13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#3995 Nekem is először a rossz RH volt meg, hiába kattintottam az installra, nem csinált semmit, aztán letöltöttem a deviance-t is, az jó lett . -
#3994 épp ezt akartam javasolni, lökd le isoba és démon túlsz ... -
K.András #3993 Visszaolvasva láttam hogy két féle rush jött ki,egy eu meg egy másik,na kérdésem az honnan tudom meg nekem melyik van?Hátha az a baj,az alap sityire nem megy fel a javitás sem,szal nem értem az egészet és kibaszottul ideges vagyok már!Nemértem mi a faszom van. -
K.András #3992 Vagy esetleg nem lehet mountolva telepiteni? -
K.András #3991 Ha igy csinálom,akkor megáll 5-%-nál és azt irja:
"a program occurred when trying to transfer the file:'K:\ simcity2.dat' from the media...
Ilyen volt már valakinek?Kezd megörjiteni ez a játék,pedig ugy beleéltem már magam,rengeteget játszottam anno ezzel és most meg nem tudom kiprobálni rush-t,nem hiszem el... -
#3990 SC 4 -> RH -> RH crack
Én így csinálom . -
Coolfire #3989 Nekem is mindkettő Deviance verzsön.Felrakom a SimCity4-et,semmi crack ugrik rá a Rush Hour majd egy RH patch és a legvégén crack.Mondjuk én Win98 alatt játszom mindent,amit lehet. -
K.András #3988 Na volt egy winreinstall,nem müxik,valaki mondja el hogyan rakta fel mert esküszöm nem értem miért nem lehet felrakni.
Söt egyedül ugy tudom felrakni ha a rush hour crackjével elötte felülirom a cimcity exe-t!!!Szal ha sima alap exe-t hagyom akkor 5-%nál megáll és ugymarad,ha felülirom akkor felmegy de kilép a játékbol,szal javitás elött kell felrakni,utána esetleg,milyen exe-t hagyjak rajta az alapot,vagy esetleg valamilyen cracket stb,pls thx! -
#3987 Win reinstall szvsz nem fog segíteni, ezer dologgal összeakadhat, ami úgyanúgy ott lesz reinstall után is .
Videókártyás, vagy azzal kapcsolatos hibára utal, lehet anisothropic szűrés, élsímítás, Truform a probléma, de lehet directx is .
Esetleg Hyperthreading fölös / hiány (nekem megy vele), de lehet hangkártya driver . (Battlefield kidobál pl. ha integrált hang van) -
K.András #3986 Valakinek valami ötlet? -
K.András #3985 Hja és javitás nélküli cimcity-re probálgatom felrakni,gondolom az mind1. -
K.András #3984 Többször telepitettem ujra simcity-t.Hja,és deviancos minden az alap és a rush is,de van egy problem,nem tudom feltelepiteni a rush-t mert 2-5%-nál megáll,viszont ha a rush crackjét rárakom a sim-re akkor utána rá tudom telepiteni,de ahogy belépek a játékba kivág,természetesen vidkártya driver csere megvolt.Mi lehet a gond,egy win reinstall segitene neki biztos?Mert akkor ma ujrarakom,de nem örülnék ha utána se menne,szal ha biztos ez a baj akkor okés,csak nem szeretnék szopni megen.. -
#3983 vszleg rosszul jött le, de ha windózzal szedted akkor meg nem is az egész jött le :/ -
#3982 msn címem ? höh .. írjá privátot , vagy ott a mailem .. -
#3981 SP1 nemhiszem hogy KELL . de mindenképp felkéne tenni mer amugy windóz kb. egy ementáli sajt védelmi képességeivel vetekszik ...
meg egy jó videjókártya driver se árthat .. esetleg friss SC4 majd RH install ... és ha ez se akkor meg már win reinstall is kell :/ -
K.András #3980 Gondoltam kiprobálom rusht hourt milyen lett,felrakom és kivág a desktopra!Valakinek ötlet?hadd ne keljen 1500 üziböl átböngészni mi lehete a baj...Bár lentebb olvasom hogy xp SP1,szal kell SP1 a futtatáshoz?Mert nekem az nincsen fent igy lehet az a hiba? -
#3979 már nem folyatatja senki sem a magyarosítást, azt hiszem olyan 22% körül megállt.. -
#3978 na mind1, sorry, de a topikot elhappolom :) -
#3977 na ugyan hány rókabőr lesz még lehúzva ... -
#3976 szásztok!mi a helyzet a magyaritassal?hany %-os?ha nem gond nem olvasgatok,unom!elöre is köszi! -
plesi #3975 Sziasztok!
letöltöttem a magyarítást, de azt írja ki a gépem, hogy hibás a csomagolt állomány......
mi a teendő????? -
#3974 "Új SimCity biztosan!
