Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TopGun
Meg egy kerdes: hogy lehet a zonakat forgatni a patchelt verioban, hogy mindig jo fele nezzen?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Szoval, hogy tisztan ertem-e? megegyszer: a CD-rol bemasolom az eredeti simcity4.exet a \apps konyvtarba, majd a patchet elinditom a jatek fokonyvtaraban, miutan a patcheles lefutott, a gamecopyworld-os exevel felulirom a \apps-ban levo megpatchelt exe-t de a noCD crack nem kell hozza remelem?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Figyi! GAZ VAN!! nem tudom letolteni a fileket mert hibat ir ki! 😞( Te nem tudnad elkuldeni nekem mailban? vagy feltenned valahova ahonnan leszedhetnem? mind a ket exe kell? az egyik a nocd a masik a sima fixed!

TopGun
Koszi! Akkor ezt az exe-t amit leszedek a gamecopyworld-rol azt kell majd bemasolni patcheles utan ugye? amit talaltam nem tudom feltenni sehova, mert nagyon sok, csak a cimeket szeretnem belinkelni! Te sem csinaltal meg sajat regiot? Magyarorszagot, vagy Bp-t senki nem csinalja meg? 😞

TopGun
ok. koszi! megprobalom!! talaltam par kurva jo kepet, csak nem tudom belinkelni a cimet ide! tudsz segiteni benne? es konkretan le irnad, hogy a gamecopywold-on hol talalom meg az exe-t? koszi!

Csacsi
Sziasztok. tudna nekem valaki linket adni ahol megtalálom az eredeti exet, a patchet, és a patches crackelt exet.

Nekem a deviance verzióm van meg, az jó, vagy töltsem le a másik verziót.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

TopGun
Szia! a gamecopywolrd-on hol lehet ilyen exe-et es egyebeket keresni? ra kell keresni konkretan mit keresek? vagy hogy mukodik a dolog? Nekem is kellene az eredeti exe.

TopGun
Hogy lehet ide belinkelni egy cimet?

TopGun
Szia! En elinditottam az egyik patchet nem csak az exe-t nem talalja, hanem meg valami sound.dat-tal is gondja van, a tobbit viszont megcsinalta, de valoszinu nem teljesen! 😞 Amikor lerakok egy zonat es meg nem epitik be az egyik vegen van egy nyil, de semmit nem tudok vele csinalni! Nektek sikerult normalisan feltenni a patchet? van valami eszreveheto valtozas? melyik konyvtarba masoljam a patchet? honnan inditsam? a jatek fokonyvtarabol? vagy az Apps konyvtarbol?

TopGun
Sziasztok! Valaki probalt mar olyan regiot csinalni ahol egy to van a terep kozepen? nekem meg nem jott ossze, mert isten modban nem tudom egyenletesen novelni a terep magassagat ugy, hogy a viz megmaradjon! Esetleg csinalt valaki teljesen uj foldreszt? Pl. Magyarorszagot, vagy az olasz csizmat? Esetleg Budapestet?

SoDI---
Hello, lenne egy kérdésem.
Mi az isten az a SimCity 4 English Proper?
Most végre fel mertem rakni a SimCity 4-et, mivel beszereztem 768 Mb DDR RAM-ot a gépemben (a Supergamez cikkben azt írták ugyanis, kell kell hozzá), és fel is raknám hozzá az addonokat is.
Igen ám, a Transportation Addon tiszta, hogy az hozzá, de ez az English Proper micsoda?

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Patesz
igen?
DE kéne a jelszó!Mert nem nyitja meg az oldalt ahol a jelszó van.

Carlos
Szeded?

Þór vígi þessi rúnar

Patesz
köszi

Carlos
Ment mail.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ha leírnám, úgyis kicenzúráznák!

Þór vígi þessi rúnar

Patesz
Magát a játékot!

Carlos
KTTC-m van szerintem. (99%)
Szóval akkor rakjam fel, majd jöhet a pecs???

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Jó ezt vágom.
DE!
Melyik pecset kell feltenni a négybõl?
Éshogy, baj-e, hogy nem pecseli a SimCity 4.exe-t?
Vagy pecseli?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nemtom, még nem raktam fel a patch-et.
Lentebb le van írva, hogy mit csinéûál a pecs.
Mostmárt online vagyok, úgyhogy majd válaszolok is gyorsabban... 😊

Þór vígi þessi rúnar

BADE
Az lenne a problémám,hogy a törés és az eredeti fájl más méretû.Mit lehet vele csinálni?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Carlos
Ja, tedd be a plugin könyvtárba.
Enter a setup-on.
Csinál egy plugin.* file-t, nevezd át addon-ra,
mert ha LandMark-ot is akarsz berakni, akkor mindig felülírja a plugin.* file-t.
Nekem a LandMark-ok saját néven vannak. Plö: Soccer.dat, Globe.dat, Addon.dat vagy ilyesmi.
Így az összes (6) LandMark bennvan és az Addon is!
Ilyen 1szerû. Bár szencségeltem, mire rájöttem, hogy nem csak egy LandMark-ot vagy addon-t lehet berakni. Sok sikert!
Remélem érted mit akartam mondani!

Þór vígi þessi rúnar

TopGun
Honnan installaltad? melyik konyvtarbol? az add-ont?

TopGun
Aham ertem, akkor ujra huzom, a transp. add-ont is feltetted?

TopGun
Szia! Letoltottem es beleneztem, nagyon ugy nezki, hogy ez is egy transportation add-on lesz! Nem tudom mennyire mukodik, vagy nem, de ha felrakod arra azert keszulj fel, hogy elcseszheti a jatekot! Egyebkent nem tudom hol latszik egyaltalan, hogy mukodik a transp. add-on? miben nyilvanul meg?

