13557
  • Toroco
    Nekem a sacred csinálja az hogy ujra indítja a gépet amikor kilépek a játékból
  • Carlos
    1 éve???
    Az már nem stabil!
  • PLackó
    huh,akkor már lehet tényleg nem annyira stabil :)
  • RemX
    Windows XP Service Pack 2.... De most már kiír minden szar és azt sem értem miért lett hirtelen 2002-es a játék a főcímnél... meg hirtelen teljesen más régiót is ad... :D Asszem újratelepítem a Wint... 1 éve fenn van lehet ráfér :D
  • Carlos
    A Win sose stabil.
    Min is tolod?
    Esetleg codec beb***ás.
  • RemX
    jaja! éppen ezért nem gyanakodom hardver hibára mert minden más stabil és megy....
    egyéb ötlet?
  • Carlos
    Ha táp para lenne, akkor nem csak a sc4 inditaná újra a gépet!
  • PLackó
    a tápod hány wattos?
  • RemX
    Hello Emberek!!!

Már 1 órája olvasgatom a fórumot és szenvedek :( Mivel nálam sokkal okosabb és SC4-ben jártasabb emberek vannak itt kérlet titeket segítsetek!!!
    Minden gond nélkül felteszem a játékot, crackelem, el is indul aztán úgy 5 perc játék után egész egyszerűen fogja magát a gép és újraindul :( Nem értem mitől lehet, mert a win stabil, semmi más játék nem csinálja. A Konfigom: AMD Athlon 2400+, Asus Gef4 Ti4200, 768 mega RAM stb... Már felfrissítettem a drivert is, jelenleg a 66. mittoménhányas ForceWare van fenn de semmi változás... Kérlet titeket adjatok valami tippet!!!
    Köszönöm szépen előre is!
  • Toroco
    nincs
  • Carlos
    Valakinek megvannak ezen patchek közül valamelyik?
    Bat NightLight fix
    Building as props update

Nagyon fontos lenne!!!
  • Carlos
    Valaki?
  • Carlos
    Tud valaki olyan site-ot, ahonnan letölthetem a hivatalos bónusz épületeket?
    "Elhagytam" a legális CD kulcsot... :)
  • Toroco
    Holnap amit felnézek a netre elküldöm.
  • spd80
    Fiuk, egy kis segitsegre lenne szuksegem. Kinaban vagyok, vettem egy Rush Hourt, de a butak az angol nyelvi fajl helyett a Simcity 4 fajljat raktak fel, ami azt jelenti, hogy a jatek negyede meg mindig kinai :-(. Ha valaki meg tudna dobni a jonpali KUKAC yahoo.com cimen egy eredeti simcitylocale.dat-tal, nagyon megkoszonnem. Segitsegnyujtasert jaro soroket majd hazateresem utan rendezzuk.
  • Toroco
    hát ez jó kérdés. maxra tetted a fizetésüket? esetleg nem túl nagy a bűnözés, sose lehet tudni
  • PLackó
    még csak 90000 emberke lakik még pedig ott.nem akarják abbahagyni.valaki?
  • PLackó
    miért van az hogy minden egyes iskolában,korházban sztrájkolnak?van egy csomó belőlük,meg fizetésük is,mégsem hagyják abba.
  • Toroco
    majd megpróbálom megszerezni.
  • PLackó
    én is kerestem a simához de nincs.nagyon ajánlom hogy töltsd le a rush hourt is,én is ezt tettem és 10000* jobb játék!
  • Toroco
    Találtam egy rush hourosat de ez csak részben adott magyarítást. kb mikor lesznek felhőkarcolók? van vkinet olyan mentése ahol már van?
  • Toroco
    Hát itt nincs. csak a rush huor hoz készül de még az sem szedhető le. Nekem a sima SC4 hez kell. nincs meg vkinek? hány mega? msnen keresztül elküldhetné, vagy ftp-n keresztül valaki.
  • PLackó
    itt van
  • Toroco
    Van máshol is magyarosítás? mert a www.magyarositasok.hu nem érhető el de eddig nem találtam máshol
  • Hajdinak
    MOst megoldódóoot...
    Amúgy csak az elválasztó korlát látszott. azt hiszem driverhiba volt.
  • PLackó
    hogy nem lehet látni?
  • Hajdinak
    hi!
    az lenne a bajom hogy nem lehet láni a sugáruakat a rush hourban!
    valaki lécci segítsen!
    u.i.:hogy lehet elnevezni az utakat?
  • BYpsilon
    ize, bat
  • BYpsilon
    asszem bar plugint kell telepiteni
  • COST Laza
    Segíccsetek
  • COST Laza
    Csá!Hogy kell épületet berakni az SC4 be?Mer bámásolom a Fileokat a Plugins-ba,és amikor a berakott épületet építeni akarnám,az épültet helyett egy CSOMAGOT rak a helyére,és a csomag oldalán az van h simcity4.ea.com.Egy rendes dobozkát rak!
    Mi a szar ez?HELP kérlek mer kellenek azok a jó kis épületek,és egy csomag hülyén néz ki a városban!
  • PLackó
    nem lenne valaki olyan kedves és megosztani nekem dc-n a rush hourt?mert sajnos csak elite,meg hwb re mehetek,mert nem mehetek fel a mátrixra.
  • PLackó
    csak dc-n senkinél nem találom:((akinek slotja is van)
  • Cujo01
    Jó is!
  • PLackó
    most néztem a rush hour -ról képeket nagyon jól néz ki!
  • taylorp
    Le lehet valahonnan tölteni a game-t?
  • PLackó
    valamint miért van az hogy az emberek keresente nagyon megy lefelé?pedig az adó 6-7%-os.
  • PLackó
    up.
    a sima sim city 4-hez merre van magyarítás?sehol nem találom.
  • ctrlH
    Megjelent a SIM MARS mod beta próbálta már valaki?
  • Hentes Bill #4076
    azért köszi. akkor ezzel fogok játszni