Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
En a gimprus fele transportation add-ont hasznaltam masodik lemezkent, de semmi jelet nem lattam azoknak a jarmuveknek amikrol kereng nehany kep az interneten, amikor meg az egy lemezes( kb 2M😎 kiegeszitot installaltam akkor meg 3 perc jatek utan elszallt a program! Mit tudtok errol? van valakinek tapasztalata a kiegeszitovel?
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Hogy lehet egyébként ide képet beszurni a fórumba??? Ki tenném a városom.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Értem ez alatt, hogy hova a vizet?
Hova az erõmûvet?
Hova az ipart?
Hova a házakat?
Hova a commercialt?
A gond a varosoddal az, hogy barmit is fejlesztenel rajta, eloszor rombolnod kell. Erdemes helyet hagyni esetleges jovobeni intezmenyeknek - nagyobb korhaz stb.
Az eromu ha nem is a varos szerves resze - tul kozel van. A kornyezetszennyezesi terkepen megnezheted a negativ hatas hatosugarat - kb. varosod negyede negativ az eromu miatt.
A vizpumpa tul kozel van - csokken hatekonysag - dragabb a viz.
Mezogazdasag tul kozel van a varoshoz. Tragyazaskor ki szeret a farm mellett lakni?
Szerintem kezdd ujra, kulcsszavak:
1) Eromu tavol
2) Viz nagyon tavol
3) Szellosebb elhelyezes
4) Ipar terkep szelere + utak vezessenek mas varosba
Diohejban ennyi
Ennek ellenére a profit hol +200 hol -200. Követeltek +kórházat is, megkapták, most van 2 kicsi meg egy nagy kórház, boldog a lelkük csak épp profit nincs.
Le kellett cseréljem a power plantot, megintcsak pénz.
Folyton residentalt követelnek, industryt meg commot alig alig, aztán ennek ellenére pár helyen mindig ott a táska. Pedig van busz, van egész városra kiterjedõ vonathálózat is.
Szal ezt nem birom benne, hogy hiába adok meg mindent a lakosságnak, idõlegesen +200 hasznot elérem. Ekkora gyûjteni kezdek, valami nagyobb beruházásra, de eltelik 1 max 2 év, és máris sehol sincs a +200, inkább -200, holott hozá sem nyúlok semmihez...
Valami nagyon rossz lett?
Kérdés, meg lehet oldani valahogy, hogy ne rakja le saját maga az utcákat a gép? mert néha nagyon buzin rakja le.
Vagy pedig csak nincsen itt senki olyan aki segíteni tudna?
Vagy senkinek nincsen semmilyen ötelete.
Valaki írjon valami okosat, hogy mi hiányzik, és nagyon részletesen írja le valaki, hogy tudok high industryt telepíteni.
Van itt egy kép a városomról, hátha segít valakinek, abban, hogy meg tudja mondani mit rontottam el.
http://w3.enternet.hu/serrike/simcity_2.jpg
Vannak parkok, elszórtan kék területek, meg HT industry is. Gyártelep totál ki van zárva, a térkép másik felén van minden ami káros.
Teljes police meg fire lefedettség is van, meg persze power és viz is van mindenhol.
Van 2 medical centerem vagy mi (tehát a kicsi fajta) de ennek a kettõnek a körzete ugyancsak 80%ban lefedi a lakóparkot, úgy épitettem meg.
Kb 15%ban high density R, 40% medium, és a maradék 45% low residental. Mert igy van igényük rá.
Szal akkor most hol a gond? Mért nem alakul másképp?
1. Hogyan kell a szomszédokkal üzletelni, mert jó lenne, de még nem jöttem rá. utak vannak, meg villanyvezeték is, és van szemétégetõm, és szeretném kihasználni.
2.Hogyan lehet(mert eddíg lehetett), azt megcsinálni, hogy a vasút a föld alá menjen. Van egy-két épületem, és nem igazán akrom lerombolni õket.
Nah, nekem kb 12k-s a városom most, de semmi iskola, semmi rendõrség, egyedül a tûzoltók. Ettõl függetlenül fejlõdik.
3.Ja, meg hol lehet megnézni, hogy milyen épületeket hova akarnak a lakok?
Ennyi lenne, és bocs, ha már írtátok, én átfutottam a topicot, de ennyit képtelenség rendesen elolvasn.
Egyébként nagyon jó a game, csak nagyon nehéz, de legalább kihívás. Ez az elsõ városom, ami nem csõdõlt be😊
Na csá!
térkép 85%ban beépitve, majdnem 20ezer lakos, university, city hall, hight tech industry, minden mi szem szájnak ingere, aztán még igy is csak 100-200 simoleon haszon havonta... sõt, volt hogy lejárt az ideje egy egy power plantnak, le kellett cseréljem, vagy +szemétfeldolgozó kellett, university is 1000et eszik havonta... simán csõd szélén táncolok folyton...9100/9000 kb bevétel/kiadás, de van hogy egy pillanat alatt felborul aztán már sir is a szája mindenkinek...
Kicsit túlzottan elbaszott pénzrendszere van ennek a programnak, egyre inkább úgyérzem... be fogok cheatelni az lesz a vége. Unom már hogy semmi kreativ dolgot nem tudok mûvel, épiteni, mert pénz mindig csak a legszükségesebbekre van...