Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Ha chatet használsz, akkor eleinte könnyebb dolgod lesz, de szerintem egy város csak akkor virágozhta, ha minden rendben van, és ehhez nem cak pénz kell, szóval nem értem.
Ha meg nem tudod mi kell, ahhoz, hogy virágozzon egy város, akkor inkább ne is játsz ezzel a játékkal. Egyébként van valami trainer, de nem tudok címet, illetve nem is érdekel.
\'danja
\'danja
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Elõször is gratula!
1 kérdés:
Te melyik verziót használod?(Deviance, Grimp stb..)
Install-trükkök?û
madvi
Cat:
Ilyen feliratok mindenkinek jönnek. Én is kapok mindig. Nálam egyedüli pénz hozó dolog a maximum security börtön és mégis kapok +400-500at havonta. Adók közül a legmagasabb 7% és mindenhol tüzoltósági és rendõrségi lefedettség van. Az oktatásból egyedül university nincs az kicsit drága lenne. 😊) Ezenkívül van csomó programm meghirdetve viszont nincs a szerencsejáték legalizálva. Épp most készülök átterjedni a kanyon túloldalára.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
egy 4 mezõs park havonta 35 dollár!
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Sietek ezerrel, csak annyit kérdek (nincs idõm visszanyálazni, sorry)
- mehet a deviance+ppf patch
- vagy GimpsRus release-t tõccsem le???
Tapasztalatok?
Köszi
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
átkonvertáltam winiso-val a bin-t iso-ra, neroval felírtam és gond nélkül hasít a cucc még az átkosnak minõsített tdk d-viewen is.
korpa ellen zsírmalac
hol látsz te ezen zöldet? (ha a gazra gondolsz, azt õ rakja oda, én tul kapitalista vagyok hozzá)
végülis van benne logika 😊 a szennyezet vizet nem jó bepumpálni a város közepébe

Vízpumpákat, meg a lakónegyed közepére mert ott ZERO a szennyzés!