13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
Toroco #4155 emulen próbáltad már? ott azért egész jól jönnek a dolgok. wanadoon csak a rushour van. vagy vmi más warez oldalnéztél már? -
Matyest #4154 nekem nemtom honnan van meg de fönt van a gépemen a magyarosítás és ha kell valakinek akkor, az e-mail címem [email protected] -
#4153 pedig jó lenne, ha valahol keringene a neten (nem torrent és DC, mert az itt nem megy). megkukkantanám milyen. bár régen sem voltam odáig a simcity-ért, azért egy téket megér -
#4152 a Simcity 4 Deluxe = Simcity 4 + Rush Hour ??? -
Toroco #4151 vagy nem is tudom lehet hogy valakitöl van, de nem crackel. -
Toroco #4150 ez nekem is meg van. asszem ez a kiegészítője. nekem a sima is meg a rush hour is a netröl van leszedve -
#4149 Én EZT találtam, de ez a rush hour. ez a kiegészítője?
neked egyébként honnan van meg? boltból? -
#4148 Szerintem szerződést kell kötni a másik "várossal",hogy vegye át a szemetet. -
Toroco #4147 És ez a magyarítás hol található? nem baj ha még nem full
-
Toroco #4146 olvastam valahol hogy a szemét telepet érdemes más régióba lerakni a város mellett és oda szállíttatni a szemetet. ezt hogy lehet megoldani? elég ha uttal összekötöm a két régiót? vagy valamit be kell állítani valahol? -
Matyest #4145 asszem igy néznek ki..kösszi akkor keresek írást hogy mivel tudom megállitani hogy ne költözzenek el -
#4144 Valahogy így néznek azok a házak?
Akkor valszeg a gyárak meg azért mentek tönkre,mert nincs elég munkás.
Az elköltözésnek sok oka lehet. -
Matyest #4143 nemtudom, lehet ez történt.. De a gyáraknál is ugyanez van. És azt hogy kiköltözzenek hogy tudom megállítani? -
#4142 Az érdekes, hogy a tűzoltóság ellenére leégnek a házak... Nem arra gondolsz, hogy kiköltöztek a lakók a házakból és leromlott az állaguk? -
Matyest #4141 amugy már létezik magyarosítás simcity 4-hez bár nem 100%-os -
Matyest #4140 Sziasztok!
45ezer fős kisvárosomban állandóan leégett házakat látok..Az egész terület teli van tüzöltó állomásokkal. A rendőreimmel a elkaptam már a gyujtogatókat, és egyetlen villanyvezeték sincs benn a város területén +a gyárakat is kiköltöztettem. Lécives valaki írjon hogy mit tudok csinálni hogy a házak ne égjenek le folyton...előre is köszönöm -
#4139 Nincs és nem is lesz. (Legalábbis az alapjátékhoz nem.)
Forrás. -
Christian #4138 izé..van valahol hungarosítás? -
#4137 Aztán, ha ráértek válaszolgatni, van még kérdésem.
Hogyan lehet egyirányúsítani az utakat?
Hogy tudok alagutat vagy hidat építeni?
Hogyan tudok csatornákat csinálni a városban? (Mármint nem a közműre gondolok, hanem kis folyókra.)
Hogyan tudom az utakat felüljáróként vezetni?
Egyelőre ennyi lenne. Gondolom ez egy kicsit sok.
De azért köszönöm a válaszokat!
Sziasztok! -
#4136 Jaj! Bocs! Itt a kép:
-
#4135 Sziasztok!
Lenne még 2 kérdésem:
1.: Hogyan tudok ilyen kicsi parcellákat kijelölni, mint a képen látható?
2.: Hogyan lehet meghatározni a házak irányát, hogy merre nézzenek (mint a képen) ??
Előre is köszönöm a választ! -
#4134 Köszi szépen a gyors választ! Most nézem az erőműt, maxon van (5 lámpa). Levettem 1 lámpára, az áram elég, a veszteség csökkent. -
Since #4133 Egyszerű a megoldás...Az erőműből vegyél vissza annyira, hogy elegendő legyen a lakosok számára az áramfenntartás. Az iskolák támogatásából is vegyél vissza. Az a lényeg, hogy azelején csak a legszükségesebb dolgokat építs...Én pl nem medium zónákkal kezdtem volna hanem low zónákkal. A low zónának az az előnye hogy nem kell neki vízellátás :-) És még egy fontos....Érdemes elkülöníteni az ipar illetve a alakossági zónákat a pollution miatt. A jó környezetet meg fákkal illetve parkokkal éred el. Ha kapsz egy üzenetet hogy kevés iskolád van ne is foglalkozzál vele mert nagyon sokba kerül a fenntartása, és tulajdonképpen nem használod ki rendesen. Majd ha több pénzed lesz és ha tudod finanszírozni akkor javaslom. Cheers -
#4132 bocs, azt elfelejtettem mondani, hogy a DC itt(meló) nem müxik. egyébb ingyenweb? egyszer régen a Civilization 3-at is így szereztem be. valaki volt olyan rendes és felrakta. nézegettem hasonló oldalakat, de egyenlőre sim city-t nem találtam. valakinek esetleg van linkje ahol fent van? -
#4131 Sziasztok!
Most kezdtem el a játékot és lenne egy kis problémám:
Mivel lehet növelni a város nyereségét??
