13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#3915 milyen kódot?
-cd key-t?
-csalás kódot? /olyan nincs/ -
#3914 Sziasztok! Leírna valaki egy sims city 4 kódot. köszönöm! -
#3913 szedj a path-hez crack-et! -
Meszi #3912 Korabban irtam egy grafikai problemarol, most kuldok egy screenshootot is. Nem tudjatok veletlen ez a hiba miert lehet?
A patcheles csak felig sikerul, a simcity4.dat-ot nem tudom felpatchelni, nem tudom valakinek sikerult mar? Lehet ez a hiba?
Ime a kep:
-
#3911 teddújra a windózt :D -
#3910 Lehet elküldöm holnap ha ennyire kell... -
#3909 Sima sc4-hez kell vagy rush hour-hoz? -
Hajdinak #3908 már semmi me indul máááá!!!!! -
Hajdinak #3907 mer kilép -
Hajdinak #3906 valaki nekem is küggye el plííz me amit leszedtem azzal elindul de nem tok se várost kezdeni,se grafikai beálíítást állítani [email protected] -
Labtec999 #3905 Valaki elküldi E-mailben? -
#3904 Nézd meg itt a cracket! GAMECOPYWORLD vagy itt GAMEBURNWORLD -
Hajdinak #3903 Hi!van 1 nagy problémám a simcity-vel:nem hajlandó elindulni.rövid homok óra aztán semmi.tudom olvassak vissza!megtettem és leszedtem detonátorokat régebbit újabbat és így se indul.szerintem a crack-el van a baj:úgy látszik sérült.ha valaki küldene nekem egy cracket az megköszönném.a segítséget előre is köszönöm. [email protected] -
#3902 hát ami azt illeti van egy ilyen közösség simcity.ea.com -on ..eredeti game-val lehet is jáccani -
#3901 Sehogy... -
Sylvie #3900 sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy lehet-e vmi módon neten nyomni az rht? kösz -
#3899 Valaki nem akarja fordítani a játékot?Mert mayan már nem fordítja tovább! -
#3898 igen bocsi:)
simához
rush-hoz -
#3897 Asszem pont forditva van a ket link... :) -
#3896 Link: sima SC4-hezRush hour-hoz -
simita #3895 Helló Simek !
Ha valakinek neem megy a magyarosítás, annak egy tipp.
Azt vettem észre, hogy a magyarosítás szempontjából nem mindegy, hogy melyik akciós kódot használjátok.
Pl. ezzel : ncm4-rhyx-6qmx-dx4m nem az english,thai stb könyvtárakból szedi a megfelelő szöveget, hamen "istentudja honnan". Viszont ezzel : 5fee-ewlv-nsam-wukj már onnan !!!
Tehetne ide valaki egy linket a legújabb fordításra.
Megköszönném. -
#3894 A HT a legtutibb dolog, oda rakod ahova akarod.
A régió mérete mekkora? Az adók szimpatikusak? Szabad munkahely van elég (RCI részletes és popullation-commute diagram)?
(tanács szvsz.: elég a medium dens. nyitásnak és R zónán a 3*3 (3 db. 3*1 telek) C zónán a 4*4 (4 db. 4*1 telek) telkesítés, amit ott ahol kell majd átrajzolsz hd-ra amikor már a vizszintes fejlődés nehézkesen megy)
(másik tanács szvsz.: a város legfontosabb embere a $$ muki, pátyolgasd (adókedvezmények) és szorgalmazd a $->$$ transzfert (eü. és oktatás)) -
#3893 Ok, akkor a vonatot úgy fogom letenni. A faluvég az high densityvel van téve, szinte mindent úgy építek. Oktatás szinte mindenhol zöld, health zöld, crime nagyon kevés van, inkabb a traffic noise, és a commute a gond, mert mindkettő mediumon van. Viszont egyre több a ht ipar. A ht ipart azt ugye nyugodtan telepíthetem a város közepébe is nem? Ott nem fogja zavarni őket (legalábbis pollutiont nem csinál, és a land value sem csökken).
Hát ennyi. Egyébként ez az első normálisan működő városom.
14000 lakos, és kb 300$ bevétel. Csak nem nő. -
#3892 Hi!
Vasúthoz: teljesen rossz az állomás elhelyezése. A felvételi épületnek kell igazodnia a vasúti pályához és a másik oldalon útnak kell lennie, így
======= , ez itt a vasút
ÉÉÉÉÁÁÁ , ez itt az állomás
ÁÁÁÁÁÁÁ , " "
------- , ez meg itt az út. Vonatot csak megfelelő graf.felbontásban látsz, fontosabb adat az állomás terheltsége amit az állomás infójában látsz majd.
A "faluvég" milyen density-vel van kijelölve?
