13557
  • Devids Pro
    milyen kódot?
    -cd key-t?
    -csalás kódot? /olyan nincs/
  • Adri
    Sziasztok! Leírna valaki egy sims city 4 kódot. köszönöm!
  • Devids Pro
    szedj a path-hez crack-et!
  • Meszi
    Korabban irtam egy grafikai problemarol, most kuldok egy screenshootot is. Nem tudjatok veletlen ez a hiba miert lehet?
    A patcheles csak felig sikerul, a simcity4.dat-ot nem tudom felpatchelni, nem tudom valakinek sikerult mar? Lehet ez a hiba?
    Ime a kep:
  • [HUN]PAStheLoD
    teddújra a windózt :D
  • Devids Pro
    Lehet elküldöm holnap ha ennyire kell...
  • Devids Pro
    Sima sc4-hez kell vagy rush hour-hoz?
  • Hajdinak
    már semmi me indul máááá!!!!!
  • Hajdinak
    mer kilép
  • Hajdinak
    valaki nekem is küggye el plííz me amit leszedtem azzal elindul de nem tok se várost kezdeni,se grafikai beálíítást állítani [email protected]
  • Labtec999
    Valaki elküldi E-mailben?
  • Devids Pro
    Nézd meg itt a cracket! GAMECOPYWORLD vagy itt GAMEBURNWORLD
  • Hajdinak
    Hi!van 1 nagy problémám a simcity-vel:nem hajlandó elindulni.rövid homok óra aztán semmi.tudom olvassak vissza!megtettem és leszedtem detonátorokat régebbit újabbat és így se indul.szerintem a crack-el van a baj:úgy látszik sérült.ha valaki küldene nekem egy cracket az megköszönném.a segítséget előre is köszönöm. [email protected]
  • [HUN]PAStheLoD
    hát ami azt illeti van egy ilyen közösség simcity.ea.com -on ..eredeti game-val lehet is jáccani
  • Venom
    Sehogy...
  • Sylvie
    sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy lehet-e vmi módon neten nyomni az rht? kösz
  • Devids Pro
    Valaki nem akarja fordítani a játékot?Mert mayan már nem fordítja tovább!
  • Devids Pro
    igen bocsi:)
    simához
    rush-hoz
  • Mayday
    Asszem pont forditva van a ket link... :)
  • Devids Pro
    Link: sima SC4-hezRush hour-hoz
  • simita
    Helló Simek !
    Ha valakinek neem megy a magyarosítás, annak egy tipp.
    Azt vettem észre, hogy a magyarosítás szempontjából nem mindegy, hogy melyik akciós kódot használjátok.
    Pl. ezzel : ncm4-rhyx-6qmx-dx4m nem az english,thai stb könyvtárakból szedi a megfelelő szöveget, hamen "istentudja honnan". Viszont ezzel : 5fee-ewlv-nsam-wukj már onnan !!!

Tehetne ide valaki egy linket a legújabb fordításra.
    Megköszönném.
  • Sipocz
    A HT a legtutibb dolog, oda rakod ahova akarod.
    A régió mérete mekkora? Az adók szimpatikusak? Szabad munkahely van elég (RCI részletes és popullation-commute diagram)?
    (tanács szvsz.: elég a medium dens. nyitásnak és R zónán a 3*3 (3 db. 3*1 telek) C zónán a 4*4 (4 db. 4*1 telek) telkesítés, amit ott ahol kell majd átrajzolsz hd-ra amikor már a vizszintes fejlődés nehézkesen megy)
    (másik tanács szvsz.: a város legfontosabb embere a $$ muki, pátyolgasd (adókedvezmények) és szorgalmazd a $->$$ transzfert (eü. és oktatás))
  • Aquli
    Ok, akkor a vonatot úgy fogom letenni. A faluvég az high densityvel van téve, szinte mindent úgy építek. Oktatás szinte mindenhol zöld, health zöld, crime nagyon kevés van, inkabb a traffic noise, és a commute a gond, mert mindkettő mediumon van. Viszont egyre több a ht ipar. A ht ipart azt ugye nyugodtan telepíthetem a város közepébe is nem? Ott nem fogja zavarni őket (legalábbis pollutiont nem csinál, és a land value sem csökken).
    Hát ennyi. Egyébként ez az első normálisan működő városom.
    14000 lakos, és kb 300$ bevétel. Csak nem nő.
  • Sipocz
    Hi!
    Vasúthoz: teljesen rossz az állomás elhelyezése. A felvételi épületnek kell igazodnia a vasúti pályához és a másik oldalon útnak kell lennie, így
    ======= , ez itt a vasút
    ÉÉÉÉÁÁÁ , ez itt az állomás
    ÁÁÁÁÁÁÁ , " "
    ------- , ez meg itt az út. Vonatot csak megfelelő graf.felbontásban látsz, fontosabb adat az állomás terheltsége amit az állomás infójában látsz majd.
    A "faluvég" milyen density-vel van kijelölve?
    A már létező nagy épületek lepusztulását a kiértékelés alacsony pontszáma okozza, ha van közelben melóhely (a legfontosabb) és jó a eü.-oktatási ellátottság akkor érdemes megnézni a bűnözés, a tüzbiztonság és a zsufoltság (park, sportpálya, fasorok) kérdését. Számomra is ismerős probléma, sajnos ami egyszer $$$-ről leesik $-ra az maxi $$-ra képes visszamászni bármit csinálsz. 10-12 kockánként rakott busz az jó buli és nagyon sokáig (40-50 e muki egy közepes térképen) elég is, metrót majd a metropoliszokba és ott is csak a belvárosba:)!
  • Aquli
    Hello!
    Lenne pár kérdésem:
    Először is: hogyan kell építeni a vonatmegállókat és a síneket, mert én így csináltam, de vonatok nem mentek:

