13557
  • ricky
    Sikerült!!!
  • ricky
    azt építettem is!!! Csak nem viszik oda a szemetet! :(
  • Toroco
    a szemét exportáláshoz a másik városban kell épiteni szemétlerakó helyet, vagy szemét égető erőművet.
  • ricky
    Hogyan lehet a szemetet exportálni egy másik városba? Nekem csak a villanyimportot írja ki ott a listában.
  • Hay #4231
    Yó kérdés, én is kiváncsi vagyok :-)
  • Toroco
    Azt nem tudja valaki hogy az élület igényas grafikonon melyik oszolop milyen tipusu épület igényt jelent? Az első 3 zöld az oké, de miért van 5 vagy 6 üzleti és 4 ipari oszlop, és melyik mit jelent? a legutolsó ipari oszlop maximálisan magas, te le vagyok Hihg density iparzónákkal és nem megy lejjebb, és a budgetben sincs az adózásnál pénz ennél a tipusnál.

Thx
  • Hay #4229
    Bocs, a Regions-ról van szó épp...
  • Hay #4228
    Másold át újra a telepítő CD-ről a tutoriálokat...
  • IDNOM13
    Hellosztok!
    Nem tudja valaki hogy a trainerrel miért nem indul???
    Ha valaki tudja az írjon [email protected] vagy ide!
  • Toroco
  • ricsik
    van bármilyen magyarítás?
  • Hay #4224
    o.k., kiprósza, kösz
  • Csodaszarvas
    En arra gondoltam, hogy az industrialbol a legkisebbet nagy, mittomen 8x8as kockara felhuzod, utat vezetsz hozza, es abbol aztan buzatabla lesz vagy mi a tokom :) Asszem az alacsony legszennyezettseg az elonyere valik, szal dirty industrial melle nem celszeru :) A fold szennyezett lesz tole, vizugyileg.
  • Hay #4222
    Hi!
    Szakadjak meg, de hogyan kell búzatáblát felhúzni? Lakóövezet, legkisebb sűrűség, hány kockányi, vagy hogy?
    Ezt sosem tudom...
  • Csodaszarvas
    Csodálkoznék, ha nem lenne meg az emberek nagy részének a rush hour. :)
  • Toroco
    hát nem tudom hogy tud e valaki segiteni neked itt. eddig mi csak a sima sim city 4 ről beszéltünk. a rush hourrol nem sok szó esett
  • Csodaszarvas
    Hi!

Nem fogom átolvasni a fórumot, és van pár kérdésem :)

A járműveknél van olyan, hogy jetfighter és ufo ... required area51. Volt már valakinek ilyenje? Csőd kell hozzá mint a katonatelephez, vagy fejleszteni kell hozzá? Ne lőjétek le a poént, csak ennyit, pls :)
    Amikor a beteg buszsofőr helyett vezetem a buszt ad egy nagy félhenger tetejű épületet, az micsoda? Azon kívül hogy a bizniszhez kell.
    Érdemes minden kerületbe repteret nyomni, vagy átmennek a szomszédból a metróval, és akkor elég egybe egy nagyobb?
    Érdemes külön kerületbe búzatáblákat felhúzni? Kell az egyáltalán úgy nagy általánosságban? :)
    Nektek is döngölni kell a talajt a seaport körül, hogy be tudjon konnektálni a vasút, vagy én vagyok béna? :)

Hirtelen ennyi, kössz! :)
  • imp99
    ez is egy megoldás...énis csináltam így várost, mondjuk már sikerült az is h egyáltalán nem estem 500 000 alá max amíg az első épületzónát leraktam....csak profitot nyertem
  • emberke
    Én a magam részéről kezdésnél szinte mindig gigantikus építkezésbe fogok. A pénz 80 %-át elköltöm, lerakom a szükséges zónákat, épületeket szóval mindent ami kell. Aztán jöhet az időgyorsítás. Így elég hamar igen nagy és persze jövedelmező várost lehet csinálni, amit aztán a későbbiekben könnyen lehet „átszabni” ha az infrastruktúra nem megfelelő. Talán érdemes a kezdésnél az ipari zónákat a szomszédos régióba telepíteni, így a „fővárosban” nem kell küzdeni a környezetszennyezéssel. Később aztán ha az alapvárosban megfelelő az iskolázottság akkor el lehet kezdeni az ipari zónák lerakását ekkor már szinte biztos hogy high-tech ipar fog betelepülni, ami kevésbé szennyezi a levegőt, vizet (persze rásegítésként érdemes a high-tech iparra vonatkozó adókulcsot alacsonyra venni a többit pedig felhúzni). Ezzel a módszerrel viszonylag egyszerűen lehet metropolisokat felhúzni.
  • imp99
    Amit csak tényleg sokszoros újrakezdés alapján lehet megtanulni az az infrastruktúra kiépítése, hogy tudja később az ember még kell ez a hely, mert ezt meg ezt rakok ide stb...
  • Toroco
    Meg oldódott a munka nélküliség a sok iskola telepytésével. Hát igen, elég sokba került. Szal tényleg nem érdemes rögtön nagy alapokkal kezdeni. Elég szivatós lesz a helyzet.
  • imp99
    Ház én picibe kezdem, és szépen lassan de fokozatosan....persze ez folyamatosan gyorsulni fog. Énis az elején rengeted agrár cuccot pakolok le, de ne sajnáljunk törölni (dezone), mert a végefelé amikor leesik az agrár iránti érdeklődés a szomszédos részre CSAK agrár cuccot pakoljunk ami belefér és az eredetihelyről szedjük ki fokozatosan az összeset!