A már létező nagy épületek lepusztulását a kiértékelés alacsony pontszáma okozza, ha van közelben melóhely (a legfontosabb) és jó a eü.-oktatási ellátottság akkor érdemes megnézni a bűnözés, a tüzbiztonság és a zsufoltság (park, sportpálya, fasorok) kérdését. Számomra is ismerős probléma, sajnos ami egyszer $$$-ről leesik $-ra az maxi $$-ra képes visszamászni bármit csinálsz. 10-12 kockánként rakott busz az jó buli és nagyon sokáig (40-50 e muki egy közepes térképen) elég is, metrót majd a metropoliszokba és ott is csak a belvárosba:)! -
#3891 Hello!
Lenne pár kérdésem:
Először is: hogyan kell építeni a vonatmegállókat és a síneket, mert én így csináltam, de vonatok nem mentek:
A másik: itt nagy igény van a residentalra, a varosom mar egesz nagy (13k lakos), de itt mégsem épülnek nagyobb házak, pedig van áram is, víz is:
Ja és megjelent két ilyen szépség :):
És még az lenne a kérdésem, hogy miért néptelednek el a házaim? Azt írja ki, hogy Wealth: Low . Elszegényedik? de mitől? és hogyan csökkentsem a forgalmat? Buszokat építek, metrora nincs pénzem.
Előre is köszi. -
#3890 Nem hibas volt az, asszem, csak jott egy uropai meg egy amerikai. Es ha az alap az amcsi verzio volt, nem ment fel ra a masik, meg forditva. -
#3889 Kettő jött ki? Hogy kijött egy hibás aztán bevonták vagy mi? -
BYpsilon #3888 ket fele rush hour jott ki, ami elobb jott ki az hibas
hogy az melyik volt passz -
#3887 Isoban van a winchesteren, es daemon toolsal hasznalom. -
#3886 Lehet hogy egyszerűen hibás a rush hour cd-d!Erre még nem gondoltál? -
#3885 Igen. dev-es mindkettő, patch nincs fent. -
Meszi #3884 Hat nem tudom, nem neztem milyen verziora milyet raktam.De idokozben egy masik gepre is felnyomtam mas konfiggal, uezt a ket verziot es ott is ugyanilyen. Ja a patch sem megy fel rendesen mert a 4. datfile frissitesekor kiirja, hogy azt nem tudja frissiteni...:(
Majd probalkozok mas patchhel. -
Mayan #3883 Sorry hogy csak most valaszolok, de nem nagyon van idom.
Szoval ha leszedted a Reader-t, akkor kibontod a zip-et egy neked szimpatikus konyvtarba, majd elinditod a reader.exe-t. File/Open-nel megkereded a simcitylocale.dat-ot, es megnyitod. Fill the list gombbal feltoltod a listat.
Ekkor baloldalt megjelenik a file-ban talalhato bejegyzesek listaja. Nehany kivetelevel az osszes LTEXT tipusu, ezeket kell leforditani. Ha kivalasztasz egyet, akkor jobboldalt megjelenik a szoveg, itt siman atirod, es Apply. Ha be akarod fejezni, akkor mentes elott a menubol Reindex.
Regebbi verziokban a hex editorral kellett szorakozni, az joval lassabb volt. -
#3882 hát ez érdekes .. jó simcity 4-ed van fenn? szal deviance sc4 hez dev rush hour dukál ;] -
#3881 Hi!
Van egy nagy gondom. Amikor a rush hourt fel akarom tenni, akkor bejon az autorun, majd az installra kattintok, erre kijon egy kis ablak, hogy biztos ki akarok-e lepni a telepitobol. Ha a nemre kattintok, akkor visszajon a kis ablak, ha az igenre, akkor visszajon az autorunos ablak.
MIT TEGYEK HELP!!! -
#3880 Hát én ilyennel még nem találkoztam, bár nem Gf3 graf. kártyám van. -
Meszi #3879 Nem tudom jelentkezett-e valaki a kovetkezo grafikai problemaval, ami win xp es geforce3 mellett rush hour-ral jelentkezett.A kovetkezo van: ha nagy alt iskolat, vagy nagy gimit, vagy egyaltalan mindenbol nagyot (rendorseg,tuzoltosag stb) epitek, akkor nem rajzolja ki az epuletet, hanem helyette egy undorito kek, piros esetleg zold egyszinu teruletet latok az epulet helyen. Az epulet mukodik, de ocsmany, hogy csak e 3 szine van. Patch is fent van mar, tud valaki valamilyen megoldast? -
#3878 ahm . .öö . izé .. én olyanról nem tudok -
#3877 a magyar sc4 oldalnak a cimet meg tudnatok adni? -
#3876 ja.. és gond nélkül megy a dolog ... már 300 E-nél járok