A másik: itt nagy igény van a residentalra, a varosom mar egesz nagy (13k lakos), de itt mégsem épülnek nagyobb házak, pedig van áram is, víz is:

Ja és megjelent két ilyen szépség :):

És még az lenne a kérdésem, hogy miért néptelednek el a házaim? Azt írja ki, hogy Wealth: Low . Elszegényedik? de mitől? és hogyan csökkentsem a forgalmat? Buszokat építek, metrora nincs pénzem.
    Előre is köszi.
  • Mayday
    Nem hibas volt az, asszem, csak jott egy uropai meg egy amerikai. Es ha az alap az amcsi verzio volt, nem ment fel ra a masik, meg forditva.
  • Devids Pro
    Kettő jött ki? Hogy kijött egy hibás aztán bevonták vagy mi?
  • BYpsilon
    ket fele rush hour jott ki, ami elobb jott ki az hibas
    hogy az melyik volt passz
  • Aquli
    Isoban van a winchesteren, es daemon toolsal hasznalom.
  • Devids Pro
    Lehet hogy egyszerűen hibás a rush hour cd-d!Erre még nem gondoltál?
  • Aquli
    Igen. dev-es mindkettő, patch nincs fent.
  • Meszi
    Hat nem tudom, nem neztem milyen verziora milyet raktam.De idokozben egy masik gepre is felnyomtam mas konfiggal, uezt a ket verziot es ott is ugyanilyen. Ja a patch sem megy fel rendesen mert a 4. datfile frissitesekor kiirja, hogy azt nem tudja frissiteni...:(
    Majd probalkozok mas patchhel.
  • Mayan
    Sorry hogy csak most valaszolok, de nem nagyon van idom.

Szoval ha leszedted a Reader-t, akkor kibontod a zip-et egy neked szimpatikus konyvtarba, majd elinditod a reader.exe-t. File/Open-nel megkereded a simcitylocale.dat-ot, es megnyitod. Fill the list gombbal feltoltod a listat.

Ekkor baloldalt megjelenik a file-ban talalhato bejegyzesek listaja. Nehany kivetelevel az osszes LTEXT tipusu, ezeket kell leforditani. Ha kivalasztasz egyet, akkor jobboldalt megjelenik a szoveg, itt siman atirod, es Apply. Ha be akarod fejezni, akkor mentes elott a menubol Reindex.

Regebbi verziokban a hex editorral kellett szorakozni, az joval lassabb volt.
  • [HUN]PAStheLoD
    hát ez érdekes .. jó simcity 4-ed van fenn? szal deviance sc4 hez dev rush hour dukál ;]
  • Aquli
    Hi!
    Van egy nagy gondom. Amikor a rush hourt fel akarom tenni, akkor bejon az autorun, majd az installra kattintok, erre kijon egy kis ablak, hogy biztos ki akarok-e lepni a telepitobol. Ha a nemre kattintok, akkor visszajon a kis ablak, ha az igenre, akkor visszajon az autorunos ablak.
    MIT TEGYEK HELP!!!
  • Devids Pro
    Hát én ilyennel még nem találkoztam, bár nem Gf3 graf. kártyám van.
  • Meszi
    Nem tudom jelentkezett-e valaki a kovetkezo grafikai problemaval, ami win xp es geforce3 mellett rush hour-ral jelentkezett.A kovetkezo van: ha nagy alt iskolat, vagy nagy gimit, vagy egyaltalan mindenbol nagyot (rendorseg,tuzoltosag stb) epitek, akkor nem rajzolja ki az epuletet, hanem helyette egy undorito kek, piros esetleg zold egyszinu teruletet latok az epulet helyen. Az epulet mukodik, de ocsmany, hogy csak e 3 szine van. Patch is fent van mar, tud valaki valamilyen megoldast?
  • [HUN]PAStheLoD
    ahm . .öö . izé .. én olyanról nem tudok
  • Aquli
    a magyar sc4 oldalnak a cimet meg tudnatok adni?
  • [HUN]PAStheLoD
    ja.. és gond nélkül megy a dolog ... már 300 E-nél járok