Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TopGun
BYpsilon! Szia! leszedtem, irtam mailt! Koszi!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Hali! Nezd meg #1099!!! 2003.01.27.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

I.C.ram
Gondolok itt olyanra, mint San Francisco, vagy Maxisland stb.
I.C.ram
Nem tudjátok honnan lehet letölteni komplett régió zónákat?
Leszedtem kitömöritettem dfe nem megy.,

Leszedtem kitömöritettem dfe nem megy.,

És mibõl jött a zsé?

llacee
na,de az education piros mindenhol,ha nincs suli... attól még jönnek az emberek ?
2500 emberem volt és egy kisebb pálya tele volt házzal,1/3-a ipar és kevés agrár... még 7%-os adókon sem nõt inkább csökkent :/

Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010

Adot holtom állitani?És adon kivül mibõl jöna sok zsé?

MIbõl jön sok pénz?Vki lécci.

TopGun
Nem jol gondolod! Ha lebontom a hazat akkor sirankozik, hogy nincs fedel a feje folott! es az rossz vert szul! 😞(

Gondolom magasabb izélyü terepet kell leteni.Mi hoz sok pénz?

TopGun
Amikor sirankozik egy sims, hogy uppgradelni kellene a hazat ahol lakik, azt hogy oldjam meg?

Mi hoz sok pénzt?

TopGun
LESZEDTEM!! Kuldtem mailt.

Tegnap felraktam am elkezdteem ugyhogy a helpeket majd kérem.😊Ö

TopGun
MOST JOTT MEG!! most szedem lefele!

TopGun
BASSZUS! 😞((( mikor kuldted el? mert tegnap sem kaptam meg! az elsot olyan siman megkaptam! nem ertem ezeket miert nem kapom meg!? 😞((

TopGun
Nem jott semmi a mailboxba! most sem 😞(((((

TopGun
Semmi! 😞( Akkor te jobb helyzetben vagy mint en! En naponta max. 2 orat ha tudok nyomulni a gameval! Te csinaltal mar regio-t(config.bmp-t, meg akarmi.jpg-t?) a lentebb emlitett modszerrel? Ha igen mail-ban leirnad reszletesen, hogy kell ha megkerhetlek? Szeretnem Mo-t megcsinalni, ha tudok terkepet szerezni hozza!?

TopGun
Szia! ha korul nezel ezen a forumon, meg az index foruman ott mar talalsz par dolgot!

TopGun
Sziasztok! BYpsilon ma sem jott meg a leveled!😞 Nagyon kiraly a masodik varosod is! Naponta hany orat nyomod a jatekot? a desirabilty-t mivel lehet felnyomni?

llacee
Egy kis segítséget szeretnék kérni !

Nemtudom mit rontok el,de kis pályán max 4k de inkább 2k körül megáll a lakosság növekedése,bármit csinálok.

Bevétel megint nincsen, nagyon minimálisan fillérrõl fillérre 20-100forintonként növekszik.
Örülök,ha eltudok tartani teljes kapacitással korházat,tüzoltót,iskolát..high scool,police-re már nem futja és hangsúlyozom rendes full lakónegyed és külön ipar negyed is van.
Lakásoknál §8.8,9 §§8.4 §§§ 8 többinél is ez van..
pontosan egyébként mit jelent ez az "§"

Várnék segítséget ,mert már több napja olvasgatom és nézem itt a fórumokat ,de egy profitáló várost nem sikerült csinálnom ! :o(

Köszi elõre is !

Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010

Köszi, megpróbálom

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Remélem magyar page és magyarositás is lesz.

Még töltöm a disk 2t😊 ugyhogy nemtok segiteni😊
Amugy magyar page van már?

Sziasztok! Devianc-os sc4-em van, és az a gondom, hogy amikor feltelepítem, abban a pillanatban, amikor befejezné az installt egszerüen újraindul a gép. Nem tudjátok mi okozhatja ezt? Fölraktam a deviance fix-t a 2. cd isojához, de nem segített.
másnbak nem volt ilyen gondja?

Magyarositás van?Vagy lesz?

TopGun
Meg most sem jott semmi! szerintem mar csak max. reggel fogom megkapni! 😞((

TopGun
Figyi! most neztem meg a postaladam, de nem jott semmi a mailbox-ra 😞(

Honnan tom letölteni?

TopGun
Jah! azt meg nem kaptam meg! 😞( de megnezem ujra a postaladam ok?