Kisvárosom van alacsony és közepes sűrűségű zónákkal. Az adó 10-20%. Van 40000 dollárom és havonta 1400 veszteségem. Van ált. iskola, kicsi tűzoltóság, kórház, rendőrőrs, a lakók látszólag gazdagok, mert újjáépítették házukat nagyobbra.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Árpád vezér -
Toroco #4130 Én a DC++, és az Emule használatát javasolnám. biztos fogsz találni. -
#4129 Hi!
abban kérnék segítséget, hogy valami korábbi verzióját a Sim City-nek honnan tudnám ingyé leszedni? a legegyszerűbb, első verzió is jó vagy valami. -
#4128 Nektek nem volt olyan problémátok, hogy a városotok egyszercsak szőrén-szálán eltűnik? Csak mert bebuktam egy 70ezres várost, és sehogy sem tudtam visszamókolni. Olyan idióta mentési rendszere van, hogy az valami bődület. Nem elég, hogy a térkép területei számozva vannak, de nem is hagyja a program, hogy régi mentést rakjak bele. Nagyon felkúrta az agyam, nem is volt kedvem újra nekiállni. De ha meggyőztök, hogy ez nem általános, akkor talán megpróbálom mégegyszer... -
#4127 Üdv, a következő a gondom. A sima Sc4 megy, de a Rush Hour telepítés után hibát jelez.
"The configuration file (Graphics Rules.sgr) cannot be parsed. Using built-in rules." Eztán elindul, de csak hang van.
Valami tipp?
Előre is köszi! -
zizzenet #4126 Tisztelettel kérdezném, van-e valami hír a SimCity 4/Rush Hour magyarításáról. Foglalkozik-e a témával érdemben még valaki, avagy hanyagolódik. Korábban Ranloth kolléga dolgoztott az ügyön, de ahogy elnézem, ez még a múlt évben abbamaradt (természetesen minden szemrehányás nélkül írom ezt).
Érdeklődnék hát, van-e köztünk ebben az ügyben tájékozottabb egyén, és megosztaná-e velünk információit.
Előre is köszönöm. -
St@n #4125 HELP!
Nekem is ugyanazt a hibát csinálja a SC4 mint Rem-X-nek, hogy a legváratlanabb pillanatokban újraindítgatja a gépet és semmi más game nem csinál ilyet. Előtte még 1 pillára bevillan egy kis kék kép, aztán már jön is a BIOS stb. Win-t is raktam újra meg minden és semmi. Nem tud valaki valami 5letet erre? Előfordul(t) ez még vkivel? Plz help!
Konfig: ABIT NF7, Barton 2500+, 1 GB Dual-DDR 400 (2x512), 9800 PRO, Maxtor 120 7200rpm + Samsung 160 7200 rpm 8mb cache, Mercury 400w táp. XP sp2 hun, a játék Deviance-os, nem patch-elt, de patch-el is ugyanazt csinálja.
Előre is köszönöm a segítséget! -
sknight #4124 Nos nem tudom ki mennyire aktiv, de én szivesen forditanám tovább a Rush Hour dat fájlt. Csak adjatok egy olyan prg amivel lehet ezt csinálni. És elkezdem csinálgatni. Megjegyzem, hogy én még mindig játszok vele. Mert tetszik és jo! :D -
sknight #4123 Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van e ujabb magyarosítás a játékhoz?
Illetőleg, hogyan lehet dinamikusan fejlődni? Mit mikor érdemes megépíteni?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat. -
#4122 Ja és ott a régió képernyőnél, mikor a kiválasztom a városomat, akkor mi az a csillag a neve alatt? Nekem még csak 1 csillag van pedig, egész jó a városom, és 240k a lakosa. -
#4121 köszönöm.
kérdésedre sajnos nem tudom a választ,ha tényleg mindezt megtetted akkor ez egy bug.patchok fennvannak?(bár nem tudom mit javítanak) -
#4120 egyszerűen nem tudnak annyi diákot hatékonyan tanítani, ahány oda jár. Építs nagyobb iskolát, vagy mégegyet. -
#4119 ja az nekem is kéne... Pedig már kb. 40k a hitech lakosság, és az advenced research is megvan... 200k lakos. -
#4118 Van egy 200ezres városom. De van egy kis gond vele. Nagy a munkanélküliség, és hiába építek már csak irodákat meg hi-tehc gyáarakat a városba, nem csökken. Másik gond, ez inkább bug szerintem: Van egy reptér melletti kereszteződés, ahol mindig mondja, hogy nagy a bűnözés, raktam is oda egy small stations, de ugyaúgy már lássan 100 éve nagy maradt a bűnözés. A helikopter is állandóan ott köröz. Mi a francot kéne csinálni? A másik meg az állatkertnél állandóan kiszöknek az állatok, és emiatt is pampog a rendőrség. Azt mondja, hogy növeljem a parkok támogatását. Eleve maxon volt.... Ennél jobban nem tudom növelni.
Van ezekre valami megoldás? (SC4+RushHour) -
lehoglehog #4117 Sziasztok!
Már két városomban is megvannak a space port feltételei, a játék mégsem hajlandó ideadni azt a **** space portot.
Plíz help!
Thx
-
Toroco #4116 Nekem a winfos már 3 folyamatos letöltés után lehalt. Esc-et nyomtam és elö jött a start menü. windows gombra meg a jobb klikk menü, szal lehalt szegény rendesen.