13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#3835 Sim City 4 Rush Hour Update v1.1.638 (c) EA - Ez az update! -
ent #3834 Magyarítás? Hány %? Mert ha kell, szorítok, hogy gyorsabb legyen a munka!?! -
#3833 Én játszok vele. Milyen update??? -
#3832 Senki nem jatszik mar a jatekkal? :(( az uj updatet sem tette fel senki?? -
#3831 egyenlőre nem tudni felőlle semmit :( -
#3830 Simcity 5 mikor jelenik meg, ha eggyálltalán van valami infó erről? -
#3829 ja jó lenne .. .de szerintem majd sim city 5 köröl lesz újra lángja egy ilyen fórumnak -
#3828 Igen jó lenne ha elkészülne, mert sokan nem nagyon értenek angolul (köztük én se) -
#3827 ooops... valamit elszúrtam, na mind1 ezt irtam:
jah jólenne ha elkészülne -
#3826 jah jólenne ha elkészülne -
#3824 hahó -
#3823 [hahoo=red] -
#3822 [hahoo=RED]HAHOO[/hahoo]
Fordítja valaki még a Simcity-t + a rush hour-t? -
#3821 Hello!
Valaki fordítja még a játékot? -
#3820 Mer az simánn elvan baszva sztem azé :P
nem optimális a játékkal vagy valami ijesmi... -
#3817 Próbáld itt: http://www.megagames.com/console/console.shtml -
#3815 nemtom nézzen vissza akinek kell magyarosítás mayan hozzászólásai között.. de szeintem RH-s nem sok van kész :( -
#3814 gamecopyworld.com-ról biztos megszerezheted -
#3812 CDn kell lennie ! -
#3810 az engem is érdekelne. gondolom nincsen még full. a legutolsó letölthető verzió hány %-os? -
ent #3809 Bocsi!!!!!!!
Van kész magyarítás vhol?
Mégegyszer bocsi!
www.? -
#3808 jobklikk a parancsikonra az asztalonn majd beállitások és ott ird átt. -
scholes #3807 Mivel kell szerkeszteni? Mert jegyzettömbbel nem igazán akar megnyilatkozni -
#3806 Gondolom vmi ilyesmi adódna ki a futtatásban vagy a parancsikon célrovatában:
"C:\SimCity 4\simcity 4.exe" -intro:off -r800x600x16 -
scholes #3805 Mi is ennek a fájlnak a neve? -
#3804 Dugj be neki egy kapcsolót a parancssorba így: -r800x600x16
ezen kívül javalt még a -intro:off is ami elhagy az elejéről némi felesleges öntömjénezést:)) -
scholes #3802 Mikori az az új update? Kerestem az oldalon, de nem találtam, még régieket sem -
#3801 Sziasztok! probalta mar valaki mar az uj updatet? velemenyek rola? -
#3800 Honnan lehet letolteni?
(please ne dc, dc++ kazaa mert szar a windowsom) -
#3799 Hi!
Régen jártam erre és lehet hogy megkésett, de jól gondolod az RCI indikátort. Sőt nem is az összesített zöld-kék-sárga a jó hanem az ami tételesen hasznosítási irányonként jelzi ki az elvárásokat. Ezen már pontosabban látszik a jónép igénye és a polgármesterúr(nő) annál sikeresebb minnél jobban fedezi a megfelelő zónákkal az elvárásokat. A megfelelő viszont nem csak szinben egyezőt, hanem elvárt módon kiszolgáltat is jelent pl.: egy $$R zóna nem csak ilyen-olyan denzitással biró zöld hanem egy átlagos szoc.-kult. infrastrukival ellátott zöld közelben jólfizető munkahelyekkel, egy HT zóna nem csak sárga, hanem szennyezésektől mentes területre kirakott sárga, amely közel van a megfelelő képzettségü munkavállalókkal belakott területekhez és rövid szállítási utakkal bír a régió más ipari körzetei felé, stb.... -
#3798 Transport Tycoon Deluxe, bár nem mai darab, de hangulatban verhetetlen és megunhatatlan. -
#3797 ismretek még valami ilyen féle gamet amivel lehet hálozni?
-
Braveheart #3796 1. dc++ dc kazaa, más sztem nincs...
2. én már anno a 2-vel is tudtam volna, ha lett volna netem, a 3-al nemtom lehet-e, de a 4el tuti -
Madmaxx #3795 1. ftp :) vagy vedd meg bótban
2. egyikel se (háló egy épitési játékban vazze! lehidalok!) -
#3794 2őt szeretnék kérezni ha lehet
1. honnan lehet letolteni a sima simcity4-et?(ne dc++, dc, kazaa)
2. melyik simcityvel lehet hálozni? -
#3793 Naze tetszik hogy meglehet nézni hogy mejik házból merre mennek munkába ^^ tömegközlekedésbe sokat fog segitteni :) -
#3792 Hát ja
Újjitások nagyon tetszenek, főleg az hogy lehet kitenni táblákat meg utcákat elnevezni :) -
Madmaxx #3791 ideje volt! -
#3790 Juhhhééé megvan az RH kiegészittő nekem is!
Tiszta Happy vagyok :) -
#3787 Hi! Sosem tudtam pontosan, hogyan mukodik az RCI indikator.
Amelyik magas arra van igeny? Ami a szint alatt van abbol tul sok van? Mert en igy gondolom, de biztos nem vagyok benne, mert neha az ellenkezoje igazolodik be.