13557
  • marsu
    sim 3000- hez kellene magyaritás.
  • Devids Pro
    Na mivan sikerlt utánajárni?
  • [HUN]PAStheLoD
    hát ez b.sza a csőrömet .. utánajárok
  • K.András
    Tuti hogy az.
  • [HUN]PAStheLoD
    nemtom én nem használtam 1x se :]

vannak kész LOT ok ..
  • [HUN]PAStheLoD
    biztos ? mer eddig nem volt gondom ebből az enviroment -ből
  • Babajim
    Sziasztok!
    Nekem a LotEditor-ral van gondom. Elindítás után hiányoznak a feliratok a programból. Csak a program ablakok, illetve fülek vannak meg, de hogy mi micsoda az nem látszik. Mi lehet a gond?
  • K.András
    Tutter hogy másolásvédelem...Amig nincsen rendes törés addig kár is játszani, mert elöbb utobb tönkremegy a város.
  • [HUN]PAStheLoD
    na ez az enviromen nekem is 0.. és most van a régióba 150 k lakos 100 és 50 elosztásban .. majd nyilatkozom ha elérek 210 e -t
  • Devids Pro
    Live reader-t hogy kell használni?
  • Devids Pro
    Amúgy nem én írtam neked e-mail-t.Hogy kell használni ezt a progit?
  • Devids Pro
    Köszi mayan!
  • Mayan
    Marmint "...se jatszani..."
  • K.András
    Szerintem másolásvédelem,ugyan rush-t én nem probáltam még,de anno amikor játszottam simcityvel akkor soha nem volt olyan hogy 0-án legyen az environment,pedig ilyen 1.5-2millios lakosu városokat csináltam...
  • Mayan
    Udv!

Nem te irtal nekem mailt? Szerkeszteshez a Ilive Reader-t hasznalhatod, ez letoltheto
    innen. Sajnos mostanaban nincs idom se forditani, de jatszani, de ha kerdesed van, arra megprobalok valaszolni.
  • Devids Pro
    Mivel lehet fordítani a programot/sc4rh/? És azt honnan tudom leszedni?
  • Devids Pro
    Igen csak beteszed és felülírod(de azért nem árt róla egy biztonsági másolat)
  • ent
    A magyarítást meg csak fogom és beteszem az eredeti fájl helyére???

Egyébként hány % os a fordítás?
  • bb
    Sziasztok! Van egy pár kérdésem. Nektek nem bugos (vagy másolásvédelem??) a Rush Hour? Feltettem a Sim City 4-et rá eresztettem a Rush hourt, majd a legújabb peccset. Peccselésnél kiírt valami hibát, de aztán folytatta, majd kiírta, hogy sikerült. Rátettem a krekket és megy is szépen a játék, de van pár gond.

1. az enviromentet képtelen vagyok elmozdítani a 0-ról

2. egy régióban két várost építettem, az egyiket kb. 90e lakosnál hagytam abba, mindenre volt még kereslet (Res, Com, Hi-tech). Aztán a mellette lévő kockán építettem egy másik várost kb. 120e emberig fejlődött aztán hirtelen nem lett kereslet semmire. Átnéztem a másik városkába és ott is ugyanez a helyzet, pedig mielőtt kiléptem még minden OK volt. Azóta egyik helyen sem tudok semmit sem építeni, mert nem akarnak jönni. Még alacsony adóknál sem. Minden szinte max-on van kivéve az enviromentet ami 0 természetesen.

Egyébként nem vagyok kezdő az alap SC4-ben sikerült a legnagyobb kockát beépíteni és sose volt ilyen gond.

Tipp?
  • marsu
    Esetleg náshonnan???? Nem lehet leszedni???
    A dc nekem nem jött be. Mindig megszakitják a kapcsolatott.
  • [HUN]PAStheLoD
    mármint mit ? a game-t ? DC ről..
  • [HUN]PAStheLoD
    olvassá már egy kicsit lejjebb is jó ?
  • [HUN]PAStheLoD
    igen azt szeretném ;]

nagyonkösziszépen
  • marsu
    Honnan tudom letölteni??? Az sem baj ha fizetős.
  • ent
    Magyarítás?
  • BYpsilon
    oks, asszem csak a a nyertes New Haven-t lehet leszedni
    ha az kell akkor meg lesz legkesobb holnaputanra
  • [HUN]PAStheLoD
    hát nemtom

énis jáccok vele és vannak gondjaim .. (traffic a legrosszabb) de a demandok is össze vissza nőnek csökkennek... már 123 000 a régió 2 kisvárossal ;]
  • bb
    Sziasztok! Feltettem az RH-t és a a legújabb peccset+krekket megy is szépen, de az enviroment mindig nulla. Már elég nagy városom van, de az env. mindig 0 és semmi sincs rá hatással, pedig vannak támogatások, high tech ipar, füstölgők a várostól messze, víztisztító stb.
  • TopGun
    Ez Igaz! de en ujabb update-rol nem tudok, hogy lenne! Te igen?
  • [HUN]PAStheLoD
    oké ;]

én 1 kéréssel fordulok hozzátok .. akinek van EREDETI sc4 .e az mennyen már el a www.simcity.com ra és ott van egy COMMUNITY events -> contest
    és le lehet tölteni is egy várost na engem az érdekelne
  • GmorpH
    Régebben még néha egy-egy kép is bekerült ide az épülő vagy már épp jól működő városokról, szóval ha van kedvetek folytathatnánk ezt a jó szokást.
    Hadd lássa mindenki a szebbnél szebb milliós nagyvárosokat.

Persze ezt majd én is megteszem, hogy ne csak a számat jártassam itt. De nemrég kezdtem csak neki egy új városnak szóval sok látnivaló még nincsen, leginkább csak hatalmas beépítetlen terület és egy kisváros a sarokban.
  • [HUN]PAStheLoD
    na akkor reszkessetek simek már fénysebességel települ az új polgármester ;]
  • GmorpH
    Ó, hát igazán nincsmit, semmiség volt.

Egyébként tényleg megéri feltenni, mert rengeteg hibajavítás és pár új dolog is van benne. Pl. a grafikai beállítások elég részletesre ki lettek dolgozva és szerintem így már tuti jól beállítható mindenkinek a gépéhez.
    Nameg biztos nem véletlen a kövér fileméret sem.
  • BYpsilon
    meg amikor kijott feltettem
    sok kozlekedessel kapcsolatos RH hibat kijavit
  • BYpsilon
    hat ezert mar eleg szakalas ez az update

EP1 Update 1 - Release Notes

Update: 1.1.638.0
    Date: Friday, November 14, 2003
    Update Size: 16Mb
  • [HUN]PAStheLoD
    isten vagy! :DD

már gondolkodok régóta álmaim városán de kicsit szaggatott a gém remélem ezzel a peccsel ezt is azt is megfixelték ..
  • Venom
    ok akkor már szedem is:)
  • GmorpH
    20 perc és tölthető innen. Update + fixed exe egyben.

(Most megy felfelé, szóval még nem érdemes próbálkozni vele, de kb. 0:20-ra fel ér)
  • Venom
    Puff levagyok maradva :(
    linket pls
  • Devids Pro
    A simahoz van újabb magyarosítás!De sajnos csak ahhoz én meg már rush hour-ozok!
    SC4_HUN22