TopGun
Hi! En kiprobaltam egy Transportation add-ont ami kb 2Mb volt, na jol tonkre vagta a gamet! Akarmit csinaltam 3 perc mulva kifagyott! Ujra kellett telepitenem az egeszet! 😞( Kiprobaltam az Europai es az Eszak Amerikai patchet is, de talan mert nekem a D:-n van a jatek nem talalta a Simcity4.exe-t es a sound.dat-ot a tobbit megcsinalta, de nem volt idom kiprobalni azota a jatekot. Lehet, hogy az exe-vel az a baja, hogy nem eredeti? talan mielott feltesszuk a cracket elotte kell mostmar megpatchelni?

Carlos
Komolyak a LandMark-ok.
Izé, pecsek közül talán a KTTK-s (vagymi) jó nekünk bár a SimCity4.exe vel (talán) nem tudott
mit kezdeni!
Van valakinek valami tapasztalata a peccsel kapcsolatban???

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Mit?

Þór vígi þessi rúnar

Patesz
Nem tudja valaki honnan lehet letölteni?

Carlos
Nem kizárólag Neked mondtam, csak úgy mindenkinek.
Van egy 2 megás Addon vagy mi a kuki a játékhoz, ami valamit csinál. És engem az érdekelne, hogy ha felteszem, akkor mi változik???
Csak ennyi.
Ez is ittvan:
http://www.spnetwork.info/index.php?site=download&k=7&sk=36

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Az a két megás Addon mit csinál???
Felrakjam???

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ehhhhhhhh.......

Þór vígi þessi rúnar

Carlos

Te mûvelet fõnököd

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Valamelyik akkor csak jó lesz!!!
Megnézte már valaki, hogy mûxik-e???

Þór vígi þessi rúnar

TopGun
Ok ertem!! akkor megnezem koszi!

TopGun
de amit Carlos irt reggle ez nem ugyanaz a hely? mert onnan leszedtem es az csak 2,5Mb

Carlos
Mondjuk a méret engem is érdekel, mert mintha 2.5Mb-s lenne az eu patch...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nincs mit!!!
Aztán próbáljátok ki, mert én most melózok!!! Úgyhogy várom a tapasztalatokat!!! 😊
Megy? Nemmegy? Miértnemmegy? stb... 😊

Þór vígi þessi rúnar

TopGun
Szia! honnan szedted le a patcheket? mitol lett akkora a meret?

TopGun
En csak holnap reggle tudom leirni, mert most dolgozom!

Carlos
http://sim.redclaw-network.de/download.php?load_id=142&filename=SC4-OPEUR.zip

Európai patch. Táncsak jó lesz nekünk. Vagy nem! Tudja fene!!!
Majd írjátok le, hogy a mi verziónkhoz jó-e, mert megyek melózni!!! 😞

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Asztán rájöttem, hogy az 50 megás az nem is 50, hanem csak 6.5...okosak... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
http://www.spnetwork.info/index.php?site=download&k=7&sk=38

itt vannak mindenféle épületek.
Ezek az 50 megás izék meg micsodák?
És mi a külömbség a 18 ill a 4 megás globe épület között?????

Þór vígi þessi rúnar

K.András
Szerintem azzal van a baj hogy nem állitod be a korházakat, iskolákat, hiába fizetsz ezret az egyetemért ha nem jár csak 50 ember, jobb klikk a sulikon,egyetemen,korházakon,libraryn szoval mindenen, és be kell állitani hogy legyen hely is de ne vigyen el minden pénzt,amit ad plusz épületet azt nem kell azonnal megépiteni, mert csak a pénzt viszi, és ha látod hogy alig kétszázad haszon van miközben az uj épület fentartása 450 akkor nyilván nem kell megépiteni, vagy ha igen akkor huzd lejjebb a támogatottságát, olyan szintre hogy ne legyél minuszba vagy annak közelébe. Meg ügye ugy sem lehet szerintem játszani, hogy ha szétpörgeted a játékot(erre utal a power plant csere 25 ezer lakosnál) ,folyamatosan rajta kell legyél a játékon, figyelni kell minden igényt és után állitani mindig az iskolán stbstb.Ha be cheatelsz azzal vége is a játéknak, mivel a lényegét vesztené el.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

K.András
Elkezdtem egy nagy pályát ma éjfél körül,most hagytam abba 😊,iszonyat jo a játék nem csalodtam benne.71 év ment el a játékban 55ezer lakos van 3ezer haszonnal, ugy hogy minden van ami kell nekik a fejlödéshez és nincsen semmi "kiegészitö" támogatásom,és mégcsak most jön a nagy "bumm".Délután(este ha felkelek)nyomok be képet a városrol...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

TopGun
Jah! nekem a gimprush fele verzio van! Ezekszerint lehet, hogy avval mukodik? miben nyilvanul meg ha nem jo a patch?

TopGun
Akkor valoszinu, hogy valami gaz van nalad! Nalam szerencsere nagyon ritkan van tuz, de olyankor mindig oda ugri ka gep es jelzi! nincs veletlenul kikapcsolva ez az opcio nalad? Mert mintha ki lehetne kapcsolni valahol!?

TopGun
Baszus! az mit jelent, hogy Eszak amerikai? melyik verzio az? Evvel nem mukodik a game?

TopGun
A kep egybol odaugrik ahol tuz van es pause-be megy at, latod, ahogy langol az epulet, vagy langolni kezd.