Az Eurogamer hasábjain olvashatjuk, hogy a nagy Will Wright "hivatalosan" is megerősítette, készül az új SimCity. Persze kiadói oldalról még semmit sem lehet róla tudni, de a nagyember elmondása szerint olyan emberkéket is célközönségnek tekintenek, akik még nem is hallottak az alkotásról."
by Gamestar.hu -
Somik #3973 Az oldalamon ( http://sims2hun.atw.hu ) nyílt egy SimCity 4-es menüpont! Hamarosan rengeteg letölthető cucc lesz a játrékhoz! Érdemes megnézni! :) -
saliboy #3972 Szia Master!
Gratulálok!
Hogy tetszik a game?
Lammaer: nekem működtek elsőemmi probléma :))
Üdv: Saliboy
-
Mester01 #3971 SIKERULT!!!!!!!! :D -
Mester01 #3970 Driver:OK
Peccs:Milyen peeccs?
Sc4!
xp sp1????????
Reinstall:Meg vot -
Mester01 #3969 Hallod add mar meg a MSN cimedet es segits mar thx -
#3968 nekem már volt olyan hogy 300% os kihasználtság sínekkel... néha finnyás és nem veszi be rendesen sokat próbálkoztam aztán ment :) -
#3967 driver? peccs ? rh v. sc4 ? xp sp1? reinstall? -
Mester01 #3966 SEGITSEG! -
lammaer #3965 Kösz Saliboy, az effektek - mármint hogy minek KÉNE történnie, ha menne a vonatozás - tiszták számomra, mert ugye innen látom, hogy momentán a vasútnak nincs hatása.
A kérdés az, hogy miért nem változik short-ra a szállitási idő, és miért viszik továbbra is teherkocsin a cuccost a gyárak...
Arról én is hallottam, hogy iparzónán keresztül elég a sin, de nem tapasztaltam hogy működne is. Neked már működött igy a vonatozás? -
Mester01 #3964 Sziasztok!
Az lenne a problemem hogy foltettem a játékot elinditom es 2 perc utan szo nelkul kilep!:(((((
Ha van valami 5letek kerem keresen meg a [email protected]
[email protected]
kossz elore is bye bye -
saliboy #3963 Szia Lammer!
tudomásom szerint ha a sineket keresztülviszed az ipari zónán, akkor nincsen szükség pályaudvarra, mert anélkül is megpakolják a vonatokat. Ezt le tudod ellenőrizni, mivel ha az ipari zónából csak közúton szállítasz, akkor az utazási idő általában "long", míg ha bevezeted a sineket, akkor lecsökken "short"-ra. A teherállomás csak pl. kikötő mellé kellene...
De ha rákattintasz a vasutállomásra a lekérdező akármivel, akkor megmutatja, hogy honnan viszik oda az árut. Mellesleg ez igaz a gyárépületekre is: le tutdod kérdezni, hogy hova teszi a cuccot...
Üdv: Saliboy -
lammaer #3962 Hali,
Csendesen nyomulgatok a Rush Hourral. Egy dolog nem világos teljesen: hogyan lehet hatékonyan terhet szállitani vonatokkal.
Az odáig rendben van, hogy lerakom a teherpályaudvarokat, csatlakozik hozzájuk út meg sin, és a sineket szépen átviszem a szomszéd régióba.
Elméletileg igy a szomszéd régiótól nagyon messze lévő gyárak egy idő múlva rászoknak a vasútra, hiszen igy a szállitási idejük sokkkal rövidebb lesz.
Ehhez képest nálam legjobb esetben is csak max 2-3%-os állomás kihasználtság van. Még az állomás mellett lévő gyárak se nagyon hajlandóak vasúton szállitani, inkább átküldik a teherautójukoat a városon és közúton nyomulnak.
Kisérletképpen épitettem egy kikötőt is - na erre viszont ugyanazok a gyárak, akik a vonatozásra nem reagáltak, egyből rávetik magukat.
Sikerült már valakinek jó kihasználtsággal tehervasutat üzemeltetni? -
saliboy #3961 Mégvalami:
Tudtok mondani olyan weboldalakat, ahonnan szép városokat (lehetőleg egész régiót egybe...) lehet letölteni?
Kösz: Saliboy -
saliboy #3960 Szép kattintás lehetett :) -
#3959 Egy veletlen kattintas folyaman ledozeroltam szepen mukodo varosom jelentos reszet.Azota nincs kedvem ujra elkezdeni :( -
saliboy #3958 Hahóóó!
Már senki sem ír ide? Hol vannak a büszke felhőkarcoló-tulajdonosok?? :) -
saliboy #3957 Szia Scholes!
Más válaszoltam neked a múlt héten (a "régi" emailcímedre)... Ha nem kaptad meg, akkor este küldöm újra :)
Mindenkihez: kinek mekkora város sikeredett? Kíváncsi lennék a részletekre is :)
Üdv: Saliboy -
scholes #3956 saliboy!
nem akarsz írni?
szanics #3928-as írására válaszolva: nekem is ugyanezek vannak, és nálam is volt már ez a probléma. Újratettem az xp-t, és megjavult