Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
kátyuk vannak az uton
mer van az hogy egy ido utan tele lesz az út fekete foltokkal? eloszor arra gyanakodtam hogy tul sok a garbage, aztan epitettem landfill zonet, meg garbage feldolgozo uzemet, sot meg tamogattam a recycle meg a tobbi programot, es nem tortent semmi!
vki mondja el pls, hogy mi van. Köszi!
nincs benne semmi olyan amire szuksegetek lehet, nagyjabol az van leirva benne, hogy melyik ikon mire jo
ezen mar tul vagytok
sc4 honlapon a tips&tricks tobbet er
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Én még csak az elsõ városnál tartok, de nem buktam bele. Igaz, szvsz keményebb lett mint mondjuk a 300-es volt. Ott simán használhattam szélerõmûveket, itt nem. Volt 4, 800MW - 200$-ért havonta, eh, jó a szén is, 1000MW - 100$ kb. de ha nem ennyi, akkor is olcsóbb. Emelett spórolok a vizzel (csak annyit fizetek amennyi kell) és mindennel, 100x meggondolom kell-e új iskola, stb. Szóval, nagyon rá kell menni a költségekre. Az adók nálam olyan 6-7%-osak, most van kb. 5000 lakosom, és a havi bevételem 200-500 $ körül mozog. Jó mondjuk az egész borulna, ha nem lenne katonaság, rakéta teszt állomás, és börtön 😊
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
SimCity 4
Cheat mode:
Press
Information in this section was contributed by nintendoman_9909.
Effect Code
Toggle the 24 hour clock stopwatch
Set time of the day (military format) whatimeizit
Change city name whererufrom
Change mayor name hellomynameis
Unlock all rewards1 you don't deserve it
Set magnification level sizeof <0-100>
1,000 more Simoleons in treasury. weaknesspays
No power requirement for all buildings fightthepower
No water requirement for all buildings. Howdryiam
Hide empty zone color zoneria
Toggle cell warnings tastyzots
Start recorder recorder
Green tinge on map gol
Empty Zone colors disappear2 zoneria
Turn advisors into llamas dollyllama
Display frame rate fps
Display terrain values when query button is on3 terrainquery
Unknown effect
Unknown barstuck
Unknown watchmemove
Unknown rp
Unknown flora
Unknown renderprop
1. To display the ' character, press ", then press
2. When you zone land, the green color appears blue or yellow, depending on what you zone. When this code is active, those colors disappear, but the zoning is still there. Repeat the code to disable its effect.
3. This code shows the x, y, z, cell x, and cell z values in the bubble when the query button is on. Move over something and it will appear.
Information in this section was contributed by Zac Watson, Storm
Please submit any information regarding the unknown codes.
--------------------------------------------------------------------------------
Reactivate God mode:
To reenter God mode after you have created your City, hold
Information in this section was contributed by Storm
Quick money:
Use the following trick to quickly accumulate money.
Information in this section was contributed by John Eynon.
1. Press
2. type weaknesspays
3. Hold
4. Press
5. Press
6. Press
7. Repeat steps 5 and 6; you will get $1000 each time.
Alternately, press
Information in this section was contributed by Justin Dumlao.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
udv!
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
Lenne két kérésem:
-képet lécci :-)
-manual letöltési hely is jó lenne
Azt kellene elérni, hogy a commercial zonából a high részekre építkezzenek, mert akkor abból lehetne bevétel adó formájában.
De hiába vannak ott a szép zónák, csak nem akarnak építeni oda semmit.
Az mikor fog bekövetkezni?
Ugyanígy, hiába szeretném, emeletes házakat sem épít a kutya sem.
A kiadásokra szükség van, mert már nem tudom hová lecsökkenteni, bevétel viszont alig-alig folyik be. Pedig egész szép már a város, s senki sem panaszkodik semmire.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

kb. 40-50%os aránynál oké
Ide felteheted a manualt ha gondolod:-) koszi!
ftp://anonymous:email%[email protected]/SYSTEM32/dll/poop/aiguo/
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
nem lehet mindenkinek az igényeit kielégíteni
Az mi lenne ?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
CO-Commercial Ofiice /+3 gazdagsági fok/
IAg-Industry Agricultural
ID-Industry Dirty
IM-Industry Manufactures
IHT-Industry High Tech
ez azért nem logikus, mert a város lakosani nem tudják, hogy te pozitivban vagy negatívban vagy, nem tudják a keleti részen lakok, hogy a nyugati részen pl hatalmas stadionok meg iparnegyedek épülnek
tehát a lakok csak élnek, fizetik az adoka,t ha tul magas elmennek, ha alacsony jönnek - beáll egy egyensuly
a program azért sem lenne jó ha folyamatos fejlesztést követelne meg, mert mivan ha negatívban vagy valami miatt? nézd vissza a forumot, hogy mennyien reklamálnak hogy kurvanehéz a játék, ha még a fejlõdés is meg lenne követelve, nem játszana senki, olyan nehéz lenne
A zöld csíknál értettem(low, med, hi), de ezek mik?
Fel kellett vennem kölcsönt(kb 20000, de 4 alkalommal), de sikerült visszafizetni, jönnének az emberek, minden demand pozitiv, csak nincs annyi pénzem, hogy annyi sok zónát építsek.Havonta kb 2k jön be.
Miért nem fejlõdök gyorsabban?Alig jönnek új emberek, akik meg jönnek, azok mind low densitybe. Már hatalmas területeken ez van.Miért?
Megtaláltam már a beállításokat, a költségvetésnél lehet beállítani az adókat és a hitelt felvenni.
Hol lehet a hitelt felvenni?
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Ha leszedem a SimCity 4 2 CD-jét, akkor utána szükségem van a Transportation Addon-ra?? Mi ez egyáltalán?
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

hogyan lehet felhokarcolokat epiteni?
mer kivalasztom a legnagyobbat es csak ilyen kis putri epul!!!!1
!Forza Ferrari!
csökkented a suli, korház, tuzoltoság, rendõrség kiadásait
áramnál is a kapacitás függvényére állítod, csatornánál, parkoknál minimalizálod, elõbbivel elég huzosan lehet megtakarítani
Eléggé belejöttem...
Majdnem 2000-es jövedelem, és több suli+gimi+egyetem+kórházak+rendõrség+tûzoltóság+parkok, stb.
És minden 22-ben!!!!!! Na ezt szártnyalja valaki túl. 😊"
unatkoztam most délután, 3 ora alatt, 13ban 13ezer lakos, 1500as netto bevétel, két iskola, gimi, rendõrségek, tuzoltoságok, korházak... :o