Toroco: ha hirtelen lesz az elején sok embered akkor van munkanélküliség, én azt tanácsolom NE, NE hagyuk hogy a mérleg nagyon felboruljon mert szinte biztos hogy soha nem fog egyensúlyba visszaállni, persze sikerülhet iszonyatos pénzek árán.
  • Toroco
    ez buzi egyszer csak elküldte. na folytatom

a lakosok és annyi ipart meg mezögazdaságot kellett épiteni hogy a fél térkép tele lett és még akkor is munkanélküliséget lehetett látni a térképen. Szal ujra kezdtem és rágyurtam a sulira rögtön az elején nehéz volt mert két általánost tettem és nem sokkal késöbb középsulit, ami annyit tett hogy elég hamar lett igyény az üzleti területekre, és az ipar a háttérbe szorult.
  • Toroco
    Én azt figyeltem meg hogy az elején iszonyatosan rá kell gyurni az iskolákra. Mert ha nem akkor annyi gyárat meg szántóföldet kell épiteni ami kiszoritja lassan a lakó házakat. Egyszer csináltam az hogy kapásbol leraktam annyi lakórész amit ha beköltöztek majdnem 6-8000 en lettek
  • Matyest
    na kira vagy.. örülök hogy rájöttél a játék lényegére
  • imp99
    jah sikerült a 2500as sőt 3000-es profitot is...Mindenesetre mindig tartsuk plusszban bármi áron a profitot mert ha egyszer lesüllyed akkor nagyon nehéz visszatornázni...
  • imp99
    Nah végre megvan a kulcs a "Big cityhez" :) 500000 újrakezdés megtette a hatását, elöször csak a legszükségesebb dolgokat rakjuk le elöször csak munkahely a közelben és lakáshely! És a lakáshelyek csak kis sűrűségüek legyenek!!! és csak így növeljük a lakosságot kb 5-8000 ig. Ha elérte a városunk a kívánt méretet akkor kezdjünk közepes majd magas sűrűségű zónákat lerakni. A cuccokat meg fokozatosan pakoljuk szépen lassan. Vízrendszer, iskola, ezzel a kettővel elég sokáig elvannak. Ne feledjük az elején nagyon kevés bolt kell max2-4 db.
    Nah és az utak is sima utcácskák legyenek!!! az elején ez visz sok lóvét a füstbe..csak ott fejlesszünk ahol kell!
  • Toroco
    nm
  • pilboy
    köszi mind2töknek
  • Toroco
    ha letöltöd a sim city rush huor magyarositását az részben magyarrá teszi ezt is. a lényeges dolgok magyarok lesznek.
  • laslandes
    Nincs hozzá teljes magyarosítás. De szerintem nem is kell hozzá sok angoltudás.
  • pilboy
    vki tud ehhez a gamehez teljes magyarosítást?
  • Toroco
    tegnap amint hazaértem folytattam az újra kerdettet és este 6ra már volt egy 50000 fős városom. és néha volt 2000 profitom.
  • Toroco
    az a városom ami a képen van megsemmisült. :( az uj várost kitöröltem, de nem csak a város tünt el hanem az egész terep és egy sima felület maradt helyette. visszamásoltam a mentést és és eltünt az képen lévő városom. ami azért fura mert a mellette lévő fiatalabb volt és az megmaradt. ugyhogy most minden mentést töröltem ujra telepitettem és kezdem elülről az egészet. picsába
  • Toroco
    elkezdtem egy uj pályát Newyork regioban. a legnagyobbat. egyszer csak arra lettem figyelmes hogy amikor az a pályát görgetem a leg távolabbi zoomban a videókártyám fura hangot ad ki magából olyan ciripelés szerüt. és nem a hangszórókból jön mert ki vannak kapcsolva, és a fülem a videókártya mellett volt. Hallottatok már ilyenről?
  • Toroco
    Most nem vagy msnen. itt az én városom képe ha sikerül feltölteni. most 1200 a profitom.
  • Toroco
    Tévedtem. 26000 lakosa van , de még a térkép felét sem építettem be lakóházakkal.
    Szerintem az a baj hogy a mezőgazdasági területek nagyon a város mellett vanak. én a kép jobb felső sarkábanlévót lecserélném lakóházakra, azt meg máshova tenném. És szerintem minden utat cserélj ki arra a fekete utra. Felveszlek msnbe. ha vagy elküldöm az én városom képét.
  • Toroco
    én is simával játszom. kajálok és feltelepítem a gamet és megnézem hogy hogyan van nálam, de ugy emlékszem hogy nekem fele ekkora és olyan 16000 lakos van
  • imp99
    A popiláció csalfa mert a város méretének ellenére csak 8000 fős.
    Egyébként ezt sima alap játékkal hoztam ki a rush hourt is feltettem és fényévekkel könyebb és játszhatóbb és akadásmentesebb a game...:)
  • imp99
    ez az msn címem: [email protected]
    A leírás jó de nem ennyire az elejére gondoltam de tényleg nagyon köszi, itt egy kép hol járok de sem a profitot nem bírom növelni, sem az épületeket, sem a populációt és lassan nem férek el a képernyőn :(
    my city