13557
  • saliboy
    Szia Szanics!

Ez már kicsit más játék, mint a simcity 3000 volt. -> régióban, és egymással együttműködő városokban kell gondolkodni.
    Ha igazán nagy és szép várost akarsz, akkor egyszerre többet kell építened, amik segítik/erősítik egymást.
    Valahol azt olvastam, hogy ha eg város megáll a növekedésben, akkor a szomszédját (ill. a régióban lévő másik várost) kell fejelszteni...

Üdv: Saliboy
  • [HUN]PAStheLoD
    viz is kell ám .. meg szemétszállítás .. olyan 40 000 nél már nyereséges lesz a város
  • Tuvok #3953
    Hmm, hát hmm. Én mindig felfelé építkeztem, szal medium, aztán ha szaporodott a nép, akkor high, már csak a középítmények miatt is, minél nagyobb terület, annál nagyobb költség.
    Az RCI-t sose értettem, amiből nagy volt az igény, hiába építettem, kutya nem költözött oda, amiből meg az igény tök mínuszban volt, oda azonnal telepedett vki...
    8k lakosságnál nyugodtan húzd át a low zónákat mediumra, esetleg high-ra, de inkább medium, a high már csak luxusvillákról szól max 10 lakossal, a mediumban meg akadnak faszásan magas társas-és bérházak akár 100+ féreggel benne.
  • Ombika
    Udv!!

Ehhez letezik magyarositas?

SimCity 3000 Word edition
  • szanics
    HÉLLLÓÓÓÓÓ!!! Nincs ötlet?
  • szanics
    Ja, még egy adalék az előzőhöz.
    Általában figyeltem az RCI-n, hogy mire van igény, és olyat építettem, amilyenre volt. Így viszont elég kevés lett a Medium és a High Residental. Lehet, hogy le kéne bontani pár low-t és ilyet felhúzni helyette?
    A másik: mindig 100 körül van az igény az agrár-területekre. Nálatok is?
  • szanics
    Sziasztok!
    Immáron sokkal kellemesebb problémám van, mint eddig.
    A lényeg, hogy elkezdtem játszani a 4-gyel (előtte csak a 2000-rel nyomtam egy keveset, na ez kissé bonyolultabb), és akadt egy kis gond.
    Építettem egy kis 8500 lelkes városkát, amiben minden rendben van. Igyekszem mindenre figyelni, nem túl magasak az adók (8% körül), mindenki baromi elégedett, szóval tényleg minden ok (építve elég rendőrség, tűzoltóság, sulik, múzeum, kórház, stb.), de lassan lemegyek a térképről, és a városom lélekszáma stagnál. Mi a teendő ilyekor?
    Arra gondoltam, hogy a jelenlegi zónaméretek lehet, hogy nem jók, és egyes területeket Dezone után újra ki kéne jelölni, de nem vagyok biztos ebben, így inkább megkérdezlek Titeket.
    Előre is kösz a segítséget!
  • szanics
    ELINDULT!!!!!!!!!!!!!!!
  • Devids Pro
    windows reinstall:)))
  • szanics
    NEM HISZEM EL! ELEGEM VAN!
    Már másodszor töltöttem le a SimCity4-et, és nem indul el az a szemét!
    Már lejjebb írtam a problémáról, továbbra is igaz. Dev-verzió van, a gép konfigja jó, XP fut rajta, ami elvileg lehet probléma, de máshol állítólag megy így is. Amikor a parancsikonra kattintok, hirtelen fehér villanás, aztán semmi, CD leáll és fekete kép.
    Senkinek nem volt még ilyen gondja? MEGŐRÜLÖK!!!
  • Coolfire
    Weheheee...a Simset azt megoldottam,de ezt nem tudom mert elveszett a gyári dobozom.:)A mocsok regszerverek meg tudják/ismerik az összes forgalomban lévő serialt.Na mind1,majd keresgélek.
  • [HUN]PAStheLoD
    én winapból nyomom a zenét :D
  • Devids Pro
    igen hát máshol énse nagyon találtam, vagy ha találtam is az a hivatalos oldalra mutatott, de ha eredeti a játékod akkor csak regisztrálni kell magad és tölthetsz is..
  • Coolfire
    Azt én is tudom,csak nem férek hozzá.Vmi tükör kellene.:)
  • httompy
    Hali ! már megírtam a RH-ban is de ide is beteszem hátha tud valaki segíteni
    Engem egy olyan érdekelne hogy mért nem tudom az MP3-maimat lejátszani benne.Pedig oda rakom ahova mondja.
    Ha meg csak a SM4 van fenn akkor igen....
    esetleg valami patch ,vagy valami kell?????
  • Devids Pro
    a hivatalos oldalon talán:)
  • Coolfire
    Ha találsz t1 t3-ast akkor kevesebb mint 8 óra alatt lejön.Persze,ha bírja a sávszéled.:)Apropó vki nem tud egy helyet,ahonnan a hiv. simcity cuccok fent vannak?
  • [HUN]PAStheLoD
    hááát ... DC .. esteleg ilyen eDonkey szerű filemegosztók .. de DC_n is a megfelelő embertől lehet szedni 40-50 k-val
  • szanics
    Nem tudtok egy warezt, ahol fent van? A DC kurva lassú nekem, én meg már JÁTSZANI AKAROK!!!
  • Devids Pro
    ja
  • [HUN]PAStheLoD
    nincs mit :P

