13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
Toroco #4115 Nekem a sacred csinálja az hogy ujra indítja a gépet amikor kilépek a játékból -
#4114 1 éve???
Az már nem stabil! -
#4113 huh,akkor már lehet tényleg nem annyira stabil :)
-
#4112 Windows XP Service Pack 2.... De most már kiír minden szar és azt sem értem miért lett hirtelen 2002-es a játék a főcímnél... meg hirtelen teljesen más régiót is ad... :D Asszem újratelepítem a Wint... 1 éve fenn van lehet ráfér :D -
#4111 A Win sose stabil.
Min is tolod?
Esetleg codec beb***ás. -
#4110 jaja! éppen ezért nem gyanakodom hardver hibára mert minden más stabil és megy....
egyéb ötlet? -
#4109 Ha táp para lenne, akkor nem csak a sc4 inditaná újra a gépet! -
#4108 a tápod hány wattos? -
#4107 Hello Emberek!!!
Már 1 órája olvasgatom a fórumot és szenvedek :( Mivel nálam sokkal okosabb és SC4-ben jártasabb emberek vannak itt kérlet titeket segítsetek!!!
Minden gond nélkül felteszem a játékot, crackelem, el is indul aztán úgy 5 perc játék után egész egyszerűen fogja magát a gép és újraindul :( Nem értem mitől lehet, mert a win stabil, semmi más játék nem csinálja. A Konfigom: AMD Athlon 2400+, Asus Gef4 Ti4200, 768 mega RAM stb... Már felfrissítettem a drivert is, jelenleg a 66. mittoménhányas ForceWare van fenn de semmi változás... Kérlet titeket adjatok valami tippet!!!
Köszönöm szépen előre is! -
Toroco #4106 nincs -
#4105 Valakinek megvannak ezen patchek közül valamelyik?
Bat NightLight fix
Building as props update
Nagyon fontos lenne!!!
-
#4104 Valaki? -
#4103 Tud valaki olyan site-ot, ahonnan letölthetem a hivatalos bónusz épületeket?
"Elhagytam" a legális CD kulcsot... :) -
Toroco #4102 Holnap amit felnézek a netre elküldöm. -
spd80 #4101 Fiuk, egy kis segitsegre lenne szuksegem. Kinaban vagyok, vettem egy Rush Hourt, de a butak az angol nyelvi fajl helyett a Simcity 4 fajljat raktak fel, ami azt jelenti, hogy a jatek negyede meg mindig kinai :-(. Ha valaki meg tudna dobni a jonpali KUKAC yahoo.com cimen egy eredeti simcitylocale.dat-tal, nagyon megkoszonnem. Segitsegnyujtasert jaro soroket majd hazateresem utan rendezzuk. -
Toroco #4100 hát ez jó kérdés. maxra tetted a fizetésüket? esetleg nem túl nagy a bűnözés, sose lehet tudni -
#4099 még csak 90000 emberke lakik még pedig ott.nem akarják abbahagyni.valaki? -
#4098 miért van az hogy minden egyes iskolában,korházban sztrájkolnak?van egy csomó belőlük,meg fizetésük is,mégsem hagyják abba. -
Toroco #4097 majd megpróbálom megszerezni. -
#4096 én is kerestem a simához de nincs.nagyon ajánlom hogy töltsd le a rush hourt is,én is ezt tettem és 10000* jobb játék! -
Toroco #4095 Találtam egy rush hourosat de ez csak részben adott magyarítást. kb mikor lesznek felhőkarcolók? van vkinet olyan mentése ahol már van? -
Toroco #4094 Hát itt nincs. csak a rush huor hoz készül de még az sem szedhető le. Nekem a sima SC4 hez kell. nincs meg vkinek? hány mega? msnen keresztül elküldhetné, vagy ftp-n keresztül valaki. -
#4093 itt van -
Toroco #4092 Van máshol is magyarosítás? mert a www.magyarositasok.hu nem érhető el de eddig nem találtam máshol -
Hajdinak #4091 MOst megoldódóoot...
Amúgy csak az elválasztó korlát látszott. azt hiszem driverhiba volt.
-
#4090 hogy nem lehet látni? -
Hajdinak #4089 hi!
az lenne a bajom hogy nem lehet láni a sugáruakat a rush hourban!
valaki lécci segítsen!
u.i.:hogy lehet elnevezni az utakat? -
BYpsilon #4088 ize, bat -
BYpsilon #4087 asszem bar plugint kell telepiteni -
COST Laza #4086 Segíccsetek -
COST Laza #4085 Csá!Hogy kell épületet berakni az SC4 be?Mer bámásolom a Fileokat a Plugins-ba,és amikor a berakott épületet építeni akarnám,az épültet helyett egy CSOMAGOT rak a helyére,és a csomag oldalán az van h simcity4.ea.com.Egy rendes dobozkát rak!
Mi a szar ez?HELP kérlek mer kellenek azok a jó kis épületek,és egy csomag hülyén néz ki a városban! -
#4084 nem lenne valaki olyan kedves és megosztani nekem dc-n a rush hourt?mert sajnos csak elite,meg hwb re mehetek,mert nem mehetek fel a mátrixra. -
#4083 csak dc-n senkinél nem találom:((akinek slotja is van) -
#4082 Jó is! -
#4081 most néztem a rush hour -ról képeket nagyon jól néz ki! -
taylorp #4080 Le lehet valahonnan tölteni a game-t? -
#4079 valamint miért van az hogy az emberek keresente nagyon megy lefelé?pedig az adó 6-7%-os. -
#4078 up.
a sima sim city 4-hez merre van magyarítás?sehol nem találom. -
ctrlH #4077 Megjelent a SIM MARS mod beta próbálta már valaki? -
#4076 azért köszi. akkor ezzel fogok játszni