéd városokkal a kereskedéssel lehet a legtöbb zsét leszakítani! Építettem egy bazinagy szemét telept, és egy utat a szomszéd városba! Havi +500 dolcsi.
I.C.ram
Én úgy csinálom, hogy a gyártelepet a városszélére rakom, a szantóföldeket, meg a másik oldalra, és középre a lakónegyedet!

Vízpumpákat, meg a lakónegyed közepére mert ott ZERO a szennyzés!
I.C.ram
Valszeg új városban fogom ezt megvalósítani, totálkárra van baszva a város a vasút miatt. 😊

Gyárakat ti hova építitek? A lakott területtõl távol, vagy közel?