jöhtene már az 5 :D
  • szanics
    oké, thanx
  • [HUN]PAStheLoD
    DEVINACE féle verzsönt szedd le .. 2 cd asszem
    az nekünk jó
  • szanics
    Valszeg rosszat szedtem le a DC-ről...
  • szanics
    Nem ez volt a baj. Felraktam a legfrissebbet, de semmi.
    Márpedig nekem még MA kell ez a játék!!!
    Basszus! Nagyon rákattantam...
  • szanics
    Megprószálom, de kb. egy hónapja raktam. Kösz
  • Devids Pro
    rakj fel új detonater drivert..
  • szanics
    Sziasztok!
    Probélmám a következő: ISO-ilag leszedtem a SimCity4-et, de ha feltelepítem, és megcrackelem, nem indul el. Bead egy 'hót' fekete képernyőt, és semmi nem történik.
    Ha felraknék egy újabb patchet, nem tudom megtenni, mert nem engedi "Nem találja a fájlt, bár egy ugyanolyan nevűt igen".
    XP-m van és GeForce2 MX 400-am, lehet hogy ez a baj?
    Nem hiszem, mert eddig minden futott vele, főleg ami EA-s játék.
    Tud valaki segíteni?
  • saliboy
    Köszi!
  • Devids Pro
    DC++
  • saliboy
    Sziasztok!

Szeretném letölteni a Rush Hourt... Tudnátok ebben segíteni?

Előre is köszi: Saliboy
  • Devids Pro
    Itt keress rá tuti találsz (most lusta vagyok a cd-t előbányászni bocs)
  • sanki
    Sziasztok!
    Rajtam is segíthetne valaki! Nekem a Rush Hour-höz kellenne egy kód, amivel telepíteni tudok (CD Key)
    Előre is köszi!
  • Somik
    Majd lehet hogy lesz rajta SimCity 4-es rovat! Még gondolkozom rajat!
  • antijedi
    hát ez a reklám nagyon nem ide kéne...
  • Somik
    Minden ami Sims, Sims 2 és Singles!: http://sims2hun.atw.hu
  • Adri
    Köszi a mindenkori segítséget!!
    Az köszi megvan!
  • Coolfire
    A Rush Hour is kell?
  • Coolfire
    ncm4-rhyx-6qmx-dx4m
  • Adri