TopGun
Raadasul Te is valaszoltal arra amit irtam.#1105
a Tied #1106

TopGun
Szia BYpsilon! Tegnap 14:31-kor valaszoltam, ha megnezed lathatod, hogy meg is koszontem es ket sorral feljebb mast is irtam.

TopGun
Ahol a jatekba epitett sims-eid vannak ott adhatsz meg masik utvonalat, vagyis a sajat sims-eid feltalalasi helye kell neki.

CSOCSO
nincs meg az öszes sims..de meg akarom majd szerezni... a másik.. hogyan tudom a simjeimet behozni?
TopGun
Hali! Neked megvan a SIMS? az osszes? mert nekem kellene ha megtudjuk oldani? Betudod hozni a gameba a simjeid ha akarod!

CSOCSO
FUUUHH..nah nekem is megvan..meglestem a tutorialt..remélem jobb lesz mint a sims, és tovább a géphez köt...
Hi!
Hova masoltad be a nocd.crack-et?

Probald meg siman a root dir-be bemasolni,es nem kell atnevezni semmit!!!

X:\Program Files\Maxis\SimCity 4

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Randal
Ave!
Lenne egy problémám, leszedtem a deviance féle simCity-t, patcheltem, felraktam hozzá a NoCd-cracket, az addont is és nem megy😞
Én csinálok valamit bénán, vagy a másik verziót használjam?

TopGun
Sziasztok! nekem is van par kerdesem!BYpsilon kerlek segits benne jo? Betelepult hozzam a hadsereg, kerdesem, hogy epithetek-e mellejuk hazakat? ipart, uzleteket? Nagyon sok a szemet a varosban, eleg ha csinalok szemet lerakot, meg recycling centert? vagy kell-e waste to energy plant is? Mennyire kell messzire epiteni a lakoterulettol? A farmokat messzire epitsem az ipari terulettol, hogy beinduljon? az oktatasnal es az orvosi ellatasnal akkor jo ha zold a lefedett terulet? vagy nem baj ha piros? 1x4-es nel, hogy lehet nagyobb teruletet epiteni? mert nekem sehogysem sikerul! 😞

Sziasztok! Devianc-os sc4-em van, és az a gondom, hogy amikor feltelepítem, abban a pillanatban, amikor befejezné az installt egszerüen újraindul a gép. Nem tudjátok mi okozhatja ezt? Fölraktam a deviance fix-t a 2. cd isojához, de nem segített.
másnbak nem volt ilyen gondja?

TopGun
Aham, ertem es azt is eltudnad kuldeni esetleg, mondjuk darabonkent ha megkerlek?

TopGun
Megkaptam es mar le is toltottem koszi!! mi a maradek 30Mb?

Alexease
Sorry de en is mar vagy 2 eve nezegettem ezeket. Gozom sincs.
GeoVu, DLGV32 Pro, ezek a progik. Az egyik 3 a masik 6 mega.
TopGun
BYpsilon! A [email protected] elvileg 10Mb-t visel el. esetleg ha eltudod kuldeni a 30Mb-t darabokban, akkor le tudom szedni, de eloszor az 5Mb-st kellene elkuldened ok? Ha kell szivesen segitek BP.regio keszitesben en is.

TopGun
Szia! a progit amit emlitettel azt hol talalhatom meg? a cimen ott vagyok mar, de a progit nem talalom 😞

Alexease
Rengeteg link es keresesi lehetoseg van ott. Az az USA kozponti terkepeszeti oldala.
Ezt egy 7900x4000pix keppol vagtam ki😊)
Alexease
Aki "terkepet" akar csinalni itt egy kis segitseg:

http://www.sc4ever.com/knowledge/showarticle.cfm?id=1103&openItemID=cid.49,cid.45,cid.47

Atom reszletes domborzat mappot (DEM, elevation maps) a www.usgs.gov rol lehet szedni ingyen. Eleg reszletes, a komplett fold, tobb mint 6 gigabyte (6 Gbyte) tomoritve. Letoltheto grayscale jpg, color gif, es vektoros DEM formatumban, a progival egyutt. Pontos linket ne kerjetek, keressetek (en sem tudom mar).

TopGun
A figyelmezteto ablakban amik zolddel es szurkevel jelennek meg, azok mit jelentenek? pl. a zold? a piros azt tudom egyertelmuen, hogy gaz van, de a tobbi mit jelez?