13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#3875 sim 3000- hez kellene magyaritás. -
#3874 Na mivan sikerlt utánajárni? -
#3873 hát ez b.sza a csőrömet .. utánajárok -
K.András #3872 Tuti hogy az. -
#3871 nemtom én nem használtam 1x se :]
vannak kész LOT ok .. -
#3870 biztos ? mer eddig nem volt gondom ebből az enviroment -ből -
Babajim #3869 Sziasztok!
Nekem a LotEditor-ral van gondom. Elindítás után hiányoznak a feliratok a programból. Csak a program ablakok, illetve fülek vannak meg, de hogy mi micsoda az nem látszik. Mi lehet a gond?
-
K.András #3868 Tutter hogy másolásvédelem...Amig nincsen rendes törés addig kár is játszani, mert elöbb utobb tönkremegy a város. -
#3867 na ez az enviromen nekem is 0.. és most van a régióba 150 k lakos 100 és 50 elosztásban .. majd nyilatkozom ha elérek 210 e -t -
#3866 Live reader-t hogy kell használni? -
#3865 Amúgy nem én írtam neked e-mail-t.Hogy kell használni ezt a progit? -
#3864 Köszi mayan! -
Mayan #3863 Marmint "...se jatszani..." -
K.András #3862 Szerintem másolásvédelem,ugyan rush-t én nem probáltam még,de anno amikor játszottam simcityvel akkor soha nem volt olyan hogy 0-án legyen az environment,pedig ilyen 1.5-2millios lakosu városokat csináltam...
-
Mayan #3861 Udv!
Nem te irtal nekem mailt? Szerkeszteshez a Ilive Reader-t hasznalhatod, ez letoltheto
innen. Sajnos mostanaban nincs idom se forditani, de jatszani, de ha kerdesed van, arra megprobalok valaszolni. -
#3860 Mivel lehet fordítani a programot/sc4rh/? És azt honnan tudom leszedni? -
#3859 Igen csak beteszed és felülírod(de azért nem árt róla egy biztonsági másolat) -
ent #3858 A magyarítást meg csak fogom és beteszem az eredeti fájl helyére???
Egyébként hány % os a fordítás? -
bb #3857 Sziasztok! Van egy pár kérdésem. Nektek nem bugos (vagy másolásvédelem??) a Rush Hour? Feltettem a Sim City 4-et rá eresztettem a Rush hourt, majd a legújabb peccset. Peccselésnél kiírt valami hibát, de aztán folytatta, majd kiírta, hogy sikerült. Rátettem a krekket és megy is szépen a játék, de van pár gond.
1. az enviromentet képtelen vagyok elmozdítani a 0-ról
2. egy régióban két várost építettem, az egyiket kb. 90e lakosnál hagytam abba, mindenre volt még kereslet (Res, Com, Hi-tech). Aztán a mellette lévő kockán építettem egy másik várost kb. 120e emberig fejlődött aztán hirtelen nem lett kereslet semmire. Átnéztem a másik városkába és ott is ugyanez a helyzet, pedig mielőtt kiléptem még minden OK volt. Azóta egyik helyen sem tudok semmit sem építeni, mert nem akarnak jönni. Még alacsony adóknál sem. Minden szinte max-on van kivéve az enviromentet ami 0 természetesen.
Egyébként nem vagyok kezdő az alap SC4-ben sikerült a legnagyobb kockát beépíteni és sose volt ilyen gond.
Tipp? -
#3856 Esetleg náshonnan???? Nem lehet leszedni???
A dc nekem nem jött be. Mindig megszakitják a kapcsolatott. -
#3855 mármint mit ? a game-t ? DC ről.. -
#3854 olvassá már egy kicsit lejjebb is jó ? -
#3853 igen azt szeretném ;]
nagyonkösziszépen -
#3852 Honnan tudom letölteni??? Az sem baj ha fizetős.
-
ent #3851 Magyarítás? -
BYpsilon #3850 oks, asszem csak a a nyertes New Haven-t lehet leszedni
ha az kell akkor meg lesz legkesobb holnaputanra -
#3849 hát nemtom
énis jáccok vele és vannak gondjaim .. (traffic a legrosszabb) de a demandok is össze vissza nőnek csökkennek... már 123 000 a régió 2 kisvárossal ;] -
bb #3848 Sziasztok! Feltettem az RH-t és a a legújabb peccset+krekket megy is szépen, de az enviroment mindig nulla. Már elég nagy városom van, de az env. mindig 0 és semmi sincs rá hatással, pedig vannak támogatások, high tech ipar, füstölgők a várostól messze, víztisztító stb. -
#3847 Ez Igaz! de en ujabb update-rol nem tudok, hogy lenne! Te igen? -
#3846 oké ;]
én 1 kéréssel fordulok hozzátok .. akinek van EREDETI sc4 .e az mennyen már el a www.simcity.com ra és ott van egy COMMUNITY events -> contest
és le lehet tölteni is egy várost na engem az érdekelne -
#3845 Régebben még néha egy-egy kép is bekerült ide az épülő vagy már épp jól működő városokról, szóval ha van kedvetek folytathatnánk ezt a jó szokást.
Hadd lássa mindenki a szebbnél szebb milliós nagyvárosokat.
Persze ezt majd én is megteszem, hogy ne csak a számat jártassam itt. De nemrég kezdtem csak neki egy új városnak szóval sok látnivaló még nincsen, leginkább csak hatalmas beépítetlen terület és egy kisváros a sarokban. -
#3844 na akkor reszkessetek simek már fénysebességel települ az új polgármester ;] -
#3843 Ó, hát igazán nincsmit, semmiség volt.
Egyébként tényleg megéri feltenni, mert rengeteg hibajavítás és pár új dolog is van benne. Pl. a grafikai beállítások elég részletesre ki lettek dolgozva és szerintem így már tuti jól beállítható mindenkinek a gépéhez.
Nameg biztos nem véletlen a kövér fileméret sem. -
BYpsilon #3842 meg amikor kijott feltettem
sok kozlekedessel kapcsolatos RH hibat kijavit -
BYpsilon #3841 hat ezert mar eleg szakalas ez az update
EP1 Update 1 - Release Notes
Update: 1.1.638.0
Date: Friday, November 14, 2003
Update Size: 16Mb -
#3840 isten vagy! :DD
már gondolkodok régóta álmaim városán de kicsit szaggatott a gém remélem ezzel a peccsel ezt is azt is megfixelték .. -
#3839 ok akkor már szedem is:) -
#3838 20 perc és tölthető innen. Update + fixed exe egyben.
(Most megy felfelé, szóval még nem érdemes próbálkozni vele, de kb. 0:20-ra fel ér) -
#3837 Puff levagyok maradva :(
linket pls -
#3836 A simahoz van újabb magyarosítás!De sajnos csak ahhoz én meg már rush hour-ozok!
SC4_HUN22