Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TopGun
Szerintem nem az oldalt kellene belinkelni, mivel ott is kulfoldiul kell tudni, hanem a cuccokat kellene feltenni a honlapra, hogy onnan lehessen letolteni es magyar nyelvu utmutatot irni hozza nem? Erdekes, hogy meg egy regioval sem talalkoztam aminek a kozepen lenne egy kis to! Ti mar talalkoztatok ilyen regioval?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Carlos
Mentem melózni, majd késõbb benézek!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Támogatom!!!

Þór vígi þessi rúnar

Csacsi
Ha itt van az, aki csinálta azt a freewbes accountot, az kérem jelentkezzen, mert ha nem akar mást feltenni oda, akkor ott lehetne a honlap, csak akkor meg kéne adni a hozzáférést, és ígérem felteszem a városát a letölthetõk közé.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Carlos
Mingyár' megyek vissza melózni, úgyhogy legyetek jók. Más is mongyon ám 5leteket a Site-al kapcsolatban.
Ja, és mennyen háttérzene a Site alatt. Legyen kikapcsolható! Lehessen szavazni, hogy melyik szám mennyen a SimCity4 track-jei közül.
De mehet TATU - Not gonna get us is, bár ez nem jó 5let szerintem.

Þór vígi þessi rúnar

Csacsi
Továbbra is várom, azokat a jelentkezõket, akik tudnak jó kis tárhelyrõl, ahol van mondjuk 50 mega tárhelyem, ingyenes. Lehet külföldi is, csak gyors legyen. Amiket már próbáltam(freeweb, ultraweb,free.x3.hu)

Ezeknél már mind foglalt, és csak a freewebesen van feltöltve egy kezdõ városka.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Carlos
Nekem 8!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Okos 5let!!!
A kezdõk hogyan kezdjék el engem is érdekelne, mert a "Metropoliszom" kõkeményen stagnál 2000 embernél és havi kõkemény és ultrabrutál 60 bevételnél. Durva mi?
Próbálkozom piszkosul, csakhát nem megy.

Þór vígi þessi rúnar

Csacsi
Meg még az lenne a fontos, hogy az remélem senkinek sem baj, ha 1024*768 felbontásra lesz optimalizálva.

Csacsi
Végülis mindenre rá tudnék jönni, szóval, akkor azthiszem kezdésnek elég lesz a tips&tricks, meg ezekt letölthetõvé kéne tenni.

Az emailcímemre várok screenshotokat a játékból, minnél jobbakat, valamint kezdõknek eligazítást, valami ilyesmit, hogy hogyan kezdjünk neki.

Carlos
Bejelentkezek már, ha regisztrálva vagyok egy ideje. Most tûnt csak fel, hogy nyomizok itten ilyen gesztenyeként.

Þór vígi þessi rúnar

Csacsi
Mondjatok gyorsan magyar free servereket, a freeweben, és az ultraweben már foglalt a simcity4 cím, kéne még, ahol leehtne.

Csacsi
Ez az oldal jól hangzik, csak az a baj, hogy fogalmam sincs, hogy ezek mit jelentenek, de majd igyekszem kitatlálni. A legfõbb probléma az, hogy maximális tárhylem, ami lehet, az 25 mega

Csacsi
Ne ijedj meg, ha csak holnap válaszolok, vgay max ma este 11 körül, de csak akkor érek haza. De mindenképpen válaszolok.

Csacsi
Ha így érzed, akkor esetleg írhatnál mailt, hogy mit látnál szívesen az oldalon, és adhatnál linkeket, ahonnan infókat szerezhetek. Szóval ötleteket várok, és ha van elég ötlet, akkor elkezdem.
Az email, ahova jöhetnek az ötletek : [email protected]

Csacsi
Nincs, nem készül, nem várható, hogy valaki elkezdi, tehát nem is lesz hozzá.

TopGun
Szia! Kiprobaltam tegnap amiket irtal a forgatassal meg a meretezessel kapcsolatban! Nem mukodott!! ill. egyetlen egyszer sikerult 3db 3x3-as zonat letenni, de abba meg nem koltoztek be a lakok! 😞( csinaltam mashol is zonakat ugy ahogy mondtad, de az istennek sem tudtam megegyszer olyan nagy meretet lezonazni! Milyen epuletek kellenek a beach-hoz, hogy beinduljon?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Csacsi
Ha adtok ötleteket, akkor szívesen megcsinálom az oldalt, csak kell anyag, ötletek, és sok link. Plussz tippek. Sajnos a meló miatt nem tudok elég sok infót összegyûjteni, de ha adtok infókat, akkor szívesen csinálok mondjuk holnap délelõtt egy alpha verziós honlapot.

Csak azt mondjátok meg, hogy milyen legyen úgy nagyjából.

K.András
Szerintem azért nem haldokol, talán korán van még...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

TopGun
Szerintem lenne igeny, bar amennyire haldoklik ez a topic, gondolod, hogy a honlapnak nagyobb sikere lenne? Te megcsinalnad a honlapot?

Csacsi
Nah mejdnem kétszer küldtem el, mert valami baj volt az sg-vel, de elküldte, csak nem engem jelez utolsó hozzászólónak.

Csacsi
Szerintetek lenne igény, egy magyar simcity 4 honlapra?

és ha lenne igény, akkor lennének jelentkezõk is arra, hogy tippket, és tanácsokat adjanak, hogy miket kéne feltenni az oldalra, honnan szerezhetõk be hozzá a kiegészítések, meg ilyenek

K.András
Strandot én még nem épittetem, de gondolom mint mindenhez ehez is kell közmü,ut.Ma én is folytatom a várost amit elkezdtem...

TopGun
Nekem van turelmem! most kezdtem ujra teljesen elolrol, mivel mas rendszerre kellett telepitenem. Folyton uj megoldasra varo problemaim vannak! Pl. mit kell a beach kore telepiteni, hogy mukodjon?

K.András
Hát ami azt illeti ezt a játékot csak a türelmesebbek nyomják sokáig...

TopGun
Jol leult ez a topic! mindenki ennyire dolgozik? vagy csak este er ra netezni? 😞 Meguntatok a jatekot?

TopGun
Igen, megoldhato ha jol epited ki az utakat! Nekem a regi varosomban igy mukodott a dolog, a buszmegallot szerintem nem nagyon lehet elforgatni.

TopGun
Nincs itt senki most? 😞(

TopGun
Figyi! nekem nem tudom miert nem megy a dolog, de 6 ev alatt csak 2,5e lakosom van! megvan meg a Te 6 eves jatekod ahol olyan sok mar a lakod? nem tudnal zona kepet csinalni rola kozepes nagyitasban es elkuldeni nekem?

K.András
Nem kell iskola, föleg nem három 3ezer lakosnál könyvtár is pénzkidobás ennyi lakosnál(gondolj bele 3000 lakosbol mennyi a gyerek, de jobb lenne ha a grafikonon megnéznéd, mert van olyan ahol a korosztályokat irja számszerüleg) ,nem kell korház sem amikor kezdesz(a helyüket hagyd meg), semmit nem rakj le csak területeket, vizet, áramot, az adot egy kicsit told fel,ennyi!!!
Nem kell cifrázni az elején, közmü kell, munka kell aztán kész,ahogy jönnek a lakosok meg a haszon, akkor sem egyböl iskolákat kell ezerszámra, közmüvet fejleszteni(viz,villany)és nem árt a grafikonokat használni ezen igények felmérésére sem.

Csacsi
Ez a játék, nem megy nekem

Van egy városom. 3000 fõ, nem akar több jönni.

Van 3 iskola(1 fõiskola, meg 2 általános iskola)
Van 1 könyvtár.
Tökéletesen lefedik a várost
az összes olyan rendeletet bekapcsoltam, ami növeli az iskoláztatást, mégis az education mínuszban van.
Holott az iskolákban alig van 60 gyerek
Ugyanez van az egészségüggyel is
3 kórházam van, és semmi.

Mit lehet ilyenkor csinálni?

K.András
Hali!Azt mondom hogy mindenkinek megáll az isö amikor csinálsz valamit...
Egyébként elkezdtem egy uj várost baro lesz, 120 ezer embernél vagyok(78éves a város) de még a felén alig van nagy épület, most kezdenek jönni és már 6500 a haszon, 9000 ezer volt de most egy csomo mindenbe befektettem, tanulás, korház, muzeum,stb.Még este játszok vele, aztán ha befejeztem rakok fel képet is.

Ajánlom figyelmetekbe a http://simcity.ea.com/tipstricks/tipsntricks.php
oldalt. A fórumon elhangzó legtöbb kérdésre itt megtaláljátok a választ.
TopGun
nem szoktam nezni az idot, hogy megall-e? ezert nem tudok erre mit mondani, de majd ma megnezem

TopGun
Szia! Ezt mire ertsem?

K.András
Miért nálad nem áll meg az idö amikor mész dolgozol?Dehogynem...

K.András
Ugyanott van mint a simcity3000-ben, nem változott a helye, csak egy csomo minden eltünt onnan az elözö részhez képest...

K.András
Sorry, akkor nem voltam elég figyelmes...

TopGun
Ezeket honnan tudod? benne vannak a manualban?

TopGun
ezt mikor kell? amikor leteszem a zonat?

TopGun
Ertem es a parkokat is lehet forgatni? mert nekem sokszor nem tetszik ahogy allnak! 😞

TopGun
Miutan letettem a zonakat utana lehet forgatni oket? vagy mikozben leteszem?

TopGun
Aham! koszi!!! es a parkokat ilyesmiket is lehet forgatni? sajnos nekem csak kis 3x1 es teglakat csinal zonanak! 😞(

TopGun
Szerintem probald meg lejjebb vinni a felbontast es ne tegyel fel mindent maxra.

Csacsi
Topgun a 1473-asra tudsz válaszolni?

TopGun
Ugyanott ahol az adokat es a tobbit allitod! valami zold szinu csik, holnapra megnezem neked ok?

Csacsi
Van többb fajta program, de a legegyszerûbb az, ha mondjuk printscreen gomb, majd beilleszted photoshop-ba. Elmented jpg-ként, vagy gifként, hogy ne legyen 2 megas bmp-d

TopGun
Szia! ahol mented a jatekot ott van ket fenykepezogep, az egyik csinalja a screenshotokat, a masik az albumot hozza elo, ha raviszed az egeret meglatod.

TopGun
Szia! hogy lehet a zonakat forgatni a patchelt jatekban? mert nekem nem sikerult! 😞(

Hogy kell scrshotot csinalni?